

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Хороскоп за деня – 9 април 2025, сряда
Има вариант да избегнете майонезата, като я замените със заквасена сметана или гъсто кисело мляко
Цялата тайна е в приготвянето на много бързо тесто, което не е необходимо да чакате да втаса
Винаги става много сполучлив, пухкав и най-важното – вкусен
За тях няма да ви се налага да висите дълго в кухнята
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Тайната на перфектната заливка за мусака се крие в баланса между съставките и правилната техника на приготвяне
Клиентите на „Жанет“ знаят, че всеки ден месните витрини се зареждат с продукти от месокомбинат „Свищов“