


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Става за 30 минути и всички си облизват пръстите
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Черният кимион – суперподправката, която подкрепя имунитета и сърцето
А след това всички не спират да ме хвалят и да искат допълнително
Ето я тайната
Тази вкусотия ще ви накара ушите да си изядете, че и за още да питате
Въпреки дългия списък с необходими продукти, тази рецепта е идеална за всеки новак в кухнята
Тестото се оформя бързо, остава само да навъртите самите топченца, да ги поръсите със сусам и да ги изпечете за 15 минути
Много сочна и пухкава
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"