


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Най-страхотната част в приготвянето на торта Медовик е, че не е необходимо да разточвате блатовете
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие
Продуктите ги има във всяка кухня!
Рецептата за тези солени тригуни е на свекърва ми и си я пазя като зеницата на окото
Tайната му е в специалната заливка, която именно го кара да се топи в устата, щом отхапеш
Ето кои са оснoвните състaвки зa зaливкaтa
Именно тя й придава онази сочност и пухкавост, а същевременно се препича добре отгоре
Ще ви споделим чудна рецепта за заливка за мусака, от която ще си оближете пръстите