

- Запой в гараж, върху щайги.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Няма сложна техника, а резултатът е впечатляващ
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Перфектен френски сладкиш
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Половин кило струва над 20 лева, а мераклиите да го опитат – стотици
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Резултатът надмина всички очаквания, станаха огромни конци
Рецепта директно от сладкар, вкусът е невероятен!
Има вариант да избегнете майонезата, като я замените със заквасена сметана или гъсто кисело мляко
Цялата тайна е в приготвянето на много бързо тесто, което не е необходимо да чакате да втаса