

- Добър ден, много се извинявам за закъснението!
- Нает сте!

- Сега ми обяснете как ударихте пешеходеца?
Шофьорът:
- Господин полицай, изобщо не съм го удрял! Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Имам рецептата от изселничка
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Отделете 4 чаши встрани, ще ви трябват за след печенето
Малко хора знаят, но тази вода успява да подхрани косъма изключително добре, да му придаде блясък и здравина
Приготвя съвсем лесно и е много вкусна
Вземам малко извара и приготвям тези пухкави сиренки по френска рецепта
С добавка на ароматни подправки и пресни билки, това угощение носи топлина и уют на всяка трапеза
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
На 6 май трапезата задължително се отрупва с вкусни ястия, а печеното агнешко заема почетното място