

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вместо да печете кори или да купувате бутер тесто, ви предлагаме да направите феноменален кремообразен десерт с бисквити и пухкав крем
Вместо да готви у дома, красавицата предпочита лукса и разкоша на скъпи ресторанти, като любимата им дестинация за подобни удоволствия е Солун
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар
Този вариант на традиционния родопски пататник комбинира ароматната, пухкава картофена смес с крехките кори за баница
7 важни съвета за вкусна и сочна мусака
Седмицата преди Месни заговезни се нарича „Чиста“, защото в сряда и петък задължително се спазва пост
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Нарекох го кекс от кайма, уникален е
Ето я рецептата
Пресиана също беше категорична, че е очаквала повече покани от Виктор, особено след като той ѝ подари роза още в София