

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте някои от тези чудодейни храни, които ни се намират почти винаги
Моделът се прилага и успешно работи в САЩ повече от 70 години, в България сесията започва на 3 юли и ще се работи с 2 малки групи от по 10 човека - за да бъде терапията успешна
Ябълковият оцет е чисто и просто оцет, създаден от ферментирал ябълков сок
Сваляте около 7 кила за 1 седмица
Cavo beach bar & restaurant бе отличен за интериорен и продуктов дизайн Dibla Design Awards
Той е на двудневна визита в Западните Балкани, Гърция и България
Вместо да заложат на елегантна вечеря, Пламен и Елена поляха празника по необичаен начин
Джовани Ангиолини бе личен гост на Дарина Павлова и тя го представи на приятелите си
Казвайте „Да“ по-често от „Не“, за да приемат отказите ви по-лесно
По всичко личи, че и това лято Бар енд динър „Мераки“ ще е притегателен център за туристите