

- Стига бе Митко, 37.2 градуса са само!

- Тате, сватбата ми е утре!
- Именмо! Точно това имам предвид!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Според учените това откритие дава нов начин за оценка на благосъстоянието на животните
Картофите и тестените закуски са неизменна част от българската кухня
Тя се приготвя много лесно, бюджетна е, а вкусът й е толкова впечатляващ, че изчезва за секунди
Вижте рецептата
Вече не правя други десерти у дома
Пухкаво пандишпаново руло с бабино кремче
Пухкави, мекички, не се пържат в олио, а се пекат във фурната
Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате
Целите са на мехури и са като памук
Веднага забърках втора доза вчера, защото изчезна за секунди