

– А какво ви казват?
– Че съм луд.
– Ами, слушайте ги – те явно ви познават!

– Дядо, защо си тъжен на снимката?
– Защото съм разбрал, че вече е късно да избягам…

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Освен с пчелен мед туристите се подслаждат и със сладко от рози, плодови сладка, халва и локум
Този ароматен и сочен сладкиш се приготвя от „напоени“ кори за баница и портокали и е с много по-приятен и освежаващ вкус от класическата гръцка баклава
Без миксер, без кухненска везна, а става уникален сладкиш
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, но е много по-мекичък и вкусен
Ще се влюбите в този десерт
Да се поглезим през уикенда с това сочно изкушение
Това е най-добрата рецепта за любимата баница
Време е да управляват политици, а не технократи
Слагате специална съставка и няма да се захаросва
Tайната му е в специалната заливка, която именно го кара да се топи в устата, щом отхапеш