

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как да го направите и как да го използвате
С няколко трика ще ви облекчим в много отношения и спестим пари и време
В следващите редове ще ви посочим 5 вида последствия, които могат да ви излязат солено
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Смесете ги и отправете щастлив поглед към лятото
Ето я рецептата
Ето как да го приготвите
Малко хора обаче се замислят колко време са годни за консумация
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Комбинацията от овесени ядки, ядки и шоколад без захар създава експлозия от вкусове, а приготвянето е толкова лесно