

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Но дори и да останат също ще са толкова мекички и апетитни, колкото след изваждането им от фурната
Студената гъба служи като компрес при наранявания
Във всеки дом има необходимите продукти
Само за минута ще имате на масата гъст и апетитен сос
Този десерт си заслужава всяка секунда време, която сте отделили за приготвянето му
Вижте как да го приготвите
Отделете си малко време, за да направите този облачен сладкиш
Приготвянето й е съвсем просто, а най-хубавото е, че всичко се пече заедно, на една тава
За да приготвите почистващия разтвор, ще трябва да смесите равни количества вода и 9% оцет
След закупуване на подправката, най-добре е да изсипете съдържанието на опаковката в контейнер, който е по-подходящ за това