

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Няма сложни съставки, не изисква печене, нито много време в кухнята - готова е за нула време
Непременно опитайте тортата
Няколко интересни идеи
Малко хора обаче се замислят колко време са годни за консумация
С около 300 яйца и 200 козунака той напомни, че празниците са време за споделяне, доброта и обич
Става страхотен
Ето я рецептата
Сложих шипков мармалад в козунака и у дома са във възторг
Рецептата е лесна дори за начинаещи
Това е най-сполучливата и лесна рецепта