×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само за жени: Как да правим секс с нисък, висок, дебел или слаб мъж и да постигнем суперудоволствие?


11 Декември 2015, Петък, 22:27 ч.
Източник: розали.ком

Понякога броят на позите в секса силно се намалява, заради особеностите на твоята и неговата физиология
Той обича позата, когато краката ти са вдигнати до ушите му, но теб така те боли и ти изтръпват краката.

Ти обичаш нежните „лъжички”, но членът му се изплъзва. Налага ви се да импровизирате в движение и да променяте сценария...

Как да избереш най-добрата секс поза за теб
Виж нашите секс предложения, съобразени с вашите физиологични осбености.

Малък член
„Преди време излизах с мъж с малък пенис. В позите той отгоре, аз отгоре, стоейки, седейки, просто не го усещах. Все едно правиш секс, ама вътре няма член. Непонятни усещания. Той предложи doggy style – съвсем друго нещо. Получи се наистина невероятен секс!” г.

Какво да правиш, ако имаш същия проблем?

Освен кучешката поза, по-дълбоко е проникването, ако сложиш възглавница под таза си. Или в мисионерската поза повдигни краката си колкото можеш по-високо. Или опитай да легнеш на една страна, партньорът ти да стои на колене, единият ти крак да е на леглото, а другият той да придържа под ъгъл. Или легни по гръб върху него, а той да гали клитора ти и едновременно да не позволява на члена си да се изплъзне от влагалището.



Дебел член
„Една приятелка имаше гадже с член, който я изпълвал отвсякъде – тя такива харесва. Пълен – в случая много меко казано, действително си беше много, много дебел. Доста е сложно с такива мъже: при мисионерската поза на момичето му е тежко, при кучешката – на мъжа (коремът му пречи). Единствената поза е „ездачката”. „Долна лъжа! – каза приятелката ми. – Позата „ездачка” беше невъзможна с него: коленете ми не стигаха до леглото. Вариантът беше да стоя не на колене на леглото, а клекнала. Но мускулите се уморяват много бързо и се появяват грозни гънки на корема, срамувах се от това и бях съгласна да правим секс само в пълна тъмнина”.” Валерия 25 г.

Какво да правиш, ако имаш същия проблем?

Изпробвайте изправени пози или ти седиш на масата, а той е прав. Още един вариант е – той лежи със сгънати крака в коленете, а ти си се облегнала с гръб на бедрата му като във фотьойл. Тази поза гарантира достатъчно дълбоко проникване.

Оргазъм чрез световъртеж
Катя получава оргазъм само когато главата ѝ е по-ниско от нивото на тялото, кръвта нахлува в мозъка, мислите приятно се объркват и... ах! Затова и изборът на позите им в секса с приятеля ѝ се ограничава от това условие – главата ѝ да е надолу. Най-лесно се получава в мисионерската поза или когато лежи по корем с главата наведена надолу, а той прониква отзад.
Нека той легне на леглото, а ти седни на члена му, накланяйки се и опирайки се с ръце на леглото. Опитай да пружинираш с цялото си тяло и особено с бедрата. Или легни по корем, леко повдигайки таза си, а той нека легне върху теб. Главното е двамата да се движите един срещу друг.

Разлика в ръста
„Имам приятели, на които разликата в ръста им е повече от 40 см. Прави или в позата doggy style въобще не им се получава. След това се приспособиха. Усъвършенстваха и кучешката: тя лежи по корем на ръба на леглото, а той е на колене на пода. При това успява и да я целува по врата, зад ухото и дори и по устните! А мисионерската поза и двамата я предпочитат: той е на колене, тя лежи по гръб, обхванала дупето му с крака, а той поддържа таза й с ръце.” Рали, 21 г.

Какво да правиш, ако имаш същия проблем?

Ръстът не пречи в позите, когато тя е отгоре, седейки (с лице един към друг или тя е с гръб към него), настрани и т.н. И макар че е трудно в тези пози на партньорите с голяма разлика във височината да се целуват, момичето може да целува гърдите и шията на мъжа си, а той – буквално да я гали навсякъде с дългите си ръце.

Клиторен оргазъм
Поли е във възторг от най-невероятния клиторен оргазъм на света. Но партньорът ѝ искал едновременен оргазъм. Избрали позата „жената с гръб към мъжа” и всичките ѝ варианти. Мъжът седи, момичето е отгоре с гръб към него; „лъжички”; прави, тя е облегната с лакти на масата... Целта е била постигната.

Какво да правиш, ако имаш същия проблем?

Той може да седне, опирайки се с лакти на таблата на леглото, и силно да сгъне крака в коленете. Ти си отгоре с лице към него. По този начин коленете и корема на мъжа правят плътно „седло” и при движението пубиса (и клитора!) ти се търкат в частта над пениса му. Клиторният оргазъм се получава дори без стимулация с ръце. А в мисионерската поза момичето може да сложи ръката си на пубиса – и всяка фрикция на мъжа ще се предава където трябва.



1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Valenta
11.12.2015 23:01:21
1
3
Няма проблем,става
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори