×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ДПС се нае да превземе Айтос: Отказва сделки и тръгва със Севим Али да печели балотажа


ДПС се нае да превземе Айтос: Отказва сделки и тръгва със Севим Али да печели балотажа
Севим Али (вдясно) няма да се оттегли, тръгва в битка срещу Едрев на втори тур, обявиха от ДПС
26 Октомври 2015, Понеделник, 12:29 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Партията увеличи с четирима общински съветници присъствието си в местния парламент


ДПС няма да сключва сделки за подкрепа на друг кандидат за балотажа в Айтос и излиза със своя Севим Али срещу досегашния кмет Васил Едрев, издигнат от ГЕРБ. След като стана ясно, че битката между Едрев и Али  ще се реши на втори тур, в Айтос се коментираше, че може да последва сценария отпреди 4 години. Тогава ДПС отново стигна на балотаж, но оттегли своя кандидат Ружди Хасан и застана зад Едрев. В замяна на това партията получи председателското място в ОбС, но показа, че още самата тя не е готова да поеме управлението на общината с кмет. Този вариант изглеждаше най-очакван и сега, 4 години по-късно, като се има предвид, че до последно ДПС се колебаеше дали изобщо да излъчи своя фигура за градоначалник. Предполагаше, че е възможно да подкрепи негласно Едрев. В последния момент партията реши да издигне Севим Али – млад, но опитен досегашен общински съветник, една от надеждите на ДПС.

Сега не  само, че ДПС не оттегля кандидатурата му, но и показва, че ще хвърли всички сили да спечели кметския стол.

На първи тур Севим Али има 34,43% срещу 44,75% за Васил Едрев. Данните са Общинската избирателна комисия при обработени 92% от протоколите, постъпили от секционните комисии. Стоян Колев от Реформаторския блок е с 7,51%, Андрей Андреев от БСП с 8,40%, Рада Стоянова от Напред България – с 2,40 % и Диан Тодоров от НФСБ – с 2,51%.
В Общинския съвет ДПС отново е най-голямата политическа сила, като по първоначални данни, ще увеличи своите представители с четирима. Партията ще има 12 съветници, а ГЕРБ – 9. Социалистите се свиват до 3-ма, колкото ще има и БДЦ, а Реформаторският блок най-вероятно ще има 2-ма свои представители.

В категории: Айтос


12
Коментара по темата
12.
aytoski huligan
28.10.2015 11:22:42
0
2
Севим не можа да си изтъргува балотажа.Вдигна се голям джангър по темата.И каква стана тя в Айтос турците + циганите са 60% от гражданите , а българите са само 40% но Едрев ще спечели с около 60% е за Севим ще остане около 40%.За Севим хем пари няма хем резил има цъ цъ цъ цъ цъ цъ цъ.
11.
НАШ
27.10.2015 18:42:47
5
4
НАПРЕД! ПОДП. ЕДРЕВ!!!
10.
aytoski huligan
27.10.2015 11:18:44
4
6
Аз казах че следващият кмет ще е настоящият кмет Едрев още преди три месеца и със сигурност ще се окажа прав.А къде е моят любимец Стоенчо който си мислеше че ще стане кмет?Стоенчо каза че е бизнесмен и шансовете му да спечели изборите се сринаха до кота нула.
9.
CLEN NA EOOP DPS
27.10.2015 07:06:59
3
3
Privatizaranata partiya DPS s ednolicen üpravitel - vizroditelya i agenta na DS, nenasiten za vlast Rujdi Hasan veroyatno razbira, ce vlastta mu se izplizva i prilaga hod, koyto predvaritelno go obrica na izolatciya ot mestnata vlast. V aytos ne moje da upravlava DPS. Upravlenieto na ednolicna privatizirana partiya DPS se sistoi ot brat na zet, svatanak, badjanak, drug, koyto ne e rodnina dirji Aytoskiya kazan za varene na rakiya, no istinskiya sobstvenik e e Rujdi v syanka. Kazandjiyata e sivetnik, vipreki absolütnata si negramotnost. Sinit mu pik e nalojen za kmet na negovoto selo. Interesnoto e ce, NAPS nikoga ne e izvirsila proverka na viprosniya kazan, zasto li, i koy stoi zad prikrivaneto na nerednostite po nelegalnoto varene na rakiite?
8.
Аха
27.10.2015 00:07:26
6
7
Скоро ще ви забранят да ядете свинско...хахаххаха. Вън ДПС от България!
7.
1985asd
26.10.2015 23:42:22
5
1
До сега от ДПС никой не е кандидатствал за кмет на Айтос. И така те са давали гласовете за Едрев и така той постигаше целите си, но тази година и от ДПС има кандидат за кмет на Айтос и Вие сами виждате резултатите. Сами си направете оценката.
6.
onq
26.10.2015 22:39:17
1
0
Moi da.mi prevzemat onaq rabota vinagi shte gi gledam s drugo oko vinagi shte jiveq nad tqh kolkoto vlast da imat ne mogat da ma saborqt.SAMO EDNO NE RAZBIRAM KAK MOJE DA LAETE I DA REVETE ZA TUI ONUI I KATO DOIDE VASHIQ MOMENT DA PROMENITE NESHTO SA ZARAVQTE PAK V GOVNATA I BOKLUKA I SI TRAETE SHTOT POVECHETO SHEFOVE MEFOVE ZA KOITO RABOTITE SA GADNI KISELQCI I SH VI REZNAT KABELA NALI ?? AI ZAMISLETE SA MALKO ZA BUDESHTETO SI I ZA BUDESHTETO NA DECATA VI!!! NAPRAO SA ZAMISLETE DALI IMATE BUDESHTE AI STIGA GLUPOSTI VECHE I ZEMETE SA ZAEMETE PO SERIOZNO CHE SI EBALO MAIKATA VECHE V TAQ DURJAVA
5.
Вече без мен
26.10.2015 19:52:30
11
10
Как стана такъв резултата на Едрев? Ето как - 1700 гласа прехвърлени предварително от ДПС в селата и града. 1000 гласа от БСП и ето играта. За пореден път ни направиха на маймуни. В предходни коментари по темата някой беше написал следното: " Каквото ди правите в Айтос гласувате само за ДПС". И за съжаление това е истината. Проверете за достоверност и протоколите от селата и от градските секции. Дали ще е Севим, Васил или Стоян няма никакво значение. Всичко е Ружди Хасан и Хафъзов. Евала им на ДПС. Големи са ! Пък ние нека лапаме мухите и вярваме на дрън-дрън по изборите. Само гледайте дали ще има някаква промяна. От сега ви казвам , че НЕ! Бях до тук. Вече избори без мен.
4.
Оф
26.10.2015 19:04:48
13
12
Ей, айтозлии събирайте си акъла и отивайте да гласувате! Вие българи ли сте или турци? Ако се смятате за второто, марш към границата, там ви чакат с вазелина...
3.
Йедрев
26.10.2015 17:59:56
9
11
Е, булгарлар, наши ли сте? Наши сте?
Защо не виждаме Свинята Спаска по изборите? За сметка на нея Стоян Стоянов е в ГРОБ, което иде да покаже кого е подкрепяла групата на Свинята през предния мандат и каква е била задачата на "Гергьовден". Стоян Стоянов - нали се сещате: единствения адвокат в държавата, на когото кантората е в сградата на държавно предприятие, в случая горското в Айтос и прокуратурата в Айтос си затваря очите и го играе прикриватура.
Нещо не виждаме и Деянчо Крадеца с присъда и неговата любима Здравко Момата-домакиня и готвачка у дома.
Дали ще видим най-великия мошенник Съдията Иван Иванов, на когото целия Балкан построи вилата на Китка и който оправя делата в окръжния и апелативния съд, ще видим съвсем скоро.
Иначе, булгарлар, този театър с първоначалното опъване на ДуПяСе за кьметския стол сме го гледали вече няколко пъти.
Е, сега вече, булгарлар, ще ви влезе до дъно за следващите четири години. Голямо крадене ще е: 4 млрд лева за общините в следващите четири години. Айтос няма да мръдне въобще, обещаваме ви.
2.
Гери
26.10.2015 17:33:04
13
20
Много лоши новиви за Айтос, дано българина Едрев все пак запази поста си..............
1.
123
26.10.2015 15:04:24
4
9
tova e pazarlika...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори