×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Велика България прегази Германия с 3:0 и е на полуфинал в европейското по волейбол


14 Октомври 2015, Четвъртък, 01:30 ч.
Източник: sportal.bg

Двойна българска блокада донесе 25:23 и победа с 3:0 гейма

Волейболистите на националния отбор на България се класираха на полуфинал на европейското първенство за мъже в столичната “Арена Армеец”. Днешният мач е решаваш, за това кой от двата тима ще се класира в Топ 4 на шампионата на Стария континент.

Двубоят България - Германия започна равностойно. Резултатът се движеше равен до 5:5. България дръпна със 7:5. Първото техническо прекъсване дойде при 8:6 след атака на Тодор Алексиев. Нова атака на Тодор Алексиев спря в главата на Лукас Кампа - 10:6. Витал Хейнен взе прекъсване за Бундестима.
Единична блокада на Теодор Тодоров доведе до 11:6. Германците успяха да върнат 5 безответни точки и да изравнят до 11:11. Тодор Алексиев отново даде преднина на България при 12:11. Атака на Николай Пенчев изведе националите напред с 14:13. България дръпна с 2 точки при второто техническо прекъсване 16:14 след страхотна блокада на Виктор Йосифов. Николай Пенчев атакува технично и България поведе с 18:16. Тим Бросхог атакува в аут за 19:16. Витал Хейнен взе второто си прекъсване. Последна атака на Георг Гроцер в аут за 20:16. Тодор Алексиев направи единичен блок срещу атака на Георг Гроцер 23:18. Владо Николов атакува технично по блокадата за геймбол 24:19. Георги Братоев заби единичен блок и България спечели първата част с 25:19.

Възпитаниците на Пламен Константинов поведоха с 4:3 в началото на втората част. Тодор Алексиев заби страхотен единичен блок срещу атака на Георг Гроцер. Германците изравниха при 7:7. Лукас Кампа би сервис в мрежата и България поведе с 8:7 при първото техническо прекъсване.Атака на Владо Николов доведе резултата до 9:8. Последва ас на Владо Николов за 10:8. Нова единична блокада на Тодор Алексиев срещу атака на Георг Гроцер и 11:9. Витал Хейнен смени Гроцер с Йохен Шьоопс. Шьоопс изравни до 11:11. Владо Николов атакува мощно за 14:13. Бундестимът поведе с 15:14, но Виктор Йосифов изравни при 15:15 с мощна атака през центъра. Германска блокада даде преднина на гостите от 16:15 при второто техническо прекъсване. Ас на Виктор Йосифов доведе до 17:16. Тодор Алексиев атакува мощно за 18:16. Витал Хейнен взе прекъсване за Германия. Владо Николов игра технично срещу двойна блокада на Германия за 19:16. Последва ас на Владо Николов за 20:17. Витал Хейнен взе второто си прекъсване в гейма. Ас на Виктор Йосифов доведе до 17:16. Тодор Алексиев атакува мощно за 18:16. Витал Хейнен взе прекъсване за Германия. Владо Николов игра технично срещу двойна блокада на Германия за 19:16. Последва ас на Владо Николов за 20:17. Витал Хейнен взе второто оси прекъсване в гейма. Себастиан Шварц прати топката в мрежата за 23:20. Дирк Вестфал заби ас за 22:23. Виктор Йосифов изведе България до геймбол при 24:22. Блокада на Виктор Йосифов даде успеха на България във втората част с 25:23.

Волейболистите на германия успяха да поведат с 5:4 в началото на третата част. Владо Николов и компания обърнаха до 6:5. Германия успя да поведе при първото техническо прекъсване с 8:6, след като Николай Пенчев закачи мрежата при една технична атака. Бундестимът дръпна с 10:6 и Пламен Константинов взе прекъсване за България. Последва ас Маркус Бьоме за 11:6. България намали до 8:11 след грешка на германците. Единичен блок на Теодор Тодоров спря атака на Йохен Шьопс - 10:12. България съумя да израни при 13:13 след ас на Владимир Николов. Националите поведоха с 15:14, след като Тодор Алексиев спря с блокада атака на Йохен Шьоопс. България дръпна с точка при второто техническо прекъсване - 16:15. България поведе с 19:17 след страхотно подаване на Георги Братоев и пайп на Тодор Алексиев. Блокадата на Виктор Йосифов и 20:17. Единичен блок на Кристиан Фром - 20:19. Германия успя да изравни при 20:20. Любомир Агонцев смени Георги Братоев. Лошо подаване на Агонцев към Владо Николов доведе до 21:20 за Германия. Пламен Константинов взе прекъсване за България. България отново поведе при 22:21. Нова германска грешка - аут на Йохен Шьопс и 23:21. Георг Гроцер се завърна в игра на мястото на Йохен Шьоопс. Кристан Фром намали до 22:23. Лукас Кампа заби ас и донесе равенство - 23:23. Кристиан Фром докосна мрежата и изведе България до мачбол при 24:23. Двойна българска блокада донесе 25:23 и победа с 3:0 гейма.

В категории: Спорт


1
Коментара
Съдят сина на Байдън
Съдят сина на Байдън 04/06/2024, Вторник 07:48 1
Рецепта за киш с тиквички и бекон
Рецепта за киш с тиквички и бекон 03/06/2024, Понеделник 21:00 0
1
Коментара по темата
1.
БРАВО
14.10.2015 23:04:06
0
12
БРАВО
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Фалшив тест за наркотици след блъснат пешеходец остави машинист без работа Фалшив тест за наркотици след блъснат пешеходец остави машинист без работа Мъжът твърди, че никога не е употребявал дрога, но бил изхвърлен от БДЖ Проф. Рачев с прогноза за турбо жега, ще гърми обаче до петък Проф. Рачев с прогноза за турбо жега, ще гърми обаче до петък  Лятото ще бъде малко по-топло от нормалното, прогнозира климатологът Очакват се порои и градушки до петък? Климатолог съветва да не бягаме от мълнии Очакват се порои и градушки до петък? Климатолог съветва да не бягаме от мълнии Вижте какво ще е времето днес Овенът да визуализира успеха, за да си изпълни мечтите, а Рибите да внимават с авантюрите! Овенът да визуализира успеха, за да си изпълни мечтите, а Рибите да внимават с авантюрите! Хороскоп за деня – 4 юни 2024, вторник  Сексоложка посочи 6 малко известни вида оргазъм и как да ги постигнете Сексоложка посочи 6 малко известни вида оргазъм и как да ги постигнете Аналният секс все още е до голяма степен тема табу, но все повече жени го пробват – и доста им харесва Докато кмет открива празника на децата, мъртвопиян заби колата си в магазин в Черноморец Докато кмет открива празника на децата, мъртвопиян заби колата си в магазин в Черноморец Дрегерът му посочил 1,89 промила алкохол 7 ясни знака, че просто не сте създадени за връзка 7 ясни знака, че просто не сте създадени за връзка Причината някои хора да са сами, не опира до липса на късмет 2 зодии през месец юни ще се сблъскват с огромни обрати в живота, ето какво им предстои: 2 зодии през месец юни ще се сблъскват с огромни обрати в живота, ето какво им предстои: Ето кои са те  Хиляди прииждат за нестинарската магия в сърцето на Странджа тази вечер Хиляди прииждат за нестинарската магия в сърцето на Странджа тази вечер Цяла плеяда от ректори на български университети гостува в село Българи, идват държавници и много родолюбци Созопол ще има любимо място за снимки – две магаренца, Общината търси скулптор с конкурс Созопол ще има любимо място за снимки – две магаренца, Общината търси скулптор с конкурс В процедурата на общината могат са участват, както професионални скултори и художници, които са се доказали като имена на българската култура, така и студенти със свои произведения и проекти
Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа  Стотици на протест пред щабквартирата на израелските въоръжени сили в Тел Авив Съдят сина на Байдън Съдят сина на Байдън Това е първият процес в историята на САЩ срещу дете на настоящ президент  Руснаците с нов пробив на фронта, украинците отстъпват Карловка? Руснаците с нов пробив на фронта, украинците отстъпват Карловка? Киев се нуждае от ново контранастъпление, коментират американски анализатори Той е милиардер и стана младоженец на 93 години Той е милиардер и стана младоженец на 93 години Рупърт Мърдок сключи брак с 67-годишната пенсионирана руска молекулярна биоложка Елена Жукова Сребърен ланец спаси собственика си от куршум Сребърен ланец спаси собственика си от куршум Куршумът се заклещил в бижуто около врата на мъжа и така той се отървал само с дребна драскотина Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет По-често опасно друсане заради промени в климата Първата жена президент на Мексико е с български корени Първата жена президент на Мексико е с български корени Те бягат от България в началото на 1940-те, за да избягат от Холокоста Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия  Пет деца са сред ранените Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Израел също не е дал официален отговор Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Тенисистът ни победи световния номер 8 Хуберт Хуркач
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня - Сийке, какво ново?
- Най-после моят спря да ми изневерява.
- Така ли?! И от кога?
- Утре стават 40 дни.
Виц на деня Виц на деня - Синът ми е студент, ама едва го издържам!
- Почакай, да завърши, тогава да видиш, инженер как се издържа.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За тези, които обичат слабите и стройни жени - помнете, че дебела змия няма!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори