×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Spirit of Burgas 2015 от зле към по-зле към най-зле!


Spirit of Burgas 2015 от зле към по-зле към най-зле!
Роби Уилямс бе голямата звезда на Спирита, но това не бе достатъчно за истински фестивал
Тема в развитие
Във Варна бесни: За Бургас - Роби Уилямс, а за нас - баба Гина от ВИГ Морски звуци Рекорд на Spirit of Burgas: 47 хил. посетиха фестивала за два дни. Вижте емоцията от втората вечер(СНИМКИ И ВИДЕО) Полицейска блокада на "Спирита" заради влезли у нас терористи от "Ислямска държава" Галерия от първата вечер на фестивала Spirit of Burgas Вижте шоуто на Роби Уилямс, което взриви Бургас (видео) Разгневени бургазлии: Градът остана без таксита, телефоните им блокираха след шоуто на Роби Уилямс Над 30 хил.фенове разтресоха централния плаж на Бургас с Роби Уилямс, налагат безпрецедентни мерки за сигурност Ексклузивно от "Spirit of Burgas": Адски опашки на входовете, момичета повръщат и припадат Данъчните погнаха "Спирита" Шофьори, не минавайте по бул. Демокрация край Гъбката в Бургас, избирайте други улици „Robbie Williams Entertrain“ потегля към Бургас, сцената на „Spirit of Burgas” вече е готова Роби Уилямс кацна на бургаското летище при изключителни мерки за сигурност (ВИДЕО) Британската инвазия на Spirit of Burgas
виж още
скрий
10 Август 2015, Понеделник, 10:10 ч.
Източник: Любомир ИВАНОВ, slojno.com

Седях, четях, гледах и накрая осъзнах, че аз съм бил на друг Спирит

Фестивалът Spirit of Burgas предизвика вълни от емоции - и положителни, и отрицателни. Мнозина бяха категорични, че това е най-успешното издание на музикалния ивент. Други пък останаха безкрайно разочаровани най-вече от организацията и подбора на звездите, малкото на брой сцени и липсата на фестивален дух. Представяме ви по-различната гледна точка на колегата Любомир Иванов от slojno.com

До сега не съм пропускал Spirit of Burgas. Всички издания до сега съм уважил с присъствието си – от Cradle of Filth до Роби. Имам наблюдения как се развива фестивала през годините. Графиката с която мога да го илюстрирам изглежда така – /\ . В началото първото издание беше със зле преценен звук, а последното с всичко зле.

Ще ви разкажа за Спирит 2015 през моите очи. Притежавах билет Golden Circle или дупката на удоволствието. Дойдох към 19 часа и се наредих пред огромна опашка от хора. Първата ми мисъл беше, как да се наредя така… че да успея да вляза по бързо. Отговор – никак!

Тълпата беше навсякъде. Харесах си едно ъгълче и се наредих. Нямаше хостове, които да разпределят тълпата и да обясняват. Всеки буташе потно тяло и го търкаше навсякъде. Нормално при тридесет и няколко градуса. Бях на открито, а усещах как въздуха не стига. Чаках ли, чаках и накрая бях на 4-5 метра от входа. Огледах се и фокусирах едно листче А4 принт, на което пише Festival Pass. Чудно, има разпределение на видовете билети, но за да разбереш на кой от петте входа да влезеш, трябва да изчакаш, да доближиш и да осъзнаеш, че си на грешен. Огледах, блъсках се и се търках. Така видях, че с билет тип дупката на удоволствието, трябва да отиде в противоположния вход. Наредих се на ново. И чаках ли чаках. В един момент вече почти бях до входа и чух децата и младежите, които играеха роля на охрана да казват – сменяме входа, тука ще са двудневните. Моля?! Отидох до охраната и му казах, че от 50 минути чакам и искам да вляза. Той се развика, ще се наредиш отново (за трети път) на съседния вход. След словесна битка и без да се нареждам успях да вляза. Издразни ме едно от момчетата, които каза – Айде спри ги тия че се изморих вече. И затвориха входа и пренасочиха двата към един общ.

Освен хедлайнеровата сцена имаше още само една - "НА ТЪМНО", снимка: Жечо ПЛАНИНСКИ


Бях вътре след чакане близо час.

От там се оказа, че охраната не знае какво може да се вкара и какво не. Да влизат! – изкомандва едно „дете” към друго. И без проверка, и без опипване… вече бях минал входа. Чудно! А, ако притежавах гранатомет или обикновен кухненски нож и имах кофти ден?! Сигурност – ниво нула!

Огледах фестивалната зона. С нетърпение очаквах да видя тематиката и декорацията на Спирит 2015. Търсих, търсих и разбрах – „ми той умрял ма”. Нямаше декорация. Бяха дръпнали едни огради и всичко приключваше до там. Видях сцената „На тъмно”. Допадна ми, имаше си духа от предни години.

Десет минути по късно бях обиколил всичко на събитието на лято 2015. Дори бях се изпикал през това време. Идеално! Ами къде останаха забавленията за гостите? Липсваше стената за размяна на вещи – една страхотна идея… нямаше избор от сцени, нямаше аниматори освен две момчета облечени като сперматозоиди на Дурекс.

Огледах хората и нещо ме глождеше. Нещо липсваше! Разбрах…това бяха алтернативните хора. Те правиха духа на фестивала. Нямаше ги метълите, пънкарите и всички странно изглеждащи. Всички бяха облечени в ризки, тениски впити, дънки и красиви рокли. Панаир на суетата. Виж ми новата букла, къдрих я сама!

Ами как да има алтернативни хора, при положение, че няма нищо за тях. Изключвам сцената „На тъмно“, която не предложи нищо апетитно и невиждано. През останалата част от годината, всички тъмни звезди обикалят малките клубчета и срещу 5 лева вече си на партито им.

Ако трябва да опиша Спирит с една дума, то това е опашка. Опашка за вход, опашка за тоалетна, опашка за водка, опашка за бира, опашка за кюфте, опашка за теб, опашка за мен и опашка за фестивална карта за пари.

Организаторите можеше да поканят други групи като Северозападняците, но за да спестят хонорари не го направиха, снимка: Жечо ПЛАНИНСКИ


Чудех се как минималното вложение за фестивални пари е 20 лева. Викам си няма да мога да ги изконсумирам. Ще се групирам. Уви, бяха помислили и за този проблем. Хич не беше трудно да изконсумираш 20 лева! Малка водка 5 лева, чаша бира 5 лева, дюнер 7 лева, вода 3 лева. Един законен обир. А бе хора, вие видяли ли сте цените в България на продуктите… С какво вашите са по-добри?! Точно така, с нищо!

Пих си бирата с пясък, предъвквах и въздишах по миналите спирити.

Дойде време за Роби. Дали съм му фен или не, няма значение. Важното е, че шоуто беше на ниво. Определено Роби се представи перфектно, но да не забравяме, че той е отделен продукт и няма нищо общо с организацията.

Отидох не фестивал и се оказах на скъп концерт! Дори Каварна феста беше повече фест от този в Бургас.

Свърши концерта и реших, че е време да ползвам тоалетна. Идеално, защо ми е осветление. Блъсканица и пикаещи хора до тоалетните. Ако усетиш мокро под краката си се надяваш да е разлята бира…много разлята бира.

KWABS беше другата голяма звезда, но въпреки това Спирита бледнееше пред подобни фестивали в Европа, снимка: Жечо ПЛАНИНСКИ


След ползване на тоалетна се оказа, че няма вода за измиване на ръцете. Видях плажен душ и там се измих.

Докато чаках седнал на плажа в очакване да видя познати си мислех… мммда, това беше чисто отбиване на номера. Колкото и да вдигнеш билетите, колкото и да намалиш сцените и дните, колкото и да свалиш качеството, все ще се намерят хора да платят. Веднъж създадеш ли име на бранд, от там нататък е лесно. А Спирит си е вече име, и има своята тежест.

Чудех се в началото, не беше ли по-добре да взема билет за два дни, но на тръгване се радвах, че не се набутах. Щеше да си е чиста набутка и трошене на нерви още една вечер там.

По-рано през деня пред входа ставаше черна борса на билети. Ромите, които бяха наети за почистване на плажа, бяха получили безплатни билети. Търгуваха се от 50 до 120 лева. Не бяха обезпокоявани от охраната. Предни години, черната борса ставаше тайно, скрито и охраната гонеше.

Фестивала видимо имаше по-малко хора от предни години и улиците бяха почти празни. На следващия ден влязох да видя какво пише из нета и останах учуден. Най-посещаваният спирит до сега. Явно аз бях попаднал на друг фест… с други хора… с други групи… в друга паралелна вселена. Е, случват се и такива работи! Спирит умря! Да живее Спирит!

В категории: Лайфстайл


44
Коментара
44
Коментара по темата
44.
Милена
12.08.2015 23:43:04
1
6
ХАхахахах ония от на майка си путката видял къде пишело на листчето... ми радвам се за теб. Ама входа на нормален фест не е малко листче, а има хостове има табели има улеснения. Това, че не си чакал повече от 5 минути не означава, че след 30 минути тълпата няма да бъде 10 пъти по голяма. Шматки. и аз чаках и се нервих от тъпите софианци
43.
Явор
12.08.2015 23:36:47
7
3
Абсолютно безсмислен коментар за фестивала, но както казва автора "Явно аз бях попаднал на друг фест… с други хора… с други групи… в друга паралелна вселена. " Да, бил си. Бил си някъде другаде. Влязох без проблем, без опашки,без да чакам. След няма и 5 минути вече си бях заредил фестивалната карта. Вече имаше хора пред сцената, повечето видимо се радваха и бяха доволни. Мистър Уилямс беше на ниво и като цяло повечето участници. Не знам с какви очаквания си отишъл там, но със сигурност си бил излишен. Мястото ти е по-скоро пред Охлюва или в Летния театър да слушаш Веско Маринов. Айде със здраве!
42.
Стан
12.08.2015 16:42:58
1
10
Хората които измислиха фестивала Sprit of Burgas, отдавна вече не се занимават с фестивала. Дори основните "виновници" за да има такъв фестивал вече не работят в Община Бургас. Затова нещата тръгнаха стремглаво надолу. Защото аматьори да правят нещо, като "нещо" е основен закон на действителността в България. Последните години не ходя на Спирит-а. Не виждам особено голям смисъл да гледам Роби Уилямс например. Та по-дяволите щом той е вече звезда, тогава вече сме стигнали дъното на музиканата деградация.
41.
Петър
12.08.2015 16:33:18
3
1
донякъде е прав колегата с изключение на опашките.. влязох на фества в 18:45 за точно 2 минути през FESTIVAL PASS, да стюардите не насочваха съвсем точно, ама като се огледаш и всичко се вижда. В 19:45 пак излязох да купя ъпгрейд на билетите си и влязох без да има нито един човек на опашката за golden circle. Абе беше си много хубав концерт на Роби Уилямс, това е единственото лошо, че не е спирит, а по-скоро Роби концерт.. но въпреки всичко беше супер
40.
някой
12.08.2015 15:46:29
3
4
Аз също влезнах в 19.00 и нямаше никакви опашки. Часовника ми ли не е верен,в някаква паралелна вселена ли бях? На място с 30 000 човека няма как да не чакаш за бира, тоалетна или водка
39.
2323
12.08.2015 15:29:02
3
9
Напълно съм съгласен с написаното в статията. Организацията беше под всякакво ниво. Аз също чаках на 2 опашки - на едната 40 мин, а на втората 30 мин, защото чак отпред се видя, че на първата не пускат ВИП. Купих си по-скъп билет, защото харесвам Роби и исках да го гледам по-добре. Да, ама не, ВИП-а най- набутан - хем скъп, хем най-отзад. Имах билет за целия фестивал, но при разочарованието първата вечер, не се върнах втората. Повече никога няма да отида на Спирит.
38.
Сис
11.08.2015 19:02:35
5
5
Аз пък от края на опашката видях листчето на входа за golden circle и се ориентирах къде да се наредя.....Май не винаги някой друг ни е виновен, а?
37.
Агроном
11.08.2015 09:54:37
2
8
Закривай!
36.
Хахахаха
11.08.2015 01:56:23
7
16
Ако някой каже нещо различно, значи е тъп :-D Айде плюйте ме и мен. Фестивалът беше тъп и беше скъп билета за заплата от 450 лв.
35.
Просто Бургас
11.08.2015 00:29:08
9
26
Смениха се създателите на Спирита. Софиянци им извиха ръцете, защото надушиха къде е хляба и принудително им го взеха... Те това е чистата, голата истината за събитието. За съжаление! И именно за това се инвестира толкова малко, защото мазните шопи трябва да се оядат...
34.
mm
10.08.2015 23:32:47
5
12
Спрях да ходя на това наакано парти, след като нас, палаткуващите, ни караха да чакаме 3 часа на слънце преди да отворят входа. След това ни "настаниха" в трънаците до доковете.... И след това един прекалено любезно описан по-горе охранител накара сестра ми да си "изконсумира внесеният продукт" - един сникерс преди да влезне! Един път и повече не ми стъпи кракът там. Да се оправят. Всяка година ще привикват зайци и новобранци с някой друг певец от "световна класа".... Предлагам да съберат "Хенсън" и да припяваме "мммммммбоп" из Бургас......
33.
Обективчо
10.08.2015 22:01:51
9
7
А защо ли Любчо е обърнал толкова внимание на женските тоалети? Май не ми било Любчо, най ми било Любка.
32.
rain dog
10.08.2015 21:57:39
4
18
Много от коментиралите тук явно не схващат какво иска да каже младежът. Очевидно наистина са превърнали хубавия фестивал в... поп-концерт. За поп-хора... Изключително жалко!

Каквото е било предишни години- кой видял- видял! Имаше 4-5 сцени, интересни шатри на спонсорите и какви ли не забавления. Трябваше ти програма с шибана карта на нея, за да се ориентираш какво да си избереш и къде да отидеш. И пак човек намираше и други интерени неща/места докато скиташе из фестивалната зона. Имаше доста повече от един-двама чуждестранни гости на ден. Можеше да влезеш в 6 вечерта и да излезеш 5 сутринта, като през това време не си скучал един миг. Единственото, за което можеше да съжаляваш беше, че не можеш да си на 2 места едновременно. Защото често имаше изпълнители, които много искаш да видиш, свирещи по едно и също време. Е, и финансовата равносметка на сутринта беше тъжна, но на фона на 5 лева за бира или малка водка, то яденето и пиенето вътре са било направо за жълти стотинки навремето.
31.
Мишев
10.08.2015 21:27:12
15
11
ЛюПчо, ти да не си от Скат бе пич?? Ако е така, простено (платено) ти е - имаш мисия...да защитавам кодекса на Скат, демек да оплювам всичко що е Община Бургас. Ако не е така, лошо - тогава си просто елементарен идиот!
30.
ани
10.08.2015 18:58:42
17
18
Злобаи завист, Любчо. Нищо повече. Морската и не само там бяха препълнени от млади и не само хора. РАЗБИРАЩИ от фестове с такива размери. Ако си дошъл, за да ти е абсолютно уютно,като у дома, защо не си стоя там. И ти си бил там-на Спирит юф Бургас 2015, но нагласата или поръчката ти е била да "сапунисаш" Спирита. Е, не ти се получи. Между другото, има една граматическа категория-членуване, която ти отдавна си забравил. И догодина-СТОЙ си в къщи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29.
sasso
10.08.2015 18:16:06
16
31
Мислех да не коментирам, но просто не се сдържам. Авторът е колосален идиот, след като се е изненадал от това, че всички са отишли за Роби, при все, че и той си е купил билет само за вечерта с него, знаел е предварително другите артисти и колко точно сцени ще има.

За разлика от него аз не чаках повече от 5-10 мин за нещо, което ми се видя дори изненадващо. Нямаше пияници, нямаше наркомани. Всичко мина супер културно и готино. Саундът изкърти от всички точки, на които бях.

За мен изводът е един - както сам си го направиш, така ще ти е. Като си селски простак, който търси евтина водка и евтини дюнери, сори!

И да, както някой преди мен коментира - в Морската не смърдеше на алкохол и трева след Спирита. Което си е плюс отвсякъде ;)
28.
BS
10.08.2015 18:00:50
6
26
...Направи ми впечатления какво каза Milow между 2 от песните си. Каза че самия той се изненадал колко е популярен Бургас в родната му Белгия. Когато казвал на приятелите си, че заминава на концерт в България, в Бургас се оказало, че почти всички са чували за наши град. Познайте защо?
27.
BS
10.08.2015 17:56:31
7
23
Аз влязох на фестивала точно по същото време за което се говори по-горе - около 19 часа. Влязох от входа откъм Казиното. Нямаше никакви опашки, влязох веднага. Един авер влезе от един от входовете откъм Златна рибка също без проблеми. И двамата бяхме с двудневни билети и никой не ни се е запичал защо влизаме с едикакъв си билет от едикой си вход. Билета ми беше за Front stage зоната, но бях застанал близо до мястото, където беше вътрешния вход на Golden Circle зоната. Не съм забелязал изобщо да има каквито и да е струпвания или суматохи там.
А за това че 2 сцени са много малко за този фестивал и че липсват рок-групите и рок феновете, които бяха душата на фестивала в началото и че Спирита много погрешно се разви в една нерокаджийска, дори антирокаджийска насока съм абсолютно съгласен. Показателно е, че най-силните дни на Спирита са свързани точно с рока. Най-пресния пример е с Роби Уйлямс, който направи едно наистина уникално шоу.
За хигиената и тоалетните съм също съгласен, но е трудно да се организира едно толкова мащабно събитие без някакви кусури.
Като цяло оценката ми за този Спирит при всичките му недостатъци е положителна, макар че атмосферата на първите издания я нямаше.
Направи ми впечатления какво каза
26.
Дончо от Занзибар
10.08.2015 17:50:29
8
12
Пикльото от Хановер не може да пише на кирилица,но не пропуска да ни покаже колко е комплексиран с изтъкването на това къде живее и къде е ходил.
25.
Зума
10.08.2015 17:11:36
9
9
Стига си хейтвал бе мухъл! ! !
24.
бургазлийка
10.08.2015 16:47:48
5
17
Като гледам как някои сателити на организатора ще си счупят пръстите от изопачаване, направо ми се струва, че "За умрелия или добро или нищо"...

А и Sea of black феста си беше и с атмосфера, и с купон...
23.
несъгласна
10.08.2015 16:27:04
9
29
Този спирит беше на тема музика,тотално по-различна от предходните.Това определя и публиката.На мен пък ми хареса,защото това беше първото издание,в което морската градина не лъхаше на алкохолни изпарения и сбирката да е тип "дрОгарска среща".
22.
*********
10.08.2015 16:14:20
6
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
Oле
10.08.2015 15:48:44
9
7
Като гледам тука всички сте изтрещели, отвратително
20.
уж
10.08.2015 15:33:54
11
10
Кой плаща за концерт освен тези които са депресирано безнадеждни.....Бургас къде са ти бизнес конфвренциите?
19.
гето
10.08.2015 15:32:04
10
9
Пич направи списък със промените които искаш не ми пиши съчинение. Дай го тогава да се подобрят нещата
18.
Санчо
10.08.2015 15:24:54
28
22
"Огледах хората и нещо ме глождеше. Нещо липсваше! Разбрах…това бяха алтернативните хора. Те правиха духа на фестивала. Нямаше ги метълите, пънкарите и всички странно изглеждащи. Всички бяха облечени в ризки, тениски впити, дънки и красиви рокли. Панаир на суетата."
Оставам с впечатлението,че автора на този поразително пасторално-наивен текст се казва Уилям Текери!! Пич, ти направо си написал театрална критика, то не бяха плач и вопли за евтини билети, за аниматори, за тоалетни, за пладнешкия обир на продавачите на бира и ром...Направо си класик на селския романтизъм, лъхащ непрестанно през последните години у нас. А най ми е интересно ти как си бил облечен - със смокинг, редингот, целия в бяло или алтернативно - закичен със смокинов лист отпред?!Бас хващам,че преди концерта на Роби си се кефел на Веско Маринов в Летния театър! Или на Кичка Бодурова и Петя Буюклиева...Хората отиват на купон, други му търсят кусури, само оплаквачки в тая държава.
17.
Rarer
10.08.2015 15:16:02
25
23
Беше страхоно, това е концерт какво очаквате.Глупостите които са писани са от комплексари- другия път си стойте в къщи
16.
Мила
10.08.2015 15:02:36
8
30
Фестивалният дух от предходните години наистина липсваше. Много жалко.
15.
!
10.08.2015 14:34:03
17
18
Като не ви харесва, другият път недейте да идвате
14.
Бургас
10.08.2015 14:24:28
9
34
Ами наистина пък си беше така... Защо да се кривим като си плащаме? Ако беше безплатен концерт да не гледаш на харизания кон зъбите. Ама като плащаш половин минимална заплата искаш да е качествено. Факт е, че софиянците които взеха правата и парите за Спирит се изложиха. Тъпи шопи алчни... 150 лв за билет...
13.
Бургас
10.08.2015 14:24:27
6
23
Ами наистина пък си беше така... Защо да се кривим като си плащаме? Ако беше безплатен концерт да не гледаш на харизания кон зъбите. Ама като плащаш половин минимална заплата искаш да е качествено. Факт е, че софиянците които взеха правата и парите за Спирит се изложиха. Тъпи шопи алчни... 150 лв за билет...
12.
Бургас
10.08.2015 14:24:20
9
26
Ами наистина пък си беше така... Защо да се кривим като си плащаме? Ако беше безплатен концерт да не гледаш на харизания кон зъбите. Ама като плащаш половин минимална заплата искаш да е качествено. Факт е, че софиянците които взеха правата и парите за Спирит се изложиха. Тъпи шопи алчни... 150 лв за билет...
11.
*********
10.08.2015 13:55:55
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
!
10.08.2015 13:50:52
21
23
Потресен съм от злобарщината. Направете го по- добре, като можете. На мен ми хареса и първата, и втората вечер, забавлявах се. Чудя ви се!
9.
niki hannover germania
10.08.2015 13:40:23
9
34
Da dopalnja as ne sam ot Burgas no iskam da kaja che Burgaslii mogat da badat gordi s festivala si koito stana izvesten i tuk Pojelavam im uspeh v bade6te
8.
:)
10.08.2015 13:38:38
21
27
До FT:
Не знам колко е прав автора за тебе,ма от написаното си личи страшната му простотия.И то още в първия абзац.Цитирам"първата ми мисъл беше,как да се наредя така че да вляза по бързо"Еми трябва ли да коментирам поредния селски тарикат,стиснал здраво в ръка служебно билетче,за което не е дал стотинка а иска всичко.Просто той доказва за пореден път тази наша велика черта,да мрънкаме и се оплаква ме от всичко живо.
7.
Куцата поста
10.08.2015 13:33:39
11
47
Айде и аз да драсна като по запознат .. Бил съм на всичките спирити от 2010 до 2015 и да ви кажа този 2015 беше пълна пародия ........
Организацията куцаше бяха,извикали крайно деградирали наркомани да пеят dj ss , тая,черна сажда бобо само ей такива незначителни паляци където те трябва да ни плащат за да ги слушаме защото са леш
И останах силно потресен от vip зоната където билетите бяха по 300лв а зоната беше на 250 метра от сцената и да,ви кажа като се качих да гледам от там нищо не се виждаше защото гледката се скриваше от dj пулта
Направо имах чуството че е направена за неориентирани балъци които са искали да се направят на тежкари но са се прецАкАли много сериозно и то с тия пари можеше да се разцепите на bedroom в компанията на яки котенца и две бутилки алкохол а не да кибичите на майка си в .... Къдет даже и мониторите не се виждаха добре....
Куца организация сменяйте всички органозатори ако искате да има обрат
6.
niki hannover germania
10.08.2015 13:05:34
18
25
Avtora na napisanoto sas sigurnost nikoga ne e bil na podoben festival v prehvalenia zapad Za razlika ot nego obae as sam bil na tri v Germania edin pat na Rock am Ring i dva pati na Mainmarkt gelender v Maiheim Mnogo Balgari kato men koito sa v zapadna Evropa znajat che ne6tata tuk ne sa chak tolkova rosovi kolkoto gi predavat nekoi medii v Balgaria primeri za tova moga da dam mnogo no konkretno po temata na tezi festivali vidjah takiva prostotii i gadosti che ako beha se sluchili v Balgaria 6te6e mesezi da se po6e za teh kolko sme izostanali pikaene sex na otkrito narkotizirani i piani idioti i pochti nikakva polizia tova vidjah tam Ako nekoi misli che laja neka otide do Sanito i vidi zivilizovanite Anglichani i Germanzi na jivo
5.
Леке
10.08.2015 12:50:29
28
18
Какъв фестивален дух,какви 5 лева,малки водки,дюнери...Народа отиде да види Роби Уилямс.Другите анонимници не вълнуваха никого.Отиди на Knebworth и пукай дюнери и водка Савой за 2 паунда.Аз си бях на Нептуна и за 150 лева пих винце и ядох на шведска маса,а Роби беше на 50 метра пред мен-живот.
4.
FT
10.08.2015 12:40:30
20
53
Абсолютно вярно!
Това не беше никакъв фестивал а концерт за кифли и лелки. И тези хора не могат да не са доволни защото си получиха Роби-тУ.
Awtora е абсолютно прав. Липсваха изпълнители, липсваше фестивален дух. Дори липсваха хората по улиците, както е било преди. Публиката идваше за концерта на Роби и си тръгваше веднага след него.
Същото се случи и на втората вечер, която бие рекорди по слаба посещаемост.
3.
бургазлия
10.08.2015 12:31:09
26
34
Не знам, ама по време на Спирита, в Бургас се увеличиха значително надрусаните наркоманчета. Един даже щях да го трепя, ама ми избяга.
2.
top
10.08.2015 12:26:03
15
26
чисто по български
1.
Koki
10.08.2015 12:21:00
13
55
Чудо един посмя
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори