×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман! Людиев повежда листата на ГЕРБ-Бургас, само 10 от досегашните 28 сигурни за местата си


13 Юли 2015, Понеделник, 19:28 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Зам.-директорът на „БургасБус“ Любомир Атанасов, Таньо Костадинов и Евелина Михалева на избираеми позиции

Председателят на групата на ГЕРБ в Общинския съвет в Бургас Димитър Людиев е водач на партийната листа за местните избори наесен, научи Флагман.бг от сигурен партиен източник.

На общинската конференция вчера бяха одобрени имената на 107 кандидати за общински съветници. Поменикът бе изчетен по азбучен ред от общинския лидер Иван Вълков, гласуваха го анблок и го изпратиха за окончателна подредба в Изпълнителната комисия на ГЕРБ в София. От което така и не се разбра кои  ще са в пълната листа от 51, от които пък 51 кои ще попадат в избираемата зона до 30, ако ГЕРБ, разбира се, се надява на същата победа като през 2011 г.

Текат сериозни спорове за подредбата, които днес достигнаха до остри сблъсъци. Наш репортер видя нервните совалки на най-важните лидери между кметството и централата на ГЕРБ на ул.“Конт Андрованти“. 

Единственото, което не се поставя под съмнение е първото място на Димитър Людиев, установихме ние.  През настоящия мандат той е най-активният общински съветник на ГЕРБ и като председател на групата опитва да поддържа дисциплината, която на моменти излизаше извън нормата за добро възпитание. Факт е, че Людиев успя да запази целостта й, въпреки оформилите се вътрешни групички. Особено около трусовете в партията след внезапното сдаване на властта на централно ниво в ранната пролет на 2013 година.

ГЕРБ ще се погрижи за Георги Кузманов(вдясно) дори и да не стане общински съветник
Освен Людиев сигурни за избираемите си позиции са:

композиторът Руслан Карагьозов, д-р Антонио Душепеев, председателят на ОбС Бургас Костантин Луков, зам.-председателят на местния парламент Стоян Евтимов, директорът на ИАРА Бургас Николай Иванов, членът на Съвета на директорите на „Слънчев бряг“ Живко Димитров, изп.директор на „Пристанище Бургас“ Диян Димов и арх.Димитър Георгиев. Под въпрос са две дами – Красимира Маркович и Димитринка Буланова.

Всички останали от 28-е ще могат да влизат в залата на местния парламент след 25 октомври, но само като граждани. Остра критика срещу апатията, която е завладяла групата имаше и от областното, и от общинското ръководство на вчерашната конференция (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Дори кметът Димитър Николов директно ги порица и призова да бъдат по-активни през следващия мандат.

„Надявам се между вас да има по-голяма конкуренция, инициативата да идва от вас и да не се налага аз да ви подсказват теми“,  каза Николов, намеквайки, че не той, а съветниците трябва да диктуват дневния ред в общинската политика. От думите на кмета пролича, че той е разочарован от голяма част от градските старейшини, които влязоха в ОбС-Бургас не благодарение на себе си, а на личния му рейтинг.  За четири години те останали напълно неразпознаваеми за широката общественост.

Проверка на Флагман.бг в отчетите на настоящия общински съвет показа, че

съветниците, които най-рядко са се изказвали са:

Антон Берданков, Виолета Илиева, Галя Василева, Георги Вдовичин, Георги Чавдаров, Карамфилка Апостолова, София Иванова, Калчо Белов, Нестор Христов.

Милен Петров, който също стана общински съветник на по-късен етап, също не е взел нито веднъж думата, но негово дело е изготвянето на Проект за изменение и допълнение на Наредбата за опазване на обществения ред.

Но пък младият Георги Кузманов също не е сред активните в зала, а се счита за голямо откритие за ГЕРБ-Бургас, довериха наши източници. Той активно се включвал в партийния живот, а освен това помагал при изготвянето на докладни и законодателни инициативи. Ако  Петров и Кузманов не бъдат избрани отново за общински съветници със сигурност партията ще се погрижи за устройването им с подходящи алтернативни постове.

Това е Нестор Христов. Управлява успешен бизнес, но е един от най-невзрачните общински съветници
Въпреки хиперактивността  и подчертаната атрактивност от сега е ясно, че

аут от бъдещата листа ще е бившият шеф на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев, който обаче си вярва, че дори ще е на избираема позиция. Отпаднали са дори водещи фигури в ГЕРБ Снежина Маджарова и бившата депутатка д-р Галина Милева. Милева има изключителни заслуги за печеленето на първите кметски избори през 2007 г., както и за парламентарните през 2009 г. Но сега буквално е забравена от своите. И двете имат сериозен опит в местната, но дори не са попълнили заявление, за да се кандидатират за общински съветници.

Сред новите общински съветници ще бъде Любомир Атанасов, зам.-директор на общинската фирма „БургасБус“. Това е доста учудващо, защото професионалната му и обществена кариера дотук се свързва с леви партии и с екскмета Йоан Костадинов.  Любомир Атанасов бе председател на „Евролевицата“ в Бургас, когато тя бе сериозна политическа сила.

В листата на ГЕРБ ще попаднат и голяма част от школските директори в Бургас. Сериозно се очаква да бъде присъствието на млади кадри. Областният лидер Димитър Бойчев  намекна за това още преди два месеца.

В листата  ще бъде трудно да се балансира между двете фракции

Над 10 години Тодор Йосифов работи неуморно за ГЕРБ
„Младежки глас“ на Тодор Йосифов, известен с това, че вече близо десет години работи за ГЕРБ, създавайки стотици структури в услуга на партията без да е посегнал към пост за себе си, а от друга страна  е новоизлюпеният клуб „България на младите“, зад който стои дразнещо напористият Тодор Колев.

Очаква се  част от председателите на кварталните клубове да са сред новите лица. Таньо Костадинов, председател на клуба на ГЕРБ в „Лазур“, със сигурност ще е на челно място. Той бе сред кандидат-депутатите, включи се силно в кампанията, а и за района си е разпознаваема фигура, която може да привлече гласове за партията. Евелина Михалева, която наскоро оглави ГЕРБ-Жени също ще бъде сред първите десет. Тя е сред учредителите на партията и до този момент търпеливо изчакваше възможност за израстване в политиката.

Задачата на Изпълнителната комисия ще бъде изключително трудна. Трябва да се постигне баланс между половете, възраст и професии, а също така и да са фигури, достатъчно популярни в общественото пространство.

Таньо Костадинов(вдясно) е едно от новите лица за ГЕРБ-Бургас

 


В категории: Политика


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
43
Коментара по темата
43.
Красимир Николов
26.07.2015 02:15:34
3
3
А тая Галина Милева не е забравена от своите както пишете, ами просто вече и е дошло времето. Трябва и други да лапат. Тя и семейството и са крадци. Дъщеря и от малка е расла по дискотеките, била е барманка и какво ли още не. С мъжа на дъщеря и са в ресторантьорския бизнес отдавна много обича да танцува, като не говорим за валс, разбира се! Големи лудетини са. Карат коли за по 100 000 лв. Хвали се че дъщеря и е завършила в БСУ право, а е проста като квачка. И сега си плаща статиите и и взимат интервюта, щото не е "пушката" която беше навремето.
42.
Ася
14.07.2015 18:40:57
2
9
Този Кузманов къде е тръгнал и той барабар Петко с мъжете??? Дано да видим нови лица, които ще са по-кадърни и можещи!!!! Които няма да ближат нечиий гъзове,а ще работят за Бургас!
41.
бургазлия
14.07.2015 18:32:31
7
4
Алоо спрете да пишете дивотии бре. Ей прост народ сме и това е. Какви висши какви 5 лева. Има хора с по 3 висши и не могат да си напишат имената правилно, а пък какво остава за друго. В общинския съвет се искат хора можещи, дейни и напористи и т.н. Няма никакво значение имали средно има ли висше. Ай замислите се малко мишоцииии.
40.
активист
14.07.2015 18:00:58
7
5
И да няма момчето висше какво от това, щом е в листата значи има за какво, а щом го коментирате толкова много значи нещо ви дразни, а щом Ви дразни значи е направил нещо повече от вас! Има си хора, които виждат тези неща нека те се произнесат. Успех на всички кандидати!
39.
Nasko Gerb
14.07.2015 15:16:32
6
12
Иван Вълков се бърка като казва, че всички кандидат общински съветници имат висше образование, например този Тодор Колев няма такова нека си покаже дипломата за висше образование. Отделно Колев вече няма нищо общо с този клуб България за младите, той е в съвсем в друг клуб и по никакъв начин не може да го наричате напорист и да го сравнявате с Тодор Йосифов и с момчетата и момичетата от МГ, те поне се опитват и мисля че успяват да направят нещо за младите.
38.
Анти статист
14.07.2015 14:33:17
1
22
Браво на кмета.Всички статисти ,неми като риби ялови дори в мислите и делато вън от общинския съвет.Безликата статиска Виолета Илиево изхаби цял мандат на някой млад деен човек.А какви злини и безпорядък сътвори в РИО та успя да отврати цялото преподавателско съсловие отГЕРБ.Пример Станка Узова от ПГТ.Вместо да я пенсионира тя държи тази стара комсомолска номенклатура за да си правят шопинга по широкия свят за сметка на данъкоплатеца.Ако се наеме някой да изчисли колко километра са навъртели двете със сигурност са обиколили екватора десетократно с държавни и общински пари.ЧИСТИ Кмете и от постовете,само компромитират ГЕРБ.Партията ни не е сенчесто място на старата комунистическа номенклатура.
37.
bavniq baven
14.07.2015 11:29:44
3
2
burg jorj i anti rusnak lapat !!!
36.
Жорж Български
14.07.2015 11:00:54
3
11
Прогреса на града може да се изчисли и по този начин --- нито едно учебно заведение от Бургас не е във топ класацията на най добрите световни университети!!!!
Какво спите!!!! Гонете ректорите и избирайте агресивни умни успяли европейци със резюмета от които да има полза!!!!!
35.
Жорж Български
14.07.2015 11:00:54
3
6
Прогреса на града може да се изчисли и по този начин --- нито едно учебно заведение от Бургас не е във топ класацията на най добрите световни университети!!!!
Какво спите!!!! Гонете ректорите и избирайте агресивни умни успяли европейци със резюмета от които да има полза!!!!!
34.
До 32
14.07.2015 10:39:45
1
10
Най важното което тези дриссльовци не са учили е формулата: минимално правителство и пълна свобода на хора и пазари.
33.
Политолог
14.07.2015 09:55:25
1
24
Този интересчия Николаи от ИАРА да се определи от коя партия е последно! Предаде СДС като попаднаха от власт и отиде при Ваклин Стойновски! Като ГЕРБ спечели стана от тях! Сега да видим дали ще се ориентира към ДПС! Хората му се подиграват по време на кампаниите всеки път за различна партия агитира!
32.
Проблема със следващите и със тези
14.07.2015 09:49:05
1
15
Къде са хората със западни образования от свободните страни????

Тези момчета горе са учили само по времето на комунизма. Те не знаят какво значи права на човека, свобода, свободни пазари, те нямат уважение към тези концепсии. Как ще обучават лидери????

Тепърва трябва да се обяснява на хората какво значи свобода, какво значи сам да се грижиш за себе си, какви са плодовете на предприемачеството. Тези тук нямат образованието за да знаят кои е Томас Джеферсон или Айн Ранд. Няма такава литература във България още!!!'
31.
Журналист
14.07.2015 09:48:38
2
17
Не само Таню е алкохолик тази депутатската балдъза Маркович освен да псува като каруцар от място и да идва махмурлия с подути от препиване очи на сесиите друго не е свършила за четери години!
30.
The founder of Burgas
14.07.2015 09:40:13
6
5
Аллах е прасе.
29.
Саян
14.07.2015 08:36:45
3
23
Сложете Луков на първо място, да бяга от събранията като това във Ветрен и да обяснява пред камерите че отива на преглед при психиатър и трябва да си пие хапчетата!
28.
Греб
14.07.2015 08:00:06
3
20
Най-големите далавераджии мислещи се за велики са тая паплач мислят се за богоизбрани дано ги накажат бургазлии
27.
Стоян
14.07.2015 02:49:35
4
25
Какво толкова е свършил Стоян Евтимов изглежда като хитър селянин руснак, дето ще мине като ти продаде плюшени мечета, да го махате тоя с тази риска на гей и защо няма да сложи сако или вратовръзка???!!!
26.
Чети Жорж Български
14.07.2015 02:10:28
1
20
Къде точно е развитата икономика, папагал, заради такива плювковци като теб и велики икономисти не сме мръднали в това направление и крачка напред, напротив, дали сме 30 назад.
25.
Социолог
14.07.2015 02:09:23
2
38
Така като гледам само видни фигури ще са в листата на ГЕРБ начело с Таню алкохолика, Коцето шизофреника и Димитрина клептоманката! Да бяха сложили някоя труженичка от гарата повече гласове щеше да им донесе!
24.
Нестор
14.07.2015 02:00:31
3
31
В ГЕРБ не обичат можещите хора, а обичат некадърни гъзоблизци, за да може шефовете да крадат здраво апък съветниците само да обират негатива!
23.
Анализатор
14.07.2015 01:54:25
6
26
С такива видни личности на чело Гербаджиите ще се борят за 14 мандата! Щом ще ги води Людиев малограмажната баничка мандатите може да са и по малко!
22.
ГЕРБ
14.07.2015 01:47:06
1
23
Това свободно съчинение за нищо не става! Листата в момента отлежава на бюрото на кмета! Утре като си изпие кафето ще я нареди както му е кеф!
21.
тх
14.07.2015 00:33:14
4
13
Задължете Дюнерите да имат превод на Английски хората гледат не разбират
20.
Бург 2030
14.07.2015 00:31:49
10
4
Задължете всеки публичен знак и табела, меню, улици, болници, музей, да има отдолу надпис на Английски, а пък най важните да са предимно само на Английски. Това е езика на бизнеса и цяла Европа го говори и цяла Азия също!!!! Глобявайте тези които нямат
19.
давайте Бурги
14.07.2015 00:18:20
3
8
Одеса ще ни изде със парцалите ако продължавате да спите, те ще пипат много по Европейски със архитектури и последна френска и холандска мода. А ние???
18.
гошо
14.07.2015 00:09:52
4
27
Людиев изглежда много приятен и професионален човек. Коя е неговата идея и проект??? Излязал ли е навън да се срещне със инвеститори, може ли да комуникира с тях????
17.
франсис
14.07.2015 00:07:36
3
16
Града трябва да е хъб на международни семинари.
Града трябва да има световни университети не стари дебели ректори които не могат да развиват образованието!!!!!
16.
Холандската Преса
14.07.2015 00:02:01
2
20
Гонете некадърниците и почвайте да работите!!!' Ама не като българи ами като Европейци!!!!
15.
Бург USA
14.07.2015 00:00:25
6
12
Винаги знайте че сме в конкуренция не само със София и Варна ами със Одеса, Истамбул, Будапеща и Виена. Те всички искат да са лидери градове на Балканите, но ние трябва да сме #1. Като такова ни трябва най експертния елит, най опитния и най продавания!!!!
14.
Жорж Български
13.07.2015 23:55:32
6
12
Почнете да преподавате финанси и английски на всички училища от 4ти клас задължително!!!
13.
Бург USA
13.07.2015 23:54:02
10
12
Пичове, тая морска гара още и трябва по красива и модерна визия. Пичове, това летище още няма директни полети до Ню Уорк и Чикаго, спят спат там управителите на летището не мислят амбициозно!!!!
12.
Бург 2030
13.07.2015 23:51:00
6
29
Веднага гонете следните лежпери (и тези със наднормено тегло)

съветниците, които най-рядко са се изказвали са:

Антон Берданков, Виолета Илиева, Галя Василева, Георги Вдовичин, Георги Чавдаров, Карамфилка Апостолова, София Иванова, Калчо Белов, Нестор Христов.
11.
Жорж Български
13.07.2015 23:48:39
4
8
Има разплика между артизани предпреимачи и мафия която работи със правителството.
За хората които изработват най качествената и най полезната стока --- давайте им мотивация!!!!

Гледам всички тук имат някакви фирми от които те като некадърници се опитват да СВ хранят със общи пари.

Само че са некадърници. А пък артизаните предприемачи са полезни за родината. Защитавайте ги!!!!
10.
Фасол
13.07.2015 23:42:46
2
13
Старите лежпери които нямат идеи и участие и не се грожат за телата си ги гонете!!! Няма време ДС издържаме тъпаци!!'н
9.
Жорж Български
13.07.2015 23:40:21
15
16
Нестор Хростов изглежда пълен лежпер с този голям корем, нещо крои, нищо не прави за държавата.

Людиев изглежда много приятен и професионален човек! Браво!

Таню Костадинов изглежда слабак, войнишки тип, ще изпълнява реда каквото му наредят, надали ще има собствени идеи.

Като цяло вижда се заченката на красиви дейни момчета.

Давайте че ми писна от "социалисти" и такива дето все са недоволни а нищо не правят да повишат образованието си или да излязат навън малко да натрупат опит като имигранти.

Също прави лошо впечатление че нямате кадри от най престижните колежи от Запад.

Давайте момчета!!! Града те да сме #1 в Европа! Най красивия и най икономически развития град!!!!!
8.
бургазлия
13.07.2015 23:37:18
3
17
Стига сте ги хващали от у
лицата за да ги правоте общ. съветници.Ако в листите на Герб намерят място невзрачни лелки катп Гъбева Апостолова и дрще имат изненадващо слаб резултат. Те милите са там само да си показват кичозните тпалети и да си прсвят евтин пиар
7.
Клуб Лазур
13.07.2015 23:21:00
3
32
Това момче Таню Костадинов от обяд е пиинал порядъчно! Сесиите като продължават до вечерта трябва да го извеждате с придружител че до пет часа е вече в безтегловност!
6.
Позитано
13.07.2015 23:13:31
7
28
Да видим сега срещу Тишев и Мосинов колко Гербаджии могат да излязат на дебат! Маи с тези женчовци начело на листата ще станете за резил!
5.
Данчо Касабов
13.07.2015 23:07:04
2
14
хайде почна ха се .сега борбата трябва да ви е до 14 място!
4.
Ясновидец
13.07.2015 23:03:57
3
29
Трябва в листата на ГЕРБ да останат само мишоци за да може да гласуват само докладни без да питат а други хора от администрацията да лапат!
3.
Магдалена Иванова
13.07.2015 22:35:30
19
22
Пак грешки. 1. Стига вече с тоя Людиев. 2. Защо шефове на пристанище ИАРА и др., трябва да са съветници? Те си имат друга работа! 3. Снежина Маджарова трябва да поведе листата. Или поне да е в челните места заедно с галя Милева. Те са печени и с опит. Какви школски директори, какви пет лева?
2.
Греб
13.07.2015 22:27:25
2
31
Незнам в каква полза на обществото може да са тези те в друг свят живеят вълнува ги крадене ,кой ква кола да си купи почивки народа кучета го яли
1.
Еха
13.07.2015 22:26:23
3
31
Вие някога път на някои нови и по качествени ще дадете ли път или статуквото никога не се нарушава, резил, дано хората са поумнели!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори