×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майката на Вълкан от Автото: Учители се подиграха с нас, не трябвало да търся помощ от медиите!


Майката на Вълкан от Автото: Учители се подиграха с нас, не трябвало да търся помощ от медиите!
Силвана Яворова излезе разстроена от педагогическия съвет в Автото, тя смята, че синът й ще бъде принуден да напусне училище
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Март 2015, Петък, 13:28 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Повече от три часа заседава Педагогическия съвет след боя в професионалната гимназия



Напрежението и споровете в Професионалната гимназия по транспорт, където в момента се провежда Педагогически съвет, който да реши съдбата на учениците, участвали в боя с палки и боксове, продължават с пълна сила. Все още няма решение какви ще бъдат наказанията за Вълкан, както и за Янко и Сашо. Докато учителите, родителите на момчетата и полиция бяха в гимназията, край двора се бяха оформили две групи подръжници. От една страна момчетата от Организацията за закрила на българските граждани дойдоха да подкрепят Вълкан, а от друга депутатът от ДПС Илия Илиев, който заедно с охраната си изненадващо се застоя в Бургас. След като каза, че ще сезира СЕМ за вземане на лиценза на СКАТ ТВ, пред Автото Илиев се захвана и с патриотите от ОЗБГ като каза, че щял да иска организацията им да бъде проверена.
Това обаче изобщо не смути момчетата, които казаха, че са там, за да искат примирие и справедливост при решението на Педагогическия съвет.
От всички страни край сградата на Автото имаше полицейско присъствие, както и жандармерия.

Майката на Вълкан Славена Яворова напусна заедно със сина си разстроена училището. Тя каза, че учители се нахвърлили върху сина й, а родителите на другите две момчета, които са от ромски произход, били агресивни.
„Г-жа Паскалева, която преподава Двигатели с вътрешно горене направо ми се скара с ехидна усмивка. Каза ми: „Стига театралничи, ако бях на твое място нямаше да търся медиите, а щях да се разправям с адвокати и съдии. Казаха ми да си преместя детето в София. В същото време един от учителите разказа как преди две години същия този Сашо, който удари сина ми с палката в час по история, отново е пребил дете. Вместо обаче преподавателят да бъде изслушан,  колегите му скочиха като казаха, че инцидентът е бил отдавна и нямало какво да го коментират.“, разтревожена каза майката на Вълкан – Славена. Тя смята, че дори поради обществения натиск синът й да бъде оставен в училището, няма да мине много време и ще го принудят да напусне.
Началникът на инспектората по образование Виолета Илиева каза, че Янко, който е ударил с палката Вълкан, е подал молба за преместване в самостоятелна форма на обучение. Според нея другите двама ученици ще имат по-ниска степен на наказание. Тя също очаква резултатът от Педагогическия съвет.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
39
Коментара по темата
39.
Буболина
21.05.2015 23:48:01
0
6
Има ли заблудени дето и се вързват на тази уличница?Тя завлече и измами толкова хора.Голяма мошеничка и лъжкиня е.Няма никакъв морал и достойнство.Синовете и са същите като нея.Нямат елементарно възпитание и култура.Гамени и селяндури.Направиха си малко реклама и отново се навряха в дупките си.Хората ги забравиха,но с показването си по вестници и телевизии тази простакеса напомни за себе си на тези,които добре и знаят кирливите ризи.Тези са безмозъчни същества без грам достойнство.Нищо човешко няма в тях.Тая е толкова обиграна в лъжите и манипулациите.Толкова са прозрачни.Артисти или по-скоро циркаджии.Една аморално пропаднала уличница със синове наркомани и пълни гамени и изроди.Не им вярвайте.Това са мошеници,които по долен начин оцеляват.Утайката на бг обществото.
38.
ASAN DEMERDJI
21.05.2015 22:47:12
0
5
TEZ TUR4ULQ KWO SA TRAGNALI DA SE OPLAKWAT OT CIGANITE.DA NE SA MISLQT 4E SA NE6TO POWE4E OT TQH.TAZI KADANA Q ZNQT WSI4KI KOLKO STRUWA.MAJ NE MOJA DA ZAWARTI POKRAI SEBE SI.SMENQ GI PO4ESTO OTKOLKOTO GA6TITE SI.I ZA MAGISTRALATA NE STAWA WE4E 4E E DOSTA STARA I GROZNA.SINOWETE I I TE NE STAWAT ZA NI6TO.PALNI KRETENI I OLIGOFRENI.NARKOMANI I PEDERASI.ZASLUJAWAT DA GI BIQT I NA PO4IWKITE DA GI EBAT.IZMEKQRI I DOLNI IZPOLZWA4I.
37.
SilVenA YavORoVa
23.04.2015 12:53:19
2
4
KAKVO ME KOMENTIRATE KOLKO MAJE SAM SMENILA I KOLKO SVEKARVI SAM IMALA.AMI KATO NE MOGA DA SI NAMERQ MAJ DA ME EBE KAKTO TRQBVA I DA E S GOLQMA PISHKA TRQBVA DA STOQ SAMO PRI EDIN LI.PUTKATA I GAZA SA SI MOI I NA KOITO ISKAM SHTE SI GI DAVAM.NE E VASHA RABOTA.SVEKARVITE MI VARVQT V KOMPLEKT S MAJETE.KOLKOTO MAJE TOLKOVA I SVEKARVI DAL GOSPOD.BILA SAM ZAVLQKLA I IZLAGALA MNOGO HORA.AMI KATO IMA PROSTI SHTO DA NE GI PRASNA I IZPOLZVAM KAKTO MOGA.TURKINQ SAM AMA PO MI HARESVA DA SE PREDSTAVQM ZA BALGARKA.DECATA MI BILI OT RAZLICHNI MAJE.I KAKVO OT TUI.VSQKO SE SPASQVA KAKTO MOJE.AZ SI GLEDAM MOQ JIVOT I RAHATLAK A TUI CHE SAM GI RODILA NE ZNACHI CHE TRQBVA I DA GI GLEDAM.IZPOLZVAH SITUACIQTA OKOLO SINA MI VALKAN ZA MALKO MEDIEN INTERES I VNIMANIE.MNOGO E GOTINO DA SE SHUMI OKOLO TEB I DA MANIPULIRASH HORATA CHREZ TAPITE MEDII DETO TARSQT OTVSQKADE SENZACIQ.EMI ETO AZ IM Q DADOH I IM NAMERIH ZANIMANIE ZA KRATKO VREME.POZDRAVI NA VSICHKI BALACI OT SOZOPOL.AZ SAM VECHE SOFIQNKA I SHTE SI UREDQ TAM JIVOTA PO MOQ SI NACHIN.
36.
До Майката
23.03.2015 17:09:01
0
4
Първата и свекърва е от Разград ,но имаше апартамент в София още от времето на Т.Живков.След смъртта на съпруга си отиде да живее там.Двамата сина на Сабрие (Силвена) отидоха да живеят при нея. С помощта на майка си успяха да я принудят да им припише апартамента.Сабрие тогава отиде да живее в София и остави Вълкан и Злати сами в Созопол.След добре направената далавера Сабрие и синовете и изгониха баба си от апартамента и тя беше принудена да се върне в Разград и сега живее на квартира.А за това колко свекърви имала та тя и самата не знае,защото отдавна е изгубила бройката на мъжете с които се търкаля.А ако започна да говоря каква "майка" е ще ви се изправят косите.Само две думи-тази не става за нищо!!!Пълен боклук и пачавра!!!
35.
До ВИЕ СТЕ МИШКИ
12.03.2015 22:24:41
1
8
Вълкане,мишките сте вие и сте толкова жалки в опитите си да манипулирате обществото чрез медиите. Защо ти жалко подобие на националистче се опитваш да се изкараш жертва след като сам си го търсиш? Защо лъжеш,че боя бил заради това,че не си излизал да пушиш с тях? Колко ти се вързаха на плитката лъжа и измислиците за всичко свързано с боя? Медиите търсят сензация във всичко и това им беше добре дошло. Само,че не си направихте сметката,че хората познават аморалната ти майка и вас самите и ще започнат да ви вадят кирливите ризи.Не може жена,която зарязва децата си и не се интересува от тях,като твоята да се нарече "майка".Какъв морал може да има жена,която не знае колко мъже са минали през леглото и и какво възпитание може да даде на децата си,след като тя самата го няма?Извинявай,но ти си непълнолетен и решението няма как да бъде твое,ако такова решение не ви устройва взаимно,а като ви слушам така ви изнася и на теб и на майка ти.Какво по-хубаво от това? Майка ти няма да си разваля рахатлъка и спокойствието,като и се натресещ,а за теб е супер да си без никакъв контрол и да си правиш каквото си искаш.Бил си отвратен от такива хора хахаха Ами знаеш ли колко хора са отвратени от вас,защото знаят що за стока сте? Подигравали се с теб. "Подигравка",че си си подвил опашката,като си бил сам срещу няколко момчета,когато уж тоя Сашо те е предизвикал да се биете. "Претърпял си унижение"-твое изказване хахаха Защото "големия бабаит и националист го е хванало шубето,когато се е озовал сам самичък срещу няколко роми. Кво става,бе юнак? хахаха Много си як във фейса или с гамени около теб,ама иначе се насираш от страх. Ей такива жалки поплювковци,като теб най са ми противни и въпреки,че съм БЪЛГАРИН (а не като теб да се изкарваш такъв) малко ти е бил боя. Такива като теб,които сами си търсят боя и провокират не будят никакво съжаление и не трябва да има никакво толериране от страна на обществото. Жертви са такива,които с нищо и никого не са предизвикали ,аса били бити или убити.Ти не си в тази група. Благодари се,че си се разминал само с това,но не се знае какво ще ти се случи занапред. Много кофти е да се заяждаш с не когото трябва. НЕПРАВДА - много нелепо звучи от устата на хора,като теб и майка ти.И за каква борба с неправдата бълнуваш? Яко сте се вкарали във филма,но трябва да разчистите терена и да се наврете пак в дупките си,където ви е мястото. Ако имахте поне малко срам щяхте да спрете да се излагате и да не се показвате никъде и хората да забравят за мизерното ви съществуване. Един последен въпрос-как майка ти за три години не е успяла да намери време да се запознае с класната ти? Без да ми излизаш като нея с оправданието,че работела по 18 часа. Три години по 18 часа на работа без един ден почивен хахаха Чисто и просто тази пачавра майка ти не я е*е какво правиш в у-ще,как си суспеха, с дисциплината,имаш ли някакви проблеми.С две думи-никакъв интерес към теб и ето ти го резултата. Така,че би трябвало да се срамуваш,че имаш такава "майка",но вие сте си от един дол дренки и се харесвате.
34.
оргинала ( от първа ръка ) ИСТИНАТА!!!!!
12.03.2015 20:55:24
0
7
сега да ви кажа за тая... който иска да вярва, които иска не! ще чуете истината за САБРИЕТО от с. Семерджиево обл. Русе. тя е чиста, натурална туркиня, името й е Сабрие Мустафова Яхьова. първия й мъж е от Разград, от него има две деца. Следващия е от Ямбол, доста е черен, от него са следващите две, но май второто от тая двойка е от друг. Затова бяха взели да си гледат по голямото от вторите две в Ямбол. явно знаеха, че другото не е от тяхната черга. стигаме и до петото което се води на известен човек от Бургас, но тои беше над 60 годишен и все пак го призна за негово, а от къде е ..... тая жена цял живот живее на гърба на другите и гледа от къде какво да извлачи!!! колко народ е изгорила! дори принуди първата си свекърва да й предпише апартамента в София, а после пише във фейса - аз съм вече софиянка, купих си ап. в Сф.. хахаха! купила си... роди първите две и 20 год. не ги потърси, а когато дойде време да печелят пари ги прикътка при себе си и трябваше да вземат софийския ап. Мисля че даже първия й мъж е вземал родителските права още по живково време. тая не е имала време от хойкане да гледа деца, за нея винаги е било по важно да се начеше, а сега любяща майка... търсеща сензация, медийна *звезда* търсеща съчуствие... ХОРА НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ, НЕ Й ВЯРВАЙТЕ!!! НЕ РАЗДУХВАЙТЕ СКАНДАЛИ НА РАСОВА ОСНОВА, НЕ ХВЪРЛЯЙТЕ МАСЛО В ОГЪНЯ! НЕЯ НЕ Я ИНТЕРЕСУВАТ ЦИГАНИ, ТУРЦИ И БЪЛГАРИ... Винаги е гледала само себе си. Никога не си е гледала децата както се гледат деца, а сега се бие в гърдите. Смях... Не! Не ми е смещно, чудя шо за наглост трябва да има човек за да раздуха такъв скандал от един бой. И ние сме били ученици и ние сме се били, но чак такъв цирк... ХАХА ВЕЧЕ СМЕ ИЗВЕСТНИ!!! мога да ви говоря до утре за тая, но не си си струва.
33.
Михаил Георгиев
07.03.2015 18:09:34
2
11
А аз от всичко казано дотук, разбрах, че българският народ е много прост и се податлив на манипулации.
Няколко изтървани хлапета са се сбили, което се случва ежедневно.
Само защото едните били цигани, а другите българи, реагирахте първосигнално и се започна с обидите на расова основа. Намесиха се цигани, турци, ДПС, а вие вместо да не се поддавате, подехте песента. Те това и чакат, за да се създаде напрежение.
Майката, да вземе да си възпита детето и да си набие в очевидно тъпата кратуна, че когато набуташ сина си в едно училище-клоака, каквото е Автото, то няма да общува с академични умове, а с деца, които са утайката на обществото. Цветя и рози ли очаква?
32.
Николета
07.03.2015 17:58:40
1
7
По думите ми, би трябвало да разбереш, че жената е хитра манипулаторка и тарикатка. Нея изобщо не я интересува дали проблемът е расов и кой кого е бил. Не я интересува и синът й. Ако я интересуваше, нямаше да го остави на 400 км, със смешното обяснение, че не иска да се мести. То ако всички, зарежем децата си, че не искали да се местят...Хитра е, намери си начин да се шуми около нея.
31.
ДО 30
07.03.2015 16:31:52
3
2
По думите ти се разбира че тя не е ксенофобка и е имало проблем с точно определени ученици от ромски произход които трябва да бъдат наказани, съответно и момчетата от тази организация които я подкрепяха не са ксенофоби. а депутатът Илия Илиев когато се намеси си опита да си направи PR и да разпали етнически конфликт. по интервютата които гледах със жената и тези момчета от организацията останах с впичетлени, че те не са против циганите, а против това политиците най- нагло и арогантно да дават повече права на някой етнос за да се ползват с гласовете им.
30.
Николета
07.03.2015 16:20:58
1
5
Това, което твърдят хората за Силвена е вярно. Тя има пет деца от различни мъже. Най-големият й син е на около 30 години вече, а най-малкия на 10.Пътува от от град на град, сменя мъже, децата й са разпръснати. Какво говори против циганите, кой й продаваше баничките? Все мазни циганки й продаваха, и накрая й запечатаха павилиона, нивото на хигиена беше под всякакви критика. Все циганки се въртяха, и тя им беше приятелка. Даже винаги съм си мислела, че е циганка и тя. Никой нормален човек от Созопол, не би си купил банички от тях, толкова мръсно и гнусно беше. Купуваха само заблудени туристи. Толкова арогантна и цинична беше, личеше си, че е голяма тарикатка.
29.
до всички
07.03.2015 12:16:08
0
3
излиза че ДПС скача срещу турци заради цигани
28.
357912
07.03.2015 11:39:24
0
2
Ей сега Илия Илиев сам си го наби и го наби на цялото ДПС. Българи, турци, цигани обединявайте се срещу общият враг - ДПС.
27.
aaaaaaa
07.03.2015 11:32:31
3
4
И какво ако майката на Вълкан или той са турци, важното е че са български граждани и спазват българските закони, крайно време е да се съюзим българи и турци срещу циганският терор и наглост. Напоследък забелязвам, че и вие турците намразихте ДПС, крайно време е да изметем тази мафия от правителството, която мачка всички български граждани без значение от етноса. Аз съм българин и се гордея с това но ще прегърна всеки циганин, турчин, арменец или какъвто и да е български гражданин и ще го нарека - брат, когато осъзнае че най големият враг на нас обикновените граждани, без значение етноса е ДПС.
26.
аз съм
07.03.2015 11:21:49
0
2
Понеже се личи че ДПС се включи в коментарите за да отклонява случия. кажете вие от ДПС или тази част от вас които организирахте терористичният акт на гара Буново на 9 март, ще се извините ли най накрая на хората тази година? За гражданите - по интересни са фактите около депутата Илия Илиев - източването на пари от БДЖ, заниманията на фамията му, като например трафика на хора, от кой район е избран, по скоро от район на коя държава. точно така ТУРЦИЯ. нека полицията се заеме и с разследване на охраната му (новото мургаво НСО) кой и защо им е дал право да и дали въобще имат право да носят оръжие, с какво се занимават освен че му пазят гъза?
25.
ДО 16
07.03.2015 11:11:39
3
1
Ако жената си беше мълчала сега циганите щяха да са ненаказани и да се чувстват още по недосегаеми, а Вълкан изключен, случият потулен. нямаше да изключат циганите понеже са по евро програма за интеграция и се дават по 8000 евро на ученик от тази програма. естествено малка част отива при ученика. самият Илия Илиев призна че тази програма за интеграция е неуспешна
24.
ДО 14
07.03.2015 11:05:44
0
2
Предният пост е и за теб
23.
ДО 12
07.03.2015 11:04:23
0
1
За разлика от мангалите които и на 40 не са самостоятелни а разчитат на социални помощи и кражби, за българина е нормално на 17-18 вече да започва да е самостоятелен и да се справя сам с живота. Циганите до края на живота си бозаят от държавата, когато държавата се опита да ги отбие от гърдата си която е предназначена за наистина слабите, които се нуждаят от помощ докато станат самостоятелни, циганите надигат рев като пелиначета, а когато се нахранят се осират и така няма край.
22.
ДО 10
07.03.2015 10:55:49
3
1
5 деца на 100 места???? тя на парчета в буркани ли ги държи? макар че пишеш грамотно се вижда че мисленето и нападките ти са мангалски, най вероятно си Илия Илиев или някой негов PR. И какво като има 5 деца (ако е вярно) много хубаво даже. Или искате само мангалите да имате по 10 деца ние по едно или нито едно? следващата ти нападка че е преименувана циганка или туркиня - в това не виждам нищо лошо, важното е че живее по законите на България, а не наглее като мангала Илия Илиев и да крещи "дискриминация", "ксенофобия".
21.
Хаха
06.03.2015 23:12:24
1
7
Флагман, идете в Созопол и питайте за Славена. Доволни ще останете, много е известна там!
20.
Манипулации
06.03.2015 23:10:37
0
6
Хайде пак използвате ситуацията, за да подчертаете, че боят е на расова основа. Глупости на търкалета. Сбили са се няколко гамена и това е всичко. Гамените са си гамени, независимо дали българи или цигани. Тая пък майка, тя в София, пък детето в Бургас, че видите ли, Автото е толкова елитно и драгоценно училище, че не може да си вземе детето. Бе кого прави на балъци тая туркиня Силвена Яворова?
19.
Майката
06.03.2015 23:04:57
2
7
Славена беше отворила баничарница в Созопол, заедно с последния си мъж. Голям майтап беше, като ревеше, че е вдовица с малки дечица и изведнъж се появиха съпругът и свекървата. Съпругът си беше съвсем жив, де..поредния. Да не говорим, че разправяше пред хората " Свекърва ми в София, свекърва ми в Сливен, свекърва ми в Бургас"...Колко свекърви имаше тази жена, така и не разбрахме. Последната свекърва денонощно й продаваще баничките и накрая им би шута и на съпруга и на свекървата. После се подвизаваше с един пиян руснак, а последно сигурно някой софиянец е хванала. На каква се прави Славена, историите й ги знаят поне в десет града в България!
18.
до аз
06.03.2015 22:53:11
3
7
Вълкане,я кажи вие петимата братя от колко бащи сте,къде и при кого си живял.Майка ти сега ли се сети,че има син.Починал е бащата на последното дете,с когото тя не е имала брак,просто той е признал детето.Целта й е винаги материална.Къде са другите 4 братя ?
17.
олеее
06.03.2015 21:20:05
1
8
Сетих се aз от къде ми е пизнaтa тaя женa. Ясно ми е и зaщо синът и е тaкъв. Хорa, не се връзвaйте нa провокaциите им. Зaрaди синът и все пaк ще премълчa, но нито думичкa не може дa и се вярвa!
16.
До Вълкан
06.03.2015 20:50:15
3
9
Вълкане, кое от казанато по-долу не е вярно? Майка ти твърди, че е вдовица и мъжът й е починал преди пет години, а после колко мъже е сменила, що те казва? В колко града е живяла? Казваше, че е от Русе, после живяла в София, Созопол, Бургас, мина Черно море...И все недоволна от нещо и все другиите са й криви, все тя нещастната и онеправданата?
Съжалявам, че са те били циганите, но си има полиция, адвокати и съд, с цел възмездие, а не майка ти да ходи да прави сензации в медиите!Крайно време е да престане да се изживява като жертав.
15.
въй
06.03.2015 20:00:55
1
2
Много ме кефи тфа име... Вълкан!
14.
аз
06.03.2015 19:39:30
1
8
Явно не си кротко дете. Не е изненада, че си част от това. Като те чета ми се струва, че умело криете какво става, но нищо.
Ще ти го кажа като родител на дете. Не бих оставила детето си. То е в комплект с мен. Родителя, докато е жив и има дете в дома си, следва да е до него. Това му е първа грижа.
Аз имам мнение и не се подигравам.
Да си мълча ще ми казваш когато си ми на годините, работата и образованието. За сега уви, не си.
13.
ВИЕ СТЕ МИШКИ
06.03.2015 19:21:49
9
7
Майка ми работи в София, решението аз да остана да уча в Бургас, а не за замина в София е МОЕ ! Така че може да си мълчите когато не знаете нищо ..
Отвратен съм от такива хора като вас..
Тая няма да я бъде, няма да позволим да се подиграват с нас. Днес аз съм ударен с палка по главата, утре - ще има някое наръгано момче. ЩЕ СЕ БОРИМ С НЕПРАВДАТА !
12.
аз
06.03.2015 19:06:52
2
9
Хм, ти на това грижа ли му казваш? Живее на 400 км. от детето си от години. Страх ме е не от Бог, а от такива майки.
Не я знам колко бащи на децата си има, но дете на пройзвола не се оставя. Ако някой ден така зарежа сина си и се случи подобно нещо, ще се замисля къде съм сгрешила. Няма да бия тъпана и да викам.
Циганката е в един дом с детето си, българката не. Парадокс.
11.
хм
06.03.2015 17:10:32
7
11
Това ли ви е новата тактика - да плюете по жената, която сама се грижи за децата си!Имайте страх от Бога, манипулатори!
Добре, че хората са умни и не ви се връзват!
10.
Сашо
06.03.2015 16:58:50
11
9
Абе стига с тази Силвена Яворова. Тази жена има пет момчета, разпръснати на сто места. Тя самата се подвизаваше в Бургас Созопол, София, мина Черно море и къде ли не. Пълна пародия е, че е вдовица от пет години,може и да е, но до преди една година продаваше закуски, заедно с мъж и жена, които наричаше " мъжа ми" и " свекърва ми". Друг е въпросът, че и този й мъж изчезна някъде. Моралът й е под всякаква критика. Хитра селянка, търси сензации!И честно казано, това име Силвена Яворова си звучи точно като на преименувана циганка или туркиня. Ккво се е заблъскала в гърдите "ние българите"!
9.
лллллл
06.03.2015 16:43:11
5
11
тя майката търси сензация до преди боя не се интересуваше какво става със сина и сега вече е любящата майка ЦИРКАДЖИИ
8.
5555
06.03.2015 16:39:07
6
9
тези търсят от къде да изкарат пари
7.
burgas
06.03.2015 16:32:49
2
1
Oshte li e tam paskaleva e beshe golqmo lice
6.
КОМЛУКА
06.03.2015 16:17:28
1
5
САМО БОИ МОЙЕ ДА ГИ УПРАВИ ТИЯ МАНГАЛИ МНОГО СА НАГЛИ НЯМАТЕ СИ ПРЕДСТАВА КАКВО Е ТУК КАТО ВЗЕМАТ ПАРИТЕ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И Е ПЕСНИ И ТАНЦИ НА НАРОДИТЕ ПОСЛЕ КАТО СВАР6АТ ПАРИТЕ КРАДАТ КАКВОТО ИМ ПАДНЕ АМА ВСЕ СЕ 4УДЯ КАДЕ СА ТИЯ МОМ4ЕТА ДЕТО ПАЗИЛИ БАЛГАРИТЕ ОТ НАБЕЗИ НА МАНГАЛИ НЕСАМ ВИДЯЛА ДО СЕГА НИКОИ ТУК САМО ДУМИ ДУМИ И ПОЛИЦИЯ НЯМА НАРКОТИЦИ НАВСЯКАДЕ ПО УЛИЦАТА В4ЕРА ВИДЯХ ПРЕД НАС ТРИМА МАНГАЛА ДА СЕ ДРУСАТ С КОКАИН И ДА ГО ТЕСТВАТ ЯВНО ЗА ПРОДАЖБА БЕ6Е АБЕ УЙАС Е ТУК НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ
5.
Й
06.03.2015 16:10:59
6
6
Айде бе ОЗБГ,пазарджишкият циганин Илия Илиев ви е дошъл на крака,а вие уж ще пазите българите ами давайте почвайте от дупетатите или освен да стоим и да гледаме лошо и да ръсим закани друго не можем.Метнете циганина барабар с охраната му,за да сте за пример иначе стойкаджии като вас колкото искаш в тази държава Расате-та,ВМРО-та и всякакви други паляци
4.
mari
06.03.2015 16:06:11
0
4
Ох, флагмани, флагмани... пак оплескахте. "Професионалната гимназия по туризъм", наистина ли?
3.
bs ks
06.03.2015 16:02:43
0
1
От автото преминахме към Професионална гимназия по туризъм?
2.
BS
06.03.2015 16:00:23
1
16
КЪВ Е ТОЯ С ДЕПУТАТСКА ЗАПЛАТА ДЕТО ПЛАЩА НА ОХРАНА И КАКВА РАБОТА ИМА ТАМ С ТИЯ МУТРИ
МАНГОВЦИ НОМЕРА НЯМА ДА МИНЕ
1.
Българин
06.03.2015 15:57:28
2
18
От кога депутат се движи с охрана да го разследват от къде плаща за ткава и българин ли е, че е в дпс, да се прекръсти с друго име, срам и позор за жълти стотинки се продават...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Ал Бано все пак се усети, че преводачът от италиански е аматьор и затова реши да мине предимно на английски език, макар и там преводът да не беше добър Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито на „Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ, обяви Борисов Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Депутатите от ПП-ДБ все пак се появиха в пленарна зала  Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Имунизираните много леко болестта, уверява главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си  Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори