×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След боя в Автото: Янко е преместен в самостоятелна форма, Вълкан е с предупреждение


След боя в Автото: Янко е преместен в самостоятелна форма, Вълкан е с предупреждение
Докато траеше Педагогическия съвет съученици на Вълкан очакваха с нетърпение решението, засега момчето е с предупреждение за преминаване в самостоятелна форма на обучение
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Март 2015, Петък, 14:08 ч.
Автор: Флагман.бг

Момчето, което удряше с палка в час по история, ще ходи на училище само за изпити


След боя в Гимназията по транспорт в Бургас ученикът Янко, който удари с палка по главата единадесетокласника Вълкан в час  по история, е преместен в самостоятелна форма на обучение. Това означава, че той ще ходи в училище само за изпити. Потърпевшият Вълкан, който беше подкрепян от майка си Славена и момчетата от ОЗБГ, е с предупреждение. Това каза началникът на Регионалния инспекторат по образование Виолета Илиева след приключилия Педагогически съвет, който се проведе днес в училището.

Заседанието на учителите отново беше съпроводено с напрежение и засилено полицейско присъствие край сградата, както Флагман.бг вече съобщи. От сградата  на училището Вълкан и майка му излязоха притеснени, тъй като не срещнали разбиране от учителите. Дори някои от преподавателите им се скарали, че потърсили за помощ медиите, за да се разкрие истината за боя.

Припомняме, че след меле на спирката на Тройката между две групи ученици, един от участниците в боя – Янко, нахлу в палка в час по история и пред очите на учителката удари в главата Вълкан. Това стана повод за ескалиране на напрежението, тъй като единият от враждуващите лагери е от ромски произход. Момчетата около Вълкан, както и той самият пък имаха сериозната подкрепа от Организацията за закрила на българските граждани, които се определят като патриоти.

В категории: Животът


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
18
Коментара по темата
18.
Iskren Popov
23.04.2015 17:48:04
0
2
За сведение на незнаещите майката на Вълкан е етническа туркиня и името и преди възродителният процес е Сабрие.Баща му е шефа на 'Милена" Бургас,който и е бил любовник.За да и затвори устата и да не го притеснява за пари и подарява къща в Меден Рудник,която тя продава по късно.Вълкан се изявява като патриот и националист и познайте кой е провокирал нещата?Така,че преди да седнете да защитавате някой разберете що за стока е и доколко е вярно това,което казва.А на тези определено може да не им се вярва.Не обичам циганите,но и такъв вид патриотизъм от мелез не толерирам.
17.
до wake up
07.03.2015 11:44:16
0
3
А бе кви цигани е имало по времето на Кан Аспарух е психар.И кажи знаеш ли рода на циганите,знаеш ли коя е тяхната родина? А ми нямат, те са мелези тръгнали от Индия,изгонени и гонени от всякъде, защото са с най ниския коефициент на интелигентност,нещо като теб. Никога не са правили добро на човечеството,а само са пречели крали и убивали на всякъде по света където са допуснати. Никой не говори за расизъм, а за едно общество където никъде по света не гради,а само руши.И като ходя в Европа никой не се държи зле с мен,понеже не показвам заплаха и не въртя очите да крадна нещо.А за византийците хахахха явно си мазна маляка щом говориш,че сме притеснявали империя. Знаеш ли значението на империя ? Е ми империя е когато са заробени много народи и искат да е обединят в една.Ние вика сме ги притеснявали,Я бегай при маляките
16.
Wake up
07.03.2015 09:38:59
6
4
Ей големи расисти сте вие, просто племе. Все циганите ви пречат. Ами тъпаци, много е възможно циганите да са живяли по тези земи преди Аспарух Хан да е докарал един стадион със иранци които се нарочат Българи да притеснява Византийците и Тракийците, най истинските хора на тази земя. Не се правете на расисти щото като отидете в Европа и вас така ще ви третират.
Обичайте си хората които са родени тук. Всеки роден тук е истински наш човек. Не се делите ами си помагайте. Много е модерно да се правиш на расист и бял. Е какво доказваш. Че си органичен и невъзпитан.

Аз обаче имам проблем със Автото. Кмета трябва да се хване и даде нова дирекция на тази никаква гимназия. Нито коли строите нито лаборатории имате, нито инженери ставате, нито БМВ и Форд ви помагат като спонсори. Заспали хуйове, ставайте и се конкурирахме със света!!!! Ще ви изядат другите народи. Научете се да продавате, да произвеждате и да говорите Английски!!!
15.
до Тери
07.03.2015 00:06:52
2
3
познавам ги момчетата-гарантирам ти че нямат никакво желание да влизат в политиката
14.
Иван Гюров
06.03.2015 21:54:52
2
5
ОЗБГ!
13.
асд
06.03.2015 20:50:41
1
4
aбе още ли ни занимавате с тея лапетии бийте им по един здрав шамар и да си сядат на дупетата на учат какво са ми се разциврили тука сумати народ вдигнаха на крак заради някакви си тъпи лапешки дразги.........
12.
Тери
06.03.2015 20:49:14
2
5
Тия ат тая организация ако наистина не влязат в политиката ще се присъединя към тях!
11.
до 7
06.03.2015 20:43:24
1
5
Ей виртуален побойнико :) спри да се ядосваш от клавиатурата сигурен съм че тя е единственото нещо което удряш :') Лошо момче от интернет....Абе що не дойдеш другия път да помогнеш вместо да хейтваш?Сигурен съм че не си излизал от години заради тоя твоя компютър.Бъди жив и здрав и излез поне да си разходиш кучето :)
10.
до 1 и 2
06.03.2015 20:31:17
0
6
Янко е циганчето а Вълкан българина
9.
Емил
06.03.2015 20:17:23
3
7
ОЗБГ БРАВО МЛАДЕЖИ!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!!
8.
muhamed
06.03.2015 20:15:44
6
2
Alah o igber sizi gibi oruspu 4ojuklari
7.
Й
06.03.2015 20:10:39
11
6
Браво на момчетата от ОЧЗБГ,че като видяха пазарджишкия циганин се свиха като мишоци и ги беше страх да вдигнат очи,иначе гледат много страшно и едни надъхани стойки,обаче когато са повечко и нямат реален противник насреща
6.
венци
06.03.2015 20:01:43
3
8
Браво на момчета от ОЗБГ.
5.
roki ot kumnuka
06.03.2015 19:57:26
0
4
Sa6ooo mamati daeba mangalska niama6 pari za xliab aa mutree6 anani sikijim kokmu6 dilenji gibi
4.
Xa
06.03.2015 19:19:18
2
9
И какво циганите ги защитават депутати а Българите пак кучетата ги яли,добре че поне тези момчета със знамената не си затвориха очите и отстояваха до края въпреки цялата помия които опитваха да излеят върху тях...Браво момчета в такива моменти съм горд да се нарека Българин когато виждам единство!!!!
3.
Кика
06.03.2015 19:15:40
4
10
Браво на момчетата от ОЗБГ чест и почитания!!!!
2.
Безсрамници сте ..
06.03.2015 18:50:28
2
19
КАК МОЖЕ ВЪЛКАН ДА Е ОФИЦИАЛНО ПРЕДУПРЕДЕН, А САШО, КОЙТО МУТРЕЕ ПОСТОЯННО ДА НЕ СТЕ ГО ИЗГОНИЛИ.
Продажници, за пари от евро-фондове се продадохте, как може ?!
Пожелавам ви да ви се случи същото като на момчето Вълкан, след което да усетите, че всички са срещу вас макар да сте жертва на БЕЗНАКАЗАНАТА циганска престъпност!
1.
Писнa ми
06.03.2015 18:32:27
4
24
Що сaмо Янко и Вълкaн бе.Дaйте всички бългaри дa се преместим,дa се изнесем от тaя държaвa дa им е по удобно нa мaнгaлите.Тц не стaвa,тогaвa нямa дa имa кой дa ги издържa,хрaни и нямa дa имa кой дa обирaт и пребивaт.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори