×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майката на бития Вълкан организира протест пред парламента?


Майката на бития Вълкан организира протест пред парламента?
Има много жени, които също се притесняват да изпращат децата си тук. Те ще се събират на определени места, за да идват групово на училище, защото се страхуват да не бъдат нападнати, пребити или убити.
Тема в развитие
виж още
скрий
23 Февруари 2015, Понеделник, 11:29 ч.

Силвена Яворова призова майките на ромските младежи, нападнали сина й с метални палки, да се свържат с нея

Ще изчакам ден или два майките на ромските младежи, които нападнаха сина ми, да се свържат с мен и ако това не се случи, ще изляза с призив към другите дами, чиито деца също са били бити, да се съберем пред парламента. Това каза пред камерата на ТВ7 майката на Вълкан, чиято глава бе пукната. Единадесетокласникът от бургаската Професионална гимназия по транспорт бе нападнат с метални палки от група роми, защото се спречкал в училище със свой съученик от ромски произход.
„Страхувам се за живота на сина ми. Той постъпи в това училище по мое настояване, макар че можеше да бъде приет във всяка друга бургаска гимназия.  Не искам да казвам, че съжалявам за избора ни. Искам той да си продължи там образованието, но се страхувам. Откакто го пребиха, аз нямам спокоен сън. Заспа ли, сънувам само кошмари. Много се надявах да се срещна с майките на ромските деца, за да седнем и да обсъдим проблемите като майки. Тях обаче ги няма. След като за ромите има закрила, нека и за нашите деца да има такава!“, призова Силвена Яворова, а репортерът Елена Танева сподели, че е била заплашена. Казаха ми да не тръбя за това, което се е случило, но няма как да замълчим, заяви журналистката.
Страхувам се детето ми да ходи на училище, за да не ми се обадят от болницата, че е наръган или да отида да си го прибера починало, каза още Силвена.
Синът й пък разказа как ромите са го тормозели.
"Един от тези роми ме изблъска. Изкрещя ми „искаш да се бием ли, някакъв проблем ли имаш“. Аз мълчах, защото те са много. И пред цялото училище тогава изтърпях голямо унижение и си заминах", споделя Вълкан Бакалов.
Скандалът между него и Сашо избухнал в час по практика и прерастнал в бой.
Момчето, което живее в ромската махала, твърди, че Вълкан го обидил и пръв му посегнал, а Вълкан споделя, че избягва контакти със съученици от ромски произход.
„На другия ден с момчета от моя клас, пет момчета, отидохме да си оправим отношенията с тях. Намерихме ги. И аз исках да си оправя отношението, обаче той, като ме видя, много агресивно подходи. Тръгна да ме удря, затъркаляхме се двамата. И този Сашо извади някаква палка. И тогава вече стана меле. Разделиха ни, дойде една учителка там. Аз влязох в училище да си карам часа. Моите момчета останаха отвън да пушат, аз не пуша. И след 30-40 секунди пак четирима роми влязоха в час с палка и бокс. Защитавах се колкото мога, но те са с железа все пак", добавя битият единадесетокласник.
Вълкан е бил облян в кръв, с пукната глава и с множество наранявания по тялото. По-късно обаче 30 роми се събират на автобусната спирка до училището и там причакват Вълкан с ножове. Учители сигнализират в полицията, която реагира мигновено. Полицаите закарали битият ученик в болницата. Десетима роми обаче го заплашили и там, че ще го заколят и се наложило да подаде сигнал в полицията, за да не го убият.

В категории: Бургас


11
Коментара по темата
11.
do zapoznat
09.03.2015 16:25:38
0
1
Koe e garanciq,4e kato bil futbolist i ne bil narkoman? Am4i ediniqt mu brat si e takav i v celiq Meden rudnik i v Sozopol go znaqt Rodmil.Cqlata im semka e gnila i ne stavat.Maikata e kurva.
10.
Ленко
09.03.2015 16:19:22
0
2
Като прочетох написаното от фейса на този гамен ни стана смешно."Кур за турците",ами да го даде на майка си,която е ЕТНИЧЕСКА ТУРКИНЯ и рожденното и име е САБРИЕ от Семерджиево Русенско.И децата и са от мъже от трите етноса-турчин,циганин и българин.Тогава за какви българи се имат тези помияри?Къде са тръгнали срещу своите и да се правят на патриоти и националисти?Долни лъжци,използвачи,интриганти и манипулатори.На коя майка и отнемат родителските права и от 5 деца отглежда само 2?Каква е тази майка,която уж защото работела по 18 часа за три години не е намерила време да се запознае с класната на сина си?Тази е безотговорна кучка,която не е дала никакво възпитание на синовете си.Всичките и са арогантни,манипулатори,дървени философи и с огромно самочувствие без покритие.Майката е абсолютно същата.
9.
До хахаха
01.03.2015 22:55:49
0
1
Копеле,на такива като теб мангалите да счупят главите на децата ти,ако нямаш-на някой,който ти е скъп.Но ти не си българин,измет такава.
8.
az
23.02.2015 21:11:02
0
11
SMuuuurt za ciganite li4no 6te gi izbiq
7.
хaххa
23.02.2015 20:09:18
13
6
Тръгнaл с петимa приятели дa си " опрaвял" отношениятa, a?! Мaлко му е бил боят нa него. Мaйкaтa тaкa кaто го е възпитaлa, тaкъв и ще си го гледa, от време нa време понaбит.
6.
do zapoznat
23.02.2015 17:02:04
0
14
Не знам колко си запознат но това дете е капитан на футболния ФК Созопол при младежите. Какъв наркоман? Здраво и право момче.
5.
zapoznat
23.02.2015 13:52:09
18
3
Жалко мамино наркоманче. Иди на майната си да протестираш, щом не си научила детето си да уважава човека заради това, че е човек.
4.
друг българин
23.02.2015 12:55:13
2
25
Вълкан е патриот с нетърпимост към малцинствата. Но това че не ги харесва не е причина да му счупят бухалка в главата. Да не би турците и циганите да ни харесват?! Не! Причиняват ли беди?! Да! Заплашват ли децата ни?! Да! Аз ходя ли да им троша главите?! Не! Ето я разликата.
3.
българин
23.02.2015 12:17:18
12
4
Че циганите не са интегрирани и търпими понякога не са, но защо не видите фейса на В. Бакалов, да си обясните дали е вероятно, той пръв да е нападнал и дали е отишъл да си оправя отношенията с пет момчета или да показва кой командва парада в училището в бургас.
Вижте цитати от фейсбука му.
29 август 2014 г. ·
смърт с обезглавяване
8 април 2014 г. ·
Кур за турците
2.
Интегратора
23.02.2015 10:20:27
1
20
И аз искам моите деца да ги "интегрират" с безплатни билети, храна, дрехи, извънкласни уроци и прочие ама няма. А тези дето ги интегрират се оказаха утайката от дъното. какво ще ги интегрират, бе марш в махалата където да пукат глави на своите. Измет мръсна. Оправия нямаме!
1.
LM
23.02.2015 08:57:07
3
15
EBASI TAPOTIATA ...CIGANITE DA SI STOIAT U KOMLUKA . GRANICHNATA CHERTA E KEBAPCHIINICATA 33 / ZATVORA . OT TAM NATATAK , ZA DA SE PREDVIJAT V POSOKA CENTAR-BURGAS , VIZOV REJIM .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори