×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нов шок за кифлите и батките: „4ас Пик“ няма да отвори тази вечер, Анелия се върна обратно


Нов шок за кифлите и батките: „4ас Пик“ няма да отвори тази вечер, Анелия се върна обратно
Дискотеката е тъмна, но пред нея дежури кола на охранителната фирма „Аватари“, собственикът Дидо Цветанов потвърди, че чалготеката ще остане затворена
Тема в развитие
Нов шок за кифлите и батките: „4ас Пик“ няма да отвори тази вечер, Анелия се върна обратно Вижте мотивите, с които съдия Христов отваря отново „4as Pik” в Бургас Анелия взривява „4as Pik” тази нощ, босовете на дискотеката по-велики от МВР и Община Бургас Губернаторът на Бургас: Време е инцидентите в нощните заведения да спрат, бизнес трябва да се прави по правила Собственикът на клуб „Vogue” Веско Балев: От Флагман научих, че ми затварят дискотеката, нямат основание! Кметът Димитър Николов отнема разрешителното на Club Vogue, 4as Pik отново отваря врати Кметът разписа заповедта за затварянето на „4ас Пик”, започва тотален контрол за хладно и огнестрелно оръжие по дискотеките Само във Флагман! Христо, който ръга с нож охранителя в „4ас Пик”: Натопиха ме! Общината отнема разрешителното на “4ас Пик”, тръгват масови проверки по дискотеките в Бургас Касапинът с ножа от „4ас Пик” – роднина на полицай? Христо Иванов е задържаният за клането пред дискотека "4ас Пик", вижте пострадалия охранител Костадин Жестока драма! Синът на легендарния Георги Николов Мечката спасил живота на гарда от "4ас Пик", има и други ранени, над 20 са участниците в екшъна Кърваво меле пред дискотека „4ас Пик“ в Бургас тази сутрин, гард от „Аватари“ с разпран корем
виж още
скрий
08 Януари 2015, Четвъртък, 13:13 ч.
Автор: Евгения ДЖАМБАЗОВА снимка: автора

Община Бургас се запече и не връща отнетото разрешително на бургаската чалготека, зрее огромен конфликт


За ужас на прясногримираните кифли и батките, които току-що надянаха новите си анцузи „Адидас“ в очакване към 23 часа отново да отвори врати култовата чалготека „4ас пик“ в Бургас, съобщаваме, че купонът ще се провали. Дискотеката ще остане затворена и анонсираното участие на фолкдивата Анелия няма да се състои. Всички резервации се отменят за по-добри времена. Самата певица е пристигнала в Бургас и даже е имала час при един от най-добрите коафьори, но преди малко се обадила, че се връща обратно с антуража си.

Покрусата ще е пълна, тъй като чалгаобществото бе натокано за най-голямото завръщане тази зима – в „4ас пик“. Това ни съобщи източник, близък до собствениците на нощното заведение, който настоя за анонимност. До края на работния ден се оказало, че Община Бургас не иска да разпише връщането на разрешителното, съгласно уважената жалба срещу затварянето й от страна на Административния съд.

Кметът Димитър Николов отсъстваше днес от Бургас, а главният секретар – топюристът Божидар Кънчев не вдига телефона си. Председателят на Общинския съвет Костантин Луков заяви, че главата му пуши, тъй като спешно трябва да подготви промени в нормативната уредба – да се въведе задължителна ясно регламентирана глоба за носене на огнестрелно и хладно оръжие в дискотеките и за разширяване на правомощията на Общината при осъществяване на санкциите.

Няма да отворя нито днес, нито скоро, имам големи проблеми с бизнеса в Бургас. В много неприятна ситуация съм и ви моля да запазим спокойствие“, заяви собственикът Дидо Цветанов, който има аналогично заведение във Варна.

Както вече писахме, съдия Христов от Административния съд се произнесе вчера, че  предварителното изпълнение на заповедта на кмета за отнемане на разрешителното за работа след полунощ е нищожно и магистратът посочи, че „4ас пик“ може да отвори врати  и работи, докато трае съдебния спор.

На фейсбук страницата на дискотеката вчера се появи и обява за гостуването на фолкзвездата Анелия като бе посочен телефон за резервации за тази вечер. Дори наш репортерски екип запази маса за шестима, за да станем участници и ние в купона, предвещаващ да се превърне в нещо като „Империята отвръща на удара“.

Днес областният управител Вълчо Чолаков и общинският председател на БСП-Бургас Евгений Мосинов излязоха с индивидуални обръщения към гражданите в подкрепа на кметската заповед.
В същото положение е и нощният бар „Вог“, който „изгърмя“ вчера сутринта. Явно от Общината са решили, независимо от риска да губят дела за пропуснати ползи, да затварят поголовно заведения, докато не отговорят на изискването за безопасност. Възможно е да се заредят поредица от съдебни дела срещу нощни заведения през периода, в който Общинският съвет все още не е взел решение за промените в наредбата  за опазване на обществения ред. Ако кметът безпристрастно следва тази линия след всеки подаден сигнал в периода до влизането на решението на ОбС в сила, може да се окаже в ситуация на поредица от загубени съдебни дела. Очевидно е поел този риск. И осъзнава цената.

Ето и позицията на Мосинов, която получихме току-що на редакционната поща:

По принцип не винаги с кмета Николов сме на едно мнение. В случая като бургазлия, родител и общински съветник споделям неговата позиция и го подкрепям за енергичната намеса на общината. Все пак като юрист искам да споделя, че административната принуда, каквато е и затварянето на заведение трябва да се упражнява в рамките на закона. В противен случай подобни действия ще бъдат отменени от съда. Затова като съветник поемам инициативата да подготвя проект за изменение на наредбата за обществения ред, с който да се предвиди възможност при определени условия общината да може принудително да преустановява дейност при нарушение на обществения ред. Тук не се касае за партии, а за нашите деца и младите хора на Бургас. Трябва да има правила и да се спазват."

В категории: Лайфстайл , Бургас


45
Коментара по темата
45.
niks
09.01.2015 11:32:01
0
8
Policiata igrae sas sobstvenicite na diskotekite, vatre e palno s nepalnoletni. Sled kato stane incident zapochvat proverki za sedmica, sled tva si prodaljava po staria nachin. Za roditelite na malkite chalgagjii, deto ne gi e** kade sa typite im lapeta triabvat stabilni globi
44.
запознат
09.01.2015 11:29:48
0
4
Дискотека 4ас Пик е на мазния - кмета на Свети Влас и човк на Диневи!!!
43.
запознат
09.01.2015 11:29:48
0
5
Дискотека 4ас Пик е на мазния - кмета на Свети Влас и човк на Диневи!!!
42.
123456
09.01.2015 11:10:57
0
3
До 26:Велиан Добрев от търговска гимназия също извършва секс услуги по кенефите на бардаците, както и Димитър Капралев от френската, затваряйте тея барадци, малките гейчета и курви да ходят да бачкат на магистралата. Тея всичките дискота са инкубатори на най долната измет
41.
BOP
09.01.2015 10:29:32
2
6
МИТКО на Караоке - САВА ЧОРОЛЕЕВ - КМЕТ НИКОЛОВ

кмета беше работник на тези господа

отвориха много заведения - трябва да се поразчистят територии

конкуренцията е гиляма
40.
bop
09.01.2015 10:27:33
2
6
КМЕТА Е ПРИСТРАСТЕН
трябва сопата да е за всички

БАРКОД в БОМБОУБЕЖИЩЕТО НА ОБЛАСТНА УПРАВА ???? КАКВИ ДОКУМЕНТИ МИСЛИТЕ ИМА ??? ИЛИ май няма....
39.
BOP
09.01.2015 10:26:19
1
8
От години в сградата на операта в гр.Бургас, се помещават две заведения /бяха за известно време и три/. Те са: бар „Караоке” /заемащо два етажа и входа на Куклен театър Бургас около 800 м2/ и бар „Таргет” /заемащ по-голямата част от фоаето на операта около 600 м2/.
Същите са изградени във фоаето на сградата, като обхващат най-апетитните, представителни и търговски части на тази емблематична за Бургас сграда. Цитираните заведения през годините малко по малко се разширяваха, като преустройваха сградата, както им бе удобно. В момента те заемат почти целия първи етаж /Таргет и Детски кът на Караоке/, и цялото фоае на втория етаж на Кукления театър, завзето от Караоке. Дефакто Кукления театър е оставен без фоае. Тоалетните в двата края първия етаж на сградата са изцяло окупирани. Тези на Караоке се ползват частично, докато тези на Таргет са изцяло отцепени. Неизползваеми са и три от четирите входа на сградата, като при Таргет са зазидани и неизползваеми стълбите от втория към първия етаж. Реално само през единия вход е оставено място да се влиза и излиза от концертната зала на операта. Как ще стане това в една аварийна ситуация, е въпрос, на който аз нямам отговор.
Караоке е зазидало една остъклена част от фасадата /което на фона на бушуващата национална дискусия за остъклените и иззидани тераси е направо престъпление/, като си е изградило склад и е спуснало метална аварийна стълба навън. Как това се връзва с фасадата на една от най-красивите сгради в Бургас и кой го е позволи оставам на Вас да разберете. Фасадата е окичена и от климатиците и вентилацията на заведенията /знаем че в нормалните страни това не се допуска дори в жилищни сгради/.
Скоро бе извършен ремонт на сградата по оперативна програма „Регионално развитие” на стойност около 1,5 млн. лева. Питам, ако сградата е 7-8 хил.м2, а отдадените площи са над 1/5 от цялото РЗП, колко от тази сума е изразходена за непряко финансиране на цитираните заведения. Нямам представа колко е и наемната цена, но всеки може да сметне, че ако помещенията са общински наем /над 20 лв./м2/, за тази квадратура наемът ще е непосилен и те просто ще си отидат. Отделно Таргет ползва безплатно площ за външни маси /по Общински цени за над 2000 лв/месец/. Изводът е: е наемът е нисък, а това предполага КОРУПЦИЯ. Питам, в тази невиждана криза, в която частния сектор едвам крета, при наличието на много свободни наемни площи, нужно ли е частния Наемодател да се сблъсква с нелоялната конкуренция на даваните под наем части от Обществени сгради /строени с наши пари и амортизиращи се без наше съгласие/. Едва ли Виенската опера или която и друга да е по света могат да си позволят този лукс да дават под наем апетитни и архитектурно ценни части от сградите си под наем. Кой ще заплати след време /когато ги няма тези заведения/, за разбитата вътрешна настилка и стенни покрития /вътре е прекарвано ВиК за барове, нови ел.инсталации и др./? Обръщам внимание, че са дадени под наем помещения, представляващи не обособени части от сградата, а части от нея пряко свързани с дейността и функционирането й като такава.
Интересното е, че в новосменената дограма на сградата с ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ, е специално направена врата, обслужваща бар Таргет.
Ще кажете, в една такава сграда е нужно да има обект с обслужващи функции. Да, ведомствено кафе или малко магазинче /има в проекта на сградата в приземния етаж/ и с работно време съвпадащо с това на Обществената сграда, но не две питейни нощни заведения. С какво тяхната дейност се свързва с функциите на сградата? И всичко това на фона, на дискусията за затварянето на нощните заведения в Студентски град. Не е ли в този случай по-голямата наглост: „Куклен театър и нощен бар”?
Обръщам се към всички: НЕКА ДА „ИЗГОНИМ ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА” НА КУЛТУРАТА ! Моля, всеки по своята компетентност, да направи каквото е нужно да върнем добрия вид на БУРГАСКАТА ОПЕРА.
38.
ххх
09.01.2015 10:20:13
2
6
Регистрирана е майка ти ...аз живея в съседната сграда. Махай азаро писна ми. Махай всичко наред.
37.
ВОР
09.01.2015 09:29:34
6
3
Тъй като те гледам и не си наясно , аз работя в Азаро и сградата не е жилищна. Регистрирана е като офис сграда .... ;)
36.
za
09.01.2015 08:42:24
0
4
6нур за кифли4и и батки4и дгд отрепки чалгарски
35.
ЛЮЛИН
09.01.2015 08:28:50
3
0
Браво на Анелия. Достойна и умна постъпка.
34.
BOP
09.01.2015 08:07:31
2
12
azaro e в жилищна сграда, как има разрешение за работа след 11
ДУВЪРА ???
и ощеее

караоке в операта ??? - пушат като комини и децата на сутринта на театър. А коридора на операта едва ли има статут на заведение - как е узаконено ??

квета като е почнал - поне да кара наред - не избирателно
33.
Адвоката на братя Диневи - ЧАПРАЗЛИЕВ
09.01.2015 01:33:49
0
31
Две анонсчета и ще разберете, защо Станимир Христов (брат на един следовател Христов от Несебър-Св.Влас) толкова бързо се е "произнесъл".
Първо, собственик на фирма "Фриденс"ООД-Бургас, която е наемател на ресторант"Пиргос" от Р.Дачев за срок от 3г. е адвоката на Братя Диневи г-на ЧАПРАЗЛИЕВ (от Свети Влас). Същият е на съвместна дейност в чалготеката с Д.Цветков (мениджъра с правата на Час Пик от Варна) и с това име се ползва чалготеката. Участие в чалготеката има и кмета на Свети Влас - Иванчо, довереното момче за бизнес на Диневи.

Второ, същият адвокат от Свети Влас е съсобственик с латвиец в СОТ"Аватари"ООД-Бургас, който охранява вътре и ОТВЪН терена в обсега чалготеката и това е видно от пласмасови табели СОТ"Аватари"-охраняем обект.

Ерго, и дискотеката и охранителната фирма е на адвоката Чапразлиев. Тъй че, ако някой трябва да носи отговорност за ЗДРАВЕТО на ОХРАНИТЕЛЯТ И ЕКСЦЕСИЯТА ПРЕД И ВЪВ чалготеката - е СОБСТВЕНИЦИТЕ И.

И един съвет към кмета. Г-н Николов, издайте им нова Заповед и се аргументирайте С НЕИЗПЪЛНЕНИЕ от Чапразлиев и фирмата му, на цели 4-ри задължителни ТЕКСТА в НООРТОБЛ имате цяла дирекция ПНО нека в заповедта визират НАРУШЕНИТЕ текстове от наредбата . Те тогава АС-Бургас просто няма да има мотиви да я отмени, тъй като е стъпила на НОРМАТИВЕН АКТ приет от Общинският съвет.
Противното просто е измиване на ръцете и отбиване номера, все пак Братя Диневи и цялата им фирмена кохорта не сте забравили, че официално ви подкрепиха за КМЕТ на Бургас. Да, за да им се разшири бизнес територията и влиянието. А чалготеката е на личният им от 15г. адвокат.
32.
Vogue nomer 1
09.01.2015 01:09:38
6
7
Затворете я тая дупка час пик съборете я и направете една колперация там,срещу морската ще е много добре.А Vogue е най-доброто заведение в Бс,ходят само културни хора добре облечени с ризки,няма тъпи лапета и хапирани олигофрени с паласки-адидаски.Незнам какво е ставало онази нощ във ВОГ ама бързо се разберете че една събота чакам да излязя и ся кво курецццц :D
31.
tianata
09.01.2015 00:58:34
1
11
bravo kmete v burgas batki sas adidas niama te se oprili4avat kato majki prostitytki deto blijat gazovete na barovcite vklu4itelno i moia ako po4na da izrejdam imena edin mesetz niama da mi stigne tai 4e neka si sediat vav kashti po ftiolite i se barat za pishkite sas po 5 lv koi sas 10 polovinata byrgas e za gazovite kameri na hitler triabva da istrebiat lainata
30.
пасков
09.01.2015 00:50:38
0
20
Подкрепям,селянията в Бургас е повсеместна в момента.Нужни са радикални промени
29.
До ВВВ
09.01.2015 00:49:17
4
5
Ти си жмел ве селтак , ходи да те колят по-другите заведения като не ти харесва
28.
ввв
09.01.2015 00:41:59
4
8
Кво Азаро ве....същия жмел е.Пълно с разни олигофрени и тъпънари....
27.
Хахаха
09.01.2015 00:18:29
12
3
Аре без да коментираш Азаро , защото посещавам това заведение вече от 3 години и ти гарантирам че е най-доброто заведение в Бургас и с една от най-хубавите музики
26.
hahahah
09.01.2015 00:17:27
5
5
Galq Gogusheva dashterq na doktor Gogushev ot Burgas 98 nabor ot ispanska e prostitutka raboti po tezi diskoteki 80 + frenska iskrenno preporachvam
25.
kiro
08.01.2015 23:29:04
0
16
Браво Бургазлия. Тука само кал,тъмнина ,викове цяла нощ, батки пияни а и сградата е опасна!!!
24.
Бургазлия
08.01.2015 23:01:36
0
29
На това заведение мястото му не е там ! Кой изобщо си позволи да промени първоначалният статут на обекта,който е проектиран и изграден като търговски комплекс с ресторант в него с работно време до 23 часа ! Време е общината да помисли по този казус ,на живущите в района са нужни заведения но не такива,които смущават спокойствието им !
23.
Angry Bird
08.01.2015 22:24:37
2
19
Ей оставиха Анелия без хляб.Тъкмо милата и се отвори час мак сега се отменя.Довечера кво ще сложи на масата гладна ще остане.Да я мисли човек.Браво кмете! Нужна е една чистка
22.
Хххх
08.01.2015 22:04:55
10
12
Малинка , твоят коментар го приемам за шега ! Ако си сериозна се съмнявам в адекватността ти! И стига с Йоан ! Той си беше тогавашният Николов- имаше пари за градинки , строиха се градинки . На сегашния Хари Потър толкова пари се паднаха , че не знае как да ги открадне! Но пак казвам , ако успее да пребори тая битова престъпност , да усмири тези питекантропи, навлекли фланелки с логото на охранителни фирми, ако затвори тези идиотски заведения , тогава има моят поклон , и глас !
21.
час Пико ' час кока
08.01.2015 22:03:24
19
7
По малоумна статия не съм чел. Анцузи ,кифли.... Ужас. Не харесвате чалга? Ами не слушайте. Само тсм се случват проблемите? Ами тази банда анцузи не ходят по такива места те са с по два лева в джоба и пият бира в клубове като Азаро иши Вог слушайки агррсивна музика наречена хип хоп и хаус.
20.
chukachev
08.01.2015 21:59:56
24
4
ei mishki nikoi ne vi shte tapite maloumni mneniq Az iskam da e otvoren chas pik da se zabavlqvam s kotencata :))) da gi plqskam po-sladkite dupeta :)))) a vie si stoite v kashti nqmate 2 po 1 xaxa
19.
!
08.01.2015 21:42:48
2
12
Най-накрая да работят заедно. Ясно е вече на всички, че най-големи изроди в България са съд и прокуратура. Да не се изненадат само някой ден като видят пред сградите десетки хиляди...До такава степен е достигнала наглостта им , че чужди посланици говорят в прав текст за корупцията там.
18.
малинка
08.01.2015 21:37:32
7
24
Ох и аз подкрепям кмета! Такъв велик човек, прави невероятно много за града! От както е кмет в Бургас няма вече чалготеки, ножки, наркотици! Няма и рушвети и в общината не се крадат пари както едно време, когато Йоан правеше площадчета и градинки! Вече бизнеса не бяга от града поради огромната корупция и се отвориха толкова, толкова много работни места, че се бият за работници!!
17.
Хаха
08.01.2015 21:33:57
3
9
Вие от Флагман как си позволявате да нарушавате биволското спокойствие на Божидар Кънчев. Знаете ли едно вдигане на телефона какви неимуверни усилия му коства. Това ще му е дейността за цяла седмица напред. Доста псувни сте отнесли.....
16.
se1
08.01.2015 21:07:56
1
23
О-о-о-о-о флегмиН сайта! Този път пръснахте със заглавие и Ви подкрепям както никога до сега! Толкова перфектно заглавие не е имало до сега тук. Поклон пред драскача дето го е озаглавил така. Съвсем сериозно!
15.
въййййй
08.01.2015 21:04:52
3
13
И ся ко? Де ши пей АнАлия
14.
Угоди
08.01.2015 20:52:17
2
47
Бре , това Хари Потърче показва характер! Ще вземе да ми хареса докато изкара тоя мандат, току виж ме убедил за него да гласувам. А всички там крадци и наглеци в общината, съдилищата и т. н трябва да разберат едно нещо ! Сива икономика винаги ще има! Има я навсякъде, наркотици няма да спрат да се продават ! Бедни ще има ! Но премахнете ли битовата престъпност , хората да се разхождат спокойно с приятелките си или жените си вечер, без притеснение, че банда анаболни гибони ще ги нападнат защото са решили, че ги ги гледат лошо, жени да се прибират вечер от работа без да се притесняват , че ще им скъсат ушите за две евтини обеци , родители да не висят по терасите когато децата са пред къщите и играят за да не би да им се случи нещо ,тогава вече хората могат да си затворят очите пред кражбите ви , пред наглостта ви . За това ще се отчитате пред господ един ден !
13.
Павлина
08.01.2015 20:27:35
5
31
Подкрепям кмета.
12.
до 9
08.01.2015 20:27:11
0
10
абе ти ненормален ли си или си мормон, коментара ти си седи бе галфон
11.
Дипаяров
08.01.2015 20:26:29
3
35
И сега какво????) Тъкмо сложих новия анцунг за тая вечер и сега трябва да го свалям. Аааааа нИ става така. За кво го точих тоя Нож цял ден....... искам на кОпон с анелия!!!!
10.
radio nova evropa
08.01.2015 20:20:43
2
70
основните посетители на тези дискотеки са долни курви на които мъжете им са в чужбина и работят за хляба който яде всеки ден същите тези върляци
Мамини синчета които ако тяхните не са им хвърлили пари за дискотечка те са отишли до обекта да си вземат от оборотните
ЕДРИ бизнесмени които работят на заплата 600лв взимат си бутилка на партия и салфетки на същата стойност и после реват кат мишки седмици наред че няма какво да ядат
псевдо гангстери от бандата на Смешните
които гледат лошо и се надъхват в почти всички случаи на съвсем нормални селянчета дошли от село да се повеселят и те в града да видят малко радост но поради силно изразените си селски изяви се отличават и съответно стават мишени
таткови курвички които не знаят как се вадят пари но го обичат повече от хляба и ходят на да си дават гъза по тоалетните за чаша фалшиво марково уиски и една лента съмнителен прах трето качество .... естествено има и нормални хора които си работят и излизат да се веселят но този процент е много малък големия процент е тези горе изброените и за какво е цялата тази показност да ва видят в фейсбук какви звезди сте хихихи ще ви дойде акъла след време ....
9.
п-
08.01.2015 20:19:24
7
16
А,знаете ли защо коментара по-долу беше изтрит?
сТАВАШЕ ДУМА ЗА СЕКТАТА "сВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА",които редят сергийки пред трета поликлиника ?
Я кажете ,Флагман-не кой ви плати , а защо го изтрихте ????????????
8.
я
08.01.2015 20:15:29
3
18
Стреляйте я тази дискотека от хеликоптера няма място в Бургас никой който е мутра!!!!!
Убийте съдиите които са подкупени, записвайте разговорите им да ги хванем в подкупване!!!
7.
sss
08.01.2015 20:12:39
6
16
Божидар Кънчев-какъв топ-юрист е тоя - пълен охлюв и рушветчия,лайняр от класа...
6.
Краси
08.01.2015 20:10:32
4
46
Браво на кмета!Има подкрепата на всички родители!Нека се заеме и със сектата "Свидели на Йехова",които необезпокоявани си изнасят стелажи всяка събота срещу Трета поликлиника.Това е най-големият цирей на Бургас!
5.
-
08.01.2015 19:58:35
2
73
Не само час-пик, но и останалите бургаски бардаци трябва да бъдат затворени. Ако се загледате основния антураж на тея заведения са подрастващи отрепки от мъжки и женски пол, целящи да си покажат новите дрешки и пръскащи парите на родителите си. Ако полицията тръгне да прави проверки наистина, колко непълнолетни добитъци ще бъдат открити там? Пълна подкрепа за Димитър Николов!
4.
Антон Български
08.01.2015 19:49:59
12
27
Нека помним ние Траките как навремето бяхме номер 1 в Европа, а сега някакви мутри ни напиват и убиват децата, срам за туризма ни.
Но няма да я бъде тая.
Бургите ще изчистят града от боклуците, ще се върнем със нашите партньори Германците пак във върховете на Европа!!!!
Учете Английски и финанси!!!!
3.
пю
08.01.2015 19:42:58
2
81
браво кмете,а анелия ако няма къде да иде .да дойде вкъщи да и тегля една патка
2.
бургазлия
08.01.2015 19:42:06
3
85
Няма какво да се сърдят собствениците. Докато не се гарантира спокойствието и живота на клиентите им, няма как да се разреши да им работят дискотеките. В момента човек го е страх да отиде на дискотека, защото или мутри ще му развалят настроението и вечерта или наркопласьори ще досаждат. А как да си пуснеш детето на такива места.
1.
EWW
08.01.2015 19:33:51
4
93
ЕВАЛА НА КМЕТА!!!!ДА СИ СТОИ ЗАТВОРЕН ТОЯ КОПТОР !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Най-хищната риба в Черно море е леферът, той не спира да убива по-малките риби, с които се храни, дори когато се е наситил, реже ги с острите си зъби като с ножица, разказа Димитър Янчев Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Той насърчава дренажа на излишната течност от тялото, помага в борбата с подуването и дава усещане за лекота Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Сестрата на Мартин Иванов споделила на Ваня Щерева, че той си търси гадже Антибългарският патос на Силяновска ще се пренесе и върху политиката й към нас* Антибългарският патос на Силяновска ще се пренесе и върху политиката й към нас* София не разполага със значими ресурси за промяна на двустранните отношения
Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори