×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Общината отнема разрешителното на “4ас Пик”, тръгват масови проверки по дискотеките в Бургас


Общината отнема разрешителното на “4ас Пик”, тръгват масови проверки по дискотеките в Бургас
В сградата на ОД на МВР се проведе среща между органите на реда и управители на охранителни фирми. Сред тях бе и Георги Янев, шеф на "Аватари", която отговаря за безопасността в "4ас Пик"
Тема в развитие
Нов шок за кифлите и батките: „4ас Пик“ няма да отвори тази вечер, Анелия се върна обратно Вижте мотивите, с които съдия Христов отваря отново „4as Pik” в Бургас Анелия взривява „4as Pik” тази нощ, босовете на дискотеката по-велики от МВР и Община Бургас Губернаторът на Бургас: Време е инцидентите в нощните заведения да спрат, бизнес трябва да се прави по правила Собственикът на клуб „Vogue” Веско Балев: От Флагман научих, че ми затварят дискотеката, нямат основание! Кметът Димитър Николов отнема разрешителното на Club Vogue, 4as Pik отново отваря врати Кметът разписа заповедта за затварянето на „4ас Пик”, започва тотален контрол за хладно и огнестрелно оръжие по дискотеките Само във Флагман! Христо, който ръга с нож охранителя в „4ас Пик”: Натопиха ме! Общината отнема разрешителното на “4ас Пик”, тръгват масови проверки по дискотеките в Бургас Касапинът с ножа от „4ас Пик” – роднина на полицай? Христо Иванов е задържаният за клането пред дискотека "4ас Пик", вижте пострадалия охранител Костадин Жестока драма! Синът на легендарния Георги Николов Мечката спасил живота на гарда от "4ас Пик", има и други ранени, над 20 са участниците в екшъна Кърваво меле пред дискотека „4ас Пик“ в Бургас тази сутрин, гард от „Аватари“ с разпран корем
виж още
скрий
29 Декември 2014, Понеделник, 05:45 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки Авторът

Всеки клиент да минава през метал детектор, това е една от препоръките към шефовете на нощни заведения

Тръгват масови проверки по бургаските дискотеки след кървавия инцидент в новооткритата чалготека "4ас Пик" от вчера. ОД на МВР, Окръжна прокуратура, Община Бургас и охранителният бранш затягат контрола в нощните заведения най-вече за празничните дни около Нова година. Канят се да отнемат разрешителното на всяка дискотека, която не съумее да докаже безопасността на своите посетители. В сградата на ОД на МВР се проведе среща между органите на реда и управители на охранителни фирми. Сред тях бе и Георги Янев, шеф на "Аватари", която отговаря за безопасността в "4ас Пик".

Съвсем лаконично той обясни пред репортер на Флагман.Бг, че се надява след засилването на контрола и връзката с полицията, подобни инциденти да не се повтарят. "Нашите момчета са си свършили работата и спречкването в дискотеката се е превърнало в масов бой, когато всички са били изкарани навън", коментира Янев.

Шефът на "Аватари" Георги Янев е категоричен, че неговите момчета
са си свършили работата


Кметът Димитър Николов, директорът на ОД на МВР-Бургас комисар Калоян Калоянов и представители на охранителния бизнес в града обсъдиха ситуацията след масовия бой пред "4ас Пик". Набелязани бяха редица дисциплиниращи мерки, които да предприемат съвместно Община, Полиция и Прокуратура. По този повод кметът Николов вече проведе разговори с окръжния и апелативния прокурор на Бургас.


Срещата между охранителите и ръководството на МВР
продължи близо 30 минути


Община Бургас дава срок до 15 януари догодина на всички увеселителни заведения, които работят след 00.00 часа, да заявят в ОД на МВР и да докажат способността си, включително техническа, за осигуряване безопасността на своите посетители. Ако в този срок полицията не бъде удовлетворена от представените мерки и организация, Общината ще отнеме разрешителното за удължено работно време на съответното заведение, работещо след полунощ.

Община Бургас препоръчва на собствениците да осигурят в своите обекти стационарни метал детектори. Допълнителен плюс за тях е, че такава техника ще им позволи проверка без физически контакт, което спестява дискомфорта на клиентите.

Искат да бъде криминализирано носенето на хладно оръжие
на обществени места


Междувременно Община Бургас стартира процедура за отнемане разрешителното на заведението "4ас Пик" да работи след полунощ. То ще бъде върнато в случай, че ОД на МВР-Бургас прецени и уведоми Община Бургас, че безопасността на посетителите му може да бъде гарантирана.

Кметът Николов заяви, че при следващо заседание на местния парламент ще внесе за разглеждане предложения за промени в Наредбата за опазване на обществения ред. Според него занапред Общината трябва да разрешава работно време след 00.00 часа, само при представено писмено становище от полицията, че заведението може да гарантира сигурността на своите посетители. Друга от предложените промени е тази за поставяне на минимален праг за глоба на нарушителите от 500 лв. - досега такъв нямаше.

Не на последно място, след проведени предварителни разговори, кметът Николов разчита на бургаските депутати да внесат предложение за промяна в националното законодателство, която да криминализира носенето на хладно оръжие на обществени места.


В категории: Крими


57
Коментара по темата
57.
pesho
04.01.2015 00:22:28
0
1
i po dobre taka , tam beshe kato kalboiska sreshta , koito ne e hodil toi neznae a koito e hodil ne e povtoril nikakva sigurnost ne vdahvat ohranite
56.
Куко
31.12.2014 11:25:24
0
4
Аз живея в Лондон.
Там задължително се минава през метало детектор. Всеки от охраната е лицензиран охранител ( това означава човек който следи цялостната сигурност около и във заведението. Познание на всяко птотиво пожарно устройство. Познания за първа помощ. Познание на езика на тялото в конфликтни ситуаци.)
На всеки посетител личната карта се сканира и ако покаже криминално минало не се разрешава влизане в заведението. На видимио пияни клиенти не се разрешава влизана. Охраната оглежда клиента,обръща се внимание на учите им. Задават се въпроси чрез който да покажат дали посетителя е трезвен или надрусан. След като се мине през детектора се прави опипване за скрити други оръжия от не метален произход. Също се проверяват джобовете за наркотици. И това всичкото отнема не повече от минута. Също има очпо един човек на входа и изхода с брояч така винаги знаят точната бройка на хората в заведението. И най важното е че когато посещавалш заведение със засилена охрана трудно ще ти дойде на ум да правиш каквато и да е глупост. Сега някой ще каже да ама това е Англия. Да ама не е нужно да идеш до Луната зада прилагаш тези охранителни процедури. Държавата трябва да засили изискванията на охранителните фирми и приложи курс с квалификация за да бъдеш охранител.
Ако това не стане в Бургас и цялата държава винаги ще си има инциденти породени от лица облечени в анцузи. Да не говорим за кода за облекло.
55.
софиявеца
30.12.2014 21:33:23
0
1
Фирмаааа...къде се изгуби
..кво става с тебе бе брат. .едно време мишоците като те видеха и бягаха.Алооо Гошко Яневия прибери си старите кадри че новите ще ти ебат майката
54.
до фирмата
30.12.2014 14:23:26
1
2
КЪДЕ Е НЯМАЛО ПАНАИРИ? В БУДОАР ЛИ ?
Явно си от някоя фирма след 94-та ;)
53.
фирмата
30.12.2014 14:13:56
3
1
Едно време като беше Будоара а после и Масони ,Фирмата беше там и нямаше панаири. Сега само смешници.
52.
treti
30.12.2014 11:03:45
0
2
там пазят 5 то районно бе аз ги познавам . още като беше предния собственик го бяха изнудили като правиха проверки всяка вечер и се наложиха там да охраняват ама никаква работа не вършат само се напиват и се насират като дойдат онези с ножките
51.
ай стига веееее
30.12.2014 10:58:39
2
1
ей Симона ли си Симон ли си бмб няма от 10 години има доста шматки представящи се за такива но това звено вече не съществува така че не плюй честта на нещо което за времето си беше фактор в града ни . а що се отнася до това кой къде и как докажи и тогава пиши с лайняните си ръчички .
50.
СПАС СПАСОВ
30.12.2014 10:58:17
2
2
Сега ще се израдвам максимално да затворят тази дъскотека ...

На Коледа стават чудеса ...
49.
Симона
30.12.2014 08:51:35
3
8
Следващия въпрос. До кога БМБ-то ще участват дейно в нощния и престъпния живот на Бургас??? Те са приятели с всички наркодилъри.
Дилърите които са в дискотеката да продават(на работа) ще им се вземат ли ножовете?
БМБ-тата които са в дискотеката(ЦИВИЛНИ и НЕ СА НА РАБОТА), някой ще ги провери ли за оръжие?
Калоянчо Калоянов. Прибери си олигофренчетата от дискотеките, които правят часмаци там. преди да е станал панаир, след който ти и Калин ще излетите от работа. Приятелски съвет. ЦЯЛОТО БМБ работи "извънредно" някъде ....
48.
БУРГАС
30.12.2014 07:01:57
0
9
ДРУГИЯ ВАРИАНТ Е КИРЦАТА И ГОРАН ДА СА ОХРАНА АМА ТО ТОГАВА НЯМА ДА ХОДИ НИКОЙ
47.
къро
30.12.2014 06:59:29
1
5
БмБ-ТО НАЛИ ДАВАТ ДЕЖУРСТВА ТАМ ЗА НЯКОЙ ЛЕВ
46.
...
30.12.2014 05:43:14
4
3
г-жо Касабова вие явно сте много тъпо и упорито същество и определено не ставате за журналист,пък камоли за нещо по сериозно...обещавам ви,че ще ви направя такава анти реклама,че ще се чудите на кой свят сте... :)
45.
saasadaxc
30.12.2014 05:10:55
2
2
Абе 4ESTEN Ти на какви наркотици си ? ми то по твойта логика Охраните са първите изгорели от цялата работа , единствено съм съгласен за метал детектори и лимит за посетители .
44.
4ESTEN
30.12.2014 04:27:31
0
7
za diskotekite :
metal detektor ne e losho...da sa u4at mladite!
1.Riza i obuvki, ne maratonki
2.Dobro darjanie na prav pogled..,
3.policaite deto se hvaliat che spat sladkata rabota...da hodiat mobilizirani, postoianno...da se znae, che rabotata ne e ei taka!
4.ohranata...na parvo miasto prilejen vid + dobro darjanie za primer...za da e dobar primera + proverka za kriminalno minalo pri zapo4vane na rabota + po visoka zaplata! shtoto i na tiah ne im e lesno.
5. NE-TOLERIRANE NA KRIMINALEN KONTINGENT...t.e. edin pat kriminalno proiaven..pri nai-malkoto proiaviavane v diskoteka,...zabrana 1 godina da stapva v piteini barove + globa...tva pri naj-malkoto samnenie!
6. Masova ataka na policaite prez ejednevieto za nojove....vsi4ki deca imat nojove mamkamu! i palki! Policiata aloooo0o ! + globa tri cifri na roditel nastoinik! ako iskat pak da hodiat!
7.koli pred diskotekata NE!!!! za da ne se nadahvame koi poznavame i koi sum az!
8.diskotekite da imat limit za posetiteli!!!!
..........
VIE ZNAETE....DERZAITE
43.
гб до 21
30.12.2014 02:24:07
1
10
Ами това е ролята на фийс контрола - да пусне теб и приятелката ти а купчината ММА идиоти след теб да прати по дяволите.
Само че никой няма да застане зад този човек, нито собственика нито охранителната фирма. А точно по такъв начин се избягват подобни тупурдии на запад. В момента в който ММА и подобни идиотчета престанат да посещават определено място е въпрос на време да се върнат нормалните хора там .... а те също знаят как да се веселят и да харчат и са много повече от тази скапана измет за която се пише по вестниците
42.
Сот ТъПАНАРИ
30.12.2014 01:17:29
3
5
Тая ПУТКА Гошко Янев духача мръсен що не вземе да си завре един мазен кур в ебания гъз селяндур крастав неговите момчета са негови момичета крастави путки умрели който ги хване ги бие и ги ебе КУВРА ДОЛНА
41.
Кръчмар
29.12.2014 22:54:17
2
16
В тоя град такива боклуци има че ви е бедна фантазията .Заведението виновно,щяли да го затворят.Държавата иска затваряне ,не кръчмите.
40.
Посетителка
29.12.2014 21:45:51
2
11
При посещението ми там, което беше скоро след откриването, чантата ми беше обстойно проверена както и на другите от женски пол. Но ми направи впечатление, че мъжете не се проверяват толкова обстойно, колкото жените. Не го намирам за нормално! Обикновено честите спречквания са от мъже, не жени.
39.
neka da gi unishtogim
29.12.2014 21:19:38
3
8
Hora ne hodete tam. Glasuvaite sus krak da ne se stupva i podkrepia mutra.
38.
t
29.12.2014 21:12:31
0
13
Всички нощни заведения от този тип са свърталища на наркопласьори,наркомани,пияници,биткаджии,престъпници,батки,каки и т.н. само проблеми.Изключвам нощните публични домове,които поне предлагат някаква услуга
37.
123
29.12.2014 20:49:31
1
10
Две години там не се биха ми се струва, след като стана час ли пик ли е не ме интересува, май тогава взеха да се мелят.
36.
аз
29.12.2014 20:47:21
3
10
Дискотеката какво е виновна-вземете лиценза на некадьрната охранителна фирма.Само ядове с тия мотаняци
35.
gb
29.12.2014 20:19:50
0
16
Много добра мярка - при панаири и скандали - заведението го отнася.
Време е да се въведе строг фейс контрол, отказ за сервиране на алкохол на видимо пияни хора, достъп до системата за видеонаблюдение на полицията и банкова гаранция в полза на общината гарантираща събирането на глоби за нарушен обществен ред.
Която дискотека не може да се справи - да хлопа врати или да се мести по селата.
Останалите ще си имат клиенти и ще си вадят пари ...време е нещата да стават по правилата.... не сме 90-те.
34.
U
29.12.2014 19:50:29
1
7
Половината тъпаците тук не могат да говорят Английски. Ами как ще превеждат? Сложете минимум задължение и изпит за по 1 западен език минимум и Английски задължителен.
33.
не случаен гражданин
29.12.2014 19:48:15
13
5
Уважаеми г-да журналисти, вие правите ли разлика между "отнето разрешитешно" и "процедура по отнемане на разрешение"?! Явно не! Заведението ЩЕ РАБОТИ и очаква своите гости за да посрещнат една незабравима и щастлива Нова година!
32.
hihi
29.12.2014 19:26:52
2
9
dano da zatvorqt i taz propadnala dupka det sa palni s nai golemite kurvi i ubitaci na burgas i vsi4ki diskoteki v bs da gi zatvorqt za6toto tva postoqno 6te stava s tezi naragvaniq daje i ubistva hubavo e 4e ob6tinata im vze licenza dano da nim go varni i da vzeme i na drugite diskoteki
31.
Ochevidec
29.12.2014 19:24:34
3
23
Тези охрани(мутри)гледат само как да пребият някой за кеф,и никога не са виновни...но ако някой ги заколи или пребие веднага са жертва и викат полиция...типични долни курви
30.
bbbb
29.12.2014 19:17:07
5
10
bravo edna xubava rabota da svar6at taz ob6tina da e zarvoriat dano0 tazi gadna dupka samo ubiistva stavat po tezi diskoteki
29.
Щ
29.12.2014 19:09:21
2
17
Браво общината!!!! Наѝ накрая! Наѝ накрая!!! Затваряй те ги тези курви заведения. Глоби и съд до дупка!!!
Иска се по строг закон и глоби.
Това тъпаците трябва да се държат на въже под масата.
Давайте сега!!
28.
Гого
29.12.2014 18:30:14
2
25
Средностатистически жител на най-добрия град за живеене:Татуиран фитнесманияк любител на чалгата ,възраст 20-40 години ,кара 20 годишно BMW на газ, купено с пари от продажба на имот на село.

Аааааааааа, тва е верно!!! Защо всеки селянин в тоя град има дърто БМВ на газ?!?! Така и не мога да си отговоря на тоя въпрос.
27.
###
29.12.2014 18:06:36
2
9
Не местната власт да затваря заведения, заради побоища, а онези "горе" да мислят и приемат закони и наказания за престъпниците! Няма закони, наказания и ред!
26.
:)
29.12.2014 17:56:50
1
22
Няма нищо лошо човек да носи нещо за самозащита! Нощно заведение. Момиче съм и най-елементарно, като се качвам в такси или като излизам от входа на заведение в джоба си държа газов (лютив) спрей за всеки случай. Охраната, като дели на наши и ваши ще има наръгани! Да не говоря, че ако човек иска да внесе оръжие съм виждала в женската тоалетна как се изкарват наркотиците и пистолети от сутиените. Закони трябват, но ги няма. Да се удължат присъдите + полагане на труд, който ще е в полза на обществото примерно много улици са за ремонт.
25.
s
29.12.2014 17:15:20
1
20
zakrivaite q taq dupka.da se gotvqt 4algotekite
24.
Santa Claus to 21
29.12.2014 17:08:04
0
6
Защото нямат топки како
23.
bobi
29.12.2014 17:07:39
1
11
zadlzitelno bronoziletki na ohranata v diskotekite...kolkoto i smeshno da zvuchi se pak shte pomogne pri nargvaniata s noz
22.
Дипаяров
29.12.2014 17:04:46
0
16
До 21: Това се нарича Двоен Стандарт: Също така се нарича Наши и Ваши. Т.е Вие не сте били от ''НАШИТЕ'' ! Другото не сте били само Вие. Аз също съм ставал Свидетел на тези Стандарти. И не само Аз де. Други хора също могат да Потвърдят.... ;)
21.
.1304
29.12.2014 16:50:38
0
31
Присъствали сме на следния случай:Влизаме в Планета 5 момичета да пием по питие,проверка на чантата за оръжие,вход всичко както си му е реда.След нас влизат изявени ММА спортисти без да ги проверят за оръжие,без вход и казват на охраната:Спокойно бе нямаме ножове,за малко сме и ги пускат.Това какво е?
20.
hh
29.12.2014 16:36:52
4
27
zatvarqneto na 4as pik i mnogo mudro reshenie!
19.
трънчо
29.12.2014 16:34:06
1
25
Като Митю влезе,вземете им оръжието а и други такива,като него то ви се еба мамата .Само полиция му е майката иначе няма оправия.Такива селски изпълнения дори Георги Илиев не си е позволявал по дискотеките.
18.
17
29.12.2014 16:24:55
21
15
Кмете, като си решил да затваряш дискотеки, я дай да извадим статистиките за една година назад ( не повече) колко панаира са се случили в другите дискотеки. Панаир след панаир! Откъде- накъде ще затваряш Час Пик при първото сбиване?! Е, тъкмо си при полицаите да ти дадат данни! Да се чуди човек какво да си мисли за решенията ти.
17.
asd
29.12.2014 16:10:40
22
18
Кмета освен да усвоява общински пари друго не прави.Изглежда ,че е загрижен за гражданите,но работните места са си същия нищожен брой,както и заплатите и стандарта ни на живот.Хубво е да има паркове,паркинги и люлки за децата,но нали на масата трябва да се сложи нещо за ядене не става само с разходки по парковете
16.
г-н Ганьо Чорбаджийски
29.12.2014 16:08:36
3
36
Всички нощни заведения от този тип са свърталища на наркопласьори,наркомани,пияници,биткаджии,престъпници,батки,каки и т.н. само проблеми.Изключвам нощните публични домове,които поне предлагат някаква услуга
15.
bs
29.12.2014 15:58:11
0
33
Правилно.Полицията да ги подмята..Заведения,охрани,лумпени,всичко наред..Ако искат-може...Баси и олигофренията..Тръгваш да се веселиш и забавляваш,препасан с ножове...Щом има хора с такъв акъл..Ако изобщо на това му се вика акъл.
14.
Посетител
29.12.2014 15:55:08
0
37
Истината е,че за тези инциденти са виновни охранителите,пускат си аверчетата на доверие с ножовете,пък за другите бъркане в чантите и какво ли не.Страх ни е да излезем да пием по едно питие,заради такива надрусани тъпаци!
13.
граничар
29.12.2014 15:54:11
1
36
Мобилизирайте ги тези дрислювци да охраняват границата.Дайте ми ги там да ги видим ща за мъже са
12.
gosho
29.12.2014 15:53:08
15
15
хахаха поредната глупост ,вместо да дадеш повече пари на полицаите барем да почнат да си вършат работата,ти натискаш заведенията ми тези да не се телепортират направо там нали преди да отиде в дискотеката върви по улицата където никои не му прави нищо.отделно полицаите изядоха хляба на охраната от рпу-тата натискат дискотеките да слагат цивилни полицаи,така вместо примерно 7 охрани взимат 4 охрани и двама цивилки които естествено после се отчитат на шефовете си.пък ако стане нещо не се намесват "щото нали знаеш аз съм полицаи после ще ме дърпат" а и другата глупост как може 4 човека да пазят 1000 да не говорим че има дискотеки с 1 човек охрана ,много ми е интересно как 4 ще изведът две компании от по 6 човека без да изпозват сила ,те 10 полицая не могат двама пешеходци да озъптът пък...да се вкара закон за мин броика охрана и да махнат куките от дискотеките и без това нищо не правят.и кмете в този град ако се задържат не повече от 10 човека всичко ще стихне ама никои не го прави щот за 500 лв никои не му се занимава разбра ли
11.
Айтос
29.12.2014 15:51:50
0
13
Гошко селския бек
10.
Burzgazlia
29.12.2014 15:49:42
1
32
Евала! Така се прави! То не можеш спокойно да се забавлаваш от комплексари и тъпаци, които още живеят в 95 година... Крайно време беше нещо да се направи!
9.
да
29.12.2014 15:45:43
7
27
Да проверяват и за цигарен дим, че навсякъде се пуши. При три нарушения отнемане на лиценза.
8.
III
29.12.2014 15:45:31
0
57
Средностатистически жител на най-добрия град за живеене:Татуиран фитнесманияк любител на чалгата ,възраст 20-40 години ,кара 20 годишно BMW на газ, купено с пари от продажба на имот на село.Работи като сотаджия,охрана на входа на дискотека за 400-500 лв. или пазач на паркинг. Цяла седмица яде дюнери на ромоция ,за да има 20 лв. в петък за наливна водка менте в някоя дискотекаКомпетентен по всички въпроси и за това ,че не е успял са виновни ,комшията, шопите,глобалното затопляне ,измирането на китовете и др..Смотаняци!!!
7.
III
29.12.2014 15:45:31
2
81
Средностатистически жител на най-добрия град за живеене:Татуиран фитнесманияк любител на чалгата ,възраст 20-40 години ,кара 20 годишно BMW на газ, купено с пари от продажба на имот на село.Работи като сотаджия,охрана на входа на дискотека за 400-500 лв. или пазач на паркинг. Цяла седмица яде дюнери на ромоция ,за да има 20 лв. в петък за наливна водка менте в някоя дискотекаКомпетентен по всички въпроси и за това ,че не е успял са виновни ,комшията, шопите,глобалното затопляне ,измирането на китовете и др..Смотаняци!!!
6.
БС
29.12.2014 15:39:19
4
12
дали ще си удържите думата
5.
тъпанаря
29.12.2014 15:38:49
4
27
нова тъпня!вместо да напънат милиционерите и всеки който нож в рамките на града да отнася глоба от 1000 кинта,при повторно дабъл,и нещата ще улегнат малко по малко,като затваря заведенията кмета няма постигне нищооо те идиотите и по градинките могат да намушат някой тогава каквооо вечерен час на града ли ще наложи!
4.
морски
29.12.2014 15:34:37
34
7
Господин Кмете защо не въведете направо "сухия режим", защото алкохола води до инциденти. Това е несериозно усложнявате и без това бюрократичната система в България.
3.
герб
29.12.2014 15:20:50
6
20
Който иска в Бургадидас работно място да почва от сега със зоба и нацепването. Побързайте, местата за охрана, са ограничени. Алтернативно - дребен дилър, транжьор, шофьор на бус.
2.
гражданин
29.12.2014 15:15:01
1
26
Много мутряги на тази снимка сте заснели
1.
жител
29.12.2014 15:05:05
13
24
Кмета или по скоро неговите подлоги взеха да четат исканията на хората похвално

А СЕГА КМЕТЕ КЪДЕ СА РАБОТНИТЕ МЕСТА ЗА БУРГАЗЛИИ КОИТО ОБЕЩАХТЕ ВСЕ ОЩЕ УМИРА ОТ ГЛАД НАРОДА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори