×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жестока драма! Синът на легендарния Георги Николов Мечката спасил живота на гарда от "4ас Пик", има и други ранени, над 20 са участниците в екшъна


Жестока драма! Синът на легендарния Георги Николов Мечката спасил живота на гарда от "4ас Пик", има и други ранени, над 20 са участниците в екшъна
Никола Георгиев Николов (вляво) е известен като Малката мечка, баща му бе зрелищно екзекутиран през 1995г. когато управляваше най-мощната охранителна структура по морето Първа частна милиция
Тема в развитие
Нов шок за кифлите и батките: „4ас Пик“ няма да отвори тази вечер, Анелия се върна обратно Вижте мотивите, с които съдия Христов отваря отново „4as Pik” в Бургас Анелия взривява „4as Pik” тази нощ, босовете на дискотеката по-велики от МВР и Община Бургас Губернаторът на Бургас: Време е инцидентите в нощните заведения да спрат, бизнес трябва да се прави по правила Собственикът на клуб „Vogue” Веско Балев: От Флагман научих, че ми затварят дискотеката, нямат основание! Кметът Димитър Николов отнема разрешителното на Club Vogue, 4as Pik отново отваря врати Кметът разписа заповедта за затварянето на „4ас Пик”, започва тотален контрол за хладно и огнестрелно оръжие по дискотеките Само във Флагман! Христо, който ръга с нож охранителя в „4ас Пик”: Натопиха ме! Общината отнема разрешителното на “4ас Пик”, тръгват масови проверки по дискотеките в Бургас Касапинът с ножа от „4ас Пик” – роднина на полицай? Христо Иванов е задържаният за клането пред дискотека "4ас Пик", вижте пострадалия охранител Костадин Жестока драма! Синът на легендарния Георги Николов Мечката спасил живота на гарда от "4ас Пик", има и други ранени, над 20 са участниците в екшъна Кърваво меле пред дискотека „4ас Пик“ в Бургас тази сутрин, гард от „Аватари“ с разпран корем
виж още
скрий
28 Декември 2014, Неделя, 03:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки Катя КАСАБОВА

Нападателят с ножа e разпознат и е между арестуваните



Дежурният екип на Флагман.Бг предупреждава собственика на сайта ПИК Недялко Недялков, както и собствениците на други крадливи сайтове, че както тази, така и предходната ни информация са под закрила на Закона за авторското право. Настояваме да бъдем цитирани коректно и с поставянето на активен линк. В противен случай забраняваме използването на интелектуалната ни собственост.

Синът на легендарния бивш полицай Георги Николов Мечката - Никола, е бил повикан на помощ по време на жестокото меле, разиграло се през дискотека „4ас Пик” в центъра на Бургас. Както Флагман.Бг пръв съобщи /ВИЖ ТУК/, тази сутрин между 5 и 5,30 часа пред входа на чалготеката се е разразил екшън, при който има пострадали, но един от тях – 23-годишният Костадин Георгиев, за малко не загуби живота си. Той е бил откаран с разпран корем и остра кръвозагуба в МБАЛ-Бургас. Чудо е, че е оживял, благодарение на бързата намеса на дежурния от Втора хирургия – д-р Бинев.

Следите от кръв, обувки, лични вещи и разкъсани дрехи са заличени пред
входа на дискотеката, която се намира ж.к "Лазур" на метри от Морската градина, установи проверка на наш репортер

Репортер на Флагман.Бг успя да влезе при пострадалия, който вече е излязъл от упойка. Край него са приятелката му, роднини и колегите му от охранителна фирма „Аватари”, чийто служител е той.

„Спаси ме Никола  – Малката Мечка, той ми е братовчед. Kръвта ми изтичаше, но помня, че той пръв се притече на помощ. Никола и двама наши колеги ме качиха в кола и осигуриха бързата намеса на хирурзите. Когато са ме вкарали в операционната зала, вече съм бил в безсъзнание. В това време моите колеги – може би общо петима души от дискотеката, са продължавали да въдворяват ред, тъй като пред дискотеката сбиването беше страшно. Истината е, че вътре в заведението една компания от 7-8 души, много пияна, започна да се кара с друга компания от 10 души. С всички сили вътре в дискотеката ние гарантирахме да няма сбиване, но когато опитахме да ги изведем навън, положението стана неудържимо. Пияните от двете компании се сбиха. Нанасяха се такива удари, че накрая ние щяхме да бъдем виновни, ако бяхме допуснали жертва от тях. Намесихме се, за да ги разтървем, но си представете как да разтървем 15-16 души, като нямаме право да използваме оръжие.

Навън не си спомням ние колко бяхме. Този, който ме наръга с нож, мога да го разпозная, защото съм го виждал и друг път, не знам името му, но е роден 1989 – 1990 г. и е бургазлия
”, каза Костадин Георгиев.

Собственикът на „Аватари” е небезизвестният охранител Георги Янев, който понастоящем е и общински съветник от ПП "Лидер" в Бургас. До м. г. Янев беше шеф на областната структура на "Аркус", но нервната му система във фирмата, чието име се свързва с Димитър Желязков – Очите, не издържа и той я напусна, твърдейки в началото, че слага точка на този род дейности в живота си. Шест месеца след това Янев основа "Аватари", но фирмата му е под непрекъснат натиск от страна на конкуренцията. Неотдавна изгоряха два служебни джипа на фирмата, паркирани на улица "Одрин" пред бизнесцентър "Аполо" /ВИЖ ТУК/.

Никола е единственият син на Георги Николов - Мечката, сега е на 23 години, но до скоро нямаше нищо общо с охранителния бизнес, той следва в БСУ - "Връзки с обществеността". Майка му Яна изкарва прехраната си в Англия с гледане на болни възрастни хора. Георги Николов-Мечката бе спецполицай от ОДМВР до 1993г., когато бе уволнен след сбиване в дискотека "Златна ябълка" на Слънчев бряг. Тогава с още двама колеги от Сектора за борба с масовите безредици Мечката основа Първа частна милиция - най-мощната охранителна структура по морето. Мечката бе екзекутиран показно на 10-ти юни 1995 г. , а на Първа частна милиция МВР отне лиценза и я разтури. От митичното богатство на Голямата Мечка няма и помен. От баща си Никола е наследил само един апартамент, но носи неговото добро сърце и борбен дух.  Преди няколко месеца Никола започнал работа в "Аватари", за да се издържа. 

Очаквайте подробности - ножовете са били два, някой силен на деня се опитва да потули опита за убийство!

В категории: Бургас


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
39
Коментара по темата
39.
*********
06.05.2021 06:28:03
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
38.
Миро
31.12.2014 02:13:14
2
7
Киро , Петров е прав и ще ти го каже всеки на твоята възраст . А ти къде си работил полицай , сигурно си пазил общината или портала на някой завод. Николов беше уважаван и като полицай и като човек, който го е познавал лично ще го потвърди.А който плюе по него е завистлив педал и не заслужава да се нарича негов колега. Борците като атакуваха хотел Космос защо не пратиха тебе Киро , ами Николов и други спец ченгета. Георги беше отличен полицай и страхотен човек , радвам се че съм го познавал , мир на праха му.
37.
kiro
30.12.2014 11:08:07
6
6
Петров.....ръсиш глупости !! Изгониха ги от полицията като кучета заради купища престъпления. И толкова се бяха увлякли че чак Частна Полиция направиха. Ама навреме го очистиха помияра.
36.
20-годишен
29.12.2014 20:10:27
1
1
Абе и аз съм чукал доста канчета ама чукач не ме направиха ,без сертификат съм от София,,ама и не ща .по леко стъпвам по тихо се кашля и не съм им на мушка.Кой го гръмна Мечката -много версии има.
35.
петров
29.12.2014 18:02:33
4
13
Мечката и Найден Милков бяха навремето най-добрите полицаи в Бургас. Уволниха ги, защого начукаха канчетата на борчетата на Гинов и циганите, които се бяха сбили в Сънито. Тогава шефовете на полицията не застанаха зад своите хора.
34.
петров
29.12.2014 18:02:32
3
6
Мечката и Найден Милков бяха навремето най-добрите полицаи в Бургас. Уволниха ги, защого начукаха канчетата на борчетата на Гинов и циганите, които се бяха сбили в Сънито. Тогава шефовете на полицията не застанаха зад своите хора.
33.
хххх
29.12.2014 12:06:01
6
9
Е кво да ти казваме повече от това което ти си казал? Или питай Касабова нали за нея е Легендарен? Най обикновен рекетьор един от многото. По едно време който беше татуиран и нацепен ставаше такъв. Толкова много бяха че се чудех има ли кого да рекетират.Нещо е бил сбъркал и го гръмнаха за всеобща радост. Колко има за трепане още....ама ще дойде Видов ден и за тях.
32.
20-годишен
29.12.2014 11:35:40
5
11
Абе кажете с какво е бил известен така наречената Мечка, какви подвизи има и на какво.Нещо не ми се връзват нещата. Подпитвам тук там, ама се оказва рекетьор на дребни търговци че е бил ,тормозил ги е да си плащат спокойствието ,със любезното съдействие на официалната власт българска.И после нещо е сбъркал /сигурно с отчетите,както много други мечки /и дум.
31.
kiro
29.12.2014 11:24:18
4
10
Бобии... аз съм на 44 години и с Николов бяхме колеги в държавната полиция. От тогава си беше мръсно копеле което не ти т трябва да познаваш, а камо ли да говориш колко е велик. Гадните дела които извърши този боклук не могат да правят никого велик. Велик е този който му прекрати нечестния живот с куршума .
30.
vanko
29.12.2014 10:27:46
3
5
Лисичков президент !!!!!
29.
bobi
29.12.2014 09:56:31
3
1
gospodin kiro...
na vashia komentar za mechkata...ne komentirai horata koito ne poznavash dobre nito pak si gi vizdal ili kontaktuval izopshto nyakoga...
nikolov beshe golyam chovek s golyamo srce...
a ti prvo pogledni sebe si i tvoiat bukluk v tvoyta gradina i togava kogato go izshistish ...chisti i na drugite hora....
28.
kiro
29.12.2014 09:48:51
8
11
Легендарния МЕЧКАТА... хаха... убит като куче и в гроба !!!! Мръсен бандид в ада !!!
27.
КОМУНЯГА
29.12.2014 00:31:13
3
15
Това през комунизма го забрави ,.Тия лайнари до един щяха да са в кауша и щяха да мънкат като пу..ки,по един бой шяха да им теглят ,и докато са живи за побой и скандали няма да помислят,,.Та комунизма си имаше и хубави неща и то доста.
26.
ДЕГРАДИРАЛ
29.12.2014 00:25:42
9
7
Пак женски бой ли ве,ВЪЙЙЙ.Т'ва да си бургазлия бате и да нямаш нож закачен за прашките няма начин.Само комплексари,гейове и жени в тоя Бургас ве,ВЪЙЙЙЙ!
25.
HH
28.12.2014 22:12:54
3
5
KOLKO STRUVA DA MI NAPRAVITE I NA MEN MALKO REKLAMA AMA E LO6O NA GARBO NA NARAGANO MOM4E
24.
Баща
28.12.2014 19:15:08
3
47
Затворете ги тези чалготеки. Те правят дъщерите ни пропаднали и евтини проститутки, които за едно уиски си вдигат краката, а синовете ни комплексирани наркомани. ДОЛУ ЧАЛГАТА!!!
23.
....
28.12.2014 19:06:35
0
9
Nashto momche e koravo i ne se ostavi bravo dinko ti si primer za mnogo kompleksari radvam se che se vuztanovqvash sq toz pedal dolen da go zatvorqt i da ne go pusnat bluzkite 40godini mu pojelqvam
22.
Бате Коце
28.12.2014 18:47:16
5
23
Комплексарски град сне.Градът на к_рвите и комплексарите.Липсата на парички,работа и нормално образование води до това,което се случва и ще продължава да се случва.
P.s.
В статията има повече информация за другите,от колкото за момчето.Срамна "медия" !
21.
eeee
28.12.2014 18:20:54
2
1
http://burgasnews.bg/novini-burgas/81575-ohranitel-v-bolnitzata-sled-sbivane-pred-4as-pik istinata e tova
20.
ggg
28.12.2014 18:11:53
1
7
абзаца за тоя айтоски лизач янев не ли излишен а касабова? или пак взе някой лев да му направш реклама на тая жена.
19.
хххх
28.12.2014 17:44:04
3
40
Легендарния ???? Може би сме единствена нация която така си боготвори най обикновените мутри, крадци,престъпници.Недай си боже да утрепят някоя мутра...и се започва да ни занимават с него.Никъде другаде дори нямаше да ни информират за това че са утрепали последния боклук....Легендарен....
18.
dj
28.12.2014 16:29:14
4
14
Георги Янев не му издържали нервите и напуснал Аркус или Те МУ НАМАЗАХА СКИТЕ много ми е чудно.
17.
Сот ТъПАНАРИ
28.12.2014 16:26:34
5
16
фЛАГМАН Георги Педала Янев никога не е напускал Аркус той беше изгонен заради множество злоупотреби и огромна липса на пари не слушайте какво ви говори тая помия а фирма Аватари не я е основал той а Чапразлиев Гошко е микере на заплата а мутрее пред хората че е негова МИШОК скоро и от там ще изхвърчи
16.
hihi
28.12.2014 16:03:35
2
11
da te e strah da otide6 na diskuteka da se veseli6 i da si spokoen zaradi ei takiva uj da se pravqt na mutrageni :D na zaradi takiva idioti da se pokajat VI6TE KOI SAM AZ i nevinnite go otnasqt ku4karski istorii na to4no takiva em mqstoto v groba golqmata mutra sq 6te lapa patkite v zatvora :DDDD
15.
anonim
28.12.2014 16:00:18
2
9
TAKA 6TE E : taka e kato nqmame policiq kato horata da si svar6vat rabotata zatova sme na tva deredje i 6te ptodaljavat da stavat ubistva naragani, iznasilini,otvli4aniq i krajbi
14.
HALKEZ
28.12.2014 15:50:21
1
5
PUSHPITO TAZI ANALNA PRINCESA EI SEGA HUBAVO SHTE TE PORAZPORQT I TEB HAHAHAHA
13.
Never mind
28.12.2014 15:48:44
1
28
Чалгаризацията на нацията води до такива последици, за жалост в България вече са все повече тези, които а лишени от всякакви морални ценности, дума не може да става за културни или всякакви други.Държавата на Чалгата и циганите,държава в която като излезеш на разходка,да те е страх дали ще се прибереш...да не говорим да отидеш на дискотека.И хората,които напускат тази държава не тряба да бъдат съдени, защото тя няма какво да им даде, но има какво да им вземе, дори когато нямат нищо!.... Момчето го познавам и е много добро и съветно. Дано се оправиш скоро Динко.
12.
hahaha
28.12.2014 15:45:05
4
8
Flagman shmatki pak ne razbrali,me4kov ili sina na me4kata hahaha izmislena media
11.
hahaha
28.12.2014 15:44:13
6
8
Flagman shmatki pak ne razbrali,me4kov ili sina na me4kata hahaha izmislena media
10.
трагедия
28.12.2014 15:37:17
1
112
Хорааа, затворете ги тези чалгии! Те възпитават децата ви! Те карат дъщерите ви да ходят по бельо по улиците, а синовете ви да се комплексират ако нямат пари и мускули. А на тези, които нямат деца ще ги питам: бихте ли искали един ден децата ви да правят това, което вие правите в дискотеката? Тази чалга възпитава поколението, точно там се учат наркотици и алкохол, точно там се събличат момичета-жални да ги возят в лъскава кола и да ги черпят, мислейки се за богини. И аз ходих дискотеки, но ние знаехме да де забавляваме и беше истинско. Не бяхме жални за пари и разврат, не си правихме селфита за да се фукаме. И беше много по-хубаво! Вие сега не знаете какво е да се забавляваш истински. Не знаете, какво е предназначението на една дискотека. Ако се видите отстрани сте жалки и смешни- малолетни проститутки и злобни мекерета, а душите ви са чалга и наркотици. Ооо и да не на последно място тяхно величество салфетките!!! Каква еуфория детска! Салфетки! Сигурно ви внушават, че плувате в пари и се чувствате безсмъртни! Жалко, че главите ви са пълни само с пари, чалга и никаква ценностна система, а се мислите за много отворени и компетентни...жалки подрастващи...много жалки!
9.
Пехливан с Адидасль
28.12.2014 15:30:37
3
32
На охраната на входа да се купи МЕТАЛ ДЕТЕКТОР джобен
8.
Ruska drugda vuv guza
28.12.2014 15:28:55
6
14
Kmete, tova grada da ne moge da osiguri mira na gragdanite.....pri uslovie che gragdanite vi plashtat zaplatite. Eba si. Nastupete sus iaka disziplina. Samo zdrava ruka i zakoni mogat da opraviat horata or selata. Tova Evropa li e ili e Uzbekistan. Utre shte doidat turistite. Ste izbiagat. Barabar i nie s tiah.
7.
e i
28.12.2014 15:17:08
7
27
Докато полицаи редовно си вэимат месечната лепта от митюфците\Аркус\ НЕМА МЪРДАНЕ.
6.
R
28.12.2014 15:13:09
4
20
Slogete edin policai sus pistolet, da ne puska piani mutri. Susto barmana, triabva da ne servira alkohol na piani mutri..zashto gi napiva.
Zavedenieto sushto e vinovno.
KORUPCIA.
5.
George Washington
28.12.2014 15:11:01
8
14
Zashto MVR-to ne paziat Burgas, za kakvo im plashtame?? Kagi mi. Kak shte dokarame turisti??
4.
dd
28.12.2014 15:08:13
4
19
MVR-to triabva da paziat sus pistoleto vseki bar. Sushto vuvedete chas, vsicki da zatvariat do 2 chasa vecherta. PIanicite vunka!!!
3.
??????????????
28.12.2014 15:05:38
1
37
Това което се е случило е от грозно по-грозно, дано момчето се оправи без последствия, но нека охраната да не се правят луди, ако набарат един двама пиянки смилат ги от бой, палки,ритници и т.н когато не им минават номерата нямали право да използват оръжия.То затова си има полиция, вика ги собственика и да се оправят.Все още сме мутренски град с мутренско самосъзнание, жалко, че толкова народ си отиде по тия дискотеки.
2.
fff
28.12.2014 15:04:56
3
19
ZATVARIATE TAZI DISKOTEKA, STIGA SUS MUTRI VECHE, KORUPCIA, KUDE E SUDA???? KAK NE VI E SRAM. KUDE E MVR-to!!! ZASHTO NIAMAHTE PISTOLETI DA GI IZTREBETE TEZI.

DA VIDISH VUV SKANDINAVSKITE STRANI SUS KAKVI PISTOLETI PAZIAT VSEKI BAR< IA SI KAZAL NESHTO IA HVURCHISH.DISCIPLINA!!!!
1.
Dobrin
28.12.2014 14:59:34
31
13
Bravo Flagman, dobra reakcia.
Imam chustvoto che cheta za Afganistan....a puk posle mi govoriat DPS i turcite bili prosti ...po prosti i zlobni ot Bulgarite niama...
Ruce triabva da celuvame na Turcite che ne sa ni izklali do krak.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори