×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

130-килограмовият съсед-бияч нападна 1-годишния ми син, нахвърли се и на жена ми


130-килограмовият съсед-бияч нападна 1-годишния ми син, нахвърли се и на жена ми
​ Вече няма служител на тел. 112 или на Община Бургас, който да не знае за проблема на ул. „Пробуда 85”, подал съм над 40 жалби за системен тормоз, обясни бившият шеф на РДНСК Милен Ненчев
06 Ноември 2014, Четвъртък, 21:18 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Авторът

Всичко започна с неистова канонада от шутове по двете ми входни врати, чуваха се удари, както и викове и заплахи за живота ми, както и на членовете на моето семейство

Бившият шеф на РДНСК Милен Ненчев разкри пред репортер на Флагман.Бг всички подробности около побоя, който снощи му е нанесъл неговият съсед Васил Русев. Вижте разказа му.


- Г-н Ненчев, какво се случи снощи в дома Ви?

- На 5 ноември около 23.30 часа за пореден път бях нападнат от моя съсед Васил Любомиров Русев. Аз не се крия от никого – живея на ул. „Пробуда” 85 в Бургас, ет. 3. От близо 4,5 г. над мен започна да живее този човек – Васил Любомиров Русев. Запознах се с него, след като се нанесе. Лицето е от Пловдив. Доколкото знам, не живее сам, но не знам повече подробности за хората около него.

Още с идването си съседът Васил по някакъв начин прецени, че не му изнася съжителството с мен.

- Каква, според Вас, е причината за агресивността му?

- Не знам каква е причината, не знам какъв е мотивът, при условие че не се познаваме отпреди това, нямаме общ бизнес и не делим нищо в този град, още повече, че той няма и история в този град, доколкото ми е известно. Може да е харесал жена ми и да проявява ревност. Не ми е известна причината, казвам това за жена ми в кръга на шегата.

- Кога започна всичко, имали ли сте някакви пререкания с този човек?

- В продължение на 4 години по всякакъв начин Васил Русев се опитва да осъществява тормоз върху мен и моето семейство. Имам две деца – Николай и Калоян, а съпругата ми се казва Дора. Тормозът се състои от всичко, което Ви е известно в понятието „битов тормоз”. Аз не съм конфликтен човек, мога да кажа, че съм изключително спокоен. В този живот не съм изпадал в ситуация, в която да не намеря изход и доста философски приемам капризите на всички хора около мен.

Винаги давам един показателен пример – „пръстите на едната ръка са 5 и всеки един от тях е различен”. Не мога да търся еднаквост в мисли, поведение и нрав на милиони хора. Затова всеки си живее своя живот по начин, по който е намерил за добре.

- В какво точно се изразяваше тормозът, г-н Ненчев?

- Тормозът основно се изразява в неспазване на регламентираните часове за почивка – от 14 до 16 часа и от 22 до 8 сутринта. В почивни дни часовият диапазон е по-широк – от 21 в почивните дни до 9 сутринта. Това е масово, систематично, дори ежедневно неспазване на часовете за почивка. Аз имам деца, които имат нужда да почиват.

- Какво прави съседът Ви, за да пречи?

- Всичко е свързано с висок битов шум. Първата година той се изразяваше в ремонтни дейности, при които не се спазваха никакви часове за почивка. А след като вероятно ремонтът беше направен (не съм му ходил на гости), започна с изключително шумни купони, музика, викове крясъци, събирания, които продължаваха по цели нощи – до 3, 4 или 5 часа сутринта.
За всичко това имам подадени над 40 официални жалби на тел. 112 и на дежурния в Община Бургас. Вероятно вече няма служител на тел. 112 или на Община Бургас, който да не знае за проблема на ул. „Пробуда 85”. Винаги, когато са идвали дежурни служители на Общината и патрулни полицейски коли, винаги са констатирали наличието на изключително висок шум. Моите сигнали са подавани в малките часове на денонощието и имам списък с тях по дати и часове. Те винаги могат да бъдат проверени и да се установи истинността на това, което твърдя.

- Какво точно се случи снощи в 23.30 часа?

- Снощи около 23.30 часа цялото ми семейство – аз, съпругата ми и двамата ми синове бяхме в жилището си, при което изведнъж започна неистова канонада от шутове по двете ми входни врати. Чуваха се удари, както и викове, закани и заплахи за живота ми, както и на членовете на моето семейство. Това бяха заплахи за здравето, живота и сигурността ни, заплахи за физическа саморазправа и ликвидиране.

Аз съм свикнал на такъв тормоз, тъй като това се случва доста често. Първоначално неглижирах тази яростна проява, тъй като мислех, че това е поредният акт на агресия и демонстриране на надмощие и превъзходство на моя съсед. За съжаление обаче точно тази вечер входната врата не издържа на канонадата от шутове и удари и се изкърти.

Тогава господинът нахлу, заедно със своята съпруга, която проявява изключително голяма солидарност. Двамата нахлуха в дома ми и започна физическа саморазправа. Всички съседи бяха чули преди това ударите, бяха подали сигнал до 112, аз също направих това. Съседите бяха излезли и на междуетажната площадка и се опитваха да ни разтърват.


- Дойде ли полиция, какво стана след сигнала на тел. 112?

- Да, полицаите дойдоха, разпитаха ни, както и всички съседи, включително и тези, които бяха преки свидетели. Голяма част от тях видяха всичко, защото бяха на междуетажната площадка. Видяха присъствието на Васил и съпругата му в моя дом и всички са дали показания.

- Посегнаха ли на съпругата и децата Ви, г-н Ненчев?

- Те посегнаха на детето ми, което е на 1 годинка и 8 месеца, Вие питате дали са посегнали на съпругата ми. Това, че говоря спокойно, не значи, че съм спокоен.

Има само един факт, който не мога да разбера. Господинът трябва да е много глупав или да не му пука от никого, тъй като е развил изключително силно чувство за безнаказаност. Съседът Васил дори не положи някакво усилие да прикрие своите действия, да прикрие лицето си от камерата за наблюдение, монтирана на входната ми врата.

След като ми писна, когато подавам жалба в полицията и изискват от мен да дам обяснения по случилото се, много ми е тежко да дам отговор на въпроса „Имаше ли свидетели?” По малките часове аз нямам други свидетели в моя дом, освен семейството ми. И тъй като те са потърпевши, пряко ангажирани и свързани с мен – показанията не важат. Омръзна ми години наред да обяснявам, че нямам свидетели по малките часове вкъщи, и сложих камера. Преди това обмислях дори да си направя стая за гости и да си каня приятели за свидетели.

Видеокамерата е записала абсолютно всичко, без никакви прекъсвания. Ще я предоставя на разследващите. От камерата е видно всичко това, което Ви разказвам, до най-малките детайли и подробности.

- Опишете поведението на съседа Васил от снощи?

- С моето семейство вече не можем да почиваме или какво остава пък да спим в малките часове на денонощието, тогава гледаме телевизия. Не, че не желаем – моят трудов ден започва от 6 сутринта всеки ден, но сме принудени да не спим. По телевизията има доста предавания, свързани с агресивни спортове – такава агресия, каквато се вижда от записа – ако правите сравнителен анализ с всички кеч боеве, ММА боеве, боксови мачове, международни, световни и на всички федерации. По-зрелищно поведение от този човек аз не мога да видя. Видеокамерата е записала 18 на брой удари по входната ми врата. И то удари не от разстояние, а удари със засилка, удари с вкарване на цялата тежест на тялото. Господинът е може би 130 кг. Благородно му завиждам за атлетичността, която има, но предпочитам да се радвам, ако имам такова телосложение.

- С какво се занимава съседът Ви, какво работи?

- Трудно ми е да помисля, че този човек работи нещо сериозно. Не мога да твърдя какво е, тъй като не работя с него и нямам доказателства.
В резюме моята позиция за него е, че за всеки човек е отредено определено място в този живот. Може би е разочарован, че животът му е отредил мястото на среден пръст. И може би трябва сам да преосмисли поведението си, да направи анализ и да стигне до извода, че мястото на среден пръст е на определено място и тогава, когато този среден пръст излезе от мястото, което животът му е отредил, нещата стават по-зле, започват да миришат ужасно и болестта е много заразна. Колкото по-близко стоиш до него, има голяма вероятност да прихванеш. Затова съм се дистанцирал от него, не общувам с него.

- Какво ще предприемете обаче, този тормоз не може да продължи вечно?

- Ще направя същото, както и предния път, когато на 20 септември тази година изсипа 2 кубика бетон с обща маса 4 тона пред личния ми гараж. Направи го с една-единствена цел - да ми попречи да използвам гаража си по предназначение, да унищожи входната ми врата, ролетната щора и цялото тротоарно пространство. И по-лошо - тогава целта му беше да залее и бетонира съпругата ми, заедно с малкото ми дете - синът ми на 1 годинка и 8 месеца.  Какъвто е поводът да изсипе този бетон, такъв е и поводът да ни нападне снощи. Търся отговор защо изсипа бетона и защо ме тормози от 4 години. За проявата му с бетона все още тече производството.

Накрая искам да кажа, че човекът е така - колкото по-безнаказан остава за агресивните си прояви, толкова по-голямо самочувствие придобива и развива чувство за превъзходство.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
52
Коментара по темата
52.
MILEN
06.06.2016 18:36:14
0
0
ADA6A ZNAE KARATE IGO STUPAL XARESWAM DORA IAZ PLEIBOIKA E
51.
дрън дрън?
13.11.2014 22:53:27
0
0
Ах туй недоносче да знаете какви мръсотии номера е правил на
беззащитни хора?пращa им им биячи
50.
ssss
09.11.2014 23:02:12
0
4
Милен Ненчев гадна твар има господ всичко ще ти се върне
49.
unknown
09.11.2014 21:10:17
0
2
Интересно обаче!
Все още няма публикуван отговор на ответната стана. Защо? Не би ли трябвало да сте безпристрастни? Нали това е медията под каквато и да е форма? Цъ цъ цъ ...
Явно писанията за авторката имат някаква доза истина.
48.
не чух не видях
09.11.2014 01:06:22
0
4
Тоя грозник Милен бил много долен тип. А и тая Касабова как може да напише такова нещо за средния пръст .Не познавам нито Васил нито Милен, но като чета коментариите виждам, че никой не казва добра дума за последния. И щом е работил на. такова място дето са се раздавали апетитни места за строеж си вадя заключение що за лаком гъз е. Някой пита един чиновник откъде има пари да строи цяла кооперация.? Та за пръста как не ви е срам да пишете такива цинични неща.Никога не бих купила такъв вестник.Не бях чувала за такова долно вестниче .
47.
съсед
09.11.2014 00:41:44
0
2
Когато купиха апартамента младото трябваше да го си го устроят .Не може да живеят с голи стени .Милен още тогава започна стормоза над хорицата. Може ли да не се прави ремонта. .И ние съседите се чудим при положение ,че го купиха от него и да се кара ,че се вдигало шум.И какво му пречи младото семейство.Имат по някога гости .Можели пък да не им идват гости. .И като лъже тоя Милен че бил бияч и тежал 130 кг. Май неговия бияч на когото плаща е толкова.Момчето Васил има 80 или 90 кг.Интересно имал жалби до полиция прокуратура и обаждане до 112. Интересно ако е истина ние защо не сме чули.. Нали трябва да дойдат съответните органи. Да извикат семейството и да ги предупредят. Всички институции изглежда работят в полза на съседа ни Милен. Дано и нас не нарочи, че не знам с такъв човек как ще се оправяме. Ние нямаме пари да плащаме навсякъде.А и тая Касабова я знаем що за птица е.Разведе го още в началото на демокрацията . Сега ще се пъчи ,че Вальо е депутат. Всички драпаха ,плащаха за протестите и се домогнаха до парламента.Видов ден ще дойде и всеки ще плаща за мръсотиите си ,ако не на земята то горе.
46.
123
08.11.2014 09:01:16
4
1
Ми той Васил жена си бие,съседа няма да бие
45.
neznam
07.11.2014 23:41:56
5
1
i vapreki vsichko ne znam tozi vasil kolko dobro mom4e e no kato si ima drazgi s milen da si gi opravq kato sa dvamata,vapreki vsi4ko ne e normalno da razbiesh vrata na koito i da e prez noshta pri polojenie 4e znaesh 4e vatre ima malki deca vse pak nali i toi e bil bashta .....kato e iskal da pravi neshto da go napravi nasame s milen decata ne sa vinovni za nishto zada izjivqvat takav stres....taka 4e samo ot tova moga da si napravq izvodi za tozi Vasil
44.
Reality
07.11.2014 22:45:39
0
5
Милен Льолов, по-добре вместо да плащаш на медията да ти напише статийка, плати на някой психотерапевт да ти помогне!
DMS Milen 1234
43.
МН
07.11.2014 22:12:44
0
5
Мишлен миНенчев, жалък си
42.
WAAA
07.11.2014 20:25:30
2
4
JENCHOOOOOOOOO MILENCHOOOOOOOOOO SHTE TE OPUVAM ZA USHITE JENCHOOOOOOOO I SHTE VIKAM JENA TI DA MI NOSI LUKANKAAAAAAAA....VURTELEJKAAAAAAAAAAAAAAA
41.
sased
07.11.2014 16:08:20
1
2
kasabova kolko si dolna zema pari da pishesh LAJI UJAS
40.
The
07.11.2014 13:09:13
2
5
Айде стига сте занимавали цялата държава с това мутирало недоразумение на природата - Ненчев. Да бяга да си избива комплексите някъде другаде тоя гном
39.
Shlaif samo nqq mytreish pidal, vrushati sa obratn
07.11.2014 10:56:27
0
3
Laif nqq sa praish i ti lapa pishkite v zatvora pidal, s onzi narkoman ot meden rudnik kadrto va hvanaha da si biiti chikii
38.
15
07.11.2014 10:14:13
1
8
Само вижте тази грозна и гузна физиономия.
37.
соня
07.11.2014 10:09:04
1
10
касабова да ти ебхх майхххта проста пиши за веселин, какъв гаден манипулатор си, ама хората не сме тъпи, щом ти си такава представям си тоя от патриотичен фронт какъв боклук ще е и той.
36.
Оня дето знае
07.11.2014 08:35:33
0
11
Пфу, защо заблуждавате хората с такива заглавия?! Тъкмо се зарадвах, че най-накрая Миленчо си е получил търсеното и прочетох, че той си бил добре... Измама...
Само циркове и сеири, достойни за предавания от типа на "Съдби на кръстопът" със заучени адвокатски фрази за пред медията. Че и специално поставена камера за целта... На всички е ясен целия сценарий, грижливо подготвен и брилянтно изпълнен от главния "герой" - Миленчо. Надявам се, че компетентните органи са по-умни, отколкото ги смята Миленчо и няма да се вържат на тази постановка.
А другия път дано заглавието не е фалшиво...
35.
факт
07.11.2014 07:40:46
0
16
Бг действителност.Крадеца вика дръжте крадеца.Както винаги жертвата ,не е тази която се кипри пред платената медия,а е тази която лежи в болницата.
34.
Na milen jena my obucha da gulta
07.11.2014 01:28:43
0
16
Kakvi kavali pravi taz razporetina ne e istina... Kato go lapa chak s ezik i mudete ti oblizva... Oh dorooo dorooo shte ti razporq guza otnovo v nai skoro vreme...
33.
милен
07.11.2014 01:01:11
1
16
Тъпанари!Пишете на български.Милен е гелиран мухльо и смешник.Ако са го били наистина-малко му е.Трябва и да го е.....
32.
peio
07.11.2014 00:31:30
0
6
rabotata e qsna i dvamata ne sa cvetq za mirisane, oligofrena corumpiran e slojil kamera i naochno e provokiral drugiq znaeiki che shte pobesnee i mu se e poluchilo. Tabotata e che toq milen e na kliuchova poziciq shtoto i ot nego zavisi dali shte se stroi a znaet po chernomorieto ot kude se vadqt kinti i otam poznava mutri, kajete mi inache kak chinovnik shte kara mercedes i shte ima kooperaciq kakto pishe po komentarite , nqma kak toq e dolen gaden korumpiran oligofren.
31.
za6titnika
07.11.2014 00:10:38
5
3
ne obigdaite istenski burgaski glarus milen i semeistwoto mu bokluk bokluci za awtora tapi kurwi newe e sram dasipite obidi po adres na genami a ot toqa ot plowdiv da wilnee v kooperaciqatami ne obigdaite nesam wi obigdal no sega 6tego naprawq kurwi ste wii kadeto pisaxte po adres na genami i wa6tawi slaga roga
30.
kobra
07.11.2014 00:06:15
5
3
nelin nego kleweti ne razbira6 situaciqata wapros na wreme a toi reagiral ako be wlqazal ubil decatamu ili pak nego prawelno i to4no se e za6tetil drug pat plowdi4anina dase straxuwa garaga mu zalql lud 4owek i ozloben kam milen pprawilno postapil wikanl xora nelin ne klewiti kaktogo poznawa6 neobigdaite milen i genamu tapanari a tozi ot plowdiv
29.
kobra
06.11.2014 23:56:11
7
3
dobre4e nablizoo e imalo kogo damu pomogne onaq swinqa dolna 6tqla dago sma4ka a toqa e slabi4ak no e nael qk otrqad pla6ta pazqtgo a wii zawistnici nepi6te taka utre si sam na ulicata dali nqma date butna nadulu otworkovci ewala na milen ina4e oniq 6tql dago prebie blaskal a za milen drugo ne e ostawilo dawikne oxrnata kakto 4owek go pomolil a oniqa kakto m boec spri muzikata dolo giweet xora e nati sega boi qdi brawo milen4o reagiralsi na wreme ina4e 6te6e zaridi oniqa tap boec date pokagat pred skat sin i s paterici pozdrawi za xorata ot burgas kadeto za6titili milen ot onaqa maini4ka
28.
Нелин
06.11.2014 23:50:33
1
18
Нищо вярно няма в писаното от Милен.Познавам го. Лъжи и само лъжи.Уж не знае с кой живее Васил пък жена му нахлула с него и ги пребили. Видяхме го сутринта нищо му няма ,а момчето лежи в болницата.Васил и жена му са кротки хора .Имат близнаци момчета .Водят ги на градина. Как така ги тормозят през целия ден.Цял Бургас те знае що за гадна твар си. А за Дорето я видяхме в Плей бой гола голеничка.Тя ти слага големи рога .Червей гаден,гнусен.Ако съм жена не бих те погледнала ,а пък абсурд да легна с теб.БОКЛУК СИ ТИ .ПОЗНАВА ТЕ ЦЯЛ БУРГАС ЩО ЗА БОКЛУК СИ.
27.
тафа-manafa
06.11.2014 23:21:07
4
9
Миленчо искам докато пишеш някое портоколче от Рднск да ти свърша на лъскавия перчем....
26.
съседа
06.11.2014 23:04:18
1
11
Стига сте злословили бе.
Ако знаете Дора какви свирки прави и вие ще си пребиете съседите.
25.
поля
06.11.2014 23:04:06
0
7
Милене бъди благодарен че този глиган не те е резззнал пред жена ти че тогава голем срам незнам как щеше да се обадиш по телефона...
24.
павето
06.11.2014 22:58:24
0
7
Мръсни лапачи а вие от РДНСК сте такива помии долни толкова поразии на държавата...та този зализан паркетен лъв си мисли че още е във властта обаче не госпожичке вече си сред раята на "улицата" и то не къде да е ами в Бургас дето и турските плочки от главната бият...
23.
Bai Kurti
06.11.2014 22:38:48
0
11
Milene / shta iba
22.
Чичо Манчо
06.11.2014 22:33:56
0
5
само не ми е ясно тва доре за кво ви е??
21.
Чичо Манчо
06.11.2014 22:33:56
0
6
само не ми е ясно тва доре за кво ви е??
20.
ваньо суинга
06.11.2014 22:33:38
2
6
Ей,кво вьртене ша я вьрта тая Дора,па и тоя манго мьжа и нема да му простя!5
19.
комшия
06.11.2014 22:27:31
0
11
Доретр е N1,сигурно е доста строга господарка.....а миленчо е калмук и половина!!!ама това е-хубавите ябьлки свинете ги еДат!!
18.
жельо
06.11.2014 22:24:06
1
3
Абе тези, не разбраха ли, че трябва да спрат да комбинират ,чалга с анаболи и алкохол,бахти простия народ!
17.
От Бургас до 14
06.11.2014 22:18:06
1
9
Недай си боже ако някой ти разбие вратата посред нощ и те заплашва и налита на бой към тебе и децата ти, а ти не си каратиска , няма ли да ти се иска да извикаш някой да го накаже. Извикана е и полицията.
Редно е Флагман да показва гледната точка и на двете страни, а също и на официалните власти.
16.
Unknown
06.11.2014 22:13:21
3
11
Стоя и се чудя, абе ако някой влезне в къщи и както си имам пистолет и ми е супер на удобно колко бързо ще изчезне този дето блъска или пък така наречените биячи. Пък и да нямам, ще използвам всичко налично, я нож, я сатър квото хвана. Говоря примерно
15.
Ттт
06.11.2014 22:01:49
0
3
Хроси,повярвай ми Васко не е селяк.Тоя Виленчо по скоро е бастуна.Квото да е,да седнат се напият ,да се пооважават малко...щото тъй ако продължава "кой е по по най"....до нищо хубаво няма се стъгне..
14.
Христина
06.11.2014 21:36:43
6
7
Почва да се изяснява какво е станало.
Вярвам на разказа по горе (може би малко преувеличава).
Само дето е пропуснал да каже че после е извикал някакви мутри и са пребили съседа.
А съседа най-вероятно само му е разбил вратата едва ли го е бил и са имали скандал.
А скандала най-вероятно е от години, щото този отгоре му е вдигал много шум.
А вече какво се се скарали че онзи отгоре да дойде да му троши вратата незнам.
Предполагам онзи Васко е някакъв селяк а пък този Миленчо е някакъв гадняр и имат спор на битова основа, заради шум. И са си правили номера от години и снощи и 2мата са си изтървали нервите. Единия е разбил вратата другия извикал мутрите.
И сега единия се оправдава пред вестника другия е в болницата.
Дано се оправи момчето в болницата не трябва за такива неща да се бият хората и да си разбиват вратите.
13.
Do laifa
06.11.2014 21:10:31
0
8
Ako kiro ti izpali edin shamar ne moje da svarish da si smenqsh pampersa djudje ytrepano...
12.
Христина
06.11.2014 21:08:44
3
1
АААААААА
11.
unknown
06.11.2014 21:08:42
3
6
До номер 8, мислиш ли че това е лайфа наистина? ;/
Жалко ако Кирцата се е забъркал с този помияр дано всичко да е ок с него
10.
unknown
06.11.2014 21:05:13
2
24
Абе тука много интересно защо винаги се публикува само едната страна, само едната гледна точка.
Не трябва ли да сте безпристрастни.
Не че нещо ама прави впечатление. Има 4 статии за Милен Ненчев и нито една с коментар от конкретния Васил :/
Btw този ми ти Ненчев лично съм го виждал как прецаква мой близък и как се е..ва с него. Нищо де то си му седи и винаги има връщалка! Винаги!
9.
а дали е така
06.11.2014 20:52:51
1
23
На този Миленчо нещо му е много подла мутрата ,не ми изглежда да е свестен човек
8.
Za koi Kirqz stava duma?
06.11.2014 20:38:56
3
5
Bratovched im li, kalin ili kircata? I ot koga laif kirqza stanal gei? Kaji da se obrazovame malko i nie!
7.
laifa
06.11.2014 20:27:37
7
16
Ei bukluk dolen lichno shte ti izkartq zabite.ti si dolen izmamnik i tapata ti istoriq nqma da mine.kolko hora si izlagal be parcal a? Jena ti stava samo za orgii.bahti smeshnika mrasen i oniq gei kirqza ha ha.a kasabova za 500 leva mu lapash malkata cherna churka na toq nevrastenik. Skoro se pokrivai che shte duhash.
6.
Ттт
06.11.2014 20:25:43
1
25
Миленчо.....лъжливо копеленце,за ебане не ставаш.....грозник си,но Дорето става муршо недна лъжлива помиярска
5.
ivo
06.11.2014 20:03:35
0
31
flagman iskam da interviuirate i vuprosniq biqch kak taka e v bolnica? iskame istinata kakvo e stanalo ne go li e provikiral tozi shef po stroitesltvoto okolo koito krajat nai golemite mafioti ! iskame istinata!!!
4.
KURVATA
06.11.2014 19:56:35
1
2
АБЕ ЦЪРВУЛ ТОЙ КАТО НЕ Е СКОЧИЛ НА ТЕБ
3.
...
06.11.2014 19:42:20
3
53
Милене , чудесно си си научил домашното , но нещата няма да станат така както ги мислиш. Не и този път. Тъжно и смешно е, че навярно доста хора ще се вържат на измишльотините ти , но няма да се притесняваш - ние знаем истината. Знаем как си премислил всяка крачка барабар с разказчето ти предварително. Знаем как направи провокацията това да се случи. И много добре знаем за побоя ,който ти и приятелчието ти Киряза нанесохте на Васко през въпросната нощ. И недей да се правиш че не знаеш къде и ской бил се подвизавал и ала бала. Всеки който познава Васко знае ,че той е едно прекрасно ,усмихнато и весело момче. Където и да отиде - всеички му стават приятели.Само че ти и твоите комплеси в комплект с недоклатената ти жена намерихте чудесно забавление за болните си мозъци като тормоците едно хубаво младо семейство! Да бачкаш честно (не като Милен) , да си купиш апартамент с толкова желание , да си създадеш дом и една нещастна и неодовлетворена от живота си помия наречена Милен Ненчев да живее с единствената мисъл как да те съсипе. Ето това е несправедливост!
И за тези които не знаят - Миленчо киха на Флагман и през целия ден не спират да бълват измислени статии , а през това време , нареченият от него "бияч" бере душа в болницата ....сигурно сам се е набил! Гадна твар си ти Милене , но има Господ и за тебе нали знаеш ...
2.
съсед
06.11.2014 19:38:37
8
48
Някои въобще направи ли си труда да проучи цялата история , да разпита и момчето в болницата - за пребит милен изглежда доста добре на снимката и интервю дава , а ,,130,, кг му бияч защо е в болница? Може би хилавият миленчо го е пребил ? - По скоро мутрите му които постоянно гравитират в района. А някои направи ли си труда да разбере позицията на Васил като баща на две деца, бил поставян винаги до стената. Не познавал Васил ? - Не само че го познава а и тои лично продаде апартамента на Васил и всички знаят че това е кооперация на Ненчев. Шумни купони - кога по точно след като семеиство русеви има две малки дечица? А през останалото време когато не живееха там заради постоянният терор от шумове идващи от апартамента над тях - защото тои също е на Ненчев и тои плащаше на цигани да тероризират хората вдигаики шум в празен апартамент. Всички знаем че Ненчев искаше да изгони от входа младото семеиство, и всички знаем За психическият тормоз , но никои не казва. Не забравяите , че утре вие също може да се окажете в ситуацията на Васил и медии като тази да бъдат използвани като оръжие срещу малкият човек. А така нареченият ММА боец е не повече от 90 килограмов мъж , поставен до стената и лежи все още в болницата от тежък побои.
1.
HighSpirited
06.11.2014 19:13:11
11
34
Ужас в Бургас,освен,че няма съд няма и полиция,щом вече и хора с престиж почнаха да нападат,какво остава за обикновените хора!Града се обезлюдява и мафията има голям принос за това.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори