×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приключват разследването за смъртта на Валя: До дни обявяват, че хубавицата се е самоубила, а приятелят й Валентин е невинен!


Приключват разследването за смъртта на Валя: До дни обявяват, че хубавицата се е самоубила, а приятелят й Валентин е невинен!
Полицаят, който се подвизава от години в сайтове за запознанство като необвързан, вече е забравил годеницата си. Поне това проличава от постовете му във Фейсбук
15 Август 2014, Петък, 13:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Полицаят Валентин, който от години се представя в сайтове за запознанство като необвързан, приключи кахърните постове във Фейсбук, отдаде се на развлечение





Бургаска окръжна прокуратура не е стигнала до извод в проверките си, че хубавата медицинска сестра Валя, която "изплува" от водите на Черно море край Бургас, е била убита, каквито подозрения имаше в обществото.

Проверката приключва до дни, твърди сайтът ПИК. Бургаският прокурор Димо Маджаров бе нагърбен със случая по досъдебното производство.

Обвинителят обаче не е намерил каквито и да е доказателства, че хубавицата е убита и нямал намерение да удължава срока на разследването. Първоначално се получи спор между МВР и прокуратурата, като от полицията бяха категорични, че става дума за явно самоубийство, а обвинителите не бяха съгласни с тази версия и започнаха свое разследване.

То обаче удари на камък и месеци след смъртта на Валя разследващите са готови да обявят, че нямат данни за престъпление и младата жена сама е посегнала на живота си.

Поведението на гаджето на Валя – Валентин беше повече от странно. След деня на изчезването й полицаят не спираше да публикува тревожни постове във Фейсбук, че любимата му е отвлечена. Призоваваше полицията да я търси. Суетният мъж, който се подвизава в сайтове за запознанство като необвързан, организира акция по издирването й. В крайна сметка замлъкна след откриването на трупа й. В момента той отново се наслаждава на живота и не спира да се хвали в социалната мрежа. "Страхотно" е последният пост на Вальо в мрежата, но това не е похвала на работата на прокурорите, а мнение за видеоклип на баровска кола.



Приятели на Валя изпратиха писмо до Флагман.бг, в което са категорични, че момичето не се е самоубило. Подобни съмнения ясно изрази бургазлията Георги Бакалов. /виж тук/



Напусна ни емблематична актриса
Напусна ни емблематична актриса 20/05/2024, Понеделник 14:17 0
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 1
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
20
Коментара по темата
20.
Абе
16.08.2014 02:57:07
1
8
това момченце се появи от нищото в бургаската полицията.Наместиха го първо в магистрална и хоп след има няма и година в в 'Сигма"Все сладки службици,където се уреждат само връзкари.Нещо много покровители има покрай него и не ми се вижда за читав..
19.
Георги Бакалов
16.08.2014 01:10:40
1
5
Всъщност информацията на"Блиц" е много по-точна и па-сериозна от тази на ПИК!Маджаров ще получи информация за това, дали Валя се е удавила или тялото й е било хвърлено мъртво във водата.Има и много други хипотези да е била насилствено удавена или да са й помогнали да се удави.Има и хипотеза да е била дрогирана и да са я склонили към самоубийство!НЕЩАТА НЯМА ДА СВЪРШАТ ДОТУК!
18.
@
15.08.2014 23:17:21
1
5
Прочетете товa и коментaр н5
http://m.blitz.bg/news/article/285151
17.
Георги Бакалов
15.08.2014 21:17:36
0
8
До "НАДЯ": В публикацията на "ПИК" няма помен от твърдение за "досъдебно производство"!Говори се за разследване и проверка, което в прав текст значи "прах в очите на слепите"!"ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО" се образува при наличието на данни или обосновани предположения за извършено престъпление!Възможно е сигналът за "отвличане", който подадоха близките на Валя да е бил модифициран в "убийство" или "скланяне към самоубийство", но силно се съмнявам Окръжна прокуратура (и то в Бургас!!!) да е правила качествени разследвания срещу полицай!!!
16.
към Георги Бaкaлов от 11
15.08.2014 20:51:40
0
7
Блaгодaря! Мисля , че колективните жaлби бихa имaли по- сериознa тежест. Освен товa оргaнизaциятa , събирaнето нa хорa/ подписи ще бъде нa публично място - по- голямa глaсност- по- сигурнa aдеквaтнa реaкция. Товa си е мое мнение , ще очaквaм/ е включвaне от Вaс.
15.
Надя
15.08.2014 20:46:14
4
1
Г-н Бакалов , досъдебно производство е образувано и никой не е отказвал да го образува, моля, бъдете по прецизни в писанията си. Даже от пресцентъра на прокуратурата обявиха че е образувано.
14.
Пф
15.08.2014 20:21:54
6
5
Дайте сега, защото тя си е сложила край на живот и той да умре с нея. Пълни глупости какво публикувал, не знам си какво. Каквото иска ще публикува.
13.
Георги Бакалов
15.08.2014 19:57:15
2
7
За "№ 11":Преди един час помолих журналистка от ФЛАГМАН да ме информира веднага, след като Димо Маджаров издаде "Постановление за ОТКАЗ ОТ ОБРАЗУВАНЕ НА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО" и да вземе копие от постановлението.След това ще подготвя текст на жалбата, който ще бъде предоставен на всеки, който го поиска.Внасянето на жалбата в Апелативна прокуратура-Бургас срещу отказа на Мажаров НЕ СТРУВА НИЩО.Това е най-лесният и ефективен начин всеки или всички, които желаят да се противопоставят на едно "кухо" постановление, да го направят лично или колективно.Колкото повече жалби, толкова по-голям е шансът да им бъде отредено адекватно внимание!Ако някой разполага с непубликувана информация по случая или с основателни подозрения, може да ги сподели лично или анонимно на [email protected] .
Обещавам да бъда дискретен!
12.
Стоянов
15.08.2014 19:29:30
2
4
% и 7 са или един и същи човек, или са двамапърви авери - полицаи! Позор, как може да защитаваш една лъжа! Ставаш съучастник в престъпление! Бог гледа!
11.
...
15.08.2014 19:09:11
1
10
Къде и когa дa събирaме подпискa зa обжaлвaне?
Дaйте дa се оргaнизирaме по- бързо!

Към Георги Бaкaлов- тъй кaто си aктивен и неaнонимен , пък и предложението е твое , може ли ти дa подготвиш листa , дa ни кaжеш ден и чaс и място , дa идвaме зa подпискa , с дaнните ни рaзбирa се и дa се обжaлвa решението?

Хорa , отиде си млaд живот , нищо вече не мобе дa я върне , но можем дa опитaме дa докaжем , че НЕ е отнелa животa си сaмa.
10.
Hm
15.08.2014 19:08:30
2
9
Каква точно е истината може би никога няма да научим.Факта обаче,че викат него за разпознаването , а не нейните родители е достатъчен за всеки с малко мозък да се усети,че цялата версия на полицията не просто мирише,а направо смърди.Но всичко на този свят се връща,както са написали другите преди мен.
9.
Георги Бакалов
15.08.2014 17:40:26
0
6
Нека обществото научи ВЕДНАГА, след като Димо Маджаров издаде "Постановление за ОТКАЗ ОТ ОБРАЗУВАНЕ НА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО"!!!Всеки гражданин МОЖЕ ДА ГО ОБЖАЛВА пред Апелативна прокуратура-Бургас!!!МОТИВИТЕ:Разследването е било опорочено още в самото начало посредством намесата на полицая Валентин, а разпознаването на трупа е станало точно от същото лице!
8.
Аланкоолу
15.08.2014 17:14:23
7
6
7, ти къде видя , че тя е самоубита от него, след като той е бил точно тогава на работа и има железни свидетели и алиби. И точно бащата на момичето е изгледал записа от камерата на Казиното, който показва, че е била абсолютно сама . Що не спрете да гледате толкова " От местопрестъплението" и останалите занимателни кримки ?
7.
към 5
15.08.2014 16:48:16
5
10
Аланкоолу, ако твоя дъщеря бъде "самоубита" о някой подобен тип като приятеля ти Вальо, друга песен ще запееш,нали?!
6.
криминaлист
15.08.2014 16:17:52
3
22
Дa , "сaмоубили "сa я!!!
Но, вярвaте или не , всичко се връщa! Горко му нa който " сaмоуби" товa момиче!
Почивaй в мир , момиче! Съдбaтa ще отмъсти зa теб!
5.
....
15.08.2014 15:59:17
8
9
Само глупости..."...като от полицията бяха категорични, че става дума за явно самоубийство, а обвинителите не бяха съгласни с тази версия и започнаха свое разследване." Не прокуратурата, а вие с тъпите си писания накарахте един прокурор да се занимава с филмите , в които вкарвате народа. Хората от самото начало ви казаха , че няма разговори нито по телефоните, нито през фейсбук, никъде не се вижда втори човек на записите от камерите. За всички нормални хора беше ясно какво се е случило. Какво сте се заяли с момчето..той не е крил , че са се запознали чрез интернет , та регистрациите му толкова да ви вадят очите...Да не искате и той да се метне в морето , та да мирясате накрая...
4.
zapoznat
15.08.2014 15:58:08
4
14
Още от самото начало нещата бяха умешлено опорочени от Валентин и приятелите му от ОД МВР начело с мафиота Милен Димитров- Подлогта, и "убедиха? прокурора Димчо Маджаров, че Валя се е самоубила и той нямяше капк желние да лазследва убийство, за да не се развали "дослука" му с полицията, нали и той е бивше ченге от Окръжното следствие. Гарнн гарвану око не вади!
3.
Духчо
15.08.2014 15:49:41
9
9
Ами какво да прави,да спре да живее ли,просто да спре да поства в тоя лайнярник фейсбук и обществото ще го е забравило до половин година,но българите сме такива,искаме всичко да ни е на показ
2.
не вярващ
15.08.2014 15:45:54
5
15
Не се е самоубила,тоя е 100% замесен.как така по никое време ще отиде в морската градина ако не е при някой познат? Отишла е при него,а той после така прикри нещата,че уж събра сума ти народ и ги замъкна да търсят в отманли чак за да не намерят трупа.кой нормален ще му изчезне приятелката и той след 1 седмица ще се държи все едно нищо не е станало.цял живот не се забравя ако нещо такова те сполети,а не за 1 седмица.Лека му пръст на момичето,дано този си понесе последствията
1.
КОЙ
15.08.2014 15:26:13
6
21
И аз не вярвам да се самоубила. Такова красиво и лъчезарно девойче :(
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" НАП пусна на търг нови предложения на автомобили иззети от пияни и дрогирани водачи Напусна ни емблематична актриса Напусна ни емблематична актриса Носителка е на десетки награди и отличия от национални и международни фестивали Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора На място е изпратен екип на „Пътна полиция“, който е установил, че лек автомобил „Фолксваген“ е катастрофирал и починалият е неговият водач Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798 Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време
4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори