×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Смъртта на Валя е Белнейски - 2! Гаджето й Валентин напада насред Бургас таксиджията, който я кара последната нощ


Смъртта на Валя е Белнейски - 2! Гаджето й Валентин напада насред Бургас таксиджията, който я кара последната нощ
Валентин обича да показва голото си тяло. Снимката е от сайт за запознанства, където той се е подвизавал до края на февруари 2013 г. Прокуратурата в момента мълчи дали има образувана преписка срещу плейбоя, случаят още повече се заплита
14 Юни 2014, Събота, 11:38 ч.
Автор: Флагман.бг

Мистерията около красавицата Валя, обявена за самоубийца в Бургас, се заплита
Мистерията около красавицата Валя, обявена за самоубийца в Бургас, се заплита. Случаят започва да се превръща в аферата "Белнейски - 2", пише агенция ПИК.
Близки на девойката изпратиха писмо до медиите, в което те излагат шокиращи факти и обстоятелства, оборващи официалната версия на полицията. Дни преди да се самоубие, Валя е посрещала гост от Пловдив заедно с Валентин. Брат й до погребението не обелва и дума.
Защо се крие, че мъж от Пловдив е бил в компанията на Валя в последните дни от живота й?
Защо братът на момичето е потънал в нелегалност?
Още преди седмица Флагман.бг публикува писмо на бургазлията Георги Бакалов, който изрази съмнения, че алибито на Валентин е проверено. Приятелят - полицай на хубавицата, който веднага след смъртта й започна да поства свои предизвикателни снимки във Фейсбук и да се сваля с чужди мадами?
Това са само част от горчивите въпроси на близките на покойницата. Валентин има профили в сайтове за запознанства.
Агенция ПИК добавя и още едно странно обстоятелство, споменато впрочем и във въпросното писмо. Полицейски източници от Бургас потвърдиха, че Валентин заедно с тумба приятели е нахлул в офиса на таксиметровата компания, обслужвала Валя във фаталната за нея вечер. Полицаят се държал меко-казано непристойно, обиждал диспечерката и настоявал да му дадат адрес на таксиметровия шофьор, откарал Валя от квартала на Бургас - Лозово, до Морската градина в града часове преди да се пресели в отвъдното.
"Откъде Валентин знае коя е компанията, кой му дава вътрешна информация от разследването", дивят се от обкръжението на Валя.
И не само това. Въпреки че диспечерката скрива адреса на колегата си, Валентин успява да го издири и го напада насред центъра на Бургас! Само намесата на минувачи осуетява грозен физически сблъсък. Валентин обижда и блъска шофьора без да е ясно какво точно иска от него и в какво го обвинява.
"Странни са показанията на въпросния таксиджия. Човекът казва, че Валя е била в чудесно настроение, наконтета и гримирана като за купон, докато я е карал от Лозово до Морската градина. Тя дори се шегувала с шофьора - изобщо по никакъв начин не приличала на човек, решен само след часове да се самоубие, хвърляйки се в морето", поясняват полицейски източници.
Защо Валентин проявява агресия и търси вендета от шофьора? Бои ли се от показанията му? Не е ли време местните власти да подновят разследването, защото случаят отвсякъде "издиша" и намирисва на постановка?
В същото време дни след изчезването на момичето БРП бе образувала преписка по "отвличане", която може да бъде трансформирана в друго престъпление, ако се появят данни за това. От прокуратурата мълчат в момента дали срещу Валентин има заведена преписка.
В също така в писмо до Флагман.бг Георги Бакалов продължава да търси истината. Според него
разследванията по "изчезването" и "разпознаването на трупа" са опорочени, прокуратурата трябва да образува преписка или досъдебно производство за закононесъобразно разследване от страна на Второ РПУ и възпрепятстване на разследване от страна на Валентин с цел укриване на престъпление, защото:
1. Сигналът за изчезване на пълнолетно лице е приет от II РПУ неправомерно по-рано от 24 часа след изчезването и поради това не е регистриран като писмен сигнал.
2. Разследването е започнало по първоначално внушени от Валентин обстоятелства. Валентин е попречил на обективното разследване, като неправомерно е провел разпит в таксиметровата фирма и на таксиметровия шофьор.
3. Лицето, което е възпрепятствало разследването (Валентин), е разпознал трупа, което прави "разпознаването" недостоверно.
"Излишно е да говорим за раздвоената личност на Валентин!Това, при едно разследване, ще образува голяма опашка ( допускам дребна търговия с наркотици и сводничество!", коментира още Георги Бакалов.

В категории: Разследване


33
Коментара
Флагман.БГ Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците 28/03/2024, Четвъртък 15:20 1
33
Коментара по темата
33.
KATQ OT SLIVEN
24.04.2015 01:49:50
1
0
NEMOGA DA RAZBERA EDNO ZASHTO TIQ MOMICHETA BELNEISKI SA SE KUCHILI V KOLA NA MUJ,I ZASHTO SA TOLKOVA NAIVNI VSICHKI MOMICHETA KOLI,PARI,BOGATSTVO POGYBVA NAIVNOSTA IM.I KOI KOGO.VINOVNI NQMA TE SAMITE SA VINOVNI KUDE OTIVAT,KUKVO PRAVQT,PRI KOGO I ZA KUKVO SA OTISHLI NE RAZBIRAM TAQ RAZPRAVA.AKO PITATE MEN AZ KAZVAM TAKA-DA NE SE SA KACHVALI IZOBSHTO, NQMALO DA STANE TAKA A TIQ MOMCHETA KUKVI SA,POZNAVAT LI GI, EEEEEEEEE NISHTO NE RAZBIRAM OT VSICHKO TOVA.QLI, PILI, IGRALI I POSLE.BOJE,BOJE,BOJE.PROSTO NEMOGA DA GO PROOMEQ TOVA.MLADI DECA MLADOS NE VIDELI.BOG DA NAKAJE TIQ ZLOSTORNICI.
32.
кокото
31.12.2014 10:21:57
0
1
Вие всичкознаещи не знаете,че всяка аутопсия се заснема в най-големи подробности,за да може всеки съмняващ се да види и ако може,да разбере за какво иде реч.Впрочем тъпанарите не са виновни,а лешоядите,наречени журналисти,които раздухват едно нещастие,за да извадят някой лев от една-две колонки в разни парцали,наречени вестници.След като няма журналистическа етика,трябва да има наистина цензура,да озаптява драскачите от средствата за дезинформация/всички видове медии/.
31.
слуховете и неяснотите пораждат омраза
17.06.2014 11:41:59
3
15
Много си информиран, бе 29-ти? Пък се усеща, че не си и безпристастен, въпреки, че обвиняваш другите, че заемат страна. Цитат: "Това момче е уникално чувствителен и прекрасен човек,от когото много хора би трябвало да вземат пример за човещина и доброта." Как го разбра, откъде? - от това, че с тумба мутри е заплашвал диспечерката на таксиметровата компания да даде името и адреса на шофьора или от това, че после е налетял насред Бургас на шофьора със заплахи и се е укротил само след разговор с някой по телефона? Откъде, бе джанъм, го разбра, че е такава душица след като скритите му писания издават, че вече изпуска нерви и открито заплашва? Много си вътре в "истината"! Нека, като е толкова чувствителен, като е раним, добричък, невинен и т.н., а пък мразен и обиден от хората, които не му вярват, та нека наистина се яви с лицето си и лично да даде една пресконференция и да се защити!
Ако е чист и искрен какво му пречи? Нека сам защити името си открито! Хайде, чакаме!
30.
аз
16.06.2014 22:51:14
5
18
Алоооооооо,този Валентин вдигна на крак повече от 10000 души!Всички се обедениха и ,и отделиха време и чувства за каузата.Съпречастни,разтревожени и състрадателни.Хората,му повярваха и седяха пред мониторите си,гледаха случайни момичета по-улиците,споделяха нон- стоп снимката на Валя!Писаха и молеха ,да се върне Валя,укоражаваха го толкова и плакаха.Недейте да се подигравате с нещастието и с наивноста на другите!AА,той да ми седи в сайтове за запознанства,дискотеки,барове,да ми яде дюнери в Варна и да се прави на опечален.Това според Вас какво е?Хайде обяснете?
29.
истината поражда омраза
16.06.2014 22:46:20
15
12
Виждам,че доста хора със свойте коментари директно обвиняват Валентин Георгиев в убийството на Валя,без да разполагат с никакви конкретни факти за неговата вина.Те се опират единствено на своето пристрастно предчувствие и негативни симпатии,породени от скритите им всекидневни наблюдения върху неговия фейсбук-акаунт.Гарантирам ви,че Валентин е вече проверен обстойно от полицията и не само от полицията.Всички съмнения върху него паднаха отдавна.Уверявам ви,че този човек,който предизвиква вашия гняв,не е такъв,за какъвто го мислите.Това момче е уникално чувствителен и прекрасен човек,от когото много хора би трябвало да вземат пример за човещина и доброта.Подобни нападки показват в какво сме се превърнали ние,българите,заразени от убиващите душите ни завист,злоба,ревност,недоверие,параноя,егоизъм и бездушие.Тази трагедия превърна голяма част от обществото да превърнат скритите си комплекси в въображението да се превърнат в прозорливи детективи и психоаналитици.Никой не може да ви спре да играете в филмите,които ви харесват,но ви моля,осланяйте се повече на фактите,отколкото на личните ви чувства.Не произнасяйте подобни неоснователни обвинения и присъди към никого,без да сте уверени в това мнение.
Аз също не вярвам в самоубийството на Валя и смятам,че е убита насилствено.Надявам се,че скоро ще излезе някаква доказателствена следа,която ще накара прокуратурата и МВР да подновят разследването,което да открие истинския виновник.Това трябва да се случи,за да може да се изчисти не само името на Валя,а и на всички нейни роднини и близки.Никога не бива да забравяме,че убиецът на Валя е на свобода и се крие сред нас,вероятно и пише коментари във Фейсбук с фалшив профил.
28.
отворете си очите
16.06.2014 21:51:08
18
5
Престанете да обвинявате Валентин,всички който пишат против него се ръководят от визията му, не може всички да са красиви като вас. Лично не го познавате за да го изкарвате убиец, наркоман, побойник, разбойник, имал сайтове за запознанства, манекен ами вижте кога са отворени тези сайтове, дали тогава е имал връзка с Валя или виждате без да разсъждавате, защото така ви изнася, искате той да е убиеца, да ама не е.Вие не се ли превръщате в убийци като отправяте обвинения без доказателства и факти, значи ако се самоубие мотивите за това негово решение ще сте вие. Преди твърденията ви за убийство го обвинявахте,че той я подтикнал да се самоубие.Бъдете хора, ако вас ви обвинява обществото в нещо което не сте направили как ще се чувствате ...........
27.
-------
16.06.2014 15:23:43
2
10
ne moga da povqrvam 4e Valentin moje da e posegnal na Valq . Rano ili kasno vsi4ko izliza na qve . Vse nqkoi shte se izdani i istinata shte izpluva . Roditeki te na Valq napravete vsi4ko vazmojno za da izleze vsi4ko , ne vi e lesno v momenta tova zagybata na edno dete e yjasno no pone istinata da se poqvi
26.
до автора на коментар 5
16.06.2014 14:38:50
0
9
Доказателства та рано или къс но ще излязат на бял свят ве! Аре сти га си се напъвал, скоро ще бъде! А ти взе ми и се поизучи мал ко, че си супер НЕграмо тен! (хе-хе, пунтирам те с правописа)
25.
българин
16.06.2014 09:59:19
1
6
ивън темата,до коментар 5:ти не си и за първи клас - малоумен си,който те е учил и ти е дал диплома за която всичи се съмняваме,че имаш,да си хвърли неговата!
24.
българин
16.06.2014 09:59:19
1
6
ивън темата,до коментар 5:ти не си и за първи клас - малоумен си,който те е учил и ти е дал диплома за която всичи се съмняваме,че имаш,да си хвърли неговата!
23.
DiviqtAngel
15.06.2014 23:03:55
1
12
Коментарът на номер 12 е унукален.Радвам се,че има хора като вас.Истината рано или късно ще излезе на яве.А убииците или убиецът ще си платят.Господ си знае работата.
22.
ivan
15.06.2014 22:51:09
1
7
vsichki sme do nqkakva stepen labilni , tova ne garntira che shte se samoubiem. Zashto e vzela telefona na taximetroviq za da se vurne s nego? i kak izobshto se e udavila s kamuk na vrata li e skochila? koi v burgas ne moje da pluva makar i malko
21.
Georgi
15.06.2014 19:35:35
18
7
Абе какви Белнейски 2 какви глупости 20 глупака по надолу лаладжии се правят на детективи Шерлок Холмс Уотсън и 007 . Момичето е било лабилно и преди е имала опити за самоубийство вероятно е имало лична драма между тях и тя вместо да седне и да премисли е взела това крайно решение.Това че приятелят и е захождал по жени и е имал профили в сайтове не го прави убиец - на кой мъж не му се иска да кривне и да запише още някоя бройка.Отиде си едно младо момиче а вие вместо да я оставите да почива в мир се мислите сценарии на филми .
20.
Спиридон
15.06.2014 18:52:12
0
6
КОлко мноого въпросителни
19.
чуйте съвета!
15.06.2014 16:35:45
0
7
Моля чуйте съвета на №17 и 18 от форума! Направете това за паметта на дъщеря си, длъжни сте! Така и тя и вие ще намерите донякъде покой!
18.
Жоро
15.06.2014 15:56:00
0
20
ДО РОДИТЕЛИТЕ НА ВАЛЯ: ПОДАЙТЕ ЖАЛБА ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР С ИСКАНЕ ЗА НЕЗАВИСИМА ПЕТОРНА ЕКСПЕРТИЗА И ЕКСХУМАЦИЯ НА ТРУПА! ИСКАЙТЕ НОВО, НЕЗАВИСИМО РАЗСЛЕДВАНЕ! ИМАТЕ ПРАВО НА ТОВА!
В името на паметта на Валя,моля ви,направете го,за да се разкрие истината! Превърнете своята мъка в гняв и се борете! Ние ще ви подкрепим! Никой трезвомислещ човек не вярва във версията за самоубийството!
17.
ВАЖНО!
15.06.2014 15:26:41
0
21
ДО РОДИТЕЛИТЕ НА ВАЛЯ: ПОДАЙТЕ ЖАЛБА ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР С ИСКАНЕ ЗА НЕЗАВИСИМА ПЕТОРНА ЕКСПЕРТИЗА И ЕКСХУМАЦИЯ НА ТРУПА! ИСКАЙТЕ НОВО, НЕЗАВИСИМО РАЗСЛЕДВАНЕ! ИМАТЕ ПРАВО НА ТОВА!
16.
статев
15.06.2014 08:47:33
0
15
В статията не е написано кога Валентин е ходил да се саморазправя с шофьора, преди разпита в полицията или след като е дал показания. Защото ако е след, то тогава целта да му затвори устата не е ли било късно вече или просто информацията която е дал таксиметраджията за него не е била задоволителна и е решил да му помогне да си припомни и най - малките детайли със заплаха .Не го оправдавам, пак споменавам но когато информацията не е точна не може просто така щракваме и правим заключения, защото за сега има думичката "АКО" при липсата й тогава може да се твърди със сигурност целта на занятието му . Друго пишат, пишат въртят сучат е как така не написаха и не изровиха информация за ден 14(понеделник ) Къде е била тя, била ли е на работа не е ли, къде е бил той, срещала ли се е с някой, боляло ли е корема и в понеделник, значи какво написаха в неделя е била на разходка с Валентин, вечерта са имали гости, чула се е в неделя с лелята и след това се отива на ден 15 доктора получава есм за болки в корема дъра бъра и така нататък, ами на 16 сутринта бащата не е ли забелязал че дъщерята му я няма, вечерта е легнал не я усетил да излиза, но на сутринта пак ли не я потърсил за да отиде на работа или да провери къде е спи ли ? Има много неизвестности за нас .
.
15.
zapoznat
14.06.2014 20:48:20
2
40
искам да питам уволнението на милен димитров има ли общо с целия случай?
убеден съм че не е самоубийство.и защо валентин не се подложи на детектор
14.
До 11
14.06.2014 18:57:30
2
37
Ти рева като вдовица за такова, сега не те кефи, че хората искат истината! Нали знаеш - човек сам каквото си направи, никой не може да му направи! И стига мрънка, разбрахме колко е умственият потенциал на цялата ви рода, ами отговори на тези почти 10.000 души, които бяха в групата за Валя, защо се криеш като плъх и не отговаряш на никакви въпроси? Вярно ли отиде да искаш адреса на таскиметровия шофьор?! Защо бе, чАдо едноклетъчно? Кой ще търсиш у тях, Дора ли? Тя не е там, бе! Не се мотай, ами се стягай и събирай фенки, видяхме, че има много кухи лейки, които ти се връзват, пази си ги, да не се окаже, че ще ти трябват. Не за друго, а за да ти пращат цигарки! ;)
13.
шок и ужас за замесените
14.06.2014 18:50:45
1
41
муахахха съучастниците страха от разкриване ще ви изиграе лоша шега,параноята ще ви завладее един по един и ще се надпреварвате кой първи да пропее,спокойно в затвора има място за всички,всичко малко по малко ще се разкрие
12.
до 3,5,7 - чети ако можеш...
14.06.2014 18:39:32
3
42
Сензационно! Излязоха наяве скрити факти около Валя! Близки на момичето проследяват последните и мигове!

13.06.2014Общество03416
Сензационно! Излязоха наяве скрити факти около Валя! Близки на момичето проследяват последните и мигове!
Смъртта на красавицата Валя от Бургас потресе цяла България. Мъртвото й тяло изплува преди десетина дни от ледените води на Черно море, но загадките по случая останаха.

Група приятели на загиналата медицинска сестра изпратиха писмо до пик, в което описват покъртителни детайли около последните дни на Валя.

Ето и хронологията на събитията преди смъртта на красавицата (публикуваме писмото без редакторска намеса):

Неделя, 13.04.2014г.

Валя е трябвало да отиде на гости на леля си Иванка, но това се отлага, тъй като приятел на Валентин от Пловдив им е дошъл на гости и те са с него. Само за сведение – същият този приятел не обели и думичка през цялото време, докато Валя се издирваше, не сподели нито една нейна снимка, не писа нито дума в подкрепа на Валя, семейството й или на Валентин. В разговора с леля си, Валя казва, че в момента (в неделя) са на разходка с Валентин и на следващия ден ще се видят с нея да пият кафе.

Понеделник, 14.04.2014г.

Ден с големи въпросителни, ден, за който никой нищо не казва – къде е била Валя, къде е бил Валентин, ходили ли са на работа, не са ли, къде е отишъл въпросният приятел от Пловдив, който вчера дойде на гости? Очевидно Валя не е пила кафе с леля си Иванка, иначе разговорът от вчера нямаше да е последният между тях. Защо поне не са се чули? Никой не казва.

Вторник, 15.04.2014г.

Денят на изчезването на Валя.

Сутринта тя изпраща смс на д-р Илиев, в който му казва, че я боли коремът и няма да отиде на работа, но ако следобяд е ок, ще бъде на линия. Явно не е станала ок, защото така и не отишла на работа. Защо този смс не е проверен от МВР и защо не са попитали доктора за него? Не се знае.

Според лъжливите данни, които Полицията съвсем УМИШЛЕНО разпространява през цялото време, Валя е слязла в Морската градина към 23,30ч. Да, ама не! Към 23,30 баща й я вижда в стаята й, по нощница, пушейки цигара. Казва му, че ще си ляга. Около час след това се облича, поръчва си такси, но не пред дома й, а в средата на квартала, излиза и потегля към центъра на Бургас. В таксито се държи нормално, седнала е отпред (абсолютно противоречащо на информацията, че Валя е в тежка депресия!

Човек, изпаднал в тежка депресия и тръгнал по последния в живота си път, не седи отпред, не се усмихва и не се шегува с шофьора! Би седнал отзад, би плакал или поне би бил мълчалив в тъмнината и тишината!), говорила си е с шофьора, и което е най- важното – КАЗАЛА Е, ЧЕ ОТИВА НА КУПОН С ПРИЯТЕЛИ!!! Около 01.00ч слиза на входа на Морската Градина, плаща, взима телефона на шофьора, за да му се обади да я прибере НА ВРЪЩАНЕ, тръгва по алеята (откъдето след това може да е тръгнала в която и да било посока) и изчезва в нощта!

Сряда, 16.04.2014г.

Докторът чака до към обяд, след което звъни на Валентин (?!?), за да го пита защо Валя я няма на работа. Тук не се знае какво следва, но според „неофициални източници от МВР“, Валентин подава сигнал в Полицията,че Валя е изчезнала. В ролята си на какъв Валентин подава сигнала? Защо баща й не го е направил?!

Историята мълчи, но така, както не се знаеше коя е изчезналата жена, така изведнъж гръмна новината, че баща й е подписал декларация, която забранява да се изнасят каквито и да било данни за Валя, в това число даже името й и снимките й. Може би по тази причина сигналът, подаден за изчезването на жена ЛИПСВА в сводката на МВР! Може би пак по тази причина, месец по- късно, сигналът за намерен труп пак ЛИПСВА в сводката на МВР?! И ако до тук нещата бяха странни, то от тук нататък започна големият ЦИРК!

В главните роли – Валентин и фамилия, в поддържащите роли – знайни и незнайни „приятели“ на Валентин, второстепенната роля беше отредена на медиите, а зад кулисите стоеше…. полицията! Да, точно така! И, моля, ако някой може да ме опровергае, нека го направи, но имам един въпрос – нима всичките тези мастити адвокати, защитавайки малки, големи и още по- големи личности от ъндърграунда и не само, не знаеха през всичките години на прехода, че такова нещо като „декларация, забраняваща на МВР да изнася информация в общественото пространство“ съществува, та ги разнасяха до девето коляно и вееха кирливите им ризи на воля, но пък един простоват, селски човечец го знае, и „принуди“ полицията да мълчи?!

Но да продължим по същество с цирка: МВР отцепи целия район в Морската градина! Пиле не можеше да прехвръкне, докато те „претърсваха“! Претърсваха за какво?! Ако тя е скочила от моста, какво търсят те в Морската?! Наложиха пълно затъмнение над случая, но пък Валентин, пренебрегвайки тотално забрани и желания на бащата на Валя, изнесе де що имаше информация и снимки за нея в интернет!

И оттам като заваляха едни статии (ама не цяла неделя, а цял месец, че и до ден днешен!), преливащи от противоречива информация (за което не можем да виним медиите – без информация, толкова!). Уж всичко беше от „сигурни, но неофициални източници в МВР“, хем едно с едно не се връзваше! Ту „категорично“ заявяваха, че Валя не е засечена никъде на камерите в Морската, тук пък беше засечена, че минава по моста, после се виждало как влиза спокойно във водата, накрая пък вече се виждала как 2 часа се разхожда по моста и си свети с телефона! Като казахме телефон – този прословут телефон изникваше като феникс от пепелта поне 5 пъти!

Първо звънеше, после спря, после го нямаше, после уж бил стоял два дни на мостика, но никой не го взел, после се появи в дома на рибар (неизвестен и най- вероятно несъществуващ!!!), към края на драмата взе, че цъфна на мостика, прилежно „подреден“ до цигарите и запалката на Валя, а най- накрая пък бил намерен от момчето, открило трупа! Дрехите на Валя уж бяха намерени на мостика, уж се виждаше как си съблича якето и си събува обувките, оставяйки ги на моста, преди да скочи, а накрая се оказа, че месец по- късно, ботушите (забележете!) си плуват кротичко около нея?!? Тялото на Катя от Варна изплува чисто голо, защото „теченията и блъскането в скалите свалили дрехите от тялото й“, а Валя за 33 дни си беше напълно облечена, че и с ботушки до нея?!

Целият случай преливаше от пусто в празно, или иначе казано – от лъгане и мазане, към мазане и лъгане, но версията самоубийство се ЛАНСИРАШЕ нон стоп! Умишлено се пускаха МУХИ – днес, че Валя е научила, че е бездетна (безумна и смешна „диагноза“, кой я измисли?!) и за това се самоубила, утре, че е била вманиачена по тялото си и заради килограми си е сложила край на живота, вдругиден беше луда, с психични отклонения, с безброй „случаи“ на самоубийци в рода (една от които – нейната баба по баща, която се оказа жива и здрава и дори присъстваше на погребението на Валя!), после пък бяха китайски триади, после отвлечена за проститутка, после секта, а накрая се опитаха да пробутат лъжата, че е взела наркотици, и за финал, уж била нещастно влюбена в зъболекаря!

Само че една страдаща и нещастно влюбена жена не ходи на сватбата на „любимия“ си с друга жена, и не се снима с красива усмивка със „съперницата“ си! А през цялото това време, главното действащо лице Валентин не излизаше от фейсбук, цъкайки снимка след снимка, не обелвайки думичка, не казвайки нищо на никого, а ако евентуално някой питаше по- настоятелно, получаваше от Валентин грубости, обиди, дори заплахи, и не на последно място лъжи! Като тези, че Валентин абсолютно нищо не знае, ама нищичко! Нищо повече от това, което хората знаели, а всъщност това далеч не е така! Валентин има информация от първия миг!

И ако отново се опита да излъже, че е чиста сълзица, примерен полицай, сломен от мъка, търсейки любимата си, и нямащ нищо общо с личности със съмнителна репутация, то тогава попитайте го, моля, ОТКЪДЕ ТОЙ НАУЧИ ИМЕТО НА ТАКСИМЕТРОВАТА КОМПАНИЯ?! ЗАЩО ОТИДЕ С ЕДНА СЮРИЯ МУТРИ ТАМ, ЗА ДА ЗАПЛАШИ И ИЗКАРА АКЪЛА НА ДИСПЕЧЕРКАТА, ЗА ДА МУ КАЖЕ ИМЕТО НА ШОФЬОРА И КЪДЕ СЕ НАМИРА ТОЙ В МОМЕНТА?! ЗАЩО СЛЕД ТОВА ОТИДЕ И НАЛЕТЯ НА ШОФЬОРА НАСРЕД БУРГАС, НО МУ БЕШЕ ЗВЪННАТО ПО ТЕЛЕФОНА И СЛЕД КАТО НЯКОЙ ПОРЯДЪЧНО ГО СКАСТРИ, ВАЛЕНТИН ПОДВИ ОПАШКА И МИНА В ПОЗА „ПЕРДЕ“?!

Защо всички, които имат глави на раменете си и започнаха да задават неудобни за Валентин въпроси, бяха заплашвани в интернет, като се използваха думи като ДАНС, съд, присъди, и дори лична саморазправа?!?! Самият Валентин също заплашва! Лично! Естествено, имаме го документирано! Защо организира първата „акция“ за издирването на Валя на съвсем друго място от това, на което тя уж е скочила, но самият той НЕ присъстваше?!

Втората „акция“ беше пак в друга посока, и естествено със същия „успех“! Защо през цялото време призоваваше Валя да „се върне“, „да е силна там, където е“, „да знае, че му липсва“ и т.н. и т.н. Защо след като колегите му от МВР заявиха, че има намерени дрехи, той каза, че няма такова нещо?! Те – има записи, той – няма записи! Те – има я на камерите как скача, той – няма я на камерите как скача! Защо, защо, защо… въпроси без отговори! Майката – Пенка Иванова, очевидно уплашена, молеше главният секретар да дойде! Защо? Дали защото не се страхуваше от някого на местно ниво? Дали защото не беше заплашена? Няма как да разберем, а и г-н Лазаров не намери за нужно да отиде. Какво тук значи някаква си майка….

Така изминаха 33 дни, в които тоталната дезинформация заля обществото, хората виждаха, че пред очите им се играе театър, но какво да направят, как се опонира на тези, в чиито ръце е и ножът, и хлябът?! Но да говорим с факти – 33 дни ни беше УМИШЛЕНО втълпявано от „специалисти“, че морето е много студено (сякаш сме на полюсите!) и трупът на Валя можел да „се консервира“ за дълго време, дори години, или да изплува чак лятото, когато водата достигне 20 градуса, защото до тогава дори няма да се подуе, тъй като за това трябвало висока температура (сякаш 14 градуса е лед на кубчета!), че можело да изплува чак в Турция, и т.н. и т.н. приказки под шипковия храст! Но след 33 дни трупът удобно изскочи на място, нямащо нищо общо с Турция, но много близко до мястото на предполагаемото скачане, и за съжаление място, където никой не си направи труда да претърси!

Хората питаха – защо Валентин търси само на Северния плаж?! Защо не и в друга посока?! Страх го е да не намери нещо, което не трябва ли?! Защо не пуснаха катери? Защо още на първия ден, след сигнала, не пуснаха водолази? Защо не опитаха с термокамери? Защо, защо, защо…

18.05.2014г.

Та, както казахме, тялото изплува. И какво се случи? Същите тези, които ни хвърляха прах в очите цели 33 дни, че тялото не може дори да се подуе, за да изплува в тази студена вода, сега излязоха, и разбивайки на пух и прах цялата си собствена теория за горното, заявиха, че тялото е „силно разложено“, „в напреднал стадий на разложение“, „неразпознаваемо“ и т.н.! Моля, направете независимо запитване към чуждестранна лаборатория по криминология и криминалистика, и научете за колко време в такава температура, в солена вода, това тяло би се разложило до неузнаваемост, че и да е „обезобразено“! „Според първоначалния оглед не става дума за насилствена смърт, няма следи от насилие по тялото“ (цитат от МВР). Питаме – как при силно разложен труп прецениха от пръв поглед, че не става дума за насилствена смърт?! Как биха установили задушаване например? Или отравяне? Или прободна рана с тънко острие? Или спукан черен дроб (от евентуален побой!)??? Или мозъчен оток?

И поне още десет варианта, които са невъзможни за установяване при „първоначален оглед“! Но да насочим вниманието си към самото откриване на трупа. Намери го едно (лъжа!!!!) момче (неизвестно), което беше разпитвано още там, на място, без още да е пристигнала следствената група (полицаят, охраняващ мястото дава указания на пазача да не допуска никой, освен следствената група!)!!!! Всъщото време, полицаят, слизащ от патрулния автомобил, задава въпрос на момчето: „Кой беше с тебе?“, момчето му отговаря: „Аз И ОЩЕ ЕДНО МОМЧЕ!“!!! И какво му казва полицаят??? „Нищо, няма да казваш!“ За справка – ФЛАГМАН ПРИТЕЖАВА ЗАПИСА!!! Ние също!!! Какво последва?! БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ! Лично се появи комисар Милен Димитров! Отцепиха целия район! Не допуснаха никой до мястото!

Само за сравнение, нищо подобно не се случи при намирането на трупа на удавената Катя от Варна, репортерите дори бяха допуснати да снимат трупа от една ръка разстояние! Като казахме Катя, да направим едно просто сравнение – при вълнение от 3-4 бала, Катя изплува за 4 дни на същото място! При спокойно море, на Валя й трябваха 33 дни, за да изплува на километър разстояние, така заклещена в тетраподите, че едва я извадиха?!?? Нима?! Какво се случи после? За разпознаване беше извикан…. Валентин!??!? Защо Валентин?! Откъде- накъде и в ролята на какъв?!

Близките НЕ бяха допуснати същата вечер, а беше изчакано до следващия ден, но за сметка на това Валентин беше извикан за разпознаване още същата вечер, дори изчаквайки го да се върне в града, тъй като бил извън него?!?!? И какво се установи от разпознаването на татуировка „във формата на пеперуда“ (нищо подобно!) и пиърсинг на горната устна (при положение, че лицето било изядено от морски обитатели!)?! Че категорично и без съмнение това е Валя ли?! Няколко снимки на дрехи, Валентин каза „Това са дрехите, с които Валя е напуснала дома си, това е Валя!“ (при положение, че той няма идея тя с какви дрехи е напуснала дома си, защото те не са се виждали поне 48 часа преди изчезването й, според неговите думи!), и готово – разпознаването приключи.

Защо никой не каза на тези хора (сем. Иванови), че има право да изискат втора, независима тройна, петорна и т.н. аутопсия и експертизи?! Защо им подхвърлиха само жалката МУХА за второ ДНК?! За какво им е? Проблемът не е дали това е Валя, проблемът е КАКВА е причината за смъртта?! Относно Валентин – защо човек, който твърди, че с любимата си плануват сватба (за която се оказа, че никой техен близък не знае, а напротив, оказва се, че те дори НЕ живеят заедно, както Валентин УМИШЛЕНО заблуждава обществото от първия ден!), не знае, че тя не е ходила два дни на работа и е болна (според доктора), ние не можем да ви отговорим, вие сами си отговорете.

Защо същият този човек не спря да се сприятелява с жени във фейсбук, да харесва снимките им, изглеждащи като снимки на поразсъблечени фолкпевици, да се присъединява към групи, в които има снимки на разголени девойки и вицове, за забавление, докато играе ролята на много страдащ влюбен, също няма да отговорим.

Факт е обаче, че през цялото това време на цирк и пошлост сестрата на Валентин отиде, поослуша се в къщата на Валя, явно се успокои, и после си хвана пътя, а Валентин висеше във фейбук и се радваше на съчувствието на фенките си. Това ли е страдащ човек?! Няма обяснение, няма оправдание! Не е първият, който е загубил близък!

Ние досега такъв страдащ за любимата си човек не сме виждали, за вас не знаем! На фона на тази пародия, НИТО ЕДНА приятелка на Валя не посмя да излезе с лицето и името си, за да каже каквото и да било за Валя – добро, лошо, нищичко! Защо?! Страх?! От кого?! От лошото пиянство на Валентин?! От приятелите му с дебели вратове?! В допълнение към цялостната картина, братът на Валя – Константин, не се появи никога и никъде, не каза нито дума за сестричката си, не го видяхме на плажа да я търси, нищо…. сякаш не съществува! Едва на погребението се показа на дневна светлина, сякаш излязъл от нищото.

И за да е пълна пародията, майката и сестрата на Валентин се нахвърляха яростно върху всеки, дръзнал да зададе какъвто и да било въпрос за Валя, наричайки го злобар, клюкар, и пъдейки го, че не му трябвало нищо да знае – само да споделя снимките и да мълчи! Вместо както всички нормални хора, които имат изчезнали близки, да бяха излязли да кажат – Валя е висока еди колко си см, за последно се предполага, че е била облечена с еди какво си…. те ни баламосваха с лъскави снимки и шикозни тоалети, като на всички ни беше ясно, че Валя надали е тръгнала с тези рокли посред нощ към Морската градина.

И така, времето си минаваше, кашата беше пълна, хората шушукаха, но не смееха да се обаждат много- много, и нормално, след всичките тези заплахи и нападки! Валя изчезна, нямаше я 33 дни, после я прибраха набързо, скрита- покрита, без никой да я види, дори родители, роднини, близки, приятели… но пък Валентин нали я разпозна?! Е, това беше по- важно (за някого)!

Всичко си дойде по местата, трупът замина към гробището в Лозово в затворен ковчег, а някои хора обърсаха потта от челата си! Кои? Оставяме на вас да разкриете! Ние ви дадохме всичките тези жокери, за да ви помагат по пътя към истината! Защото Валя го заслужава! Само така тя ще почива в мир!

И накрая ще завършим така: Почивай в мир, Вале! Не сме те забравили!!!

Няма да се откажем!!!
11.
do komentar 9
14.06.2014 18:34:12
33
1
oxo gramotnosta bqga sled teb . Napravo si imna ili umen ot klasa . Dano ne ti se slu4i tova koeto se sly4wa s bliski te na Valq . Po dobre si gledai v tvoita lokvi4ka zashtoto sigorno e stanala tinq . Vseki gleda drygiq a nikoi ne poglejda sebe si . Pogledni sebe si i togava komentirai drygi te .
10.
удф2и4оя
14.06.2014 18:30:17
4
24
Абсолютно сте прав/а,номер 9!Както говори,така и пише.Каквато дикцията,такава и грамотността!Какви изрази,и какво ниво на образованост?Нямам думи.
9.
До 3, 5 и 7
14.06.2014 18:04:52
4
39
Охооо, я как си се разкоментирал! Ту на шльокавица, ту на кирилица, но наистина ли си мислиш, че заблуждаваш някого?! Безумно неграмотното ти писане го знаем наизуст вече, цели два месеца ти четем "простотии те", неуважаеми НЕ ГРА МОТ НИ КО! Ще ти замръзне усмивчицата, не си незаменим, нищо, че си мислиш, че си хванал Господ за шлифера, регулировчико прост! Жалкар!
8.
ПОКАНА
14.06.2014 17:17:56
0
23
https://www.facebook.com/groups/1497233697159059/ ЗАПОВЯДАЙТЕ В ГРУПАТА ДА ОТКРИЕМ ИСТИНАТА ЗА ВАЛЯ, ВСЕКИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ
7.
-------
14.06.2014 16:30:52
36
5
kakvo ni pravi te minus4eta na komentari te we kak moje da nqma 4erno na bqlo i vie da vqrva te na neshto koeto go nqma na lice . No ne mi puka za vashte munusi .Dokato ne se dokaje ni4iq strana i nikoi ne zashtitavam . Roditeli te kriqt dosta neshta za valq zashto ne kazvat 4e se e opitvala da se samoubiva mnogokratno ..... Taka4e shte 4akam i nqma da komentiram naprazno kato vas .
6.
Boyan
14.06.2014 16:28:35
4
32
Tozi piklyo ot samoto nachalo mi se struva che e vuzmojno da e ubil Valya,i posle sam ili s nyakoi negov priyatel da sa ya hvurlili v moreto.Tolkova burzo lubyashtiya da preodolee zagubata na godenicata si???A smeshnata i korumpirana policiya bezdeistva,zashtoto ne sa zainteresovani i ne sa vzeli pari za da razsledvat sluchaya.Na tozi mishok rabotata ne mu e chista!Dano vse pak se nameryat hora i da razkriyat istinata!A na vas ot Flagman bravo,che ne potulvate neshtata!!!
5.
do komentar 2
14.06.2014 16:23:36
48
3
Имаш ли някакви доказателства 4е е намесен той ? Тука пишат врели не кипели . А ре е отворковци дай те 4ерно на бяло 4е Валентин е убиец ве а ре доказателства иска ме не да си правим вятър на ръцете да пишем и да коментира ме . ДОКАЗАТЕЛСТВА ДАЙ ТЕ И ТОГАВА ГОВОРЕТЕ И КОМЕНТИРАЙ ТЕ ТЪПАЦИ
4.
888
14.06.2014 16:23:25
1
37
щом валио е намерил таксиджията , защо флагман не може да го намери и да вземе интервю от него?
3.
vaaaa
14.06.2014 16:21:00
32
2
lele ne moga sprete se ei ne znam kvi xora ste a be vie qko si igraete s skrapta na blsiki te . srete se mnogo se barka te . az vi kazax kato smqtate Valentin za izrod puskai te jalbi i t.n. To i az moga da pisha na garba na ostana li te i da si palnq djoba s kinti . Tva e Balgariq da iskarvash barzi lesni pari 4rez nevini te xora .
2.
к
14.06.2014 16:15:54
4
42
Вальо,ти каква я мислеше..тя каква стана?Отиде коня у рякъта!Ако,знаеш само колко ти повярвахме и колко съчувствахме.Вдигна ка крак,толкова хора да обилакят морето като малоумници.Родителите да искат незабавно,ексхумация!Да не се окаже ,после и други изненади!
1.
aleks
14.06.2014 15:54:44
34
4
Zashto oshte razsledvate tozi suchay , ostavete momicheto namira ! vashto sirce poveche li izgarya ot semeistvoto na Valya ??!! :@@@@@@
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Йосиф Сърчаджиев не може да се грижи пълноценно за себе си Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори