×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Магазин Тришър в Бургас обяви награда: Разпознайте крадеца на водка, два пъти се изпълзва от ръцете на продавачката


Магазин Тришър в Бургас обяви награда: Разпознайте крадеца на водка, два пъти се изпълзва от ръцете на продавачката
Този симиптачен на външен вид младеж два пъти влиза в магазин "Тришър" до Операта, директно се отправя към стилажите с алкохол и витрините с безалкохолно, разглежда спокойно стоката, след което грабва бутилка водка и изчезва
Тема в развитие
виж още
скрий
22 Октомври 2013, Вторник, 11:09 ч.
Автор: Флагман.бг

Младежът на около 25-години влизал в най-оживения търговски обект на спирката до Операта, грабвал бутилка и изчезвал

Модерен бургазлия – среден на ръст, със слаба фигура и с неизменната шапка на главата, два пъти без никакъв срам краде от един от обектите на верига „Тришър”. Денонощният магазин се намира на оживената спирка до Операта в центъра на Бургас, но това изобщо не попречило на безрамника да влиза в обекта, разсеяно да оглежда щандовете пред очите на продавачката, да грабва бутилка водка и докато хората се усетят – да изчезва бегом сред хората навън. Всеки път той си избирал водка "Савой", чиято цена е между 8-9 лева.

 


Това е кадър от записите на магазина от 15 август - първата кражба на младежа на видима възраст около 25 години

Първата кражба на наглия младеж била през август, а втората миналия петък – 18 октомври. Това дава основание на служителите да смятат, че крадецът е бургазлия. Той и двата пъти не купувал нищо, не разпитвал за дадена стока, а директно се отправял към витрините с безалкохолно и стелажите с алкохол.

 
Това е кадър от влизането на крадеца в магазина в петък - 18 октомври

Според магазинерката, която е била на смяна, външният вид по нищо не подсказвал за намеренията на крадеца. Това е поредният наглед симпатичен младеж, който попада в обсега на камерите и става за срам. На тръговците вече им писна от подобни дребни кражби, които обаче са ежедневие за тях.

От магазин „Тришър” обявиха награда за информация за крадеца. Вижте го и го разпознайте.


В категории: Бургас


13
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
13
Коментара по темата
13.
Капитан Петко с мъжете
24.10.2013 12:06:39
0
0
Koй ше дава парите?И кога?
12.
дд
22.10.2013 22:42:56
0
1
"Николай от Славейков"!!!, Да бяхте писали: "Николай от Бургас!", че да разберем кой е!
11.
w!
22.10.2013 20:51:18
0
0
Вярно е 6 : това е Николай от Славейков !!!
10.
Колежка- журналист
22.10.2013 15:01:47
2
4
Флагман, докога с тези идиотски грешки!?!?!? Какви са тези репортери? А нямате ли редактори?! Претендирате да сте сериозна медия, а не знам дали минава и ден без да ви се ИЗПЪЛЗВА по някоя грешка. В дълбок потрес съм!
9.
Любопитен
22.10.2013 14:53:54
0
1
Кой е този Доктора? Дайте му фейсбук
8.
XXX
22.10.2013 13:33:29
0
7
Легенда с разбиранията на Флагман за бургаската мода.
тузар: облечен целия в бяло
модерен: носи кецове и шапка
прошляк: облечен в стар модел Адидас или анцунг a друга марка.
7.
Сс
22.10.2013 13:26:42
0
1
Доктора от славейков :)
6.
Ивелин
22.10.2013 12:58:05
0
8
Хахаха познавам го този. Името му е Николай по прякор 'докторът' и не е на 25, а е над 30. Ако не се лъжа 31 или 32 години. Живее в Славейков, но баба му живее близо до Краснодар и ако не е починала. може и там да се е преместил, защото много му харесваше да е в центъра. Това с кражбата на алкохол не е нещо интересно. Какви неща правеше едно време в Славейков... Познавам го от около 2001-ва година, след като се уволни. Успех със залавянето му :-)
5.
лекия
22.10.2013 12:13:27
0
5
няма ли полиция в тоя град че гражданите трябва да търсят кой е крадеца?!?!
4.
Koko
22.10.2013 11:54:47
1
4
пие му се,2 не вижда на хашлака
3.
Pertinax
22.10.2013 11:26:11
2
7
Сигурно го е срам човека ама какво да прави,пие му се!
2.
Славейков
22.10.2013 11:18:06
0
23
до 1, разбирам мнението ти, обаче имам магазин също и ако ти си търговец, ще разбереш колко е противно всеки ден някой да те обира, при това нагло и пред очите ти. Ако видиш крадец в къщата ти- едва ли ще мислиш така
1.
ivan
22.10.2013 11:11:51
10
4
ne kazvam che e hubavo da se krade naprotiv ama golqm kradec otrkadnal edna napitka I chak po mediite go pishat a tezi deto otkradnaha miliardi sa uvajavani biznesmeni.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори