×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лекар от Онкодиспансера издивя, простреля съсед в главата


Лекар от Онкодиспансера издивя, простреля съсед в главата
Пострадалият Стефан Янев излиза от Спешното отделение на МБАЛ - Бургас. 45-годишният мъж по чудо се разминава само с леки наранявания, след като обезумелият сирийски доктор Албелтажи го простреля с газов пистолет в главата
02 Юли 2013, Вторник, 21:59 ч.
Автор: Флагман, снимка: Иван КОЛЕВ

Д-р Албелтажи насочва газов пистолет срещу 45-годишния бургазлия Стефан Янев

Предупреждаваме, че текстът и снимката са собственост на Флагман.бг. Ползването им става с изрично позоваване

45-годишният бургазлия Стефан Янев бе приет в Спешното на МБАЛ – Бургас, след като бе прострелян в главата с газов пистолет от д-р Хамис Албелтажи, лекар в Онкологичното отделението на многопрофилната болница, научи Флагман.бг.

Инцидентът е станал днес около 19 часа на ул.“Гладстон“. Тогава битови проблеми скарали Хамис с комшията му. Според лекарят, Стефан вдигал много шум, при това не му било за пръв път. Скандалът минал добрия тон още в самото начало и за ужас на всичките си съседи  д-р Албелтажи, извадил газовото си оръжие и прострелял Стефан, разказаха очевидци.

Наш екип бе в спешното отделение на МБАЛ-Бургас, където около 20:30 часа изписаха Стефан Янев жив и здрав. Видимо той изглеждаше добре след нелепия инцидент, но категорично отказа да говори с журналисти. Около 30-ина минути Стефан даваше обяснения пред дошлите на място полицаи, които вече бяха арестували сирийския лекар.

Лекарят е задържан за 24 часа. Предстои да му се повдигне обвинение.

Д-р Хамис Албелтажи по специалност е уролог, има и частен кабинет на ул.“Иван Вазов“. От 2010 г. той работи и бургаския Онкодиспансер. Медикът е с печална слава в Бургас. Той попада в "черния" списък на лекарите в Бургас и оплакванията срещу него не са едно или две - не само в професионален, а и в личен план. Преди години е скандално уволнен от частна клиника.


Д-р Хамис Албелтажи


В категории: Крими


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
14
Коментара по темата
14.
SSS
10.09.2013 15:55:00
1
1
Иванов имаш ли елементарни познания по огнестрелни оръжия че да пишеш на тази тема , знаеш ли каква е силата на барутно газовият разряд на изхода на цевта на газов пистолет ако наистина мислиш че единствено може да ти текнат сополите ще ти предложа да заредиш газов пистолет с халустен ( сигнален ) патрон допри цевта до слепо очието си и натисни спусъка и ако не ти стане нищо ще ти се извиня публично но ако не станеш от земята си остава за твоя сметка амин
13.
Краси
07.07.2013 14:19:46
0
6
Д-р Албелтажи е справедлив, човечен, като чуства беден пациент даже не го таксува, много компотентен в неговата област, аз съм му пациент и много съм доволен, невярвам да е извършител такива измеслиции, освен ако самозащита или подобно. вижте снимката на уж пострадалият на какъв ви прилича!
12.
mari
03.07.2013 14:45:53
1
2
to v onkoto vse takiva gi nazna4ava ypravitelq im.I nego ne go sly6a glavata zatova i nqma da ima dobri specialisti za6toto tam sa samo biznesmeni alcni za pari i sa zabravili Hipokratova kletva vreme e da se smennqt ypravitelq i glavnata sestra negovata te sa v kombina stiga tolkova kradene.
11.
Ivanoff
03.07.2013 14:01:42
2
2
Не разбрали идеята на коментара, ама бързат с изводите ! Еми тя природата не може да ви помогне повече ...
Идеята (как не обичам да обяснявам на прости хора) : Заглавието на статията е неуместно - подвеждащо.
За желаещия да ме гръмне - ела, да видим аз ли съм по-бърз с при рязането или ти с газовия пистолет ...
10.
dikofffffffff
03.07.2013 13:42:38
0
0
добре че дойде калин соколов да хване терориста .... адмираций ... другия път да има повече снимки ;;;;;;;; изоставаш в рекламата нещо скромен се правиш .
9.
burgas
03.07.2013 12:54:21
2
0
Albertaji e psihichno bolen, to se znae!!!
8.
Калашников
03.07.2013 10:22:58
1
9
Аз съм за това, всички битови тормозители да бъдат отстрелвани!
7.
жоро
03.07.2013 09:39:35
1
12
Зависи много от съседите дали , когато човек се прибере у дома си ще е възможно да се отпусне и може да почива пълноценно?Системния тормоз може да отключи неподозирани реакции при мирни хора? Тези които търпят дълго време, дисциплинираните и спазващите законите хора , най-често им горят бушоните!Думкащите всяка вечер уредби на главата на съседите е психически тормоз!Представете си , че се нанасяте в нов апартамент, спестявали сте дълго време за да живеете в свой дом и искате спокойствие. Изведнъж се оказва, че съседът ,неразбран тинейджър или пияница -куподнджия, не те оставя на спокойствие?
6.
Макаров
03.07.2013 07:41:31
3
9
Пострадалият да е благодарен, че е прострелян с газов пистолет, че като му чета името, стрелецът се е родил с калашник в ръцете.
5.
евферв
03.07.2013 07:34:05
1
10
ivanoff с кеф мога да те пробвам с газов пистолет в главата.нещастник
4.
читател
03.07.2013 01:50:28
2
9
Поредното доказателство за ниската компетентност на "журналистите" от този сайт. МБАЛ-Бургас няма Онкологично отделение. Онкологията (КОЦ) е съвсем различно лечебно заведение, и Д-р Албелтаджи работи там. Стилът на статията е също много добре познат, за съжаление.
3.
От Бургас
02.07.2013 23:23:21
3
15
Г-н Иванов, дано не се случва с ваш близък, защото стреса е голям! Коментарът ви е грозен и неуместен.
2.
Ivanoff
02.07.2013 22:24:13
10
12
Ако съдим по заглавието, Стефан Янев е прострелян в главата, мозъка му разпилян по пода и т.н... УБИТ е от лекаря !!! Що за малоумно заглавие бе ?! С газов пистолет освен да му текат лигите и сополите известно време , друго няма какво да му стане.
1.
али раза
02.07.2013 22:18:04
6
15
това е безумие. шибани гаджали правят каквото си поискат в Бг.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори