×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пуснаха прокурор Ангел Георгиев, не е искал подкуп, адвокатът Стефанов прибрал за себе си 8-те хил. лв.


Пуснаха прокурор Ангел Георгиев, не е искал подкуп, адвокатът Стефанов прибрал за себе си 8-те хил. лв.
Зам.шефът на Окръжната прокуратура Ангел Георгиев е известна фигура в Бургас, често може да бъде видян на светски партита и като гост на бизнеса
Тема в развитие
виж още
скрий
15 Февруари 2013, Петък, 14:10 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимка: Добромир ДОСКАЧАРОВ

Пълен обрат след екшъна на ГДБОП в Бургас, резил на разследващите

Във връзка със задържането на зам.-административния ръководител на Окръжна прокуратура – Бургас, г-н Ангел Георгиев, Софийска градска прокуратура, счита за нужно да уточни следното:

След извършване на внимателен анализ на събраните по делото материали се установи, че  по отношение  на прокурор Ангел Георгиев категорично не са налице никакви доказателства за извършено престъпление от общ характер и същият е освободен. Съобразно събраните доказателства на адвокат Марин Стефанов предстои да  бъде повдигнато обвинение за измама.

Софийска градска прокуратура е образувала досъдебно производство за поискан от прокурор Ангел Георгиев подкуп в размер на 8 хил. лв., от обвиняем по  наказателно производство, наблюдавано и ръководено от прокурора. Вчера, на 14 февруари 2013 г., в гр. Бургас, по реда на Закона за МВР бяха задържани прокурор Ангел Георгиев и адвокатът на обвиняемия - Марин Стефанов. В рамките на 24-часовото им законно задържане са извършени активни действия по разследването, в хода на които не са събрани каквито и да било доказателства за извършено престъпление от прокурор Георгиев.

Установено е, че адвокат Марин Стефанов е искал от клиента си 8 хил. лв., на когото е обяснил, въвеждайки го в заблуждение, че парите се искат от прокурора, за да извърши неправомерни действия по досъдебното производство. Стефанов е симулирал и провеждане на среща с прокурор Георгиев, за да създаде впечатление у  клиента си, че в действителност прокурорът иска подкуп. Доказателствата по делото сочат, че Ангел Георгиев нито е искал, нито е получавал пари, във връзка с ръководеното от него наказателно производство, а адвокат Стефанов е злоупотребил с името му. Няма доказателства, че прокурор Ангел Георгиев е подозирал за намерението и действията на адвоката.

Процесуално-следствените действия по досъдебното производство продължават.


В категории: Крими


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
11
Коментара по темата
11.
тъпчо
06.04.2014 17:22:57
0
1
ами ката адвокатите взимали уж подкупи за прокурорите, защо няма толкова богати адвокати колкото богати прокурори, бе български тиквеници?
10.
tozi
03.01.2014 16:26:53
0
1
Njama da dopusna da mu se razmine.AZ GO POEH oshte 2009g. Shte go nakaram da si izjafe govnata, debelaka otvratitelen!Mirizliv dolen otvrat. Tova laino li e pratilo majka si v star4eski dom?
9.
abe xaxaxa
18.02.2013 21:40:47
0
3
Abe ti 4uva6 li se kakvo tvori izduhaniq ti mozak ..ili kakvoto e tam v 4erepnata ti kutiq...ima6 li si na ideq kak prokuror hodi na kafe prez rabotno vreme ..znae6 li kolko gast trqbva da si s nego...6to se pravi6 na budala,ili na pravi6 nas na balami...q zemi sa stegni...nii za razlika ot teb NE pasem treva..ai hodi i se porazkarai malko iz Afrika,tam gi razpravqi tiq..na Aborigenite..moje i Gospod da im kaje6 4e si !
8.
хахаха
18.02.2013 14:19:04
0
0
Колкото и странно да звучи, може и само за този случай да се отнася, но наистина човекът е нямал на идея какво става. Повечето адвокати менторят клиентите, че имат най-големите връзки и взимат великите "подкупи", които си остават в тях. Сами са си виновни...
7.
afera
16.02.2013 10:59:24
0
1
priqteli priqteli ama izdyni 6efa
6.
Корумпиран Прокурор
15.02.2013 18:41:21
0
8
Вече е публична тайна че лично директора на ОДМВР бургас-Милен Димитров е инструктирал адвоката Стефанов (бивше ченге) да поеме "вината" с уговорка да го оправят и да отърват корумпираният прокурор Ангел Георгиев, за да може да си продължат рекета над хора и бизнес в Бургас.
5.
To
15.02.2013 16:48:16
0
13
ХА,ХА,ХА Оня му звъннал,а пък другия ОТИШЪЛ...хахахах...за какво ли е отишъл???? Сигурно от ЛЮБОПИТСТВО..или да го почерпят на аванта 1-2 бързи за отскок като Луков..и от къде по дяволите му има тел...егати и смешната схема...той не бил виновен и не знаел за какво става въпрос....тия хептен на взеха за канарчета
4.
az
15.02.2013 16:09:35
0
5
"— Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор… От мен един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен. — Другарю капитан, моля Ви! На мен ще ми стане лошо! — Първата година е трудно. После се свиква!“
3.
Тъп
15.02.2013 15:41:17
0
9
Значи се образува досъдебно производство за поискан подкуп срещу прокурор, дига се групата от София до Бургас и най-накрая адвоката е виновен ???
2.
Емил Христов
15.02.2013 15:19:11
1
11
Въйй, щяха да нацапат честния човечец!
Сега ще му се размине.
Пу пу да му се невиди. Вече не може и едни 7-8 хил. да си поискаш.
Ами мене питате ли ме как мъкна торбичките с паричките - Вече ще трябва да сменяме и кафетата
1.
db
15.02.2013 15:08:59
0
13
Нещата много са загрубели . Не бях чувал за бушон-адвокат.Полицаите са си свършили перфектно работата.Нещата са-законите са за слабите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори