×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За 2013 г. чакаме два пъти повече бебета в МБАЛ "Дева Мария", и от Пловдив раждат при нас


За 2013 г. чакаме два пъти повече бебета в МБАЛ "Дева Мария", и от Пловдив раждат при нас
Семир АБУМЕЛИХ, собственик на МБАЛ "Дева Мария"
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Януари 2013, Понеделник, 15:10 ч.
Автор: Добромир ДОСКАЧАРОВ, снимка и видео: автора

Въпреки тежката криза, която удари и младите семейства у нас, тук ще има бейбибум

Най-модерната и най-комфортната болница у нас, предпочитана от бременни жени, не само българки, но и чужденки, днес навършва три години. Ето какво споделя собственикът Семир Абумелих пред читателите на Бесове.бг.

- Г-н Абумелих, какво е за Вас днешния ден?

- Днес е повод за спомен за онова, което се случи преди 3 г. Това е едно начало на нещо, което не беше правено до тогава в Бургаска област. Ние създадохме болница, която се занимава с тежки случаи и продължаваме да работим в тази посока.

- Как се чувствате след тези 3 години, каква е равносметката Ви?

- Смятам, че човек трябва да прави това, което трябва, а да става каквото ще. Работа, работа и пак работа. Господ да е с нас.

- Какво очаквате през тази година?

- Очаквам да се увеличат ражданията. Вече и пловдивчани ни научиха и започнаха да идват при нас. Има сериозен поток от страната към нас, а не обратно. Това ме радва. Смятам, че ще има 50 % увеличение на ражданията, въпреки, че като цяло те падат в страната заради кризата, но ние добре се справяме.





В категории: Здраве


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
34
Коментара по темата
34.
стефан
19.02.2013 21:27:55
1
1
приятели ,бившия изпълнителен директор - д-р Герогиев не пожела да се оперира в собствената си или Му т.е на семир болницата Дева мария и отиде в Понтика ,където никой не разбра защо умря - защото бе груба лекарска грешка на прославения Иво Петров ,на когото кунките направиха беля и кръвоизлин неспасяем и затова Георгиев си замина - та думата ми е щом той който си ги знаеше в Частната Болница не рече да остане там да се лекува - ясно . Все още никой не разбра как Семир ще си изплати уж кредита от 8 млн лева за построяването на болницата и как този арабани стъпи в медицината - продажните политици не питаха за произхода на парите му и затова той вече изтри всички следи от заеми начален капитал пицарии и т.н това е живота - в собствената си държава да си подчинен на арабин но това е друга тема
33.
LIlito
25.01.2013 17:51:22
4
3
Zabelqzax edno neshto che chovek kogato e dovolen ot chastno zavedenie kakvato e bolniza Deva Maria vednaga trqbva da e tqxen slujitel che inache nemoje.Ama si predstavete che moje ima xora i shte ima koito se lekuvat tam i sa dovolni!!!!Kakto v vav vsqka bolniza ima dobri i po malko dobri lekari samo che v Devata sa v povecheto dobri tova.Saglasna sam sas TONCHO I PEPA.
32.
Тончо
25.01.2013 16:03:01
2
4
Започвам от там-аз съм о.к в диалога, а ти по-добре се пиши с един ник, за не създаваш впечатление за различни хора!
Второ -никой не омаловажава стойностните лекари в страната, защото част от тях преглеждат в Бургас в Дева Мария-не е нужно да ги изброявам като имена и всеки един от тях е светило в областта си !
Трето,никога не е ставало въпрос и не съм отричал наличието и на други добри лекари които работят на други места,но ме дразни наглостта на такива като теб,които се отнасят с презрение към служителите на съответното здравно заведение ! Лекарската професия е освен дълг и призвание, долно e да омаловажаваш труда на хората, само защото са служители на нещо което ти дразни мисълта... Конструктивното мислене и градивната критика са полезни за израстването на всеки уважаващ себе си човек,а хленченето , самосъжалението . фалшивия патос, злобата и неуважението към хората са оправдание за личните неуспехи! Мисля ,че основния проблем е, че не си част от екипа щом си решил ,че някой не приема качествата на други лекари-чети внимателно защитават се качествата на работещите там ! Заради такива като теб понякога човек си губи за миг ентусиазма,но пък за десетките благодарни хора си заслужава да продължи напред ! И аз имам право да споделя нали така, ще следя с интерес отнесените и изпълнени с примирение думи! И накрая- това не е ВИП болница, защото тук се лекуват и социално слаби- това е просто болница с отлични екипи и с бързо развитие-влагат се пари в супер техника и повишаване на квалификацията на персонала,но няма как да ме разбереш нали си много млад и много лекуван по "мизерни" болници-интересно определение ! Ти май никой и нищо не харесваш.....
31.
друг бургазлия
24.01.2013 18:32:53
3
4
Започни от тук
В лекарите уважавам най-много хуманността. Докторството може и да е занаят, но хуманността не е бизнес.
Сега към коментара ти - първо - адекватност, а не грамотност. Второ - лекарската професия е дълбоко уважавана от мен, уважавам и медиците, които носят голяма отговорност, затова никога не съдя строго. Никой не омаломажава труда на тези, които защитаваш, затова няма какво да те притеснява.
Това, което ти наричаш омраза е неодобрение към подценяването на лекарите извън тази болница – ти нямаш такова право, поне аз не ти го давам.
Правилно ли е да омаловажаваш труда на стойностни лекари в страната, които работят в далече не толкова бляскави болници, но са далеч по-кадърни и не се сравняват. Мисля, че твоето поведение е по-грозно като се опитваш да подбиваш авторитет.
И какво като някой работи в Девата, това да не го прави по-добър лекар от моя, или искаш да кажеш, че ние, които си ползваме услугите на обикновени болници, поликлиники и джипита сме бедняци, а?
В лекарите уважавам най-много хуманността. Докторството може и да е занаят, но хуманността не е бизнес. За мен истинските лекари не са в частните болници. В София съм лекуван в мизерни болници и с консултативни прегледи в поликлиника към болницата. Там един доста лицемерен доктор извади визитка от дебело тесте и ми я подаде, за да го посетя в частната му клиника. А лекарят ми, явно загрижен за мен, ми каза – стой тук, имаме същите апарати, в частния кабинет ще ти одерат кожата няма смисъл.
Всеки е свободен да ходи където иска. Лично аз никога не съм съветвал кой кое здравно заведение да посети, нито съм лепял етикети. Случаите за болни ги има навсякъде, не е странно и не е злоба, а реалност. Коментарите, писани от служители в болницата – личат, аз не съм толкова неусетен. Но може би всеки иска неговото работно място да дърпа напред. Няма лошо, но не искай от мен лъскателства – аз казвам само истината, още съм млад.
Между другото мисля, че това, че ти отвръщам на коментарите е загуба на време и е безмислено, но все пак това е моето мнение и имам право да го споделя.
30.
Тончо
24.01.2013 14:17:57
2
3
Не кълна никой,я прочети по надолу кой се подиграва със съдбите на хората и ги иронизира,много ясно казах, че на тоя свят няма безплатен обяд и човек трябва да внимава какво говори! Някой хора заслепени от омраза не мислят адекватно и не ценят човешкия труд! Да не би да отричаш че има специалисти и труда на стотици хора а,а безсънните им нощи или човешкия фактор е без значение щом трябва да си избълваме агресията! Ти май не четеш -"винаги ще има доволни и недоволни......" и това, че на мен ми харесва си има причина,и грешките стават навсякъде за съжаление, дай боже да са единици ! Примери и за всичко много, но силата на личната ти омраза просто прозира от всякъде!!! А колкото до грамотността ти и аз не съм впечатлен от твоята !!!
29.
някой
24.01.2013 09:03:21
3
1
Ти внимавай с клетвите и се научи да пишеш адекватно - болния човек си бе поверил съдбата в ръцете на лекарите от Дева Мария и не успяха да му помогнат, какво искаш да кажеш - че е заради някой друг ли? Ами истина е, станало е и не заради мен, а заради тези, които защитаваш, така че за мен няма какво да бави и да не забравя господ, аз нито се хваля, нито се правя на перфектен. Аде поживо по здраво - личи си, че не си в ред. Ако е за друго лечебно заведение - може да има грешки, ама за частното неможе, така ли? Като ти чета глупостите ми идва да чукна на дърво.
28.
Тончо
23.01.2013 19:43:32
2
3
Не мога да разбера какъв е проблема,винаги ще има доволни и недоволни, но по-долу прочетох нещо много вярно-конкуренцията повишава качеството! Кой където иска да ходи! Ако не беше появата на Дева Мария и потока от специалисти, това нямаше да се случи! Напудрена,не напудрена-по добре е откъм условията и качеството от други здравни заведения! Сега сигурно ще бъда обвинен ,че съм служител ама не би,просто приемете и друго мнение! А тези които се гаврят с съдбата на болни хора като "читател" току виж се наложило да се възползват от услугите на някой специалист! Господ бави,но не забравя,мислете преди да говорите!!!
27.
цветен
23.01.2013 18:18:54
4
2
Да, обикновено българина е много емоционален, особено когато става дума за здравеопазване и е недовеолен, като в по-предния коментар, а работещите в частната болница се опитват да кажат на черното бяло с агресивна реклама. Истината е проста и важи за всички лечебни заведения в областта - на колкото години повече стават, толкова повече грешки ще допускат и толкова повече ще събират негативи - заслужени и незаслужени. Защото няма безгрешни специалисти - колкото и напудрени да са стените и колкото и пари да дават за реклама. Пък и частните болница станаха като гъби - никнат във всеки комплекс. Девата да си стои с Родилното и толкова. Тя е бутикова болница.
26.
Геро
23.01.2013 15:02:22
2
2
Треси се българино и плюй докато не изсъхнеш, е този който много приказва сам се наказва!
25.
читател
23.01.2013 07:44:19
2
2
Платени коментари с повърхностно съдържание! Приятеля на брат ми едва не умря при хирурзите в Девата, забравили му някаква тръба и имаше страшен проблем с белия дроб - случая е истински. След това бе транспортиран до София, за да го оправят там. Има и други случаи, ама айде ще ви пожаля. Недейте много да знаете. Единствено Родилно им е силно и нищо друго.
24.
Иван
23.01.2013 05:30:23
1
4
Новаторството и пред приемчивоста не са качества които ще се харесат на всички,но е факт,че в Дева Мария има стажанти което означава че се дава път на младите,има професори доценти има лекари с име от цялата страна. Д-р Хубчев помогна да се оправи жена ми и няма как да не съм благодарен ,че Дева Мария я има !!!
23.
Пепа до dsgds
22.01.2013 21:50:04
1
2
По добре да лижа нечий интелигентен з...ик от колкото твоя настръхнал от злоба,но това е друга тема! Ако правилно съм разбрала имаш нещо против мнението ми, ами такова е защото съм доволна,че и другаде щат не щат се опитват да си подобрят качеството на работа и това е добре за Бургазлии, а ти се гърчи в отровата си ! И не мисли,че всички които имат позитивно мнение са конспиратори, и се вземи в ръце ,че в най-скоро време ще започнеш да чуваш и гласове !!!
22.
Мая
22.01.2013 21:35:33
1
3
Кучетата си лаят, кервана си върви......
21.
Вяра
22.01.2013 21:33:20
1
5
Много съм впечатлена от обслужването и вниманието, което ни оказаха в Дева Мария и изобщо не ми пука на кой е собственост, ако ще и да е на "Титан"! Получих това за което отидох и това ми е най-важното !!!
20.
Кольо
22.01.2013 21:28:04
1
4
Да,така е и слава богу ,че е така !!! Дай боже никой да не му се налага да посещава болница,ама ако се случи поне да е с качество! Аз лично смятам,че това е добре за Бургас и че хората го оценят! Позрави на професор Захариев-златни ръце !!!
19.
Пешо
22.01.2013 21:21:21
1
2
Каквото и да си говорим,факт е че има специалисти в Бургас и по точно в Дева Мария, и че имаме избор къде да се лекуваме ! Българина е крайно време да се научи,че трябва да уважава труда на другия и тогава може би ще започнем да живеем по добре!
18.
Галя -до 17,11 и 14
22.01.2013 21:11:44
1
4
А бе то много завист и омраза- точно за некадърници и НЕ можещи хора, ЧЕ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И ДОСТА ПРОСТИЧКИ, истински се забавлявам!!! Значи, когато плюете може,а когато има доволни хора-не може,е баси комплексарските извратеняци.Ами покажете как трябва да се направи здравно заведение и как да се развива,ама нямате мозък за това!!! И приемете ,че може да има много доволни хора и те никак не са малко,аз съм една от тях-ясно! Когато ме оставиха 3 часа да се гърча в спешното на друго здравно заведение и трябваше да се моля за болкоуспокояващи а???? Знаете ли какво е???? Така,че не ми говорете мишки ами работете върху себе си вместо да си хабите енергията в плюене!!!
17.
PATOKA
22.01.2013 18:41:06
3
1
КАК ТАКА СТАНА - ОТ ПИЦАР,НАЕМАТЕЛ НА ЗАВЕДЕНИЕ И РАБОТОДАТЕЛ НА ХОРА , КОИТО ПОЧТИ НИКОЙ НЯМАШЕ ТРУДОВ ДОГОВОР , ЛУДА И ДИВА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА МЛАДИ МОМИЯЕТА- А СЕГА РАЗБИРАЩ СОБСТВЕНИК НА ПЛАТЕНИ СРЕДНО ПО 1000 ЛЕВА РАЖДАНИЯ-- ЧЕ КОЙ ЩЕ РАЖДА ТАМ , САМО ЛУДИ И ЕСТЕСТВЕНО С ОПЕРАЦИЯ , ЗА ДА МОГАТ ДА ОПЪВАТ ПАРИТЕ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА... И ОЩЕ МНОГО, МНОГО.......
16.
14
22.01.2013 18:17:10
1
1
Taka mi haresvash. Da si jiva i zdrava. Neka ima svobodna volq raztovarena ot naglasenite reklami. Koi kudeto iska da hodi.
15.
LIlito
22.01.2013 17:51:45
1
2
Do nomer 14 zasajalenie ne rabotq v Devata a mnogo bix iskala.I za tvoe sajalenie sam jena maika na 2 deza.Rajdala sam v okrajna rajdala sam v Deva i za tova znam kakvo kazvam tova e.Losho ot Devata ne sam vidqla dovolnasam mnogo ottqx./koito ne e da ne xodi tam.
14.
дсгф
22.01.2013 17:27:24
2
0
Do LIlito, явно на Девата не и върви, че се хвали толкова. Само компелксарите използват високопарни и неверни думи и се надуват като папуняци, че да ги забележат. Просто Н11 е разконспирирал, че N 9 и 10 работят там и използват свободното време да драснат някой ред. Лили по вероятно е да си мъж, отколкото щастлива майка раждала там.
13.
LIlito
22.01.2013 15:02:23
0
2
Do nomer 11 golqm si kompleksar ili kompleksarka qvno neti varvi v jivota che si tolkova ozloben!!!!!!!!
12.
Катя до "Да ама Не"
22.01.2013 14:29:59
0
3
Само дето в Сливен ако стане нещо с бебето го пращат в Окръжната! Ниско качество,ниско заплащане! И "Черноморска" заработиха с каса ама секциото им остана 700, а нормалното падна от 500 на 300лв........
11.
dsgds
22.01.2013 14:06:22
3
2
Долните двама сте ми толкова, ама толкова, ама толкова смешни. Лижете си г.за на С.А. на спокойствие във форумите, докато болницата му съвсем не е залязла.
10.
Пепа
22.01.2013 13:13:30
0
4
А бе "същия" като не си раждал що зееш! Виж го ти ,знаеш ли как беше преди конкуренцията-цедят те от прага , на доктора,на акушерката ,на санитарката и на които се сетиш! а за отношение да не говорим, с добитъците се отнасят по -добре,високомерие и наглост ! Да сме благодарни че тоя човек създаде конкуренция и нещата се промениха,ама нали сме злобно племе дай да лаем и да си завиждаме ! Айде остани си със здраве и кротко с иронията!
9.
LIlito
22.01.2013 13:10:22
0
5
Ako vobshte moje chovek da se chustva v bolniza kato v xotel ( obstanovka i obslujvane otnoshenie kam pazientite) az se chustvax taka kogato rodix moq 2 deshrq tam.I iskam da blagodarq na gospodin Семир АБУМЕЛИХ za takava preksrana bolniza koqto e sazdal.
8.
пепа
21.01.2013 20:58:38
2
7
до стоян - абе стоянчо -много компетентен стана,нямало лекари,сякаш всички търчат в тоз селски сливен да раждат,толкова народ се е родил тук,че ако искаш отивай на марс...тука и лекари има и отношение...
7.
gb
21.01.2013 17:55:44
3
4
Мен за бебето ми взеха 540лв преди 2г за нормално раждане по здравна каса, при 320 лв обявена цена "за стая". В последния момент ми навряха Декларация за 80 лв такса "за бебето", която плюс разни други глупости докара сумата до първоначално посочената в поста.
С този измекярски номер в последния момент така ме ядосаха, че бях на косъм да врътна ключа и да раждаме в Сливен .... бахти и мангалите и циганските им номера.
6.
ahn
21.01.2013 16:35:03
1
4
Аде сега Сливенско - Девинска конкуренция :)
5.
една майка
21.01.2013 16:34:08
1
3
Приготвяш 900лв. да сме по-точни, но само ако раждаш секцио, за нормално раждане ти таксуват само леглото и храната. Мога да кажа само че съм много доволна и от отношението и от лекарите в тази болница!
4.
Да ама Не
21.01.2013 16:21:54
2
3
Да ще раждат в Девата, ама трябва да приготвят по 400 или800 лв. включително и да са платени всички здравни осигуровки. Здравната каса поема разходите но девата да не остане по назад и тя си иска паричките. Например в Сливен Евата нищо не плащаш, само леглото което ти излиза не повече от 30-40 лв.
3.
същия
21.01.2013 15:48:09
2
4
Хахаха - нещо, което не е правено досега в бургаска област, значи допреди 3 години жените тука не са раждали, а са люпели, а пък за катастрофи и травми - няма такова нещо.
2.
кйнфдх
21.01.2013 15:45:44
3
3
Съвет - мъж да не дава акъли за женски работи. Не си ти капацитета да определя способностите на лекарите, хора учили 7 години, независимо дали са от Бургас или другаде. Свещена простота, колкото по-малко знае човек, толкова по-натрапчиво си казва глупавите мисли. И дано да има бейбум, ама не в скъпия хотел във Ветрен, а в Бургас. Честито на хората, които не са превърнали бабинден в бизнес, а в празник, почитащ призванието им. Менуиджъри в костюми, които не са лекари, не ми вдъхват респект, нито рекламните иим думи. Все пак честито на персонала на Девата.
1.
stoqn
21.01.2013 15:29:02
8
2
пфф никога няма да позволя на приятелката ми да роди в бургас ..в момента е бременна и няма да ражда тук.Нито имат техника нито доктори .От 15-сетина мои познати само един раждането е било в БС и емило проблем .СЬВЕТ..кооито чака бебче да сабере малко повече лев и да не стапва в БС по болниците :
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори