×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Октай Енимехмедов подготвил два изстрела срещу Доган


Октай Енимехмедов подготвил два изстрела срещу Доган
Цветан Цветанов
19 Януари 2013, Събота, 14:16 ч.

Носил бадж от младежката конференция на ДПС през 2012 г.

“Полицейските служители са били извън сградата и след това е било договорено НСО да поеме охраната, а те са я поели, защото преди това е имало сигнали, че животът му е в опасност. Но органите на реда са били отвън, защото те не трябва да се набиват на очи при провеждането на политически мероприятия и да нагнетяват обстановката”, обясни вътрешният министър Цветан Цветанов след опита за покушение срещу лидера на ДПС Ахмед Доган.

Много неприятен е моментът, че един български турчин е нападнал лидера на ДПС, но нека да не преекспонираме събитията, каза още вицепремиерът.

Оръжието, което е използвал Октай Еминмехмедов, е газово и в момента се извършва оглед. Цветанов заяви също, че имало опит за произвеждането на два изстрела, но пистолетът е засякъл.

Според МВР-шефа нападателят има административна глоба, която му е наложена през 2010 г. в Кюстендил за притежаване на наркотични вещества. През 2011 г. пък е оказал съпротива на органите на властта. Има прояви за грабежи и хулиганство. В момента са назначени експертизи. Взети са кръв и урина, за да може да се види дали има наличие на наркотици в организма, поясни Цветан Цветанов.

“Това, което е притежавал като бадж, е от Младежката конференция през 2012 г. и сега проверяваме списъците, за да видим дали е бил член на партията”, допълни още шефът на МВР.

По думите му НСО отговаря за цялата охрана вътре в залата. В момента се установява защо не са проверени хората, които са влизали в залата.




12
Коментара
Флагман.БГ ДПС обяви листите си за националния вот ДПС обяви листите си за националния вот 07/05/2024, Вторник 12:06 1
Флагман.БГ Тази певица чук 23 г. без своя любим, защо Тази певица чук 23 г. без своя любим, защо 07/05/2024, Вторник 11:40 4
12
Коментара по темата
12.
Xaxo
19.01.2013 22:15:01
0
2
Ами ето това са османлиите.
Стадо бесни диваци които са готови да убият човека без дори
да погледнат дали не е ползвал воден пистолет.
Нали уж корана ги учеше на смирение и прошка.
Нали уж били толерантни към друговерците.
(биха го щото не допуснаха че е от тяхните.)
Няма братче, без съд и присъда си убиват жените с камъни и са готови
да заколят всеки който ги гледа накриво.
Ето тези хора искат да управляват България.
11.
Mito
19.01.2013 21:51:45
0
2
МВР прибраха пълнителя и оповестиха 3 газови патрона. много удобно
10.
ЕТО Я ИСТИНАТА !
19.01.2013 19:39:38
0
2
МВР-СОФИЯ ОПОВЕСТИ ТОКУ ЩО, ЧЕ ПИСТОЛЕТА Е БИЛ С ТРИ ПАТРОНА - ХАОСНИ !!!! И НА ЕМИНМЕХМЕДАЛИ, НАЙ-ВЕРОЯТНО Е ДА СЕ ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ ЗА ХУЛИГАНСТВО КАКВАТО Е ПРАКТИКАТА ЗА ЗАПЛАХА С ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ С ТРИ ХАОСНИ ПАТРОНА В ПЪЛНИТЕЛЯ.
9.
DAITE ISTINATA
19.01.2013 18:25:55
0
3
Главния прокурор на ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА да обясни какво беше това ритане и млатене на момчето вместо да му сложат белезници и да го отведат по цивилизован начин.Главният прокурор на ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА да обясни ще има ли задържани от лицата извършващи тези противозаконни действия върху младежа. Питам Главния прокурор в Анадола ли сме по времето на султан СЮЛЕЙМАН? Питам!
8.
CIRKADGIITE ot DPS
19.01.2013 18:08:57
0
3
КАКЪВ АТЕНТАТ , КАКЪВ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО, СЛЕД КАТО МЛАДОКА Е с ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ и ТО ДАМСКИ. ГАЗОВО ОРЪЖИЕ С ПАТРОН 5-ти КАЛИБЪР И ЗАРЯД от СЪЗЛИВО-КИХАВИЧЕН ГАЗ !!!
СЪЗЛИВ ГАЗ, КОЙТО САМО ЩЕ МУ ПРОЧИСТИ ДИХАТЕЛНИЯТ ТРАКТ И ИЗМИЕ ОЧИТЕ .....

ТОЗИ ГЕРБ ПЛАЧ, Е ТОЛКОВА СМЕШЕН, ЧЕ НАПРАВО ЖАЛКИ СТАВАТЕ. АПРОПО, ДПС МАЙ НЕ САМО СА ВИ БЛИЗКИ, АМИ СА ВИ МНОГО АНАЛНО БЛИЗКИ ...........
7.
FUCK THE SISTEM
19.01.2013 17:37:45
0
3
ТАЗИ ПАРТИЯ - ДПС, НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА И ПОСТАВЕНА ИЗВЪН ЗАКОНА.

ЗАЩО ЛИ, АМИ ВСИЧКИ ВИДЯХТЕ, КАК НАСКАЧАХА КАТО ХИЕНИ ВЪРХУ СЪИДЕЙНИКА СИ - ОКТАЙ ЕНИМЕХМЕДОВ И ГО ПОМЛЯХА ОТ БОЙ !??

ТЕ ТОВА Е РАЗБИРАНЕТО за ПРАВА И СВОБОДИ по ДПС-АРСКИ. ПАЗИМ ДПС-ДС ЛИДЕРА ДОГАН И МАЧКАМЕ ИНАКОМИСЛЕЩИЯТ И ДЕЙСТВАЩ-ОКТАЙ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТОЙ ИМА ПРАВА И СВОБОДА ДА ИЗРАЗИ УБЕЖДЕНИЯТА СИ ПО УПРАВЛЕНИЕТО НА ТУРСКАТА ПАРТИЯ С ДЕЙСТВИЕ, КОЕТО ТОИ Е ИЗБРАЛ И ЗА КОЕТО ОТГОВАРЯ САМО ПРЕД ЗАКОНА.

НЕ ПРЕД РИТНИКО-ЮМРУЧНОТО ПРАВОРАЗДАВАНЕ НА ДПС-ДС РЕЗАЦИТЕ, НАРИЧАЩИ СЕ БОРЦИ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ..
6.
Rapona
19.01.2013 17:28:01
1
1
ами с къв "бадж" да е внедреният полицай убиец.
5.
............
19.01.2013 17:17:54
1
2
През 2011 г. пък е оказал съпротива на органите на властта.
Спомнете си случая от бившия Буда бар,когато той и брат му Метин скочиха на охранителите от ВТА ,а след това и на полицаите. Октай е лична охрана на собственика на Делат мебел груп
4.
burgazlia
19.01.2013 16:51:45
0
4
oktan,metan,propan,dogan,butan....van ot BALGARIA...izmet TURSKA
3.
deliev
19.01.2013 16:00:19
0
2
triabva6e to ba6i buzuk da umre v terzania
2.
Аз
19.01.2013 15:10:52
0
4
Цветанов сащо мислиш че ние електората сме тъпи милиционерски мозъци като теб.Време е да станеш сценарист при учиндолския цървул.Ще си бъдете лика прилика.Освен че си с неприятно излъчване то и изказати е отвратителен.Не забравяй че има хора който те познават и за това не се опитвай да надскочиш сянката си
1.
TRAPERA
19.01.2013 14:33:58
0
2
Тоз пък тиквоча.. Нападателя не е искал да прозиведе само 2 изтрела а цели 7, като даже и граната си е носил в пистолета ама е засякъл и за това нищо не стана..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И цената на кафето скача сериозно И цената на кафето скача сериозно Сушата и горещините застрашават сериозно районите на производство Хероинът все по-малко се търси на пазара, производството му също намалява Хероинът все по-малко се търси на пазара, производството му също намалява Трафикът на хероин през България остава активен, отбелязва  началникът на отдел "Борба с наркотрафика" в Агениция "Митици" Стефан Бакалов Бургас очаква легендите на BRAVE CF и мач за титла Бургас очаква легендите на BRAVE CF и мач за титла BRAVE Combat Federation е най-глобалната ММА организация, стъпила в най-много точки по цял свят, която е трамплин за всички свои бойци към елитния ММА Какво да правим с останалите козунаци от Великден Какво да правим с останалите козунаци от Великден Вижте някои вскуни идеи Енергийният министър: Готови сме да помогнем на Украйна за възстановяване на системата им Енергийният министър: Готови сме да помогнем на Украйна за възстановяване на системата им Миинистър Малинов проведе видеоконферентен разговор с украинския си колега Талантливи млади музиканти ще ви очароват на фестивала "Солисими" Талантливи млади музиканти ще ви очароват на фестивала "Солисими" Събитието ще се проведе на 10,11 и 12 май в Дома на Нефтохимика  Сервитьорка роди син от този чалга изпълнител, жена му е бясна Сервитьорка роди син от този чалга изпълнител, жена му е бясна Детето се е родило на 10 април и носи името Калоян Народната певица Николина Чакърдъкова направи грандиозен празникът на с. Лозенец Народната певица Николина Чакърдъкова направи грандиозен празникът на с. Лозенец Селото отбеляза своята 100-годишнина от създаването си  Тази певица чук 23 г. без своя любим, защо Тази певица чук 23 г. без своя любим, защо Остава загадка от кого е впечатляващият букет от червени рози, с който Лидия се похвали в мрежата   46% ръст на младежката безработица в България, сочи Евростат 46% ръст на младежката безработица в България, сочи Евростат Страната е една от членките на ЕС с най-драстичен ръст
Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO)
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори