×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приятелките на наръгания Александър наричали пияния Валери „дядка” (СНИМКИ)


Приятелките на наръгания Александър наричали пияния Валери „дядка” (СНИМКИ)
Пострадалият Александър е настанен в Първо отделение по обща хирургия в МБАЛ Бургас. Острието на ножа по щастлива случайност не е засегнало гръдния му кош
Тема в развитие
виж още
скрий
14 Януари 2013, Понеделник, 12:02 ч.
Автор: Женя АТАНАСОВА Снимки автора

49-годишният пиян мъж се вбесил, удрял напосоки

39-годишният Александър Р. от Бургас, който беше намушкан с нож в близост до сърцето и кръста преди 10 часа в заведение в ж.к. „Изгрев” до бл. 21, е вън от опасност за живота.

Пострадалият е настанен в Първо хирургично отделение в МБАЛ Бургас под прякото наблюдение на завеждащия д-р Мигаров.

Ножът на 49-годишния Валери Александров не успял да пробие гръдния кош на жертвата, не е засегнал и белия дроб. Раните му са обработени от хирурзите, мъжът вече се възстановява. Той не пожела да разговаря за случилото се с екипа ни, беше видимо притеснен.

„Не е преливана кръв, състоянието му е стабилно”, увери ни д-р Мигаров.

 


На масата до прозореца стояла компанията на пострадалия Александър

 

Само 10 часа по-рано 39-годишният Александър се опитал да защити пред по-възрастния Валери честта на жените в компанията си, с които се веселили в порутена кръчма до бл. 21 в ж.к. „Изгрев”, точно срещу мол „Бургас Плаза”. Кварталното заведение събира пиянките в района, а побоищата там са често явление.

 


Д-р Мигаров
Снощи Александър запивал в компанията на две жени и един мъж. Срещу тях на пластмасовите столчета стоял Валери с още двама авери. След поредната чашка Валери започнал да задява жените, които били на възраст между 25 и 30 години. Те го нарекли „дядка”.

 

„Чух да се карат, но не им обърнах внимание. Всички бяха много пияни”, разказа собственикът на заведението Димчо, който в този момент бил прибрал другите маси и се опитвал да дръпне щората. Двете компании излезли навън, а Димчо затворил заведението. Боят станал в двора на заведението.

Валери ударил плесница на едната жена, шамар изял и мъж от компанията на Александър. Когато обаче развилнелият се 49-годишен мъж скочил върху втората жена, се намесил Александър. Той обаче бил намушкан с нож в гърдите и кръста. След инцидента Валери избягал в неизвестна посока.

„Валери изглежда кротък човек, идва 1-2 пъти седмично в заведението, държи се интелигентно”, каза още кръчмарят Димчо който научил за боя от полицаите в 3 часа сутринта днес.

 


Боят станал до оградата на паянтовата кръчма, минути след като собственикът затворил заведението си

 

 


В категории: Крими


7
Коментара по темата
7.
ивв
15.01.2013 19:06:23
1
5
Не мисля че държанието и образованието зависи от комплекса ,в който живееш или от който си . Тава зависи единствено от самия човек!
6.
изгревчанче
15.01.2013 17:48:36
3
0
О, ИЗГРЕВ ЛИ- НАЙ -ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ СА В ИЗГРЕВ И МЕДЕН РУДНИК ,АМА ТОЙ Е НА 2-РО МЯСТО ,,ЗАСЕГА НИЙ ДЪРЖИМ 1-ТО МЯСТО
5.
centara
15.01.2013 13:11:36
4
1
kvi inteligentni hora ima v izgrev tam sa samo homo sapiens peshternqci.
4.
//
14.01.2013 21:30:36
2
1
Голям ,искам да те попитам дали си роден в Изгрев или живееш само -Знам че в изгрев живеят много образовани и интелигентни хора ,,но съм сигурен, че ти не познаваш нощния живот в комплекса ,за което аз имам претенции да споря--това ми е работата-хляба си вадя през ноща в този изгрев
3.
Голям
14.01.2013 18:33:13
2
3
Ей, големец, в квартала живеят и хора с по няколко образования от семейства на интелектуалци, като мен. На друг ще викаш таранки (и понеже имам чувство за самоирония в момента се смея на собствения си коментар, както и на простака по-долу).
2.
//
14.01.2013 17:46:26
6
3
О ,ТОВА Е НИЩО ,ЗА КОМПЛЕКС ,,ИЗГРЕВ..ВСЕКИ ДЕН ИМА ТАКИВА ИСТОРИИ --САМО ЧЕ ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ--НАЙ ГОЛЕМИТЕ ТЪПАЦИ СА В ТОЗИ СЕЛСКИ КВАРТАЛ--ПЪЛНО Е С ПОМИЯРИ ,КОМПЛЕКСАРИ--ОТ РАБОТНИЧЕСКИ СЕМЕИСТВА -ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО..НАПРАВО МОГАТ ДА ЗАХРАНЯТ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ--БЪКАТ КАТО ТАРАНКИ В РИБАРСКИ МАГАЗИН
1.
az
14.01.2013 17:16:52
1
1
ЕЕЕ ,че то това ''заведение'' - силно казано така де ,от преди повече по 20 г си е славно като свърталище на пиянки и такива сцени
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма В момента има обяви за стругари и фрезисти с по 4-5 хиляди лв. заплата, но такива кадри се намират трудно
70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори