×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бебето било преносено, майката се насилила да ражда


Бебето било преносено, майката се насилила да ражда
По документи терминът на майката е бил за 17 ноември, но тя е мислила, че детето е преносено и се насилила да ражда
Тема в развитие
виж още
скрий
11 Ноември 2012, Неделя, 13:43 ч.
Автор: Бесове

Частни лекари определили термина за края на октомври

"Няма нищо положително в раждането в домашни условия", заяви   д-р Антонио Душепеев, началник на Родилно отделение в МБАЛ – Бургас, където е закарана родилката. Аз съм за забрана за раждане в домашни условия и за съдебно преследване на тези, които обслужват едно такова решение", каза още лекарят.

Според началникът на родилно отделение на бургаската болница - д-р Антонио Душепеев, момичето е посещавало редовно женски консултации. Тя е студентка и се занимава с класическа музика.
Единствените обяснения на родилката са, че раждането у дома не е било нейно решение, а просто така се е случило.

„Пациентката е била с нередовен менструален цикъл и е трябвало да ражда по-късно. По документи терминът й е бил за 17 ноември, но тя е мислила, че детето е преносено, тъй като първоначално раждането е било насрочено, от частни лекари, за края на откромври", обясни д-р Душепеев.

Родилката се е опитала да предизвика раждане, заради опасения че детето й е преносено, което е една от причините за фаталните последици. Това е била първа бременност за 22-годишната жена.
В момента тя е настанена за наблюдение в болницата. Предприети са спешни хирургични интервенции за спиране на кървящи огнища и няма риск за живота й. Състоянието, в което се намира е доста емоционално нестабилно, обясни д-р Душепеев.
Причините за смъртта на новороденото ще уточняват съдебните лекари. Установено е, че детето не е дишало след раждането.



В категории: Здраве


Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 3
16
Коментара по темата
16.
*********
03.04.2022 21:07:08
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
15.
*********
03.04.2022 18:25:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
14.
*********
03.04.2022 00:05:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
13.
*********
01.04.2022 22:57:27
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
12.
kiuwsvd
18.11.2012 12:29:15
0
0
wxcT1D <a href="http://hotknukodfxv.com/">hotknukodfxv</a>
11.
amqrgpm
18.11.2012 06:04:26
0
0
GUG8OD , [url=http://qymwxcycpraq.com/]qymwxcycpraq[/url], [link=http://izniuyljlmwr.com/]izniuyljlmwr[/link], http://jonpzvgghodt.com/
10.
tkbegr
17.11.2012 11:07:54
0
0
YJqakF <a href="http://fqnhrepecxlh.com/">fqnhrepecxlh</a>
9.
Rocky
16.11.2012 20:12:25
0
0
Way to go on this essay, hpleed a ton.
8.
калъча
12.11.2012 16:42:53
0
2
Ние ,като бащи няма да седим и да гледаме ,как се ражда детето и понеже ни било неудобно да се обадим на бърза помощ 3 часа ще гледаме как излиза детето и още 4 часа след това ще умуваме ,дали да вземем да звъннем на 112 .А като дойдат повиканите екипи ,да ги черпим с кафе,все едно нищо не се е случило,а в това време в стаята да лежи в плацента трупчето на бебето. Ном.7 искаш ли още да ти разкажа от първа ръка.Такова чудо за първи път виждам,а съм видял много.Изроди
7.
лъжци
12.11.2012 13:59:24
2
0
ne viarvaite

12.11.2012 12:17

защо вярвате на статия написана по информация подадена от болницата и защитавща лекарите.На последния преглед са и казали че май са и обаркали термина и не занаят кога ще дойде дедето.дали са и п+ - 1 месец,нечувано. и са и я партили да си ходи в къщи. никой не й предлагал да я настанят в болница преди това а на талона и се е подписала че сте ражда в болница. Не е парвила опити да предизвика раждане.Докато спи никакви води не изтичат, събуждат е детето се се е подало вече. вие като бащи на телефона ли ще тичате в този момент или ще помогнете на жена си? не са имали време да званият..обадили се при първа възможност, но детето е било мъртво когато се е подало.източника ми е достоверен.за разлика от лъжливите иказвания на медиците.
6.
Поля
11.11.2012 21:43:20
2
2
Какво прави тази жена в болницата?Да стресира останалите жени за това ли?
5.
майка ви
11.11.2012 18:21:00
2
4
мръсни гадове от бл.40 ,още една невинна душица отиде курбан за измисления ви бог Йехова
4.
няма значение
11.11.2012 18:05:08
1
5
не луда или малоумна, а членува в секта с мъжа си. нека журналистите проучат по задълбочено и се поровят.
3.
Името
11.11.2012 16:11:35
2
2
на тъпата родилка явно не е Фатме или Айше. Затова нека научим как се казва и от коя част на Бургаско е. Вероятно е интелектуално извисена и тотално луда, за да предприеме с трижди по- хахавия си мъж раждане у дома.
2.
mime
11.11.2012 16:06:26
1
1
ujas :X
1.
Ели
11.11.2012 14:01:29
1
4
Боже, каква малоумница! Опитала се да си предизвиква раждане! Горкото бебе!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител
Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Джо Байдън даде надежда на Украйна за повече системи "Пейтриът", а Тръмп го критикува заради помощта  Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори