×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съпругът на депутатката Вяра Петрова точи еврофондове за безработни


Съпругът на депутатката Вяра Петрова точи еврофондове за безработни
Петрова е в Комисията по труда и социалната политика в НС, съпругът Димитър има средно образование, носи бухалка в колата си и ръководи Център за професионално обучение
Тема в развитие
виж още
скрий
11 Октомври 2012, Четвъртък, 13:25 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимки: автора и архив

Димитър Петров е със средно образование, но това не му пречи да преподава уроци по разни специалности

В най-голямата жега, в средата на лятото, бригада от няколко безработни карнобатлии, се строява с мотики и лопати пред магазин „Пени“ - от двете страни на светофара. Струпват рози и и няколко корена  нискорастящи храсти и обявяват на съгражданите си, че са завършили курса по „Озеленяване и цветарство“ към Центъра за професионално обучение по програма „Развитие на човешките ресурси“, ръководен от Димитър Петров. В Карнобат името на този безработен човек със средно образование  се свързва най-вече с това, че е съпруг на депутатката от ГЕРБ Вяра Петрова – член на парламентарната комисия по труда и социалната политика.

С днешна дата от залесително-цветарската дейност на бригадата не е останала и следа, както се вижда от заснетия от Бесове.бг във вторник кадър. Димитър Петров се разчу в национален мащаб с катастрофата, която предизвика махмурлия преди две години и в която загина невинен младеж, но до съд не се стигна. Както и с това, че не се разделя с огромната си бейзболна бухалка, с която го заснехме миналата есен, насред кампанията на съпругата му за кмет на Карнобат (виж видеото).
 
В тревясалите площи около светофара и пред магазин „Пени“ би трябвало хората на Петров да отглеждат рози и други екзотични храсти, но от тях няма и следа
Със своя обучителен център обаче той развива дейност не само в родния Карнобат, но и в съседните общини Сунгурларе и Руен, откъдето също ни информираха, че посещавал Бюрата по труда като собственик на Център за професионално обучение. Към коя фирма работи депутатският съпруг, има ли лиценз и как е успял да спечели доверието на Агенцията по заетостта, ние се опитахме да разберем чрез шефа на карнобатското Бюро по труда Благо Иванов, при когото отидохме на място. Достъп до него обаче екипът на Бесове.бг не получи, тъй като нямал свободно време за разговори с журналисти.


За палавия нрав на депутатката се носят легенди из Хладилника на с.Подвис, но сестра й Анна (в кадъра) от „Социалното подпомагане“, не й отстъпва
 „Напуснете кабинета ми – колко пъти да ви казвам, че съм много зает!“, скара ни се държавният шеф и ни отпрати след четвъртия опит да влезем в кабинета му. Шефът на „Бюрото по труда“ в Карнобат Благо  Иванов е съпруг на първата братовчедка на депутатката Вяра Петрова – Светла. Сестрата на Вяра Петрова пък - Анна Желева е шефка в дирекцията „Социално подпомагане“. И трите държавни служби са под един покрив в модерна сграда в покрайнините на Карнобат.

 
Шефът на „Бюрото по труда“ в Карнобат Благо  Иванов: „Нямам време за вас!“ Той е съпруг на първата братовчедка на депутатката – Светла
„Елате в Бургаското Бюро по труда, за да видите как се усвояват европейските средства чрез депутатска фирма, близка до Вяра Петрова. Даваме ви конкретен пример с предоставени ваучери за обучение по схема „Адаптивност“ на оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Тази схема позволява на работодателите да кандидатстват пред дирекциите „Бюро по труда“, когато е намалял обема на работа в дадено предприятие. Работещите се обучават по професия по свое желание, като преди това преминават на 4-часов работен ден, тъй като през останалите 4 часа посещават лекции и упражнение в рамките на 4 месеца. За тези промени, разбира се, задължително се информира Инспекцията по труда, която трябва да направи съответната проверка“. Така започва официално писмо до Бесове.бг, подписано от служители на Бургаската Регионална служба по заетостта, които са станали свидетели на натиска, упражнен върху колегите им да действат според разпореждане, дошло от София и чрез депутата Вяра Петрова. Ето какво пише по-нататък в писмото: „... В началото на лятото тази схема беше замразена и дирекциите на Бюрата по труда не приемаха заявления от работодатели. Това може да ви го потвърди всеки Център за професионално обучение на територията на Бургаска област. Внезапно, чрез заповед по телефона от Агенцията по заетостта, схемата „Адаптивност“ беше отворена специално за работещите в огромния морски курортен комплекс „Елените“ - насред сезона, през юли. Трябваше да раздадем ваучери – всеки по 1 125 лева на близо 200 сезонни! работници,  защото трябвало да преминат от 8-часов на 4-часов работен ден! Така, насред сезона – от 7 юли до 17 септември, какъвто е по документи срокът за обучение, персоналът на „Елените“ би трябвало да не работи  в претъпкания с туристи комплекс, а да се обучава по 8 часа на ден, тъй като  курсът, видно от документа, е вписан като съкратен – от 4 месеца  на 2 месеца. Пак по документи, тези работници са обучени по следните професии: „Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения 3-а степен“, „Озеленяване и цветарство – 1-ва степен“ и „Хотелиерство – 1-ва степен“. Това може да се види в публичния регистър на издадените ваучери. Подчертаваме, че г-жа Вяра Петрова контактува с нас и тя ни уведоми, че парите по тази схема са осигурени, след което получихме и разпореждане от г-жа Лозанова – шефката на Агенцията по заетостта в София – да приемем заявката на работодателя от „Елените“, пише още в писмото. (Бесове.бг проведе няколко разговора със служители от Службата по заетостта и от Бюрото по труда в Бургас, за да получи повече информация по случая и да я сравни, записите се пазят в редакцията, б.а.)

По това време, през юли, директорът на Бюрото по труда Живко Янакиев е в отпуск и го замества колежката му Златомира Вълчева. Пред Бесове.бг Вълчева заяви, че действително е видяла млада жена, която заявила, че е упълномощена от работодателя на „Елените“ да получи ваучерите, но коя е тази жена, Вълчева не знаеше и ни насочи за повече информация  към отговорника за схемата „Адаптивност“ - Петя Гущерова.

„Мога да говоря само в присъствието на директора Живко Янакиев, който в момента отсъства, много ви моля да ме разберете правилно“, каза силно притеснена пред екипа на Бесове.бг г-жа Гущерова още преди да сме я попитали защо дава накуп ваучери на самия работодател, след като законът е категоричен – всеки работник, желаещ да се обучи в нова професия, трябва лично да се яви, за да си получи документа!

 
Петя Гущерова, отговаряща за схемата „Адаптивност“ към Бургаското Бюро по труда: Не мога нищо да кажа в отсъствието на своя директор
Какви пари са платени на мистериозната представителка на още по-мистериозния работодател „Елените“ остава загадка. Още по-загадъчно е къде и кога са обучавани работниците, за които очевидно е изобретена Машина на времето, тъй като би трябвало изобщо през тия два месеца да не си лягат,  кои са техните преподаватели, има ли сключени договори с тях, какви са разходите за учебници и помагала, има ли документи за наем на залите, ако са обучавани на територията на самия комплекс. В опита ни да завършим нашето разследване коректно и да разрешим загадката, екипът на Бесове.бг отиде при директора на Бургаската Инспекция по труда Павлин Васков. Повтаряме, че Инспекцията би трябвало да е информирана за преминаването на съкратен режим на работа в Елените“ и да следи как протича процеса на обучение. Ето какво каза Васков в присъствието на своята подчинена служителка – Красимира Георгиева, пряко отговаряща за „Елените“: „Учуден съм от въпросите ви за подобно обучение. Обектът „Елените“ е много сложен за проверка, предвид това, че и аз самият не мога да конкретизирам кой е работодател, по-точно колко на брой са работодателите там. Пропускателният режим дори и за нас, като проверяващи, е много строг. Това лято влизахме два пъти на проверки – изненадващо и под прикритие! Първият сигнал бе по жалби за неизплатени заплати и проверката ни бе след първата десетдневка на юли. Би трябвало да знаем, че се извършва или предстои обучение по тези професии и че работниците са на намалено работно време, това трябва да е отбелязано в договорите им. Влизахме и през август заедно с 16 колеги от Сливен, по сигнали, че няма сключени договори за наем на различни обекти. Тази проверка беше мащабна – обхвана 4-е хотела, вилите, баровете, аквапарка. Проверили сме документите на около 200 сезонни работници. Би трябвало, ако сред тези хора е имало с договори за обучение, те да ни бъдат представени“, заключи Васков и отказа коментар на ситуацията.

Ето така изглежда новият дом на сем.Петрови, първата му копка бе през есента на м.г.
През есента на м.г., в разгара на предизборната борба за кмет, сем.Вяра и Димитър Петрови удариха първа кирка на закупен от тях терен за нова фамилна къща в центъра на Карнобат.  С днешна дата къщата е пред завършване, видно от кадъра. Пак от миналата есен, депутатката Петрова се вози в луксозен джип „Мерцедес Ем Ел“. И всичко това официално идва от нейната заплата като народен представител.
„Мъжът на Вяра? Митко ли?! Можете всеки ден да го видите из кафенетата в центъра на Карнобат. Не сме чували да работи нещо постоянно, но че върти далавера по програмата за човешките ресурси – може всеки от ГЕРБ в Карнобат да ви го каже, защото и ние самите недоумяваме как може Верчето да е толкова голямо перде“, проплака ни един от видните активисти на ГЕРБ в Карнобат.





54
Коментара по темата
54.
карнобатлия
05.12.2012 21:22:00
1
7
Митето петров завърши шивашкото спту в Карнобат.Не му се работи на човеку.Намерил си е лесното да цоца.Всяко чудо за 3 дена.Парици бол.Всеки ден размахва стотачки
53.
67
29.11.2012 15:10:16
1
10
Заради такива като Вяра повече няма да гласуваме за Герб!!!!!
52.
до алкохолика Благо, Анчето и Светлето
29.11.2012 14:22:51
1
7
Сега се насрахте нали???Що не драскате тука повече - щото сега знаете че Катя Касабова ще дойде и ще ви измете всичките мекерета на косвматото Верче - любовникът на Верчето на всичкото отгоре е и миризливец. Ама тва не и плечи да го вози в мерцедеса че и другите депутати от бургаския ГЕРБ да качва вътре - хората се вмирасали от мръсотията
51.
до герберите
28.11.2012 16:10:42
1
11
Видяхте ли, че излезе вярно, че Вяра Петрова, съпруга й и майка й са източили 700 000 лева от еврофондовете, а вие карнобатлии много й вярвахте. Крадат повече от всички.
50.
y
27.11.2012 15:29:03
11
0
Ako gradinkata negovite hora sa iaobrabotvali, to tia beche supur obrabotena,ama posle kato ia predostavi na obschinata te napalno ia zanimaricha.Pliueschata Kosmatova, a tia bila mnogo kosmata spored nego,zaschoto malko sa tezi che tia mu beshe mnogogodishina priiatelka i poveche,se machi po vsiakakav nachin da pliue sreschu nego.
49.
до 48
22.11.2012 14:52:00
1
7
Вие герберите от Карнобат сте много кухи, защото Вярка и мъжа й така ви пързалят.....
48.
..
21.11.2012 16:11:01
2
0
Abe kuh,ti naistina si mnodo kuh
47.
кух
08.11.2012 09:00:46
2
11
Заради тези двамата хубавци - Вярка и мъжа й уволниха началника на Бюрото по труда - Бургас, за да прикрият далаверите на Вярка от ГЕРБ. Голям чадър, голяма работа, както им сложиха чадър и когато убиха човека при катастрофата. Но бог вижда всичко, той не забравя, само забавя...
46.
dx
05.11.2012 20:40:15
1
8
На Елените обучение не се извършвало всичко е само на документи. Превеждат парите по карта 180 лева на човек но ти ги одържат от заплатата. Затова в разгара на сезона през месец Август напуснаха почти всички от програмата по обучение.
45.
istenskiq
21.10.2012 21:18:20
0
7
tova e bg samo mo6eni4eski dalaveri a toq e takav otropla6imurduk ne se gleda kav e smotan ami se naduva boiko boiko vsi4ki v tvoita partiq li sa takiva
44.
.............
19.10.2012 19:45:15
5
7
Те фирмите на ГЕРБ печелят и поръчките на общината- защо мислиш, че дадоха на село като Карнобат 5 млн.лв. за площад- заради бутилка вино и калпава статуетка ли? ОЛАФ се сезира при измами над определен праг- от ваучерите толкова не могат да се докарат, но от проектите на общината се изкараха изборите.
43.
до № 41
19.10.2012 10:03:14
1
10
Какво пак се хванахте с общината, ако има източени пари по еврофондовете - ще се разбере. Сега говорим за фирмите приближени до ГЕРБ, които печелят поръчки и то в големи размери. Там Прокуратурата трябва да провери, а после да се сезира и ОЛАФ. Вие герберите гледате не в своето мръсно канче, а в канчето на другите.
42.
do kasabova
19.10.2012 08:30:04
1
14
kasabova,q vzemi i razsledvai vrazkata mejdu petrova i veselin zlatev-i ot tam 6te napi6e6 edna statiq.podskazvam ti- tova e lubovnika na vqr4eto
41.
do 40
18.10.2012 21:21:09
11
1
И не само за тях. Малко факти- ЕТ МИЛКОМА - МИЛКО ИВАНОВ- изпълнител по 4 проекта,Партньори - А. Т. ЕООД- по 3 проекта, ТРАФИККОНСУЛТ БГ ” ЕООД- по 2 проекта, МЕТАЛПЛАСТ - ООД- 2 проекта- това да не случайно? Защо не публикува инф-я за всички фирми спечелили търгове в общината?
40.
въпросче до 39
18.10.2012 09:07:49
8
5
Ако са верни твоите твърдения за ичточване на фондове, и в Карнобат ли се източиха парите за булеварда и парка?
39.
до червените простаци
18.10.2012 07:56:43
2
6
Ти сам си казваш какъв си ГЕРБЕР - вие сте лъжците, които вече 4 години лъжете народа, вие сте крадците, защото окрадохте българския народ, вие сте мошениците, контрабандистите, пожарникари, физкултурници, без срам и свян, източвате фондове като ги давате на ваши близки или приближени, но всичко това няма да ви го прости народа. Още малко ви остава...
38.
червени простаци
17.10.2012 22:41:43
11
3
Всички комунисти в Карнобат са лъжци, крадци и мошеници!
37.
служител
17.10.2012 12:47:06
3
14
Привет Касабова,намери се най -после някой да покаже случващото се около Вяра Петрова.Продължавай!Има още много бисери .Попитай я как работи и по схема "Развитие"
36.
до Киров
16.10.2012 07:35:45
0
6
Ей,това карнобатлии -много умраза,много простотия!Никой не е казал,че не трябва да се критикува,да се търси истината-но,там където трябва!Не може да си отговорен на някого за действията само поради факта/ИСКАШ ИЛИ НЕ!/,че си му роднина!И,като си му роднина-да стоиш без работа ,да не смееш да излезеш сред хората ,ли?Ами,хайде като сте такива радетели за честност и справедливост-търсете сметка на всички които са на работа-защото Карнобат е като едно голямо село-всеки е на някого роднина!Що за балкански манталилет в този град ,където пък всеки се прави на голям"европеец"!?!
35.
Снимки
16.10.2012 06:14:45
7
1
Снимките трябва да са на „кметските журналисти”. Що за извратеност ? „Карнобатска Правда” да не би да е подразделение на „Бесове” ? Яна Танева или колегите и да си свалят снимките!!!!!!!!
34.
Kirov
15.10.2012 23:55:25
4
11
markela ти на кой лиза гъза че много ги защитаваш тия кво недоволстваш като си е очевадна и далаверата на тоя дребен мустакат педал и цялата шуробадженащина ама още малко ще ви траят
33.
бургазлия
15.10.2012 14:20:12
5
12
Защо не пишете коментари по статията, ами започвате да се хулите, намесвате кмета и други лица. Кажете си мнението за вашия народен представител Вяра Петрова, за мъжа й - безработния Митко, за убийството на 40-годишния инженер-специалист по полетите в Аерогарата в Сарафово, където останаха две малки деца без баща, за чадъра, който й сложи Цветанов и МВР-Бургас.
32.
до № 24
15.10.2012 14:16:55
4
7
Ей, много сте прости герберите, ама май сте от Панорамата. Ами нали решенията се вземат в СЕСИЯ на Общинския съвет, кметът сам не може да решава ще се купи ли хижата или не? Ама то с прости хората да се разправяш. Едно си знае баба, едно си бае. Ха ха ха ха ха
31.
до 22
15.10.2012 14:13:29
5
10
Ще гледате още един мандат през крив макарон мръсни гербери.
30.
kolarov
15.10.2012 08:31:49
1
3
Ей..., големи интриги в този Карнобат!?вие прокурори нямате ли си?
29.
56
14.10.2012 21:35:18
5
5
ТИ СИ МИСЛИШ,ЧЕ ИЗЧЕЗВАТ!
28.
гражданин
14.10.2012 09:01:35
14
5
БСП - Канобат много добре плаща на Керанка и тя отлично си върши работата. Плюе усърдно върху този, когото и посочат. Жалка история... Добре, че комунистите в Карнобат изчезват!
27.
Донка Колчева
14.10.2012 03:59:59
9
2
Виждам ,че и при вас европрограмите са мижай да те лажа...Поне плащат ли редовно на хората заети по тях?В Силистра не .А как добре се оправдават -от общината викат -да плати Агенцията по заетостта ,от Агенцията викат -да плати Общината ...Радост по нашенски ,кой каквото ще да казва но тия програми са пълен провал...
26.
12
13.10.2012 22:52:45
8
8
Лъжец, крадец и к....р.Оправи ли новата кметица от Герб?
25.
Карнобатски
13.10.2012 19:50:22
1
13
Брех.. много хора харесват Вяра :)

Да я направим кмет другия път! И да ни оправи града... ама хубаво да го оправи... надявам се , че ме разбирате :)
24.
До Касабова
13.10.2012 08:26:55
15
7
Касабова, кога ще напишеш нещо за хижата в Карнобат? Защо кмета Г.Димотров след като спечели дело за собственост я остави ей так а без нищо на Драгомир? Нали се съдеше, че струвала 2.5 млн, а той я взел за 500 000лв. Ето ти една далаверка, само че нали си на хранилка при него и не смееш да разровиш истинските далавери. Не се чуди, че никой не иска да работи с теб, при тези поръчкови статии ще чакаш да те приемат за истински журналист.
23.
карнобатлия
12.10.2012 17:37:30
22
5
Касабова пак е писала по поръчка на кмета Г.Димитров. Жалкото, е че не пише нищо за центъра на града, даже го хвали в сайта си, а защо увеличиха цената само с половин милион бе Кате??? Или който плаща не го закачаш. Права беше Н.Неински като каза в Ловеч "Нахранете журналистите". Обаче Касабова се е ояла направо. Жалка история е тази жена .
22.
до 21
12.10.2012 15:44:41
29
7
Не е хубаво да се сипят обвинения и обиди ,но моята уста не е мръсна , и не ни идва краят, ГЕРБ ще управлява и още един,и още един мандат.
21.
до всички пишещи
12.10.2012 15:09:01
4
25
Какво се втурнахте да защитавате ВяркаПпетрова. Нима цял Карнобат не знае, че мъжа й предизвика катастрофа и уби човек, но веднага от МВР сложиха чадъра и процес досега няма. Не знаем ли, че Вярка краде в хладилника, беше и следствена, но като дойдоха ГЕРБ на власт я оправдаха. За Благо Иванов също знаем - винаги пиян на работното място, но понеже жена му Светла е братовчедка на Вяра още стои в Бюрото по труда. Те и Светла наместиха в социалното, тя от пълнота не може да върви, не знаем каква работа върши. Всичките си роднини и гербери намести Вяра щом се освободи място някъде. Цял Карнобат знае, че мъжа й Митко по цял ден е по кафенетата,, нищо не работи, вярваме че го е вмъкнала в тази далавера. Карнобатлии се чудят как с 2000 лв депутатска заплата купиха джип/па макар и 10000 лв/ да струва, с какви пари купиха мястото и строят къща. Но такива са всички гербери - крадливи, лъжливи. Вярно пишеш Касабова, аз те приветствам. А мръсните гербери като не могат друго да кажат за оправдание започват да пишат за сина на кмета. Били крали комисионни. Тези пари са по европейски програми и нищо не може да се вземе, ОЛАФ гледа. Така, че затворете си мръсните герберски усти. Идва ви края, както казва народът змията хапе най-много когато умира...
20.
От Карнобат
12.10.2012 12:16:43
17
4
Цялата статия олеква, тъй като е пълна с явни неистини. На Вяра сестрата е едно момиче, което е най-обикновен социален работник. При това по заместване. Как може да пишете, че е шефка в социалното?! Ей такава ви е цялата статия. И то се вижда кой е поръчителя - тоя с пиарското интервю в сайта
19.
До 17
12.10.2012 10:04:39
0
5
Касабова днеска беше при мишока Кольо Колев.Сега вече и на Лозанова ще се стъжни живота.Мишока Колев излезе от кабинета си на края с нея под ръка и двамата си шушукаха и по коридора.Тоя пак ще излезе сух.Слушайте ми думата.Лозанова утре щяла да идва в Бургас.
18.
007
12.10.2012 07:44:11
2
20
Tovasa te Besove istenata na qve vinagi:) dali shte izlqzat magarite dogodina...
17.
СЛУЖИТЕЛ
12.10.2012 06:10:47
4
12
БРАВО БЕ КАСАБОВА, ВСИЧКО Е ТОЧНО НО СИ ИЗПУСНАЛА МИШОКА КОЛЕВ ДИРЕКТОРА
16.
избирател
12.10.2012 05:34:20
3
23
Ако половината от написаното е вярно,Вяра петрова и мъжа и са за затвора.За източване на европари има специална комисия-ОЛАФ ,която само чака такива като Петрова,за да ни резне парите
15.
4овек
11.10.2012 19:18:41
22
3
Касабова, ти не можеш да броиш...Я да видим колко са службите - ти нали си ходила до там, не прочете ли табелите? Защо не пишеш КОЙ настани тези служби там? Защо хората трябва да бият толкова път , за да стигнат до тях? В центъра ни се продават сгради, а тези значими институции са там някъде на края на града. Пиши за това, Касабова. Потърси приятелчето си от управата на града, за да ти отговори на въпросите, остави Вяра Петрова на мира. Омразата ти към нея, че една УСПЯЛА ЖЕНА ще те побърка!!! Погрижи се за здравето си!!!
14.
социално онеправдан
11.10.2012 19:10:43
15
5
Касабова,като си ходила в сградата на социалните,да беше видяла "лукса" в който работят там жените!Да беше написала два реда за това-а,не пак да изпълняваш поръчките на тези които са виновни ние хората ІІ-ра ръка да ходим от единия край на града до другия да се подпишем или да подадем документи!
13.
Вярка
11.10.2012 19:09:59
2
12
a бе момчета за какво се борите аз закакво съм отишла в тази комисия
12.
7777
11.10.2012 19:05:48
26
5
Повръща ми се от помиите ти, Касабова!!! И за писане не ставаш бе, жено...Много си простичка - за журналист се иска МОЗЪК, а ти го нямаш. Отстъпи на кадърните да пишат, ти си върви!
11.
11111
11.10.2012 18:58:14
25
6
ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТЕБ, КАСАБОВА!!! И ЗА ПИСАНЕ НЕ СТАВАШ...
10.
novina
11.10.2012 16:28:43
2
15
Интересно г-жа Лозанова, какво ще каже по случая с обученията. То тва май наистина си е далавера. Я да сметнем:
100 човека * 2000 лв. то си става цифра. Всичко се проверявало, а?
9.
pri4eskata
11.10.2012 16:00:40
5
10
То г-н Благо вечно си е с чашката джин на бюрото. Пък то се знае че и работодателите му са го хващали неадекватен ама какво от това?
8.
eto
11.10.2012 15:51:26
19
0
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21349527868566138&f1=details ETO TI GO DJIPA KASABOVA 8000 lw ko mi pokazwash klipowe po 50 000
7.
qk tip
11.10.2012 15:49:19
28
6
Ейй Касабова, много ти знае нещо устата, вземи прочети малко - такъв джип средна цена е 10000 лв, а и на г-жата е от 2002 модел така, че внимавай кой гледащ. Ти сигурно пишеш в търсачката модел 2012 дето са 50 бона. Жалка си, но ще си попаднеш на майстора и ти след време. Второ откъде знаеш за делото ще кажеш, че си съдията или някой от адвокатите, за да знаеш че няма дело ? Трето разучи малко повече фирмата, то си пише и в интернет че не е на мъжа на г-жата, а на друг човек. Трето - господина когато е трябвало да работи си е работил, в момента си получава субсидиите за неговото място, където си отглежда продуктите и си го гледам всеки сезон продава продукти, за да припечели някой лев, но ти си жалка и скоро време ще те паля адски много да знаеш. Четвърто г-н Благо е много отдавна в тази агенция, поразучи малко, защото той е още преди г-жата да се е занимаваала с политиката, даже е нямала и на представа, че ще стане такава. Пето госпожа Петрова е с 20 годишен стаж и може да си позволи някаква си кола си 8000 лв и къща за максимум 40000, а доколкото колата на господина, тя е откакто той се помни, а това е доста отдавна, това е кола на 20 години, която няма стойност и 1000 лв. Ти още малко ще започнеш да разпитваш и цялата и фамилия. Но ще си попаднеш на майстора, който ще ти начупи камерите и някъде главата. А защо никъде не пише ти какви коли си купуваш, твоята заплата защо не я пиши никъде, ти какво си купуваш защо не пиши, а ? А само знаеш да плюеш. ЖАЛКА СИ ! и само гледай да изтриеш коментара и идвам и ти чупя главицата !!
6.
КАРНОБАТЛИЯ
11.10.2012 15:29:51
13
15
незнаем за къщата на Вяра ама знаем за новата предобивка на синчето на кмета -ГОШКО ЧЕ СНАХА МУ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ЖИВЕЕ В ДИАРБЕКИРА И КУПИ ИМОТ В ЦЕНТЪРА НА КАРНОБАТ ОТ КОМЕСИОННИТЕ НА ЗАЩИТЕНОТО ЖИЛИЩЕ КОЕТО СЕ СТРОИ В ГРАДА. ЗНАЕСИ КОЛКО ФИРМИ СА УЧАСТВА ЛИ И НА ВСИЧКИТЕ Е ОБЕЩАВАН И НАКРАЯ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОЦЕНТ......
5.
&&&&&
11.10.2012 15:11:21
3
11
Ами точно така-да пише за тези които "газят лука",да не черни и хора които нямат никаква съпричастност към делата на семейството!И за кражбите-то,не беше ГЕРБ,то не беше БСП,ДПС,НДСВ....имали още?Да го прибират каквото е останало и тия които оцелеят-1-2 милиона българи да продължат напред!
4.
oho boho
11.10.2012 15:01:58
7
27
G E R B KRADAT - KASABOVA IM VINOVNA=
3.
.
11.10.2012 14:46:06
5
34
Що толкова се товариш, Маркела? Много важно кой точно е шеф на Социални грижи или Бюро по труда. Мисля, че основното в статията са всеизвестни факти: катастрофата на съпруга на В.П., трудно обяснимото охолство(все пак е публична личност, която се храни с нашите данъци). Не ме вълнува дали е "палава" или не(това е личния й живот; да разпуска, както реши,щом не пречи на никого), но ме вълнува, че е участвала в съсипията на две предприятия.Та как да повярвам, че няма да съсипе и общината? "Лесно е да съдиш, трудно е да разбереш."-както е казал един велик мозък.
2.
Касъмчова
11.10.2012 14:32:42
22
8
"И трите държавни служби са под един покрив в модерна сграда в покрайнините на Карнобат. "-Касабовати нали пишеш ,че си ходила на място-е,та-кои три служби?Ти можеш ли да броиш?Или да бързаш да плюеш и да "надуваш"нещата-наду и броя на службите!?!Пиши за това-че,не трябва тези служби да са както самата ти пишеш в покрайнините на града,че не е редно да се разкарват хората /в това число-инвалиди и майки с малки деца и бременни жени/с километри за да си свършат рабтота!Използвай хъса си за нещо полезно за хорат-а,не за това да си начешеш злобния език!
1.
МАРКЕЛА
11.10.2012 14:15:29
27
14
КАСАБОВА,ПАК ТЕ ХВАНАХА БЕСНИТЕ!ЧЕ,ИМАШ СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ВЯРА ПЕТРОВА-ПОМНИМ/ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА!/,НО ЗАЩО ПАК ЗАПОЧВАШ С ПРОСТОТИИТЕ СИ-ДА МАСКАРИШ И ХОРА КОИТО СА ВИНОВНИ САМО В ТОВА,ЧЕ СА РОДНИНИ С ТАЗИ ЖЕНА? ИВАНОВ Е ДИРЕКТОР ПРЕДИ ПЕТРОВА ДА БЕШЕ И ПОМИСЛИЛА ДА СТАВА ДЕПУТАТ,А ПЪК СЕСТРА И Е ОБИКНОВЕН СОЦИАЛЕН РАБОТНИК-ПАК ПРЕУВЕЛИЧАВАШ ЗА ДА СИ ПО-ЕФЕКТНА!ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ОТ КАРНОБАТ И НЕ ЗНАЯТ КАК СА НЕЩАТА-МОЖЕ,НО КАРНОБАТЛИИ СЕ ПОЗНАВАТ ДОБРЕ!ЖАЛКА СИ!СРАМ ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА СИ-АКО,ВЪОБЩЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА ТЕБ ,ЧЕ СИ ЖУРНАЛИСТ-ТИ СПРОСТО ДРАСКАЧ И ТО "ЖЪЛТ"!И ,СЕГА ДА НЕ ВЗЕМЕШ ДА ИЗТРИЕШ КОМЕНТАРА-И ТОВА Е ТВОЙ МЕТОД /ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА НИ Е ПОЗНАТ!/!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори