×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Германецът-убиец се обеси с кабел в Бургаския арест


Германецът-убиец се обеси с кабел в Бургаския арест
34-годишният Ролф Гремел е намерен мъртъв снощи, около 23.45 часа в следствения арест зад сградата на ОД на МВР в Бургас
Тема в развитие
виж още
скрий
01 Септември 2012, Събота, 07:45 ч.
Автор: Женя АТАНАСОВА Снимка Фейсбук

Тялото на мъжа е намерено безжизнено от надзирателя снощи около 23.45 часа. Все още не е направена аутопсия

Германецът Ролф Гремел, който вчера със смирение и разкаяние  прие решението на съдия Стефан Стойков да остане в ареста, се обеси късно снощи, научи Бесове.бг от отлично информиран източник. 34-годишният мъж, който закла приятеля си Хенри Щернберг в сряда на Бургаския плаж в пристъп на жестока ревност, тъй като обичал любовницата му, е намерен от надзирателя около 23.45 часа мъртъв в следствения арест зад сградата на  ОД на МВР в Бургас.

На тялото все още не е извършена аутопсия.  Направен е оглед в ареста в присъствието на съдебен лекар.

Установено е, че Ролф успял да се обеси с кабел на телевизията-оператор в ареста, който бил вкаран в телевизора. Тъй като 34-годишният мъж-алкохолик, изпаднал в крайна депресия и самосъжаление снощи, му било позволено да погледа телевизия. След като останал сам, отчаяният Ролф направил примка от кабела и я захванал за решетките. Мъжът приклекнал за да се обеси.

Вчера Ролф заяви в Бургаския окръжен съд, че няма да обжалва мярката си за неотклонение – задържане под стража и ще понесе всички последствия от деянието си. Съдия Стойков коментира още, че най-вероятно този процес за убийство ще приключи бързо, тъй като екзекуторът на Хенри е признал всеки детайл по извършеното престъпление.

Припомняме, че при идването си в България Ролф Гремел и Соня Майснер били двойка. Хенри обаче също бил влюбен в Соня. С времето отношенията между двамата мъже се изострили и Хенри Щенберг си купил нож, който обаче Ролф Гремел му откраднал незабелязано.

Във фаталната вечер тримата посетили няколко заведения в Бургас. Продължили да пият алкохол край морския бряг. Соня Майснер си тръгнала към квартирата, а двамата мъже останали сами. Хенри Щенберг влязъл в кабинка за преобличане на плажа, за да се облекчи. Ролф Гремел го последвал и започнал да му нанася хаотични удари с ножа в корема, тялото и главата. Той мушкал със затворени очи, защото го било страх.


В категории: Крими


5 неща, за които мъжете лъжат
5 неща, за които мъжете лъжат 23/05/2024, Четвъртък 21:40 2
16
Коментара по темата
16.
пешо
02.09.2012 18:23:44
1
0
Дефри ти на живо обесен човек вижда ли си
15.
1
02.09.2012 11:00:41
0
1
БЕЗСМИСЛЕНИ КОМЕНТАРИ
14.
dasdas
01.09.2012 17:45:43
0
4
maloumnici takiva v kiliite veche ima kabelna sledovatelno shto da ne go vkarat v kiliq s televizor .. nachi nqkoi samo laqt bez da znaqt .. aman ot laladjii prosti !
13.
Киро Жартъ
01.09.2012 16:56:26
3
4
Айде стига лицемерие! Изведнаж заплакаха на гроба на алкохолика, убиеца, с неясен статут у нас, взел решение за собствения си живот.Ако беше жив и осъден, тогава рев за издръжката в затвора.И във всички случаи ви е виновна е охраната защото взема заплата, а вие висите гладни пред компа.
12.
georgiev
01.09.2012 16:28:45
1
2
abe vzemete se v race be horaaaaa.... vie glupavi li ste kvi ste kak moje chovek obvinen v ubiistvo arestuvan i s reshenieto na sadia da ostane pod straja da go pusnat v koridor ili staq neznam kakvo si tam da gleda televiziq zashtoto mu bilo gadno ???? za kakvo stava duma na tiq poliai za kakvo im plashtat ? da bqha mu naeli apartament 5 zvezdi v slunchev brqg toi e obvinen v ubiistvo te go puskat da gleda televiziq ???? ama nali sa policai nishto nqma da im napravqt kade e zakona za kakvo si govorim ??????? pomislete malko kade spi zakona netrqbva li da se vzemat merki sreshtu policaite kak taka sa go pusnali da gleda televiziq zamislete se malko be !
11.
Сведущ
01.09.2012 16:14:20
3
7
До gad:
Служителите на съдебната охрана не са полицаи.
Често разпространена заблуда, която те не искат много-много да разсейват.

За точна информация какви са и какви точно са правата им, виж членове 391 - 394 от Закона са съдебната власт.
10.
един
01.09.2012 15:51:02
0
4
-----НЕМСКИ МОРАЛ----- ---НА НАС БЪЛГАРИТЕ ТОВА НИ ЛИПСВА---
9.
Джефри
01.09.2012 15:21:17
1
4
Копи/Пейст от други форуми

Не беше ли по-лесно, "самоубиецът" да оголи кабела и да си пусне тока, отколкото да си туря въжето!?

Лек човек не може да се обеси с кабел на телевизор, връзвайки го на хоризонтална стена и с отвързани ръце. Поне три елемента на криминалистичната експертиза биха били съмнителни:
- Как е стегнал възелът?
- Как е издържал кабелът?
- Как е останал без реакция самоубиецът? Не е стъпил на решетката, не се е хванал за нея!?

Кой (звание, пагон) е направил огледа на местопроизшествието и гарантира със своето служебно положение, със своето име, със своята професионална квалификация, че това е станало така, а не по друг начин?



Ми просто всички от смяната , заедно с началника трябва да се увонят на мига...И да им се повдигнат обвинения ...Къде я е гледал тая телевизия..В килиите телевизори няма..Това означава че са го извели от там..Кой , защо, срещу каква сума..



Каква телевизия е искал да гледа??? На какъв език? На български ли? Да не би в ареста да има кабел и немска телевизия? И как установиха, че е депресиран толкова бързо, психиатър ли го е прегледал, кой е психиатърът? Нещата, които се случват в България са СТРАШНИ.Трябва германците активно да се включат в това разследване, за да излезе истината на бял свят
8.
до Бин
01.09.2012 13:29:51
4
9
Не думай! Как зад сградата? И ще искат 30% увеличение на заплатите! Дай им да люпят семки и да лапат мухи!
7.
Бин Ладен
01.09.2012 12:18:03
2
3
И как стана уж в ареста пък го намериха зад сградата???
6.
Бин Ладен
01.09.2012 12:16:35
2
3
И сега онзи цветанов ще изкара производителя на кабела виновен,щото са го направили прекалено здрав.Ще издадат европейска заповед за арест на производителя сигурно.
5.
gad
01.09.2012 11:52:17
2
3
айде сега всичките пародии на полицаи дето се наричат съдебна охрана един голям ШУТ в гъза и на село при свинете.Палячовци
4.
gad
01.09.2012 11:52:14
1
6
айде сега всичките пародии на полицаи дето се наричат съдебна охрана един голям ШУТ в гъза и на село при свинете.Палячовци
3.
nikoi
01.09.2012 10:40:25
1
4
te v aresta i samolet 6te mu vkarat ,no nqma leti6te
2.
Вашето мнение
01.09.2012 09:05:55
5
12
Не ме учудва. След като ОД на МВР-Бургас и БОПа пуснаха терористите да се взривят на летището, това че някой се е обесил в съседната стая на дирекцията не е нищо.
Те са заети да следят кой колко пари и има и какво обвинение да му повдигнат.
1.
Остап
01.09.2012 08:50:50
2
11
Защо не са го закарали на цирк, за да му мине депресията! Или да бяха поканили аниматор в ареста, за да го забавлява!Това е страхотен фал, при положение, че на арестантите им взимат връзките на обувките и коланите, да му оставят кабел да се беси! Само защото е чужденец ли са толкова загрижени за душевния му комфорт, или са си такива с всички арестанти? Некадърници!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Превърнаха стара каравана в библиотека Превърнаха стара каравана в библиотека Целта е да се даде втори живот на вече прочетените книги 6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа 6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа Те с добри биографии, притежават знания и умения, за да защитават интересите на своите съграждани БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 Страната ни продължава традицията железопътният ни транспорт да е мърляв със стари изтърбушени влакове ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното Ролята на лошите, разбира се, поемат закостенелите родители, които не разбират поривите на младите души Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Не можем да заменим ролята на учителя с робот, но в много от предметите дигитализацията навлезе  Жена почина в зъболекарски кабинет Жена почина в зъболекарски кабинет ИА „Медицински надзор“ назначи проверка по случая Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Униформеният е временно отстранен, след като в социалните мрежи е публикуван скандален клип Банките затягат ипотечното кредитиране Банките затягат ипотечното кредитиране От АББ отбелязват още, че банковата система у нас се характеризира с високи нива на капиталова адекватност Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Сред тях има бъдещи лекари, прависти, криминалисти и IT специалисти За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас Партии в България няма, те са търговски дружества, които целят само едно - търговия с власт и влияние, каза лидерът на Коалицията
Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори