×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Москва пуска клип от гавра с руски собственици на имоти в Равда


Москва пуска клип от гавра с руски собственици на имоти в Равда
Жената на строителя на луксозния комплекс от затворен тип „Лесо“ Росица Михалева (вдясно) крещи на изрядните собственици: Изчезвай от басейна, нахални сте, няма да влизаш!
03 Август 2012, Петък, 14:57 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Видео Ивелина ДОНЧЕВА

„Изчезвай от басейна, няма да влизаш, ама сте нахални“, крещи Росица - жената на строителя на луксозния комплекс „Лесо“

Просташка сцена на гавра с изрядни руски собственици на апартаменти в бутиковия комплекс от затворен тип „Лесо“ в Равда ще се завърти в московските информационни медии, за да покаже как се отнасяме с чужденците на наша територия. Видеозаписът бе предоставен ексклузивно на Бесове.бг на 1 август (виж видеото).

Безумният екшън е от 27 юли и се разиграва пред басейна на „Лесо“ на ул.“Бриз“34. В този луксозен комплекс от 60 апартамента, 80 % са с руски собственици. Вижда се как Росица - съпругата на строителя на обекта Христо Михалев от старозагорската фирма „Лесо инвест“ООД налита на бой и обижда руснаците.
„Изчезвай от тука, няма да влизаш в басейна, няма да са разпрааме ся с тебе, айде махай се“, крещи Росица на рускинята Ирина Павловна Софронова  и на двете й деца, които от страх започват да плачат. Софронова е сред съгласилите се да платят по 10 евро на кв.м от закупената собственост, които строителят Христо Михалев иска за поддръжката. Въпреки, че е платила, за разлика от онези, които се противят, тъй като в договорите им за поддръжка пише 5,6 евро, към нея отношението е като към натрапила се клошарка.
Скандалите в луксозния комплекс „Лесо“, на 50 метра от морето, са започнали от по-миналата година заради изнудването от страна на строителя.  Но този сезон са станали нетърпими.

Комплексът е построен през 2008 г. и чужденците още тогава са подписали договори с Михалев да поеме след сделките управлението на имотите им за по 5,6 евро на кв.м. Което било съвсем приемливо – по около 500 евро годишно. Въпреки че ползват летните си домове само между юни и септември. Всеки сезон той вдигал цената без това да е залегнало в договорите им. От миналия сезон почнал да начислява по 10 евро.

Бутиковият комплекс "Лесо" има 60 апартамента, повечето продадени на руснаци като свръхлуксозни имоти - с  басейн, паркинг, ресторант и фитнес
На общо събрание миналото лято собствениците избрали с мнозинство друг управител – техен сънародник, постоянно живеещ в Равда и го регистрирали в Община Несебър, но Михалев продължавал да ги тормози и да им иска пари. Тази пролет чужденците заварили апартаментите си обрани и сезирали полицията и прокуратура. От РУП-Несебър обаче им заявили, че не могат да разследват кражбите, понеже нямали приемо-предавателни протоколи за имуществото, което оставили за пазене на подчинен на Михалев.
„Предадохме ключовете си през септември на Тодор – служител на Михалев, върнахме се през юни – няма ни ги компютрите, нови автомобилни гуми, комплекти с инструменти“, жалват се руснаците, но от МВР засега не са показали, че са готови да разследват.

Управителят, избран с мнозинство съгласно българския закон за етажната собственост, регистриран в кметството в Несебър, все още не може да встъпи в длъжност, тъй като пазачите на Михалев не го допускат.
Очаквайте репортаж на екип на Бесове.бг, който отиде на място, за да провери случилото се.
„Не мога да ви кажа нищо за г-н Михалев“, каза ни човек от охраната на комплекса, който вдига обявените за връзка телефони. Иначе в интернет и в раздаваните брошури за реклама на комплекса, пише че става въпрос за продажба на луксозно обзаведени апартаменти, с лятна градина, ресторант, басейн, закрит паркинг и фитнес зала.





52
Коментара по темата
52.
tgurjspsfox
05.09.2012 03:43:44
0
0
sKY11r , [url=http://gbbntumxsjto.com/]gbbntumxsjto[/url], [link=http://vphnbrcicfbk.com/]vphnbrcicfbk[/link], http://mabwjcxieivp.com/
51.
wqphir
03.09.2012 08:49:17
0
0
BOXN7n , [url=http://tphxeywieggn.com/]tphxeywieggn[/url], [link=http://ryuscvkvsmrh.com/]ryuscvkvsmrh[/link], http://tnrmbcjhjtmx.com/
50.
indtsiskq
02.09.2012 21:20:42
0
0
2V2bmI <a href="http://lwdzeaypveap.com/">lwdzeaypveap</a>
49.
Jef
01.09.2012 22:51:51
0
0
This is the percfet way to break down this information.
48.
Bulgarin
29.08.2012 14:02:18
1
2
SRAM ME E CHE SAM BULGARIN!!!!!!
47.
izrod
22.08.2012 12:12:28
2
5
tiq koito zashtitavat bg uroda samo shte kaja che si e namerila maistora, dostatuchno e da se vidi otnoshenieto i kum malkite deca koito ne sa vinovni, seldki gaden izrod vidql nqkoi lev!
46.
Ива
10.08.2012 09:40:28
1
2
Аз работя в съседен комплекс, тези рускини са по цяло лято в България, други идват за по 2-3 седмици и никой не се е оплакал, даже всички са много доволни и казват, че това е най-хубавия комплекс в Равда. Тези явно за цяло лято им омръзва почивката и си намират занимание... Доста тъпо и подло занимание бих казала.
45.
Leon
10.08.2012 08:55:13
1
3
Тази жена с камериерската униформа, дето се прави на преводачка за да изрази нейното мнение, каква инвеститорка в такъв комплекс е? Грабила е от обезщетението апартаменти и не и се плаща поддръжка. Нищо чудно тя да ги надъхва руснаците да не плащат, за да не е сама. И как може да инсценират такава ситуация, да я пуснат в интернет и да пишат такива глупости, това не нарушава ли човешките права ? Нарочно са изнервили до максимум горката жена, за да я снимат и постнат в интернет, и да се правят на жертви.. Михалев не беше ли обявен за най-добрия строител в България, и не е ли човек, на който всички строители се възхищават? Ще тръгне той да печели стотинки от "бедните" собственици на апартаменти. Глупости!!! Аз ако бях на него, щях да ги осъдя всички.
44.
Генов
09.08.2012 18:26:36
2
3
На стиснати руснаци вълната им виновна. Кой нормален собственик ще гони хората, ако са си платили и са изрядни. Ако това беше така, щяха да са извикали дори и Путин.
43.
pepsi
09.08.2012 13:42:47
1
3
Купуват апартаменти в комплекс с удобства и не искат да плащат после поддръжка, и 6те евро на кв.м. не са си платили даже. Предоставя им се пълен отчет за разходите и пак недоволни...Ако бяха купили в Форт Нокс и не плащаха, вече щаха да са осъдени отдавна. А там поддръжката е 10 евро/м2, без да смятаме, че за всичко останало и за всяка една услуга ги таксуват щедро, а отчет никой не им дава. В комплекс Лессо от миналата година поддръжката е намалена на 8 евро/м2 за всички, 10 евро е било само 1 година и след като е нямало предвидени големи разходи за следваща година, са я намалили. За поддръжката на подобен комплекс по-малко от 8 евро няма как да бъде и няма никъде по черноморието. В Москва за техните супер мизерни сгради плащат много повече от това. И в коридорите им такава смрад е там... Но там никой не им обръща внимание, и са дошли тук да претендират и да изнудват... И лошото е, че като гледам доста хора ги подкрепят без да са изслушали другата гледна точка. Много жалко! Дано да не ви се случва руснак да ви изнудва. Защото тогава и вие ще му крещите да не влиза в басейна ви и това е най-малкото със сигурност. Човечното отношение не го ценят тези руснаци. Дано да спат спокойно, след като не спряха да лъжат и да мажат.
42.
Magazina
09.08.2012 11:43:16
1
4
В този комплекс не стоят по този начин нещата. Тези хора, които се оплакват в видеото са едни от некоректните платци на такса поддръжка на комплекса от няколко години. Комплекса е чист и спретнат за разлика от заобикалящите го. Моля вземете и отсрещната гледна точка.
41.
saltman
08.08.2012 15:45:20
1
1
Тази дърта вещица не единствената в българския туризъм. Трябва да се обяви за забранен вид и да не се допуска до чужденци. Хората идват на почивка и оставят пари в България. Който плаща има право. Така е по цял свят.
40.
Rebirth
08.08.2012 13:19:56
1
1
Spored men ruskinqta e vinovna I ne psuvaite sobstvenika na zgradata zastoto kakto vijdam nqmate akul v glavata zasega hotela e pulen do dupka nqma svobodni apartamenti I somorazprava mejdu rusnak s sobstvenika na zgradata nqma. A stom nqma I policiq - police
znaci vinovnika e cujdeneca.
39.
Kum lisa
08.08.2012 11:44:24
3
3
Vsichki,koito poluete sobstvenichkata- vqrno e, povedenieto i e grozno i nevazpitano. Obache se zamislete-kak taka nqkoi zapochva da snima v momenta, v koito se razrazqva skandala-mnogo udobno, ne izglejda li malko predizvikano vsichkoo? Nqma li tova da e mrysen nomer na "brqtqta rusnaci" , s koito iskat da popravqt neshtata,za koito sa spali navremeto? To qsno,che ne sa se otnesli korektno kym tqh,ama i tehniqt otgovor e dosta dolen. I za posledno da kaja- koito ne se e zanimaval s ruski tursiti,toi ne znae kolko visokomerni sa i kak mislqt,che vsichki sa im dlyjni i,che nie sme vtora ryka hora! Taka,che....ne kategoriziraite na "kranti" i t.n., dokato ne osmislite vsichki gledni tochki.
38.
Българка
08.08.2012 09:27:45
2
7
Защо всички плюят сънародника си и подкрепят наглото поведение на рускинята, не мога да разбера?! На "изрядната руска гражданка" и се поиска документ да потвърди, че е платила, а тя всячески се стреми да избута българката, за да й покаже, че ще си прави каквото си иска и не я интересуват никакви правила. Не е ли редно да го представи и въпроса да приключи?! Сигурно, за да й искат документ има причина и тя е, че не е платила най-вероятно! Тези руснаци са много нагли, държат се с нас все едно сме им длъжни защото си купуват в България имоти, а никой не ги кара насила, не спазват никакви правила, правят се, че не разбират езика, могат да извикат журналисти! Хубаво е българите да си съберем малкото останала гордост и да не позволяваме на никой да демонстрира наглост подобна на тази руска гражданка! Погледнете видеото отново, моля, но не забравяйте, че сте българи и живеете в България!
37.
Антей 66
07.08.2012 19:55:50
1
2
Ако я хване тая яка рускиня и я захвърли в басейна не я виждам .Пък и ако не умее да плува-трябват и 10-15 секунди на това извънземно.
36.
Отлично 6
05.08.2012 05:37:59
2
7
Аууу, това не е ли Славка Лютова от с. Равда ? :-)
35.
До РЕРС
05.08.2012 00:23:15
4
16
Не се прави на "дръж ми шапката".Много добре знаеш и ти,и всички останали,че този "питбул" им е целувал задниците на рускините,само и само да купят имот в нейния комплекс и са обещавали от пиле мляко за да ги убедят.Сега когато трябва да изпълнява обещанията си,започнала да вика.Кога яде баница не рева!!!
Предлагам да им бъде конфискуван имота за назидание на всички уникално нагли и безскруполни собственици на подобни имоти.
34.
Kучо Кучев
04.08.2012 19:57:48
2
11
Малиииий,тая дъртата кощрамба на снимката мяза на куче бе!!На куче порода питбул!Че като я гледам даже е и с обратна захапка!Ами че те руснаците требе да ги водят при някоя баба да им лее куршум за уплах бе!
33.
Комшия
04.08.2012 18:03:32
2
17
Братя българи,
Един ден Радой Ралин се смълчал...тъжно...и след доста часове казал:"Чудя се как са ни търпели турците 500 години.."
Откажете се -няма да можете да направите държава,не е злорадство-просто няма да можете...
32.
лекия
04.08.2012 16:01:00
3
8
старата "буржоазия" която преди 10 г. гледаше домати и краставици на мястото на тези комплекси днес се нагуши с някой лев от обезщетения и още не е доволна. Руснаците ще ни оправят...имат повече пари от нас за рушвети запомнете го... и повече далавери знаят от нас да правят...тая собственичка да се радва докато може, за да не стане да чисти басейна утре и да моли хората да се къпят в него..
31.
РЕРС
04.08.2012 15:41:19
5
5
Нека погледнем на нещата и от другата страна.Не може да ползваш нещо което не е вписано в нотариалния ти акт ,че е твоя собственост.Ако са си платили нека институциите да се заемат със задълженията си,но ако не са платили то този който плаща за обслужването и поддръжката на басейна е в пълното си право да ги изгони.За сведение на тези които не знаят поддръжката на месец на един басеин е от 500лв. нагоре,запълването с вода струва 2лв. на кубик,а този басейн е над 100кубика,преливането на басейна на ден е от 1 до 3 кубика вода и още един куп щуротии по наредбите за басейните.Така че нервите на тази жена не ги съдете ако някой иска да ползва а не плаща.Нека компетентните органи си свършат работата и тогава да съдим когото трябва.
30.
нищо ново
04.08.2012 13:44:17
5
10
Никой нищо няма да им направи на собствениците- ще бутнат някой лев на когото трябва и ще продължат да тормозят хората. После ще вдигнат поддръжката на 20 евро и ще си избият рушвета. За съжаление така се процедира в България. Не заслужаваме да имаме държава и скоро няма да има Република България, а ще стане " България" ЕООД със собственик Б.Б.
29.
Кристина
04.08.2012 13:35:10
1
16
Този клип трябва да се покаже по всички медии!"Бесовете" сигнализирайте за случая ,защото заради такива Селяндурки с изявена липса на възпитание България трупа черни точки!!!
28.
някой
04.08.2012 13:10:52
2
13
Ама Вие сте едни лоши, нали я виждате грозничка и не е правила секс от преди години и то нервите не издържат.
27.
Грозната кака се наака!
04.08.2012 12:40:47
2
15
Има един мнооого стар лаф,който гласи следното:ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ Е НАСЕЛЕНА ОТ ЕДИН МАЛЪК,НО МНОГО ПРОСТ И ЛОШ НАРОД!
26.
batmario
04.08.2012 12:36:48
1
18
в Чехия един собственик на хотел беше заградил един асвалтиран плац-незаконно естественно- и събираше пари...един ден дойдоха руснаците,закачиха бариерата за един джип и я искъртиха."Помолиха"охранителя да напусне и от тогава този паркинг пак си стана общ за всички...Така ще стане и за този басейн.Даже ако работата загрубее басейна ще стане обществен за ползване от всички хора в Равда.Следете темата и ще видите...
25.
fredi
04.08.2012 12:09:03
1
11
taq grozna darta4ka kak moje da e takav izrud da se pravi na golqmata rabota , 4akai malko ma jenata si e kupila apartamenta kato go prodava6e e pravila reklama basein4e fitnes pak sega kato vze parite nqma vliza6 tuka nqma da polzva6 tova smotana starozagorska kranta
24.
Абрамович
04.08.2012 12:02:16
1
6
Абе, тъпаци защо не го направят с мои туристи и да видим как гори т.н. супер луксозна хасиенда.. Смешници сте, ама ще ме настъпи някой и ще чуе цяла България, страхливци.
23.
no name
04.08.2012 11:15:39
2
9
zaradi takiva kato taia tapa starozagorska nervna izkufiala kranta,vidiala niakoi lev kato prodali niakoi drug apartament shte strada cialata darjava,takiva triabva da zajiveiat v chujbina niakoia druga godina i da im promiatmozacite.tapa svina izrod.ako biah naruskiniata shtiah da ia izgarmi as neshto,ama i tia ruskiniata hitra slojila kamerata i otishla na basein,da snima skandala EVALA
22.
алеко
04.08.2012 10:38:24
1
12
четете бе хора, бай ви алеко, го е казал преди сто години, не дай боже сляпо да прогледа, пусти парички, размътиха мозъците на хората...
21.
Тази грозотия
04.08.2012 10:29:28
1
14
изплаши децата и ги разплака :( Егати старозагорския цървул! Собственичка! Бързо НАП на проверка!
20.
бонев
04.08.2012 09:59:36
1
10
към 6 той частника вероятно е много способен строител,след като е построил такъв хубав хотел. Но при толкова зла жена смее ли да се обади!Недопустимо поведение към туристи и още по грубо е отношението към невинните деца.Ако има нещо допълнително да се доплати не е този начина финансов спор да се урежда в разгара на сезона.Прави се предварителна уговорка или договор и които не я спазва,задължително си плаща неустойки. Тази е хем зла, хем и глупава. Не се прави така!Ще прогони всички туристи, колкото и луксозен да е хотела щом не могат да ползват басейна му все едно са били излъгани.Никой не ще е доволен почивката му да е нарушена от скандали за нещо за което си е платил.Тази патка какво иска 10 евро за басейна ли? Повече от 5-6 евро не би дал никой!
19.
някой си
04.08.2012 09:01:02
1
14
ДА ЕБА И БЕЗФОРМЕНОТО ЧУДОВИЩЕ,ДЪРТА ИЗКУФЯЛА АНФОРА-ЩОМ СИ ПРОДАЛА И СИ СИ ДАЛА ГЪЗА ПОД НАЕМ,А И ХОРАТА СА СОБСТВЕНИЦИ,НОРМАЛНО Е,ИЛИ ИСКАШ ДА ТИ ПЛАЩАТ ОЩЕ ОТГОРЕ ЛИ??МАЙКА ТИ МИНДИЛ ГРОЗЕН-БЕЗФОРМЕН-СОБСТВЕНИЧКА БИЛА-УРОДА ГРОЗЕН
18.
lavender
04.08.2012 05:49:47
2
23
Голяма простотия,голямо излагане !!! За един басейн !При положение,че продаваш апартаментите в комплекс от този тип няма как хората да не искат да си ползват екстрите,още повече че (според репортажа) са си платили .Вярно е че руснаците са доста нахални,но са платежоспособни клиенти (за разлика от социалнослабите англичани, баби германки и алкохолизирани скандинавски тийнейджъри) и в тази криза са спасение за родния бизнес. Закъсалите строителни фирми ще прогонят и последните си клиенти.Туризма и търговията също ще загубят заради тях.
17.
Valya
04.08.2012 00:17:01
1
21
Пак се изложихме.. Ние Българите сме мръсно племе .. колкото да не ми е приятно да го казвам.. Хората идват с парите си , дето се вика ни дават хляб по черноморието.. Ама ние можем само да се оплакваме , че няма пари , че в България нищо не става ... Да вземем една съседна Турция дето сме първи да ги нареждаме , та "рязани" та "бургии" та чалми".. просто там чужденецз, туриста е бог.. а тази госпожа -този крокодил трагнала шеф да го раздава .. Аз ако бях на рускинята ,нямаше да издържа и щях да я нашамаря ..
16.
m777
03.08.2012 23:54:50
1
13
Vsi4ki tuka koito pishite da se saberem i da otidem v tozi kompleks i da vlezem v baseina da vidim tozi UROD kak shte ni spre.....zaradi takiva URODI shte izbiagat ruskite klienti na imoti ...........
15.
БАЙХУЙ до 13
03.08.2012 19:17:10
2
10
Ела да ми направиш на мен свирка,малоумник!
14.
poli
03.08.2012 19:07:14
1
13
това бясно българско куче трябва да се трича против бяс
13.
mitko
03.08.2012 19:02:49
2
17
kak moje takova ne6to bila sobstveni4ka horata sa kupili apartamenti .a tq vse o6te se misli za sobstvenik ebahti isteri4nata babi4ka
12.
skif
03.08.2012 18:06:14
9
5
Не е достатъчно само да се възмущавате, трябва и свирка да им направите на бушмените.
11.
sram !
03.08.2012 16:54:13
1
14
sram me e ,che sum Bulgarin , kato gi gledam takiva...ne e samo taja - ima gi mnogo po moreto....OVCE prosti ,tova otnoshenie e NEDOPUSTIMO s klienti , s turisti, s chujdenci na gosti ako shtete. No niakoi den skoro shte go usetiat mnogo bolezneno tova
10.
geno
03.08.2012 16:50:05
3
18
zaradi takiva gadni selqnki kato taq hora na v 4ujbina si mislqt 4e vsichki bulgari sa cigani i izmamnici nqma takava dolnotiq i alchnost potresen sam
9.
111
03.08.2012 16:39:42
3
30
УЖАС ТОЗИ ДЪРТ И ГРОЗЕН КРОКОДИЛ КАК СЕ РАЗКРЕЩЯ НА ДЕЦАТА И МИЛИЧКИТЕ СЕ РАЗПАЛКАХА.ТРЯБВА МИГНОВЕННО ДА СЕ СИГНАЛИЗИРАТ ИНСТИТУЦИИТЕ
8.
...
03.08.2012 16:20:53
3
30
Браво , браво ! Нали на тези туристи чака цялото черноморие ? Нали те са най-платежоспособните тук ? След години като се чудите , защо и те са изчезнали се сетете за тази ни българщина ! Знаем само да крещим , да обиждаме и да караме хората да си мислят , че са ни роби .... ужасен клип , потресох се , че една жена , на възраст и то , може да се държи толкова арогантно и грозно !
7.
slp
03.08.2012 16:08:06
3
34
тая е пълна хлебарка! ударила я е критическата и сега е холеричка! не я е срам , и то да крещи така пред дечицата на майката . каквото и да е, грозно е и ме е срам ,че това говедо е българка! дърта кранта. е затова туризма ни е плачевен.
6.
Milko
03.08.2012 16:08:06
2
7
е ами не го сгази, ще му пратят БОПаджите от служба поръчкови акции.
Те и без това по цели вечери висат по дискотеките и разпространяват дрога, та това ли няма да направят.
5.
Моеихей
03.08.2012 16:03:55
3
15
Не е лошо да го прегази икономическа полиция тоя "честен частник"
4.
imenno
03.08.2012 15:36:41
2
21
tipichna BG-prostotia , koiato triabva da bade izkorenena ako iskame da imaem Turizam !
3.
Собственик
03.08.2012 15:29:45
4
28
Според мен трябва да информирате НАП за случващото се в този комплекс.
2.
avatar
03.08.2012 15:13:41
3
17
toq urod bulgarkata prilicha na avatar.
1.
МВР посредник
03.08.2012 15:10:41
2
14
а така. сега БОПа и полицията да отидат и да съберат някой лев за чадрър на собственика. Ако не, да го обявят за престъпник и ползват рускинята като защитен свидетел.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Най-хищната риба в Черно море е леферът, той не спира да убива по-малките риби, с които се храни, дори когато се е наситил, реже ги с острите си зъби като с ножица, разказа Димитър Янчев Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Той насърчава дренажа на излишната течност от тялото, помага в борбата с подуването и дава усещане за лекота Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Сестрата на Мартин Иванов споделила на Ваня Щерева, че той си търси гадже
Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори