Вкусна, топла и ароматна гъбена супа с пиле
Идеална за студените есенни дни
Необходими продукти
1/2 пиле
300 г гъби
1-2 моркова
1 резен целина
1 с.л. брашно
1 ч.ч. прясно мляко
2 яйца
сол
магданоз
лимонов сок
черен пипер
Начин на приготвянe
Пилето се нарязва на порции и се вари в подсолена вода заедно с нарязаните моркови и целина. Щом месото и зеленчуците поомекнат, се прибавят измитите и нарязани гъби. Супата се вари още 20-30 минути и се застройва с разбитите в млякото яйца и брашно. Готовата супа се сервира подправена с лимонов сок, черен пипер и магданоз.
Revolut закрива левовите сметки: автоматична конверсия в евро от 17 декември 2025 г.
На 17 декември почитаме Свети пророк Даниил - покровител на вярата, дома и благоденствието
Мъгливи сутрини и слънчеви следобеди: Температурите тръгват нагоре до уикенда
Гъсти мъгли, заледени пътища и ограничения по магистралите в навечерието на празниците
МВР предотврати имотна измама за стотици хиляди лева в "Малинова долина"
"Форбс": Илон Мъск е първият човек с нетно богатство от над 600 млрд. долара
Коледната украса крие сериозни рискове за домашните любимци, предупреждават ветеринари
След еврото: Цените на жилищата у нас ще скочат с до 10% още през 2026 година
Пламен Константинов остава в Локомотив Новосибирск до 2028 година
България и още 7 страни обявиха Русия за най-голямата заплаха за сигурността в Европа
Изискана рецепта с яйца и хайвер
Пиян поляк намушка българка след скандал в апартамент в Германия
