×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Столични дарители ни питат къде са бургазлии. Хора, помогнете ни!


Столични дарители ни питат къде са бургазлии. Хора, помогнете ни!
Радостина и Делян Коджабашеви
Тема в развитие
виж още
скрий
16 Юли 2012, Понеделник, 21:40 ч.
Автор: Бесове.Бг

Ще опитаме на 27 юли да склоним певците от „Бургас и морето” да направят Генерална репетиция с благотворителна цел - за нашата Ади

Генералната репетиция на „Бургас и морето” може да се превърне в благотворителен коцерт за 19-годишната Аделина, която има нужда от спешна живототспасяваща операция в чужбина. Това каза за Бесове.бг бащата на болното момиче и обясни, че Община Бургас е обещала пълно съдействие.

Съвсем скоро ще се бъдат опънати и благотворителните шатри в центъра на Бургас за набиране на средства, по инициатива на съученици и приятели на Ади.

За болестта на момичето и спешната нужда от пари се разбра, след като през уикенда потресаващо клипче с Ади направено в болничната й стая заля социланите мрежи. Аделина страда от рядко срещано заболяване на костта, което представлява злокачествен тумор. Приятелите й са разпространили афиш във Фейсбук с размерите на корица за профил. Почти половината бургазлии са сменили вече веселите летни картини в челата на личните си страници, за да подкрепят Ади с нейната черно-бяла корица.„ Истински бум от смс-и имаше през тези два дни, събраха се хиляди левове и всичко това предимно от децата, които седят в мрежата, това ни върна вярата, че ще упсеем”, разказва още бащата.

Екип на Бесове.бг влезе тази вечер в дома на семейство Коджабашеви часове след като Ади е била изписана от Бургаската онкология след пордната химиотерапия. Вижте какво разказаха Радостина и Делян Коджабашеви за борбата, надеждата и вярата в спасението на тяхната дъщеря, пред нашата камера.

Крайният срок за събиране на непосилната сума от 91 660 лв. за операция в Израел е септември месец. За да помогне изпрати смс: DMS ADI на номер 17 777

Банкова сметка за набиране на средства: 

УниКредит Булбанк
BG 90 UNCR 7000 1520 6364 10 BGN
BG 43 UNCR 7000 1520 6364 80 EUR
SWIFT / BIC CODE – UNCRBGSF
титуляр на сметката – АДЕЛИНА ДЕЛЯНОВА КОДЖАБАШЕВА

 




В категории: Лична драма


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
101
Коментара по темата
101.
важно за Лилиенцето Иванова
15.11.2014 16:03:09
0
0
Надявам се въпросната и многообсъждана Лили да ми пише на имейл [email protected]
Интересувам се от истината !
Основно за създателите на ДМС корпорация прибиращша парите на хора решили да даряват по изключително непрозрачен и наивен начин парите си.
www.spravedlivostbg.com
100.
Nansi do LILI
02.08.2012 23:11:30
2
1
Boje Gospodi kolko zloba ima v tova momiche!Lili danebi slu4aino Adi da ti e otmyknala gadjeto a?Takava zloba, takiva tejki dumi tova ne e normalno be chove4e.Kakvato i da e koshtrava ili ne tq e Chovek ,nosi dusha ..kakto i ti .Govorish za Bog,draga dosta vreme shte gorish v Ada ,povqrvai.Qvno poznavash momi4eto no tova ne ti dava pravo da kylnesh ne ti dava pravo da obijdash drugite .Meko kazano na takiva kato teb az im kazvam FICK DICH!moje da ne mi otgovarqsh zashtoto nqmam jelanie da cheta takiva izleaniq!Na roditelite i na Adi moga da pojelaq samo Uspeh i skoroshno ozdravqvane Adi!P.P na teb syshto skoroshno ozdravqvane Lili!
99.
Лилиенцето Иванова
02.08.2012 07:56:13
1
4
А може ли да вложите малко повече патетична ярост и омраза към мен моля, някак си, по-така, да се доближите до Селямсъзката и Ваарламовица в клетвите и заканите си, хахах
Сигурна съм че сте близък/близка с миекащите алчни селтаци Коджабашеви и изкензаната им кощрамба Ади, имате много сходства в муфтаджийското си разбиране за Доброта и Хуманност. Няма съмнение, че сте някой от черните ангели на Ада/ Ади. Толкоз красота на едно място дето сте сбрали у Вас, наистина идва от туй "Свято семейство" Коджабашеви и миекащата, лакома селтачка с картонените пустосвания към всеки, който не й кихне смс - Ади, да...
98.
ДО ЛИЛИНЦЕТО ИВАНОВА
01.08.2012 23:59:03
2
1
СЛУШАЙ КАКВО ЩЕ ТИ КАЖА БОКЛУК ДОЛЕН МРЪСЕН,МОГО ДОБРЕ МЕ ЧУЙ И СИ ГО ЗАПИШИ ДОБРЕ В ПРАЗНАТА ТИКВА.ЗА КОЯ СЕ ВЗЕ ТИ ЧЕ ДА ГОВОРИШ И ОБИЖДАШ ТАКА АДИ И РОДИТЕЛИТЕ И МА,КОЙ ТИ ДАВА ПРАВО ДА НАМЕСВАШ ГОСПОД,И ДА РАЗДАВАШ ВЪЗМЕЗДИЕ ВМЕСТО НЕГО МА МАЛОУМНИЦЕ,ЩЕ ВЗЕМА ДА СЪБЕРА ДАРЕНИЯ ДА ТЕ ЗАВЕДАТ В ПСИХИАТРИЧНА КЛИНИКА ,ИЛИ В МОРГАТА ЗАЩОТО НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ЖИВЕЕ ТАКЪВ МРЪСЕН БОКЛУК КАТО ТЕБЕ.МНОГО ДОБРЕ ВНИМАВАЙ КАК НАРИЧАШ АДИ,ДА НЯМА НУЖДА ДА ТЕ НАМИРАМ И ДА ТИ НАПЪЛНЯ ПРАЗНАТА ТИКВА С КРЪВ...ИЗРОД ГАДЕН СИ ЛИЛИЯНО,НЕ СЪМ ВИЖДАЛА ТАКОВА ДОЛНО И ИЗПУШИЛО СЪЩЕСТВО КАТО ТЕБЕ,ТИ СИ ДУШЕВНО МЪРТВА,НЯКАКЪВ ДЕМОН СЕ Е ВСЕЛИЛ В ТЯЛОТО ТИ,ЧЕ ДА ПИШЕШ ТАКИВА КОМЕНТАРИ ТЪПА КРАНТО,КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ИЗРОДИ КАТО ТЕБЕ ,АА ПОВДИГА МИ СЕ НАПРАВО.ЕДИН ЖЕНСКИ ЦИКЪЛ Е ПО ПРИЯТНА ГЛЕДКА ОТ ТЕБЕ МРЪСНА ЧУМО,БОГ ЩЕ ТЕ НАКАЖЕ ЧЕ ГОВОРИШ ТАКА ЗА ЕДНО ИЗСТРАДАЛО СЕМЕЙСТВО И ПРЕКРАСНАТА ИМ ДЪЩЕРИЧКА,КОЯТО Е СТРАХОТЕН ЧОВЕК.ЧУЯ ЛИ ОЩЕ ЕДНА ДУМА ЗА ЧИЧО ДЕЛЯН,ЛЕЛЯ РАДОСТИНА ИЛИ ЗА АДИ,СЕ ЗАКЛЕВАМ ЧЕ ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ,И ЩЕ ТЕ НАКАРАМ ДА СЪЖАЛЯВАШ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЛАЙНОМЕТКЕ ГАДНА.ИЗЧЕЗНИ И ПОВЕЧЕ НЕДЕЙ ДА ПИШЕШ,ЗА ДА НЕ ПОСТРАДАШ ЖЕСТОКО МУМИО,И ЕДНА ВАНА С ГИПС НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ ТЪПА КУЧКО..ВНИМАВАЙ КАКВИ ГИ ДРЪНКАШ ЗА АДИ,ЗАЩОТО НАИСТИНА ЩЕ ТЕ НАКАРАМ ДА СЪЖАЛЯВАШ.АКО ИМАШ НЕЩО ДА МИ КАЖЕШ ЛИЛИО,ПИШИ В СКАЙП- sladko_bebs93 . ПРЕДУПРЕДЕНА СИ ШАВРАНТИО!
97.
Лилиенцето Иванова
27.07.2012 10:12:00
7
4
Меркантилни ръдльовци, хахах...много са дразнещи разобличаващите ми коментари, нали. Те ви пречат да си пълните касичката - разни плешундери без морал и ценности като Стефан Гамзиов, семейство и отбор от 27 празноглави щайги, на които в главата им освен кинти и мисли за придобиването им нищо друго свястно няма, ах, да, има - фалшиво подражание на умен, деен идеалист, а всъщност алчен селянин стотинкар, родеещ се като манталитет със селтаците Коджабашеви, интернет викач и фейсбук глашатай на каузи за лично облагодетелствуване, буохохох, каква гнъс само...
96.
До сбръчкосаната баба Лилиенцето Иванова
26.07.2012 23:01:28
2
2
Ти си олицетворение на името,което използваш.Пожелавам ти да те сполети трагедията на Ади и нейните родители,които с всички възможни средства се борят за нейния живот.Та тогава да се сетиш какво си мислила и изказвала и да молиш Бог за прошка.
95.
Nadia
26.07.2012 01:39:26
2
1
lILENCEEEE aide stiga tuk pishatv podkrepa na ADI prestani dosadna si i bezinteresna,nameri si drugi saitove v koito da prilagash gavrite si i ti pojelavam da ti se sluchi dvoino po-goliamo neshtastie ot tova i nikoi da ne ti se otzove!!!
94.
besen
25.07.2012 18:30:10
2
2
Лилиенце, да ти еба майката
93.
Лилиенцето Иванова
25.07.2012 14:13:53
4
3
Е много Ви се ще да съм луда и да съм с бесове, по тези географски ширини свестните ги считат за луди, да, а болното, нездравото и гниещото все се бута да е водач на здравото, за да тъжествува злото, в полза на измамниците, лъжците и меркантилните шарлатани...
92.
Павлов
25.07.2012 05:48:49
2
1
Незнам защо но съм убеден,че това Лилинце са си самите бесове,ето вдигат си рейта създават интрига.До сега как не я блокираха или да и изтрият коментарите,отговора е прост.....Другото което ми прави впечатление,че го пише грамотен човек ,а не някое хлапе.Колкото до ади пожелавам от сърце да оздравее.
91.
Nadia
25.07.2012 01:04:21
2
1
Ne moga da te razbera teb Lilenceto Ivanova???Zashto go pravish,poznavash lichno semeistvo Kodjabashevi i kak taka si ubedena i pluesh horata bezprichinno???Tova e podsadimo!Ami ako na teb edin den se sluchi neshto podobno ti kakvo bi napravila???Stiga veche nachetohme se na glupostite ti!!!Ti si jalko, bezmozachno,bezdushno jivotno!!!!ADI S TEB SME!!!
90.
браво Лилиенцето Иванова
23.07.2012 02:17:50
2
4
Zoomania Бургас имам специален въпрос към вас-повишиха ли ви се приходите в магазина откакто започнахте да събирате пари за Ади,живо ме интересува,защото разбрах че хората оставят рестото демек след като пазарят при вас.Според мен сте адски долни твари лично вие,яхнали сте нещастието на хората за лично облагодетелстване Боклуци
89.
браво Лилиенцето Иванова
23.07.2012 02:17:48
2
4
Zoomania Бургас имам специален въпрос към вас-повишиха ли ви се приходите в магазина откакто започнахте да събирате пари за Ади,живо ме интересува,защото разбрах че хората оставят рестото демек след като пазарят при вас.Според мен сте адски долни твари лично вие,яхнали сте нещастието на хората за лично облагодетелстване Боклуци
88.
браво Лилиенцето Иванова
23.07.2012 02:09:42
3
4
поздравявам те за коментара и аз мисля същото,но за съжаление безмозъчната първосигнална рая не може да вникне в думите ти,а камоли да разсъди точно какво си искала да кажеш.
И какво стана драги ми българи купихте ли си благородство за леф и двайсе на пурмоция .
Това момиче Ади е жив труп до 3 месеца вече няма да я има не знам дали сте наясно с това,живота е такъв един умира друг се ражда,не е ясно само кой ще изтегли късата клечка.
87.
desislava
22.07.2012 21:39:26
1
0
davai adi nie sme s tebb
86.
фен на Лилиенцето
22.07.2012 17:10:13
2
2
И да не забравиш да си събираш стотинките,които ще спестиш от неучастието в кампанията,та да имаш с какво да си купиш оръжие и амуницийки!Все пак не живееш в САЩ,а заслужаваш да се прочуеш-не толкова често се раждат хора,които са пълно и еднозначно въплъщение на злото.
85.
фен на Лилиенцето
22.07.2012 16:38:24
1
5
Горкото Лилиенце!Явно от заешкия пастет се хващало и словесна диария!Но пък си брилянтна,не може да се отрече!Напомняш ми за не по-малко брилянтния Жокер-Убиец от Колорадо-кога ли ще позволиш на човеконенавистта да обхване напълно и без това болния ти мозък,и ще изпотрепеш околните,най-вероятно в името на Бог и поправянето на несъвършените им връзки с него!Виж ,тогава наистина ще се прочуеш,цяла България,че и светът ще заговори за теб,какво си седнала да се хабиш в нета!А на залятите от словесната ти помия предлагам да се помолим за душата ти,колкото и да им е трудно да повярват,че има такава!Амин!
84.
do adkinite na saita
22.07.2012 10:01:59
1
3
Blokiraite go nai-nakraia tova chudovishte lilence - sramota
83.
Лилиенцето Иванова
21.07.2012 16:41:18
6
2
Хей, тъпанари не спряхте да си хапвате от акото ми, което аз великодушно Ви оставям тук. Помолете домакините да пуснат нова тема по случая на смъредлите Коджабашеви и изцъклената кощрамба размахваща императивните картонени клишета Аделина, също и за инфантилните кретени с смс, дмс - ангелите на Ади, дали все още тези летящи свине обитават кочините си или се възнесоха из други селения, покажете отблизо как върви метаморфозата и проскубаното им ново оперение дали ги радва...аз от своя страна може да се включа в темата подобаващо за да предизивикам възторга Ви и да не тъжите много без мен, хахах
82.
ПОТРЕСЕН ОТ ИНДИВИДА ''ИВАНОВА'
21.07.2012 13:55:10
1
3
Съжалявам, че вмъквам коментар който не е пряко свързан с целта на този блог,а именно да се помогне на това прекрасно момиче,но не можах да издържа като прочетох хуленето на това "нещо" под името Лиленцето Иванова.Всяка нейна дума е причинена от това как са се отнасяли родителите и с нея и завижда може би на това семейство,но да не забравяме че и ти си човешко същество или може би някога си била,преди завистта, омразата и безброй многото комплекси да превърнат душата ти в пепел,защото мила-ти вече нямаш такава.Колкото до Ади,ще ти кажа да не спираш да вярваш в своите ангели,ти ще се оправиш,докато хора като тази жена...
81.
ПОТРЕСЕН ОТ ИНДИВИДА ''ИВАНОВА'
21.07.2012 13:55:03
0
1
Съжалявам, че вмъквам коментар който не е пряко свързан с целта на този блог,а именно да се помогне на това прекрасно момиче,но не можах да издържа като прочетох хуленето на това "нещо" под името Лиленцето Иванова.Всяка нейна дума е причинена от това как са се отнасяли родителите и с нея и завижда може би на това семейство,но да не забравяме че и ти си човешко същество или може би някога си била,преди завистта, омразата и безброй многото комплекси да превърнат душата ти в пепел,защото мила-ти вече нямаш такава.Колкото до Ади,ще ти кажа да не спираш да вярваш в своите ангели,ти ще се оправиш,докато хора като тази жена...
80.
Тамара
20.07.2012 17:34:45
0
1
Не знаю,как из России послать SMS и не могу дозвониться до вас -не знаю,что еще перед номером набрать
79.
Тамара
20.07.2012 17:23:19
0
1
Мой адрес [email protected] Напишите,если можно послать через Westernunion
78.
тамара
20.07.2012 17:20:12
0
1
Аз се казвам тамара,живея в Русия,град Липецк - етнична съь българка от Одеска област.Искам да помогна,но може би няма да мога от нас да изпратя пари.Через банк Вестернюнион бях могла.извините,но не обучена болгарской грамоте - только на языке старо болгарском говорят в наших краях
77.
тамара
20.07.2012 17:20:05
0
0
Аз се казвам тамара,живея в Русия,град Липецк - етнична съь българка от Одеска област.Искам да помогна,но може би няма да мога от нас да изпратя пари.Через банк Вестернюнион бях могла.извините,но не обучена болгарской грамоте - только на языке старо болгарском говорят в наших краях
76.
тамара
20.07.2012 17:20:03
0
1
Аз се казвам тамара,живея в Русия,град Липецк - етнична съь българка от Одеска област.Искам да помогна,но може би няма да мога от нас да изпратя пари.Через банк Вестернюнион бях могла.извините,но не обучена болгарской грамоте - только на языке старо болгарском говорят в наших краях
75.
Лилиенцето Иванова
20.07.2012 08:43:43
11
2
И защо да не употребявам диалектни изрази, които обогатяват речта, аз нямам селски комплекси като Вас цървули вмирисани, нито големия Кръстьо Пишурка е имал когато е оцветявал и оживявал българското литературно творчество, само Вие селтаци грозни се дистанцирате, сакън да Ви не помислят за смрадливи селяндури, каквито в действителност сте, хахах, но така зейват огромните Ви културни и интелектуални празнини и остават само лакомите Ви, безскруполни стотинкарски задници като на погражданилия се и вече трайнорафиниран селчо Стефан Гамизов и пърхудата му шопинкманиачката с пазарската чанта , също и като на миекащия добитък горе Коджабашев и смрадта до него и изцъкмлената кощрамба дъщеря им. О, каква гнъс сте само всички от тази кампания, целяща да провери колко са първосигнални зомбитата консуматори, колко лесно им се внушават заблуди и неистини и как лесно се управляват и сугестират вече, и да им се прибере левчето, буохохох. Пожелавам на организаторите и на всички платени, наемни участници в кампанията "Моргата на Ади" да я последват скоро в леглото и да продължат делото й - облещени да вадят картончета с ултимативни текстове муфтещи пари, хахах
74.
Varna
19.07.2012 21:49:28
6
4
G-jo Ivanova sprete da pishete ako obichate izrazihte svoeto mnenie,molq sprete ve4e !
73.
Георги
19.07.2012 16:33:32
1
3
Тая Иванова ли каква е трябва да се убие,за да не се мъчи.Очевидно е психично болна.Не може толкова злоба в нормален човек,чак ме е срам да пиша какво мисля за нея.Не си струва и не и обръщайте внимание,за да се скрие. Имаме по-важни неща за вършене. Трябва да спасим това момиче. DMS ADI на номер 17 777
72.
до лиленцето иванова
19.07.2012 11:18:15
1
6
Диалектна дума: кощрамба
Употреба: много кльощава жена
Произход: чипровски торлашки диалект
71.
до лиленцето иванова
19.07.2012 11:01:58
1
3
Лично аз ако можех, щях да те изтрия и блокирам не само от сайтовете а и от света. Толкова си НЕнужна на света , че усещайки безмисленото си съществуване просиш внимание из нета. Е, получи го! Имаше своят звезден миг. Смучел ли смучеш енергията на всички. Хайде със здраве си остани . Можем без теб! Колкото и да не ти се вярва. Докато пишеш провокативно, ще има хора, които да ти отговарят. Разбрахме, че ти е богат речника-има думи, които честно нямах идея че съществуват:). Сбогом и довиждане.
70.
Лилиенцето Иванова
19.07.2012 08:16:45
10
4
Много Ви моля, освен че нямам амбицията да ставам ангел, като изпращам смс на някакви си селски хитреци и кощрамбата им, не съм и Слънце да огрея черните Ви дупки през които бръщолевите френетично, а именно анусите Ви. Краткотрайното ми стомашно разстройство което имах от онази вечерна сватба на която бях за малко във вторник вечерта и там без да зная, че в солената торта, която ядох има пастет от заешко месо, вече ми отшумя, имам си други задачи навън и не мога да Ви патронирам както на Вас Ви се иска, хахах, знам че не можете без мен, но не Ви се полагам повече, хахах. Искам да споделя, че във Фейсбук сайта на кампанията "Моргата на Ади" както я наричам, ме изтриха, прогониха, блокираха и не ми позволяват да си изкажа мнението, това им действие добре говори за измамническите и шарлатански мотиви на организаторите, които както и грозноглавия като съдържание, платен селски манипулатор плешундера Стефан Гамизов пускат само контролирани коментари, не допускат и се страхуват от ПЛУРАЛИЗМА = многообразие на мненията, ценност и задача залегнала в Съвременното Човешко Демократично Общество, а не в обществото на плешивите балкански меркантилни стотинкари. Затова тук благодаря на домакините на БЕСОВЕ, че оставиха мненията ми и им дадоха шанс наравно с клакьорските изцепки на лакомите задници за парите на ДРУГИТЕ ...които пак повтарям - стотинка няма да видят от мен и по корем да се влачат, просто ще ги натисна с красивото ми токче да се не мъчат и да кажат последно - ЖМЪЦ :-)))))
69.
до лиленцето иванова
19.07.2012 07:41:34
4
0
апропо..за кармата...ако нашата карма е да помогнем на някой болен като Ади....ако твоята карма е да се научиш да помагаш на болни....без значение праведни ли са или грешни....ако е така-тежко ти!
68.
до лиленцето иванова
19.07.2012 07:37:39
1
8
Ха така Лиленце. Какво ти се е случило? От къде тая злоба? Разбирачке на това, що е добро и що е лошо? В коя секта ти промиха мозъка така? Понякога болест идва да ни научи на нещо, а не е ВЪЗМЕЗДИЕ СВИШЕ. За какви грехове плащат новородените с малформации? Арогантност и презрение прозират в думите ти-толкова грозни думи, че ги чета набързо, през букви. Страницата е за хора, които искат да подкрепят други хора. Ако не можеш да сториш добро, то по-добре не прави нищо. Хвърляй първа камъка.....
67.
Лилиенцето Иванова
19.07.2012 07:30:39
5
3
Хахах, хайде не ме занимавайте повече със себе си, моля, научете се първо да четете правилно, а не да бръщолевите и преиначавате думите ми. Ще внеса само едно уточнение което надявам се да Ви помогне : - Ако нещо Ви харесва у мен, да знаете че това не съм аз, а Бог чрез мен, а всичко което с което не Ви се харесвам, да знете, че съм си 100% аз...след това пояснение надявам сте наясно, че няма да влизам в полемика с Вас и глуповатите Ви интерпретации върху мои текстове.
66.
Bs
19.07.2012 07:29:43
2
4
Mlakvai ma, mlakvai ma LILIENCETO IVANOVA, mlakvai, 4e s toq tvoq BOG ta vijdam ve4e kak shi umresh skoro ... Psihi4no bolna shmatka ubita. Ne pi6i, 4e sa izlaga6 ... Bahti ovcata prosta. Adince mili4ka s teb sme.
65.
до ЛИЛЕНЦЕТО ИВАНОВА
18.07.2012 21:30:59
1
10
Лиленце, говориш в коментарите си за Господ, за някаква карма и заслужено страдание... Как може човек, който таи толкова злоба в себе си да говори за Господ?! Нима Христос някога е казвал, че болните хора са си заслужили страданието? Нима ги е подминавал или обиждал? Преди да бълваш змии и гущери от безсрамната си и безбожна уста, ограмоти се! Именно Христос подава ръка на болните и отритнатите от обществото и порицава озлобените като теб. Говориш за пари, за родители, които изкарват пари на гърба на дъщеря си... Това може да каже само човек, който не е имал деца. Най-искрено се моля да нямаш деца, защото горко на това невинно създание, което трябва да израсне обградено с толкова много злоба и жлъч! Ти просто нямаш душа! Ти си човек, който не е имал дори един истински проблем в живота си, защото само човек, който си няма друго занимание, освен да си намира поводи за клюки и дълбоки неграмотни философствания, може да седи пред компютъра си и да бърка толкова дълбоко в чуждите рани!
Чудя се на теб кой ли ти даде пари за операция. Сигурно струва много да ти извадят сърцето, съвестта и срама... Чудя се и защо си жива... Защо са живи толкова озлобени хора като теб! Вие само преминавате през времето, затъпели и закърнели от злоба и простотия! Жалко е само, че нищо от думите ми няма да успее да пробие дебелата ти глава и да стигне до малкото мозък, който имаш в нея.
Колкото до Ади, моля се да оздравее, защото тя заслужава да живее милион пъти повече от хора като теб, Лиленце!
64.
Ваня
18.07.2012 20:30:26
2
14
Направо щях да припадна, като прочетох някои от по-долу написаните коментари. Как не Ви е срам? Толкова злоба, толкова завист и толкова агресия в човешки същества? Дори ми е трудно да повярвам, че е възможно живо същество да напише толкова грозни думи за другиго. Визирам "хората", които се подвизават зад седводонимите: Лилиенцето Иванова; някой си и други изроди, като тях. Искам да Ви уведомя, че на пук на такива злобни и безкрупулни същества, като вас АДИ ЩЕ ОЗДРАВЕЕ, АДИ ЩЕ ЖИВЕЕ, АДИ ЩЕ СЕ УСМИХВА ОТНОВО! Защото въпреки, че има толкова много лоши хора, които си позволяват да говорят такива грозни и безкрупулни слова тези, които искаме да помогнем на Ади сме повече. И ние няма да оставим Ади, убедена съм, че пиша този коментар от името на още много хора, които искат и ще помогнат на Ади. Ние ще бъдем до Ади, ще помогнем на Ади, защото Ади заслужава това!
А за онези, които дори не заслужават да бъдат споменати в този коментар, а именно хората писали някои от коментарите по-долу: Мисля, че те са наказани достатъчно. Хора с толкова много насъбрана злоба и агресия в душите си отдавна са изчезнали от лицето на Земята.

АДИ ИМА СВОИТЕ АНГЕЛИ, АДИ ИМА НАС !
63.
gabriela
18.07.2012 18:27:35
1
4
Kvo kisna poi cql den na kompa e ? Po koe razbra?! Ti sashto si na kompa sq nali? bahti lekomisleshtiqt ;) Gabrita hahaha mnogo umno,neshto dr izmisli li?Pone na men mi puka za tva momi4e e neshtastnik ;) Agresiqta shte si q izbiwam tuka,shtoto si napisal nqkakvi tapotii...Nito me poznavash,nito nishto,taka 4e bolen mozak shte vikash na nqkoi,koito naistina e ;) Imash li4en jivot?Hahah sigurno,zaradi tva se zaqjdash s ''pap4ivo tiineidjar4e'' hahah vzemi mlakni.Az li si izbiwam kompleksite? Az samo zashtitavam Adi,zaradi tva deto beshe napisal ti...aide i az sam do tuk shtoto s praznqr4eta,kato teb ne mi se zanimava.
62.
Стефани Желязкова
18.07.2012 18:25:52
2
5
Мили родители,мила Ади -борете се!
Аз и моето семейство преминахме по подобен път (предложение за ампутация на кракът и ръката ми) Моите родители отказаха ,в продължение на година и половина кракът ми беше с отворени фистули от които непрестанно течеше гной и съсирена кръв,направиха ми 12 операции и накрая пак предложиха ампутация-отново отказахме!
Заминах на лечение във Франция.Сега след 6 години аз вече съм добре ,с крак и ръка...
Надявам се с моя разказ да съм ви дала надежда.Опитвам се да помогна ,боли ме за вас,страдаме на едно с вас цялото ми семейство ! Не се предавайте ,ще помагаме както можем. С вас сме!
61.
някой си
18.07.2012 18:07:51
1
3
габриела (или Гъбри :D), боже ти си някакъв ужасно болен мозък. да вземем да пуснем и за тебе смс че и ти имаш нужда от лечение на МИСЛЕНЕТО и агресията... вместо да си избиваш комплексите тук, звеми свърши нещо полезно като например да си огъпеш мозъка че се е загладил, да пуснеш смс-а за който се ежиш и да отидеш да поиграеш с баща си.. по коментарите ти личи че си пъпчиво тинейджърче... аз съм до тук, защото имам личен живот, който не е свързан с киснене пред компа по цял ден и занимавка с ограничени, недозрели същества ;) Гъбрита хаха
60.
...
18.07.2012 18:07:11
0
2
Nachetoh se na glupavite komentari ot strana na taq Ivanova.Kazvam 'taq' poneje ot vsi4kite gluposti,koito e napisala razbrah,4e ne e nared psihi4eski.. KAK ALCHNEE BASHTATA NA ADI?! Kato iska da spasi jivota na dashterq si li? Koqto e samo na 19 godini.... kakvo obijdash roditelite na momi4eto be ? Prosto ne moga da povqrvam kakvi hora sashtestvuvat ;xxx Ti tupa li si? Kakvo si trugnala da napadash i Adi... boje kolko si zlobna i glupava... :X Nqmam dumi prostoo !
I kakvo kato sa napravili klip i Adi e napisala tezi kartoni? Oh prosto nqma da komentiram poveche,to e qsno,4e si nqkakva pobarkana bez4uvstvena bezkrupolna jena... Ti daje ne si 4ovek za men,zlobarka ....
59.
gabriela
18.07.2012 17:56:59
1
0
Nqkoi si...
''непознавам момичето но обикновено такива като нея (имам в предвид добре изглеждащите) душевно не струват.''
Kato ne q poznavash,togava po-dobre ne kazvai nishto.
Aide samo ne mi se eji mnogo,shtoto ne si mi nikakav,4e da mi kazwash az kak shte mislq ;)
58.
...
18.07.2012 17:54:21
1
1
LILIENCETO IVANOVA ne e dobre s mozaka...tolkowa dobri hora sa se razbolqvali i umirali...zloto navlqzlo v tozi 4ovek blah blah blah...ti 4uvash li se be? Aide religioznata ivanova vzemete mlaknete po-dobre... PROSTO NE RAZBRAHTE LI,CHE GOVORITE PALNI GLUPOSTI?!
57.
някой си
18.07.2012 17:16:45
0
0
габриела, ами като не можеш, явно трябва да ти се обясни понеже мисленето е явно трудно за теб... темата е не само момичето, а и борбата и желанието за живот... оказва се ценен винаги когато е най застрашен... хората минават през трудности, за да го запазят... вземи малко да мислиш с главата си. не е чак толкова трудно
56.
някой си
18.07.2012 17:16:04
0
0
ами като не можеш, явно трябва да ти се обясни понеже мисленето е явно трудно за теб... темата е не само момичето, а и борбата и желанието за живот... оказва се ценен винаги когато е най застрашен... хората минават през трудности, за да го запазят... вземи малко да мислиш с главата си. не е чак толкова трудно
55.
Лилиенцето Иванова
18.07.2012 17:12:12
13
4
Болестта не е святост и това, че кощрамбата е болна не я прави светица, обратното болестта е сигнал, че злото е навлязло в този човек и той трябва много да внимава, да се мобилизита, да изгради правилна връзка с Бог, а не само за кинти да бръщолеви както този говньо и мижитурката смрадлива до него - семейство Коджабашеви, а кощрамбата Ади дали изобщо съществува като такава това е съвсем отделен въпрос. Аз черпя инфо от това как се експонират участниците в постановката и кампанията "Моргата на Ади", хахах. Това че кощрамбата е болна не я прави привилегирована да не чува истината за себе си, щом като е застанала с картонени команди да манипулира подсъзнанието на малки невръстни деца и да си показва уродливата разлагаща се мутра за да муфти кинти, какво очаква - лумпените да й отдавате е така любовта и обичта си ли на тези енергийни вампири ли, хахах
54.
gabriela
18.07.2012 17:02:46
2
0
Nqkoi si :D
1.Ne se pravq na nikakva svetica
2.NAPISAH''DANO DA SE OPRAVI'',nqkakav problem?Az shte pratq i sms,ti ne se bezpokoi ;))
i 3.Kato ne si imal v predvid neq,za kakvo go pishesh to4no pod tozi klip,kato toi e specialno za Adi? neshto ne moga da razbera,ama aide...
53.
dasdas
18.07.2012 16:58:04
1
2
IVANOVA ti normalna li si e ? Q hodi se zastrelqi nqkade e ...bezmoza4no sashtestvo _|_ MOmicheto e bolno e,kak moje vaobshte nqkoi da govori PROTIV NEQ?! Na teb shte ti e rpiqtno li,ako ti si bolna??? TI si mnogo ogranichena i tupa,hodi da se lekuvash,shtoto se izlagate s tapite si bez4uvstveni komentari! :X
Pone imame nqkakvo sastradanie...pone bihme pratili sms-i i t.n...ti kato ne iskashda prashtash pone ne pishi takiwa idiotski komentari,4e napravo mi se gadi ot teb...Na kolko si? Na 10? Na 12? Az sam na 14 i prosto moga da ti kaja,4e si JALKA :X DAno adi da se opravi :X:(
52.
някой си
18.07.2012 16:55:52
0
0
габриела, не се прави на светица като и ти незнаеш как стоят нещата. ако прочетеш по правилно коментара ми, ще видиш че изказването не е директно насочено към нея... и ако я съдех нямаше да си направя въобще труда да пусна и аз смс... само с "ДАНО СЕ ОПРАВИ", няма да стане
51.
gabriela
18.07.2012 16:44:39
0
0
Nqkoi si .. Ti kato ne poznavash momi4eto,kakvo q sadish? Az sashto ne q poznavam,no izglejda tolkova veselo i hubavo momi4e.Klipa napravo me trogna :( DANO DA SE OPRAVI!!!!!!! Prosto ne si zaslujava vsi4kata tazi bolka da q izpitash...i e samo na 19 :( :X
50.
Пифче
18.07.2012 16:08:27
0
1
до Някой си
Има известна доза истина в изказването ти, брато. много станаха материалистите и забравиха, че има по ценни неща на този свят от парите - живота... даже не разбирам защо са ти дали толкова минуси, но от мен имаш плюсче. колкото до Ади, и аз като всички останали се надявам да се оправи
49.
Лилиенцето Иванова
18.07.2012 15:44:12
19
3
О, аз едва сега видях, че имало и говорящ филм по темата тук, хахах. Ето този миекащ лаком лумпенконсуматор Коджабашев и мижитурката до него майката са прекрасната среда за развитие на корупцията. Самонадеяният селтак си заявява себичната амбиция, да си върне
кинтите от ипотекирания апартамент за здравето на изцъклената кощрамба Ади, макар че много добре знае, че тя е безнадеждно болна не се свени да муфти кинти и бърза защото няма време, за да не стане както с Крушкина, журналистическия слугинаж обяви кампания за набиране на пари за ЛЕЧЕНИЕ, а жената беше в агония и след 3 дни умря и край - кранчето с смс, дмс, и по сметка секна. Този бездушен тъпанар обаче бърза и настоява да му се осъществят себичните желания, най-вече да си върне кинтите и да не е капо след смъртта на изкензаната от него кощрамба Ади, и тя обаче вади картони и пустосва всеки с клишета на английски от леглото си, ако не й даде смс. Никъде не уточнява сума селянина тарикат, защото на практика тези пари не са за лечение, а за семейния бюджет на селтака и смръдлата до него и платените им помощници от Фейсбук инернет. Не се свенят да лъжат в подбудите си, дрънканици за някаква борба, пак някакво си много егоистично лично изживяване и амбиция, не се свенят да говорят за хората които биха им пратили смс-и като за досадни средства, дребни лостове за постигане на голямата му цел за която употребява и деца, влияейки на неукрепналата детска психика чрез тази агресивна кампания - да събере кинти за себе си, за организаторите които да повтарям ли пак кои са, хахах
48.
някой си
18.07.2012 14:30:23
24
5
непознавам момичето но обикновено такива като нея (имам в предвид добре изглеждащите) душевно не струват. държат се ужасно арогантно и гадно и търсят лъскави коли и пари. имат се за големи работи, а в действителност са чисти курви...мисля че такива заслужават такава съдба... надявам се момичето да не е от тях и да успее да се пребори с болеста
47.
Vizza
18.07.2012 13:43:43
1
5
Кураж, Ади! Пекрасна си, бори се не се предавай! Трябва да победиш, с теб сме.
46.
Варна
18.07.2012 13:35:28
1
5
Родителите на Ади не алчнеят на няколко пъти бащата каза който има възможност да помогне никому не е карал на сила! Аз лично съм пратила 8 смс-а и ще продължавам да го правя никой няма да обеднее ако прати поне 1 смс,а колкото до въпросната г-жа Иванова която говори такива безобразия не знам как и дава сърце да обижда така едно човешко същество което се моли само и единствено за малко помощ. Това момиче едва на 19 години заслужава да се бори с живота с 2-та крака напред! Ние от Варна също сме с теб Ади и ще те подкрепяме до последно с каквото можем! Успех и целувки!
45.
monika
18.07.2012 12:53:15
0
6
миличката Ади, с цялата си душа и сърце се моля да се оправиш, загубих майка си от тази страшна болест и мога да кажа, че знам през какво преминаваш.Аз съм с теб миличка...
44.
до ПСИХИЧНО БОЛНАТА ИВАНОВЕ
18.07.2012 11:49:39
1
6
ИВАНОВА, ДА ТИ СЕРА НО ГРОБА ПУМИЬО...ходи се лекувай!
43.
Петя
18.07.2012 11:18:03
0
16
Срещнах бащата, един единствен път. Докато съм жива няма да забравя очите му и ще се моля никой родител да не изживява това. Майка съм на две деца на възрастта на Ади. Живея в Бургас и съм организирала и децата си и приятелите си.
Времената наистина са тежки, но живата на едно дете и то какво красиво дете, няма цена. Тъжно е, но е истина- няма измама детето се нуждае от лечение. Това Лиленце, дето вярва в Бог и съди вместо него, не го ли е страх от възмездие? Решил си да не помогнеш-недей! Страшно е това пустословие и малодушие. Как стигнахме до тук Господи, как възпитахме децата си?
Мили родители на Ади, моля се красивото Ви детенце да оздравее и вярвам, че каузата ще успее!
42.
десислава
18.07.2012 10:19:03
3
6
защо не блокирате тази дама отвратително е да четеш такива излияния от нейна страна Лиленце вземи се гръмни защото просто няма смисъл такъв човек като теб да живее не те ли е срам да обиждаш болно дете какъв човек си и дано пожеланията който ти отправяш да ти се връщат ти си болен мозък Успех на кампанията за Ади аз лично пускам смси пуснете и вие за да оживее едно красиво дете на света са нужни такива хора а не болни мозъци като лиленцето
41.
Лилиенцето Иванова
18.07.2012 10:00:40
16
2
Ами да, ще млъкна, разбира се, нали не мислите, че ще Ви отдавам от вниманието си през целия ден и че ще прекарам времето си тук, но все пак се почувствах задължена да отговоря на толкова много коментари в които ме намесвате, хахах
40.
do Ivanova
18.07.2012 09:30:12
1
2
айде млъквай вече и почвай да се молиш за твоето здраве, усещам че не си много добре психически. Дано по скоро те затворят в психото, че да спреш да пишеш глупости!
39.
Лилиенцето Иванова
18.07.2012 09:10:11
29
2
‎...сякаш с тези пари вечен живот ще й дадете, ще получи кощрамбата тъпа вечен живот от парите на лумпениете, хахах. Всеки има отношения с Бог в този живот, колкото и да не им се иска на някои, всеки да си носи кръста, но не и да го търгува грозно чрез роднини и платени помощници като Вас. А отговорността за подмяната, да се внуши на овчотията, че от овца може да стане ангел без никакви усилия, без никаква душевна чистота и общуване във/със Бог, само с 1 смс, измамата на изместеното добро, изричането на полуистините да тегне на Вашата съвест и здраве...
38.
bqs
18.07.2012 08:56:24
2
5
много сте зле откъм заглавия! стегнете се малко! Ади, успех красиво детенце. Ние сме с теб и вярваме,че ти ще успееш!
37.
Лилиенцето Иванова
18.07.2012 08:46:03
32
3
Хайде вонящи лешояди и грозни свраки, започвайте да бачкерите, да си цъкате стотинките около леглото на кощрамбата с картончетата, нали това Ви е основната дейност - да се храните от мършата, която пък от своя страна и от страна на шибаните си родители са готови на всякакви низости за да муфтят кинти, които после съвместно ще си делкате под вещото ръководство на шеф диригентите си - плешундера Гамизов и жена му шопингманиачката, която се снимала с празна чанта за пазар, пълнете й я със смс, дмс и на сметка, а също и шопара Шарлатан Александров с пърхудата с тъпия кравешки поглед и той редовно проверява постъпленията, хахах, и не се отклонявайте да ме диагностицирате или още по-амбициозното - да ме лекувате от болест на Вашата Душа, от мен стотинка няма да получите посмъртно. И живота и смъртта трябва да се носят с достойнство, а не със шарлатанска агресивност каквато демонстрирате в тази кампания, основана на ПОЛУИСТИНИ в помощ на алчните родители мижитурки и в помощ на собствените Ви задници. И спрете, моля с опитите за грозно внушение върху овчотията, че изпращайки 1 смс, овцата става ангел и дава ВЕЧЕН живот на изцъклената кощрама, хахах, ясно е че борбата е за стотинките на овчотията и вече средства са позволени според извратените Ви представи...
36.
Кристина
18.07.2012 08:37:47
1
4
Стискам палци всичко да се оправи! Нека Бог е с вас. Българи, нека да си помагаме, да сме заедно в тежките моменти, да бъдем достойни хора със сърца!
35.
сем.Петрови
17.07.2012 21:40:24
0
3
Дръж се Ади !!! И ние от София помагаме и сме с теб ! ! !
34.
сем.Петрови
17.07.2012 21:40:24
0
2
Дръж се Ади !!! И ние от София помагаме и сме с теб ! ! !
33.
georg
17.07.2012 21:36:33
0
3
Съгласен с номер 2 - време няма. Режете крака и дайте шанс на момичето. Защото ако тръгнат метастази е обречена...
32.
Svetla
17.07.2012 20:57:29
0
8
На Лиленцето искам да кажа, че я съжалявам, защото само човек с психични отклонения може да се подиграва с най-тежката мъка на едно семейство. Познавам Радост и Делян и знам, че са добри, отзивчиви и добронамерени хора. Винаги са били усмихнати и .... какво да ви кажа...не искам да си представя дори и за миг какво изпитват в момента. Моля се само Господ да помогне на красивата Аделинка, да и върне усмивката и когато следващия път се срещна с родителите й, пак да ги видя спокойни и усмихнати....
31.
Никола Янев
17.07.2012 19:41:48
1
7
Както ви и обещах, за импровизираната ни касичка, ето ви малък снимков материал: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.266434096799111.56168.165561026886419&type=1 Споделил съм идеи и с управата на МОЛ Бургас Плаза, ако можем съвместно да направим благотворителна кампания за Ади и сега водим преговори :) стискаме палци!!!
30.
Дида Спирова
17.07.2012 19:14:24
0
0
Ако някой може да ми даде координати на Радост,тя бе моя приятелка от детството,искам да се свържа с нея
29.
Краско
17.07.2012 18:42:06
0
4
Лилинцето Иванова, КАК можа да напишеш този коментар? Какви били и какви не , познавам момичето беше в моя клас , как може да кажеш , че всичко е фалш , дано никога да не те стига тяхното злощастие , но твоето държание мина всякакви граници.. Хайде, Ади чакаме да се оправиш !!
28.
Пламена Димитрова
17.07.2012 18:24:58
0
2
Ади с теб сме, дано оздравееш бързо !!!! прекрасна си !!!
27.
Бургазлия
17.07.2012 18:10:49
0
9
"Столичните дарители" да не питат къде са бургазлии, а да дават пари, защото са изсмукалия целия капитал, елит, бизнес, и 1/3 от населението на България, както и каймака на здравеопазването! Дано оздравееш, Ади!
26.
Irena
17.07.2012 17:43:53
1
6
Ostawete q taq kompleksarka,vupreki 4e ima i takiva hora kato neq,sa ostanali vse o6te takiva s mnogo dobri sarca.Nie 6te prodaljavame da i pomagame s kakvoto mojem i da q podkrepqme i sam ubedena 4e nakraq 6te uspeem :) DMS ADI na nomer 17777
25.
Елена
17.07.2012 17:34:46
0
7
Госпожо или госпожице Иванова, потресена съм от бездушието Ви:( Никой няма да обеднее в България с 1 смс, но утре това може да бъде детето на всеки един от нас, така че трябва да помогнем. А на АДИ й пожелавам по- бързо оздравяване и дано скоро усмивката й да грейне пак с пълна сила.
24.
koce
17.07.2012 16:03:53
0
1
s teb sme draj se
23.
до Лилинцето Иванова
17.07.2012 15:38:42
1
12
Лилинце, много гаден коментар....Нямам думи-дано не те настигне тяхната съдба.... Познавам момичето-учеше в нашето училище, имаме мечти, а сега мечтата и е да има утре.
22.
Giga Terziev
17.07.2012 14:50:08
0
4
Prochetox vsicki komentari,izgledax klipcheto,chyx pesenta koqto momcheto e napravilo za Adi vidqx stranicata za Adi i vijdam che sa ostanali dobri xora sas dobri sarca i pomagat sas kakvoto mogat.Az sam ot Byrgas i mi se iska sas kakvoto moga da pomogna na tova momiche znam kakvo im e na texnite zashtoto moq bashta pochina ot tazi kovarna bolest i mi se iska da pomogna na Adi sas kakvoto moga dosega sam pratila 8 sms i shte prodaljavam da prashtam i vsichkite mi priqteli prashtat i te iskat da pomognat sas kakvoto mogat.A otnosno za tebe Лилиенцето Иванова kak moje da pishesh takiva neshta Gospod gleda i shte pomogne na Adi zashtoto tq e silna i vsichki vqrvame v neq ne q poznavam no shte i pomogna Gospod gleda i pomaga na takiva xora kato Adi i semeistvoto i a na takiva kato tebe Лилиенцето Иванова zaslujavat nai loshoto Gospod shte te nakaje i edin den ti shte si kato semeistvoto na Adi da tarsi pari i sredstva da pomogne na sina si ili dashterq si ama nikoi nqma da ti pomogne ;))) vnimavai kfoo govorish shtoto koi ta znai kva ybita shmatka si.... A na teb Adi i na tvoito semestvo kasmet i badi silna nie sme s teb i shte ti pomognem sas vsichko vazmojno :)
21.
ppp
17.07.2012 14:33:31
0
10
Лилинцето Иванова не тЕ,а ти се моли съдбата на това семейство да не достигне твоето,че никой не е застрахован.Желая от сърце Ади да се оправи
20.
Kostadin Bozhinov
17.07.2012 14:27:34
0
4
Pod VIE imam predvid "BESOVE.BG" ...Izkavam podkrepata si kym roditelite na Adi,shte prodyljavame da pravim kakvoto e po silite ni i izvyn tqh,za da postignem celta!!!
19.
от Бургас
17.07.2012 13:24:17
0
18
Абе хора,как може да мислите,че това е манипулация,без сърца ли сте?Това е детето на моя колежка,помогнете ако можете!Те са обикновено семейство и се борят за живота на единственното си дете.Подкрепете ги!
18.
Kostadin Bozhinov
17.07.2012 13:01:53
0
19
Stiga e,kak mojete da tyrsite intriga i v tova???Kak vi pozvolqva syrceto???Ot kakto e trygnala kampaniqta az i moite priqteli ne sme spreli da tyrsim sponsori i da pomagame s kakvoto mojem nie samite,a vie ne spirate da govorite...No samo do tam!!!Sprete da omyrsqvate opitite na horata da pomognat!!!Koi s kakvoto moje,a za sega moga da vi kaja,che dosta hora sa pomognali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17.
Mira
17.07.2012 12:54:38
0
6
Dano da se opravi6 Adi , a otnosno teb Lileto Ivanova - moli se da ne ti se sly4i ne6to lo6o za tova deto napisa. Pojelavam ti kasmet Adi!
16.
Хиро
17.07.2012 12:49:27
19
7
Алчнеят за пари! Питали били къде са бургазлии.
По-нагло не може и да бъде! Да го питат него, колко пъти и по колко е дарявал за подобни кампании? Все едно са му длъжни хората, че да ги обижда по този начин!
15.
Мария
17.07.2012 12:16:14
3
25
Потресена съм от гнусния коментар на Лилето!!!!Мила госпожо,вие имате нужда от помощ,макар,че едва ли вашия случай е по силите на съвременната медицина-по скоро няколко милиона години еволюция ще ви оправят!!!!Мила Ади дано господ е с теб и семейството ти!Държава няма,дано поне има останали хора с големи сърца да помогнат на теб и стотиците нещастни ангелчета които просят стотинки ,за да могат да живеят!!!!!!!!
14.
Varna...ADI
17.07.2012 12:11:32
1
19
Az i vsi4kite mi priqteli vseki den prashtame dano da se opravi momi4enceto:)mislq che vsi4ki tiq socialni mreji shte pomognat ADI da ozdravee...VARNA e sus VAS
13.
Koceto
17.07.2012 11:56:28
1
27
И човека не алчнее !!! МОЛИ ЗА ЖИВОТА НА ДЕТЕТО СИ животно тъпо (Лилиенцето Иванова)
12.
Koceto
17.07.2012 11:54:33
2
28
Лилиенцето Иванова... дано не ти се случи тва нещо на теб или децата ти... въпреки че ще ми е супер интересно да ти се стовари на главата нещо подобно да та видя тогава с твоя "бог"... мърша малоумна е такива злобни хейтърски кучета като теб заслижават тая съдба... а не тва красиво момиче пумио проста циганска
11.
Chovek
17.07.2012 11:20:16
3
24
Номер 10 - ти нормален ли си? Става въпрос за нещо много просто - за човешки живот. Какви фалшиви кампании, какви лабораторни мишки? Да, клипчетата и текстовете са тежки за гледане и четене, но това е истината. Може би това е единственият начин да се накарат хората да обърнат внимание на случая и да дарят пари.
10.
Лилиенцето Иванова
17.07.2012 10:45:19
149
11
А бащата Делян Коджабашев да се беше помолил на Бог, а не да муфти кинти, пък да беше научил и тази кощрамба- дъщеря си в леглото да се моли на Бог,
а не така императивно да си заявява щенията за пари с тъпи картонени клишета. Вместо да се опитва да въздейства върху инстинктите на хората, които незнайно защо смята за лабораторни мишки, за лабораторни помияри, на които чрез цветни картончета с послания, може да им се въздейства да снасят кинти за интересите на така нареченото смейство Коджабашеви. Всъщност тази фалшива кампания се задвижва пак от екипа на грозноглавия плешундер Гамизов, който заедно със шопара Шарлатан Александров заработват в полза на семейната им фондация, на семейната им компания, на семйните им потребности и се изживяват като лидери на лумпенконсуматорите т.е. лидери на всеки който се хване на въдицата да праща дмс, смс или да снася в сметка. Много такива стотинкари като горните и пърхудите им цъкат кинти с такива полуизмами или с флашмобове, каузи във ФБ, други платени клакьорски изяви, защото заблуждават поръчителите, че имат голямо обществено влияние имат много фенове във ФБ и абонати, сиреч много са търсени, умни и влиятелни и са факири манипулатори. Такива наемници-общественици, псевдопатриоти са по-големи злосторници от истинските грабители, защото много често тези общественици, социални антрополози, анализатори, милиционери служат покорно срещу заплащане да лъскат иниджа на мафиоти, престъпници и крадци, да дезинформират и да завоалират инстината.
9.
DMS ADI 17 777
17.07.2012 10:40:14
15
21
Хайде каде са богатите хора сега , стига са се крили по С-класи,бмв-та аудита и тем подобни коли от порядъка на 100 000 и нагоре извадете някой лев за това момиче,Тъжно е какво се случва в нашата "мила" дърважа :((((
8.
Варна
17.07.2012 10:35:31
2
16
Надявам се момичето да се оправи изглежа много лъчезарна.Аз лично пратих 4 смса надявам се да съм допринесла поне мъничко за събирането на сумата.Успех Ади!
7.
123
17.07.2012 09:22:15
5
36
Бесове, много тъпо заглавие сте сложили на репортажа. Цял Бургас се е мобилизирал и разпространява апела за помощ на Ади из социалните мрежи. Всеки, който е разбрал за момичето е пуснал смс. А вие къде сте? Направихте ли голямо дарение?
6.
:(
17.07.2012 08:42:19
3
17
А някой хора си копуват коли за повече пари , което е жалко , дават по 5-6000лв. за затраховки и тн. а какво по ценно от това да запазиш един човешки живот на едно младо и красиво момиче ...
5.
Pamince
17.07.2012 07:52:02
0
33
И Варненци помагаме!!! Дръж се,Ади!
4.
бургазлия
17.07.2012 06:49:30
2
41
спасихме Миленка, ще спасим и Ади... няма да оставим децата ни да си отидат, аз вече пратих смс
3.
Gosho koma
17.07.2012 03:23:04
2
30
Za 2 dena se sybraha 15 000lv samo ot sms si tova zna4i 4e za sedmica s malko pove4ko kysmet parite moje da sa gotovi
2.
...
17.07.2012 01:25:05
4
24
Олеле хора маината му на тъпия крак, ако от това зависи живота на това хубаво момиче... Седя рева и като се замисля че живота и може да зависи от това... Няма метастази, махнете крака и запазете живота и, страшно е тръгнат ли метастазите...Тогава вече няма да бъдат крайници, тогава ше бъдат органи...ЗАПАЗЕТЕ МОМИЧЕТО. ПО ДОБРЕ ЖИВА...
1.
Никола Янев
16.07.2012 23:31:17
5
63
От утре всеки желаещ да помогне, може да мине през магазин Zoomania Бургас - МОЛ Бургас Плаза ет.2 и да остави колкото има възможност в импровизираната ни касичка, а после лично аз, като управител на магазина, нося отговорност, всяка седмица да ги вкарвам по сметката на Ади!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите
В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори