×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стая №1, ет.9 в Бургаската онкология: Там живее Ади. Вижте разтърсващото видео


Стая №1, ет.9 в Бургаската онкология: Там живее Ади. Вижте разтърсващото видео
Ади преди да бъде покосена от тежката болест, не успя да отиде на абитуриентския си бал и да се яви на матурите. Сега е в стерилна стая и достъпът до нея е невъзможен
Тема в развитие
виж още
скрий
15 Юли 2012, Неделя, 17:45 ч.
Автор: Бесове.Бг

Трогателната история на това красиво момиче не бива да ни остави безучастни
Лъчезарната 19-годишна Аделина Коджабашева от Бургас е само на 19 години, но страда от рядко срещано заболяване на костта, което представлява злокачествен тумор.

Семейството вече е изчерпало своите финансови възможности, за да помогне на ученичката да се бори с болестта.

Затова е решено на всичко да се бори за последен шанс за своята дъщеря (вижте видеото).

Бащата Делян Коджабашев е направил видеото с Ади, чрез което се надяват заедно да трогнат тези, които могат да помогнат. Красивото момиче се нуждае спешно от средства за извършването на операция в Израел. Тя ще струва 91 660 лв.

Зрелостничката не успяла да се яви на матурите, нито да празнува на бала си със своите съученици. Сега нейната единствена надежда е да…живее. Днес Бесове.бг разговаря по телефона с Делян Коджабашев - историята е истинска. Очаквайте неговият разказ. Видеото е заснето от нашия колега Константин

Бъчваров.


 


В категории: Лична драма


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
12
Коментара по темата
12.
До 11
17.07.2012 18:31:05
0
2
Ти наясно ли си, колко е здравната вноска на месец и колко пари се събират за 20 години например?
Ако не можеш да смяташ, да ти кажа -около 3000 лв. Какво пишеш глупости?!?! Най ме е яд като хора, които нямат хал хабер коментират наляво-надясно! Че има злоупотреби е ясно, но не може аз да си гледам моите вноски, а ти твоите! Защото когато аз съм здрав с моите вноски се лекува някой болен и обратно! Пфуууу кафа от лаици!
11.
някоя си
17.07.2012 16:50:09
1
4
трябва да се помогне на момичето...и...на всички в стаята и в страната...България нарушава правата на хората и правото им да се лекуват, заложено в конституцията и става така, че ако имаш пари- ще се лекуваш-ако не-,, миришеш на пръст,,--звучи брутално,.. но трябва да съ съди тая държава в Страстбург !!! по новините дадоха, че някакъв си измислен кмет на малко градче си купил служебна кола за точно такава сума, каквато трябва на момичето, за да се лекува ! внассяме здравно осигурителни и всякакви други вноски и пак- нищо.АЗ ИСКАМ ДА СЕ НАТРУПВАТ ВНОСКИТЕ МИ /да имам достъп да проверявам сумата си/ както във Франция и на мога да си ползвам или преотстъпван на близък или на когото преценя.Мисля, че на Ади родителите, дето цял живот са внасяли- ако бяхме цивилизована страна, щяха да могат да си преотстъпят осигурителните вноски и да не се молят и притесняват за лечението.
10.
Юлия
17.07.2012 14:56:18
0
3
stan, това не е вярно! При правилна диагностика и при навременно и точно лечение с подходяща медицинска апартура, ракът може да бъде преборен. Излекуван може би не, но доведен до ремисия - да. А ремисията е състояние, което може да трае и десетки години. Освен това 91-92 000 лв., каквото е офертата на въпросната израелска клиника, е поносима цена в сравнение с други случаи, при които се искат стотици хиляди евро, така че ми се струва, че в случая лекарите в тази болница не гонят само и единствено интерес.
9.
nqkoi
16.07.2012 15:03:57
2
3
Neka bude jiva i zdrava mn kusmet i 6tastie i skoro6no ozdravqvane, nqmam sredstvata s koito razpolagam za pomo6ta no vqrvam 4e e silna i 6te se nameri n a4in da se prebori ;( :) a kolkoto do tva vijdate kakvo stava za edno ne6to mn zlostorno i obrazovanieto ne si e poly4ila sigurno, gadno pleme... neka bude jiva i zdrava :) i da se prebori sus vsi4ko v jivota si :)
8.
винаги има надежда
16.07.2012 12:59:56
0
8
Пожелавам на семейството да успее в трудната борба и да спаси момичето!
А Бесове обръщайте внимание на текстовете, които взаимствате - почти същата статия прочетох по-рано в друг сайт, а после се пръкна тук при вас леко пипната...Кофти, нали? Поне да бяхте посочили от кой се вдъхновихте и пренаписахте!
7.
EM
16.07.2012 12:38:14
0
8
Колкото и вярно да е твърдението на stan, не мисля, че точно тук е мястото за тези откровени истини. Ади има нужда от морална подкрепа, от вярата на хората (не само на тези, които са й близки), че шанс за лечение има и че чудеса се случват всеки ден. Бъдете позитивни и не й отнемайте надеждата за живот като пишете неща, с които дори не сте наясно - не знаете дали утре няма да сте на нейното място в стая 1 на Бургаската онкология!
Ади, миличка, аз вярвам, че надежда винаги има! Бъди силна и вярвай, че ще оздравееш!
6.
еми
16.07.2012 12:29:47
0
2
ще бъда там, за да помогна с каквото мога!
5.
vn
16.07.2012 10:52:05
0
4
Ако желаете може да се отзовете ДНЕС от 20.30 на паметник Альоша. Носете сума, която имате възможност да дарите, а ако нямате никаква финансова възможност направете плакати, които да призовават останалите хора. НЕ подминавайте това събитие, защото най-малкият жест може да е от най-голямо значение.
4.
еми
16.07.2012 10:36:23
0
9
надежда винаги има и ще има! Ние ако не вярвяме в това и не подкрепяме това красиво, лъчезарно момиче, то тя как да вярва. А най-важното е тя да вярва, за да попеди тази борба. Нелепа и жестока е съдбата, особено когато става въпрос за млад човек, на когото живота тепърва започва. Аз вярвам, че Ади може да оздравее и силно се надявам това да стане възможно най-скоро! Не губете надежда - в тази държава само тя ни остава!
3.
do 1 i 2
16.07.2012 09:51:22
2
19
Молете се на Господ за душите си. Молете се тази съдба никога да не ви сполети. Молете се съдбата да не ви отнеме единствената рожба, а вие да нямате силите да направите нищо за да я спасите.
Ако имахте и грам малко човещина в себе си нямаше да пишете такива глупости. Погледнете се в огледалото и вижте дали ще познаете чудовището, в които сте се превърнали....
2.
сс
16.07.2012 07:27:41
8
8
Напълно съм съгласна с stan ....за съжаление винаги е трудно да приемем реалността, и надали от НАС зависи кога ще свърши нечии живот. Всички НИЕ сме загубили някого ,но това не означава че не сме го обичали и сме решили просто да го пуснем...На въпроса -какво ще правиш днес ,ако знаеш че няма да има утре....- ще се смея и ще обичам хората около себе си ....
1.
stan
15.07.2012 19:23:41
38
12
Много тъжна история, но има и няколко "неприятни" но все пак реални факта.
1. Злокачествен рак НЕ СЕ ЛЕКУВА, особено когато е в напреднала фаза.
2. Винаги се намира някоя алчна клиника - я в Израел, я в Русия, която да даде надежди, да прибере колосална сума и да изпрати пациента да си умре в родината потънал в заеми. За справки фондация Спаси Дарина и малката Дарина (лека и пръст) която събраните суми не успяха да отърват. Случаи други такива много.
3. Каквото и да направим, колкото пари да съберем - не можем да спасим никой от съдбата му.
4. 3-тото е много гадно и тъжно, но живота също е гаден и свиреп.
5. Дано не се мъчи много хубавото момиче и много жалко за нея. Гадни случаи като нейния - бол.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори