Най-накрая научих рецептата на този омлет от столовата през соца
Много е пухкав и не е заради млякото
Спестяването на продукти помогна. Ястията от едновремешните социалистически столови резонират с душите на мнозина. С приятна топлина и аромат – до ден днешен. И въпреки че готвачите се опитаха да не харчат пари за излишни продукти, храната все пак се оказваше невероятно вкусна. Така се случи и с прочутия пухкав омлет.
В този случай те спестяваха все пак не от млякото, а от яйцата.
Следователно не ви се получава да повторите рецептата у дома, тъй като домакините обикновено правят обратното. Трябва да има повече течност, освен това особено хитрите готвачи не се поколебаваха да разреждат състава с вода. Тогава омлетът се оказваше още по-ефирен. Нещо за което добрите домакини си мечтаят, но трудно постигат.
Яйчната заготовка се пече във фурната върху дълбока тава. Трябва да я налеете почти до самия ръб и да печете приблизително 20-30 минути, докато сместа се втвърди, съобщава дзен каналът „Ново огнище “.
Така ще получите омлет, който наподобява до голяма степен ястията на старите готвачи.
Бургазлия призна за афера в Руен, съпругата му го разкри
Как да запазим паметта си с възрастта - съвети срещу когнитивен спад и деменция
Какво правеше тази чаша на масата на Мария Цънцарова
20 години любов: Как случайната среща на Мат Деймън и Лусиана Баросо се превърна в най-стабилния брак в Холивуд
Това са тайните синове на Путин
Въвеждат нови правила по кафетата в Турция
Почина известна писателка
Не съм терорист, оплака се германският принц Хайнрих XIII Ройс
Защо пъстървата е една от най-полезните риби на трапезата ни
Пробив: Комета може да е донесла живот на Земята! Учени откриха уникални градивни елементи
Учени с плашеща информация за ледник в Антарктида
Бургас се включи в антиправителствения протест
