Превърнете 1 кг бутчета в домашен салам за цялата седмица
Много по-вкусно, отколкото в магазина. Освен това е напълно естествено
Можете да си направите домашен пилешки салам в обикновена фурна и ще бъде много по-вкусен от всичко, купено в магазина. Ето лесната рецепта за салам от пилешки бутчета:
Съставки:
пилешки бутчета – 1 кг
чесън – 2 скилидки
сол, черен пипер, червен пипер на прах – на вкус
Приготвяне:
Отстранете месото от костите. Нарежете пилето на ситно с остър нож, посолете, добавете черния пипер, добавете чесъна, нарязан на малки кубчета. Разбъркайте.
Сварете бульон от останалите пилешки кости, след което изсипете в месната маса и разбъркайте. Оставете за една нощ в хладилник, покрито с фолио.
Сложете пилешката маса в плик за печене, ако желаете, можете да я поръсите с червен пипер.
Внимателно увийте рулото в канап и оформете по желание. Прехвърлете рулото във форма за печене.
Печете на 180 градуса за около 60 минути.
След изпичане оставете да се охлади, преди да разрежете. Този домашен салам е чудесна съставка за сандвичи! Освен това съдържа само естествени съставки.
Несебър въвежда безплатно паркиране за Коледа и Нова година
Коледари ще наричат за здраве и берекет в кварталите и селата на Бургас
В 12 без 5 от мандата си Мариан Бачев обяви ударно конкурси за нови директори на театри и опери
Григор Димитров започва новия сезон с нов треньор - белгиеца Ксавие Малис
Удължителен или редовен бюджет - какво печели и губи държавата
Социалните мрежи влошават концентрацията при децата
Какви са условията за туризъм в планините
Как една случайна чаша в древен Китай се превърна в най-популярната напитка в света след водата
КНДР обезврежда над милион мини в Курска област
Нетаняху обвини премиера на Австралия, че с подкрепата за Палестина подхранва антисемитизма
„Ние, потребителите“: Наложеният платеж остава най-сигурната защита при онлайн пазаруване
Рибари уловиха и спасиха 150-килограмова есетра край Бяла (ВИДЕО)
