×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Виолета Илиева посрещна като в арест Таня Борисова в просветния инспекторат


Виолета Илиева посрещна като в арест Таня Борисова в просветния инспекторат
Облечена в разкошен тоалет на огромни алени лалета Виолета Илиева е като приказна фея пред камерите, после обаче натика законната шефка Таня Борисова в гола стая с бюро и телефон - като в арест
Тема в развитие
виж още
скрий
15 Май 2012, Вторник, 09:37 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимки Ивелина ДОНЧЕВА

Назначената от ГЕРБ началничка отказа да сдаде ключовете, прокуратурата поема скандала

Нова война избухна тази сутрин в Инспектората по образование в Бургас, където възстановената от съда началничка доц. Таня Борисова, която беше уволнена от правителството на ГЕРБ преди две години, днес дойде в сградата в 8,50, за да  влезе в шефския кабинет.

Тя пристигна с двама свидетели, представи се официално на портала и се опита да започне нормален работен ден. Охраната запази хладнокръвие, огледа личната карта на Борисова, копие от решението на Върховния административен съд, с което е отменено освобождаването й от работа и заяви, че ще съобщи на Илиева за посещението.

На видно място, долепена до стъклото на портала, откъдето влизат и излизат всички служители и граждани, стоеше снимка на премиера Бойко Борисов.


Портретът на Бойко Борисов посреща всички посетители на портала в Инспектората по образование

Виолета Илиева слезе до пропуска, облечена с тъмно сако и шармантна бяла пола на огромни червени лалета и се постара да изглежда любезно при посрещането на Борисова. Илиева поиска да разбере точно от възстановената шефка кого води със себе си. Служители коментираха, че знаейки, че днес предшественичката й се връща на работа на бял кон, Илиева е дошла да пази кабинета си далеч преди официалното работно време. Тя придружи по стълбите Борисова и свидетелите, а пред журналисти каза лаконично: „Ще чакаме заповед на министъра”. Илиева обаче не уточни каква заповед се очаква – за нейното отстраняване или за назначението на Борисова в изпълнение на съдебното решение. На първия етаж се разрази кратък конфликт между двете началнички. Вместо да въведе Борисова в шефския кабинет, Илиева я насочи към друга стая на горния етаж. В нея имало бюро и телефон, почти като в арест, а не в инспекторат по образованието. Повече от час в сградата бяха и двете шефки, през това време служителите, отиващи на работа бяха свидетели на разправии по коридорите.

Около 10 часа доц. Таня Борисова напусна сградата и се отправи към прокуратурата. „Илиева не ме допусна до работното ми място, отказа да ми предостави и ключове. Съставихме за това протокол и ще сезираме прокуратурата”, каза Борисова. Тя не се нае да коментира какъв сценарий може да я очаква още и дали няма да получи нова заповед за уволнение. За нея съдебното решение е въпрос на чест и морално удовлетворение.


В категории: Просвета


Флагман.БГ Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! 19/05/2024, Неделя 08:00 0
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
86
Коментара по темата
86.
реалистка
19.11.2014 10:49:20
0
1
Мили Боже, докога в РИО ще връщат стари изкопаеми, като Борисова и Илиева. Толкова ли няма свестен ЧОВЕК да заеме този пост.и двете са компрометирани, и двете са натворили достатъчно простотии и са грешни пред учителите от бургаска област. Трябва ли да чакаме да грешат до безкрайност, за да ги изгоним, като мръсни кучета /каквито са/.
85.
МАРИЯ
12.06.2012 12:12:43
0
6
ЩОМ УВАLNIHA BORISOBA DA UВОLNIAT I НЕДЕВА PROTEJETO NA BORISOВА
84.
гочо
24.05.2012 17:59:02
2
7
Реалистке, мноооо си прост/а! Мижитурке скапан/а, ти измести тезата и промени мнението си от предишните си бъртвежи като се усука по килифаревски. Добиче безпросветно, ти обясняваше, че всяка власт си избира изпълнителската такава и това било нормално! Приемаш за нормално случайни, полуграмотни хора да те яхат и децата ни да зависят от тях! Ти никога няма да излезеш на улицата...щото ще ти е под "нивото". И спри да пишеш псалтири...изразявай се вкратце, за да не досаждаш на хората. И без това нищо не казваш, и никой няма нужда от отговорите ти!
83.
чучка
22.05.2012 13:30:17
0
10
касабов ти беше враг на Борисова а сега стопли връзката та таза селянка е човек на Ангел Марин той я направи доцентка обеколи всички партий за да бъде на власт-ДА НЕ Я ЗНАЕМ КАКВА УЧЕНИЧКА БЕШЕ първата година не беше приета студентка после я приеха скъсаха я още първата година на три изпита и любимия и предмет историята на БКП така че знаем каква кадърница е --------да седе на задника си и да гледа старините си с гълъба--------
82.
чучка
22.05.2012 13:30:15
1
9
касабов ти беше враг на Борисова а сега стопли връзката та таза селянка е човек на Ангел Марин той я направи доцентка обеколи всички партий за да бъде на власт-ДА НЕ Я ЗНАЕМ КАКВА УЧЕНИЧКА БЕШЕ първата година не беше приета студентка после я приеха скъсаха я още първата година на три изпита и любимия и предмет историята на БКП така че знаем каква кадърница е --------да седе на задника си и да гледа старините си с гълъба--------
81.
чучка
22.05.2012 13:30:14
3
11
касабов ти беше враг на Борисова а сега стопли връзката та таза селянка е човек на Ангел Марин той я направи доцентка обеколи всички партий за да бъде на власт-ДА НЕ Я ЗНАЕМ КАКВА УЧЕНИЧКА БЕШЕ първата година не беше приета студентка после я приеха скъсаха я още първата година на три изпита и любимия и предмет историята на БКП така че знаем каква кадърница е --------да седе на задника си и да гледа старините си с гълъба--------
80.
за Касабов
22.05.2012 11:10:26
2
17
Тая,дето ревала е протеже на ДПС и БСП. На това място на времето я сложи МАРИН-помилвача на престъпниците.Колко души изгори тая некадърница заедно с Далев.Припомнете на Касаба,че и жена му ужулиха точно тая мафия с тая дебелата.
79.
До реалистката борисова
20.05.2012 05:44:37
9
14
Борисова,стига си писала по форумите,ами ела да си платиш сметките в блока,дето живя в Бургас за парно,вода ток и т.н.Всички знаят,че хвалбите във форума по твой адрес са писани от теб.Известно ни е,че постановките в Карнобат за техникума са твое дело.Злобата ти прелива от всяка дума срещу В.Илиева и директорката на руската гимназия.Наверно доста добре се справят с работата си за да си така озверена към тях.Като видях как рева като дръта магарица при уволнението ти,определено си за психото.
78.
реалистката
20.05.2012 01:50:52
11
4
Към отвратения от реалистката!!!...Нито очаквам да ме харесваш нито пък и искам.Твоята оценка не е важна за мен.Аз точно и ясно писах по темата и срещу какво трябва да негодуваме и протестираме и пак точно и ясно се обосновах защо вмъквам коментар и за Коларова.....защото по-долу я намесиха и изкараха светица!И тъй като никога не съм си позволявала да пиша и говоря празни приказки и винаги съм се обосновавала за това изнесох и факти за нейния образ на "светица"....щом в едно семейство не съществуват морални норми и ценностна система..... за свещенност, честност и почтеност не може да се говори!!!Опазил ни Бог от такива учители които учат и възпитават децата ни!!!Тя не беше отстранена от работа заради сина на инспекторката по музика...а заради това,че си е позволила да влезе по време на изпит без да има това право и да подскаже на свое протеже навярно дете на някой восокопоставен господин или госпожа!!!Но каквото и да напиша вие няма да ме разберете господине защото сте отвратен от самия себе си и не четете в прав текст нещата....а ги четете между редовете!!!Тъй като никой не съм оставила без отговор сега и Гочо ще получи своя!!!Ами Гочо ...много добре цитираш дядо Славейков, но явно и ти като отвратения четеш между редовете!!!Вярно е, че не сме народ а мърша и не заради такива като мен, ами от такива като теб, отвратения и всички други правещи се на жертви от такива като мен с непрогледно безумие и овча крепост както се изрази!!!Само, че това са качества в кавички за мен а с главни букви за вас!!!Аз съм отвратената от злобата и агресита с която пишете.....ами като не сме съгласни с положението в страната ни (в това число и аз) вместо да се обиждаме би било редно да излезем на улицата и да излеем гнева си върху управляващите а не един върху друг по форуми и под статии.Но как ще излезете като ви е страх и ви е по-лесно в подобни ситуации да се правите на велики а всъщност вие сте подлизурковците и угаждащи на властимащите!!!Дядо Славейков е казал, че не сме народ а мърша а аз пък казвам, че БОЛШИНСТВО в България означава,че всички глупаци мислят по един и същи начин!!!Тъй като аз не се вписвам в болшинството....оставям на всички вас да продължите щафетата с нападки и обиди водени единствено от маймунското ви мислене!!!Останете си със здраве.....
77.
къро
19.05.2012 19:33:23
3
8
Врага е гледал предаването явно и не е доволен :) Герберските некадърници и мошеници.....вън. Ако не сега, догодина след като изгубите изборите !!!!
76.
гочо
19.05.2012 19:10:54
0
14
Заради такива като "реалистката" , дядо Славейков е писал: Не сме народ, не сме народ, а мърша! Реалистке, оправданието за партийна принадлежност и обвързаните с нея постове не само не е нормално, а е цинично, гнусно и долнопробно. Заради такива "реалистични"нагласи на сервилност,подлизурство и угаждане към властимащите, некомпетентни, крадливи, безочливи наглеци ни управляват и крадат живота ни. Разочарован съм от непрогледното безумие и овча кротост на реалистката и такива като нея, които никак не са малко. Заслужаваме си съдбата!
75.
къро
19.05.2012 12:32:36
5
3
Историите около техникума и РИО днес по ТВ СКАТ- ПАРАЛАКС от 17 45 ч.
74.
Отвратен от реалистката
18.05.2012 08:50:14
2
4
Що за коментар на"реалистката".Отвратен съм. Статията е за Борисова и Илиева.Къде е общото между началничките на РИО,Коларова и семейството и.Познавам отдавна това прекрасно семейство,а колкото до сина им-с достойната си постъпка заслужи уважението на всички честни хора.
73.
реалистката
17.05.2012 23:57:53
5
1
Изчетох всички коментари и ума ми не може да побере всичката злоба и агресия на която съм свидетелка!!!Кому е нужно всичко това след като всички знаем,че която и партия да дойде на власт едно от първите неща които прави е на ръководните постове да се назначат техни доверени лица.Това не е национална а световна практика!И случая в РИО Бургас е същия...със смяната на властта да се сменят и хората заемащи ръководни постове.Предполагам,че и Илиева и Борисова си имат както положителните така и отрицателните качества,но трагедията е,че освен обиди по повод телосложение и облекло друго не прочетох!Докато тук застъпници на едната и другата сте се хванали за гушите...Борисова както влезе със съдебно решение на бял кон в инспектората така и го напусна също на бял кон със споразумение да и се изплати солидна сума пари....ето срещу това трябва да протестирате....срещу съдебната ни система,че е оставила такива вратички....и на чий гръб е всичко това????....на наш!!!Тъй като беше намесена и г-жа Коларова не мога да остана безмълвна срещу определенията за "честна", "принципна" и "открита" жена.Ще ме извините но всичко друго може да е но не и такава.Това са качества непонятни както за нея така и за цялото и семейство.От нейни ученици знам,че е лансирала деца чиито родители заемат ръководни постове и има облага от тях,а съпруга и Панайот се отрече от родителите му и когато му се обадиха,че са починали...отговора му беше, че няма такива.Но безсрамието им стигна и до там,че взеха на болната му сестра къщата и я продадоха и сега я съдиха и за пари!!!Така,че запазете суперлативите си за г-жа Коларова за себе си.Вярно е,че беше отстранена от работа по времето на г-жа Борисова,но пък беше върната по времето на г-жа Илиева.И задавали ли сте си въпроса "защо???"....ами защото сина и Тодор Коларов оглави комисията Кушлев и върна майка си на работа само,че той не успя да се задържи на поста си тъй като е възпитаван от манипулатори и се опита да манипулира и премиера но след като не му минаха номерцата....хвърли оставката си....черта наследена от майка му.Тя също хвърли оставка след като беше разобличена в злоупотреби!!!
72.
paparak
17.05.2012 22:12:59
2
5
Вън Илиева от просветата!!!Точно това недоразумение е превърнало бургаското образование в поле за отмъщение и война между партийните функционери и редовите учители.Тръгнала да става шеф на РИО!!!Такова безочие могат да имат само хора без морал и психотично поведение. Оцъкленото змийче Вила да си върви и да не се обръща към просветата, от която пълни гуша, но не е полезна поради липса на капацитетни възможности и професионализъм. Никаква визия, перспектива и възможност за развитие в образованието-не на регионално, не на градско, ами и на селско ниво дори. На село, особено в айтоските села повече учат и възпитават децата, отколкото култура и просвета има в изфирясалите глави на тези тъпи селянки.
71.
петросян
17.05.2012 21:51:23
2
8
Срам и позор, бургазлии! Воня, смрад и зловоние се разнася от бургаското образование, благодарение на две нещастни, случайни, нехайни, неморални, лишени от обществена подкрепа и уважение женици. Едната в бяло, другата в черно като контрапункт, но еднакво събрали контраста на мръсотията, алчността, долнопробното поведение и агресията. Недостойни хора решават съдбата на децата ни и бъдещето. Вдигнете се и ги преборете! Държавният служител не бива да има политическа принадлежност, защото той служи на народа, а не на партията. Герберската наглост и безочие са безпардонни и будят отвращение!
70.
ххххххххххх
16.05.2012 16:33:33
4
13
как нашутиха дебелата свиня безсрамница долна развали семейство пияница мръстна долна душица....само отрова на тебе....
69.
отвратена
16.05.2012 16:19:58
4
3
Господи,защо намесихте в тази ситуация Коларова.Жената е честна,принципна и открита,качества които в днешно време все повече отсъстват в битието ни.Жената защити достойно името си.Нека някой да провери в колко училища учи след случая маминото детенце на инспекторката по музика.А някой задава ли си въпроса какво е положението в училищата?Но кой се интересува от това.Жалко за децата ни.
68.
тариката
16.05.2012 15:41:21
2
11
Не се връзвайте на писаните хвалби за доцентката.Тя Борисова сама си ги пише.Това го знам от приятелката и от Карнобат, Комбачката.Тази на мажоретките.Що купони купонясвах с нея,ама нейсе.Тихо..Танче пиши си пиши..
67.
жена
16.05.2012 15:34:30
1
11
Като жена,съм изумена от напористата Борисова.Тя е такава към мъжете на приятелките си,към стремежа да властва и командва. Към това,че се мисли за нещо ..пък е нищо,и т.н.
Неудобно ми е да го кажа,но нека и да се огледа,пък ако не се виждала скоро в огледало,то ще и подскажа.Не става Почти за нищо свястно не става. Бог трябва да я съди,за греховете и. Да я съди,час по-скоро.Много злини ще направи още. Защо да трови живота на нормалните хора.Такава е жестоката истина за нея и дружината и.
66.
карнобатлия
16.05.2012 15:12:35
1
11
" Нямала си баба работа,купила си .."Нямал си ВАС работа възстановил Борисова в РИО.Не знаят ли тия от МОН,какви ги върши сега Борисова в Карнобат,като общински съветник и сие с бившия кмет на Карнобат и любовницата му Стефка.Сеири правят.Журналята от СКАТ да питат.Скандал на всяка сесия.Тези хора са озверели за власт.Бесни и жадни,освирепели и зли към хората.Това е истината.Станали са за посмешища в града.Тази свирепа жена ще попилее образованието.
65.
Ряпата
16.05.2012 14:17:20
4
8
Абе шматки утрепани, гербаджийски подлоги!!! Вие какво си мислите, че ще постигнете с тази снимка на Б. Борисов на входа на инспектората.....освен да плашите гарги като вас, друго няма какво. Вече човек може освен съда да си търси правата и в европейски институции...там партията не важи, а напротив, ще ви бръкнат в задника с боксова ръкавица :):)::)))
64.
пенчо питанката
16.05.2012 14:10:42
1
2
До 41
Ало,министъра...Борисова не е пенсионерка,ами да каже Кукувила и другите овластени да назначават- какво правят в училищата пенсионирани вече учителки и като Кукувила използват връзките си и не отстъпват неправомерно заетите от тях места? Колко са смешни и жалки!?
63.
аз
16.05.2012 12:33:53
1
6
На почит сме МТУ -Средец,как няма да сме на почит като инспекторката по физическо и В.Илиева посрещахме с питка и мед.Затова като правиха проверка на броя на учениците Жабов знаеше предварително и ни караше да ги събираме по джейсиемите.Те броят във втората стая ,ние местим учениците от първата в третата и така всичко е наред.Водят се ученици в 10,11,12 клас дето не са стъпвали в училище след първата година.На края само не ги допущаме до държавен изпит.Тези тримата -директор , Борисова и Илиева -знаете за къде са?И сега като правят тези панаири ми са много смешни!!!
62.
!!!
16.05.2012 12:19:19
1
5
И аз се чудя ,защо професионалната гимназия(бившото МТУ) в Средец е на такава почит и при Борисова и При Виолета Илиева,защото и двете са цицали от там.Директора им пък стана кмет!Аман от рушветаджии без достойнство и срам,прости и жадни за власт.
61.
!!!
16.05.2012 12:19:17
1
3
И аз се чудя ,защо професионалната гимназия(бившото МТУ) в Средец е на такава почит и при Борисова и При Виолета Илиева,защото и двете са цицали от там.Директора им пък стана кмет!Аман от рушветаджии без достойнство и срам,прости и жадни за власт.
60.
родител
16.05.2012 12:05:35
2
6
Кефя ви се, извратеняци и вие учите децата ми, пълни идиоти сте, какво толкова коментирате ВАС се е изказал,голямата работа,че Илиева излиза, а Борисова влиза в инспектората.И вие като докторите сте търговци, а не учители.
59.
Веско
16.05.2012 11:54:04
2
8
Неграмотните да НЕ пишат...един тъп коментар го пускате 10 пъти да ви таковам в тъпаците !

Сега Виолета Илиева ще се опита да впрегне максимум връзките си от партията, за да заобиколи съдебното решение. Ако това се случи ще се докаже корумпираната и аморална политика на ГЕРБ.....Затова ще изгубят и изборите след година и така или иначе Илиева ще си замине. Тя си е пътник!
58.
89555
16.05.2012 11:25:42
1
8
Виолета Илиева е неподходящ "кадър" особено за ръководен пост,да ходи да сади картофи
57.
Йоцо муу
16.05.2012 11:24:14
1
0
вярно е такива неща чета, не ми се вярва да са истина
56.
Йоцо муу
16.05.2012 11:24:14
1
1
вярно е такива неща чета, не ми се вярва да са истина
55.
Йоцо муу
16.05.2012 11:24:14
1
1
вярно е такива неща чета, не ми се вярва да са истина
54.
Пенчо бее
16.05.2012 11:19:09
1
1
Вярно , стига сте писали фантастики, само глупости чета по надолу
53.
Пенчо бее
16.05.2012 11:19:08
1
0
Вярно , стига сте писали фантастики, само глупости чета по надолу
52.
Гочо мууу
16.05.2012 11:15:57
4
0
по добре никой да не коментира нищо , щото ми се обърка мисленето с тия коментари
51.
Гочо мууу
16.05.2012 11:15:57
2
0
по добре никой да не коментира нищо , щото ми се обърка мисленето с тия коментари
50.
Гочо мууу
16.05.2012 11:15:57
2
1
по добре никой да не коментира нищо , щото ми се обърка мисленето с тия коментари
49.
Гочо мууу
16.05.2012 11:15:57
1
0
по добре никой да не коментира нищо , щото ми се обърка мисленето с тия коментари
48.
Гочо мууу
16.05.2012 11:15:54
0
1
по добре никой да не коментира нищо , щото ми се обърка мисленето с тия коментари
47.
Гочо мууу
16.05.2012 11:15:54
0
1
по добре никой да не коментира нищо , щото ми се обърка мисленето с тия коментари
46.
Гочо мууу
16.05.2012 11:15:53
0
1
по добре никой да не коментира нищо , щото ми се обърка мисленето с тия коментари
45.
неосведомен
16.05.2012 10:12:56
1
2
А френска любов правила ли е ? към #39
44.
Айтозлия
16.05.2012 10:01:59
1
5
Сравнявате Илиева с мажоретка.Нали знаете,че мажоретките от Карнобат са специалитет на Борисова.Тогава активистката на НДСВ Румяна Денева от Айтос,заедно с мажоретките на Борисова участваха в предизборната им агитация на жълтите.Това е патент на Доцентката.
43.
минувач
16.05.2012 09:54:18
2
7
Тая от снимките голяма селянка бе.Верно ли че е била шефка на инспектората.
42.
Студент
16.05.2012 09:50:19
0
3
Отдавна беше,но помня добре,че след Коларова,докараха една възпълна математичка,която с материала беше на ВИЕ.А бе не разбираше на какво ни учи. Много пари за частни уроци дадох за да стана студент,но успях.
41.
министъра
16.05.2012 09:38:16
2
6
Никой не иска Борисова,ами тя е пенсионерка.Защо да я връщам в РИО.Ще и се даде пенсията и ..А бе на заслужена почивка.То малко ли бяха скандалите и.
40.
Фифи
16.05.2012 09:20:30
1
3
Най -голямата крадла е още в иннспектората -Ламбринова. Попитайте те я колко пари взема от директори за някои работи.Бяха си починали от нея като я нямаше.
39.
учител от френската
16.05.2012 09:17:33
4
7
Аз бях в комисията на въпросния изпит.Тези писания са пълни лъжи. Никой не е карал Рафо да прави подобни неща.Срамота е да се гаврите с паметта на човека, както и да плюете дете на колега. Като не знаете какви ги вършеше Коларова-не говорете. Попитайте я по какъв учебник работеше по математика-за ЗП или ЗИП-пълна неграмотничка.Ако не беше напуснала щеше да е наказана след проверката от Райков от Министерството.Беше публична тайна. Който и плащаше му даваше изпитите. Това всички го знаем.
38.
Янко муу
16.05.2012 09:13:43
4
5
Я, обади се антуража на Илиева :):):) Треперите за местенцата си и плюете нали !
37.
за журналистката
16.05.2012 08:20:05
4
7
Разкрийте какви директори назначи Борисова.Директорката на Д Чинтулов-калинка,на Й.Йовков-калинка.Синът и-калинка-икономист в гимназията по туризъм и т.н.
Изгонената от Бургас,Борисова да си ходи на с.Соколово при Атанасов и да си пазят откраднатото от РИО и общ.Карнобат.
36.
от френската
16.05.2012 08:09:27
5
9
О,Дамян/сина на инспекторката по пеене/.Добре си спомням си случая. Рафо/беше зам.директор/.Комбината беше между Борисова и Рафо. Борисова му обеща да не го пенсионира,а в замяна да натопят Коларова,за поправката на Дамян. Коларова,знаем че е боец и е безстрашна.Тя отказа на празните му листи да пише три,както искаше Борисова.Борисова и поиска обяснение в инспектората заради принципното поведение,но Коларова,я изненада, като и хвърли оставката си. Достойнството си Коларова защити с предавания по Господарите на ефира,където я принудиха да си признае,че е било така.Борисова е недостойна да се върне в РИО
35.
инспектор от РИО
16.05.2012 07:45:04
9
6
Колеги,припомнете си какви пари прибираха Борисова и инспекторката по пеене.Какви тънки врътки правеха с ромчетата от селата.Как няма да иска на празни листи на изпит,тройка от математичката,а може би и повече.Аз присъствах на изстъпленията и беса,който беше обзел Борисова.Тя беше в несвяст.Видяхме заедно с Далев яростта с която се нахвърли срещу Коларова.Сега когато нещата се вече са спокойни,да се връща пак този хаос в РИО.Тази жена е за лечение в здравно заведение,за какъв ръководител.
34.
Ангел
16.05.2012 07:24:14
5
11
Вън Борисова от просветата.Точно това недоразумение беше превърнало бургаското образование в поле за отмъщение и война между партийните функционери и редовите учители.Да заради сина на инспекторката си пеене тя принуди Коларова/математичка/да напусне.Господарите на ефира я принудиха и тя призна,че е притискала колежката.За това и ред други безобразия я уволниха и тръгнала отново да става шеф на РИО.Такова безочие може да имат само хора без морал.
33.
Джедай
15.05.2012 21:36:14
3
9
Всички, които защитават Таня Борисова да сис помнят как докато беше шефка на Инспектората беше заснета със скрита камера от Господари на ефира. Там тя най-нагло обеща да се намеси за да може един ученик останал на поправителен изпит да си вземе изпита без проблеми дори и да не се подготви за него. И тази жена отново иска да става шеф на РИО. Да не говорим за далаверите и и за това как е получила земи на МТУ в Средец, от които днес получава много сериозни пари. Егати и нещастната държава и град.
32.
Музикална загадка
15.05.2012 20:33:23
3
10
Специален поздрав за ВилитУ Илиева, с една позабравена песен...."Петнадесет лалета, петнадесети ред и мястото заето на всеки мой концерт (вай, вай.....мястото ми заето оооооот .... ДОЦ. ТАНЯ БОРИСОВА)

вай, вай....дано да е за добро !
31.
Сейрджия
15.05.2012 20:13:02
2
23
За безобразията на В. Илиева знае целия регион- корупция, шуро-баджинащина, неправомерни уволнения и назначения, психопатско поведение.....Все повече и повече учители, ученици, родители и общество се надигат....и кой е виновен, ами В. Илиева. Айде да се маха тази алчна женица ! Има безплатен билет за ада през Турция....хахахаааа :):):)):)
30.
аман начи от тия партийни смотльовци
15.05.2012 19:16:19
1
16
дан -ти ли си бе,Илиева? Партийната натегачка
29.
$
15.05.2012 18:14:22
3
15
дан - патката си ТИ!!!
Да не си случайно от "калинките"?
28.
дан
15.05.2012 18:04:00
15
8
доцентката каза, че била унижена като я уволнили, да видим сега:
това, че съда я е възстановил не означава сама да влезе в кабинета, а да чака да се произнесат господата които имат право да уволняват и назначават...
отиването и там си е чист цирк и представяте ли си сега колко е унижена простата патка...
представяте ли си какъв ръководител е и колко е веща, щом си мисли, че с решение на съда може да влезе в кабинета и без да е освободена колежката и да се окажат две началнички
27.
posjradala
15.05.2012 17:55:07
2
12
тази тъпа овца Илиева да си ходи защото не става за нищо
Полвината общински съветници станаха учители с нейна подкрепа а всъщност нестават за нищо.......................
26.
Бащицата Бойко
15.05.2012 17:43:38
3
8
ако си беше сложила тениска с лика на бащицата Бойко, щеше да си седне в кабинета.

или ако Бойко и беше дал една от неговите подписани бухалки с лика му, можеше направо да е убие пред останалите служители и да го пишат инфаркт.
25.
!!!
15.05.2012 15:39:38
1
9
Какво си приказвате празни приказки по форумите ?Нали ги виждате,че и двете не стават. Злобни,алчни,достойни за съжаление,едната подчинена на БСП Ии ДПС,другата на ГЕРБ.Всичко е гадна ,скапана ,бургаска политика.
24.
обичана
15.05.2012 15:14:08
2
6
Тялото на една закръглена дама е изумително заради пропорциите и извивките, които липсват при другите. Еротичните фантазии, описвани от всички велики писатели, често са свързани с жени с подобно телосложение.
23.
Митето
15.05.2012 14:48:36
7
14
Дами и Господа, излишно е да се хабите. Всичко опира до некой дребен лев. Прасето му се иска да се намърда в кочинката за ден/два, да си вземе великото обезщтетение и да си ходи за Ст.Загора да преподава велики науки. Нали е доц. :)

А, и още нещо, това към редакторите на "Бесове".
Пристрастни могат да бъдат само коментиращите. Вие отразявайте новините безпристрастно, за да ви вземат поне след някоя година на сериозно. Иначе рискувате да си останете провинциална медия, която не се чете по-далеч от Карнобат. :)
22.
КЪМ 18
15.05.2012 14:11:17
2
8
Детето си е читано, ами сегашните даскали гледат на децата не като човешки същества- делегиран бюджет. Паралелката в която го върнаха беше от 15 деца, нали има наредба! Пък и за Вас учителите всяко дете извън приетите норми е низвиргнато, като че ли вие не сте били деца! Язък за престижа на учителската професия- сринахтего със земята!
21.
@
15.05.2012 13:47:24
2
9
Когато политиката се намеси в образованието ,тогава всичко отива по дяволите.Тук става въпрос за обикновен трудов спор,който е решен на ниво Върховен съд.Така,че стига моля ви се политика,че вече ми се гади от нея!
20.
рио
15.05.2012 13:41:42
16
4
Хора, защо злобеете така?!? Я всеки да си гледа в неговата купа. Те ще се оправят, това не е наша работа. Само със злоба ли се храните!?! Както каза Дон Дон - това е политическа длъжност. Борисова дойде от небето, въпреки, че Мария Желева спечели конкурса. Тогава Даниел Вълчев каза, че има право да избира между първите 3 и избрал Борисова. Естествено е, че сега трябва да е човек на ГЕРБ. За да си имат доверие, структурите трябва да са от една партия, а не умишлено да си подливат вода.
19.
Дон Дон
15.05.2012 13:34:53
2
8
Не разбирам защо нещата не се коментират по принцип. И двете са посети от някоя партия- постът Началник на РИО е политически обвързан. Въпросът е принципен- Борисова е възстановена на работа от съда, а министърът трябва да изпълни решението. Така погледнато и двете са прави. Контрата е в министъра, защото той трябва да изпълни разпореждането на съда. Но то се вижда СЕЛЯНИЯ И ПРОСТОТИЯ господстват в образователната система.
18.
към 15
15.05.2012 12:55:31
11
0
Представям си какво е детето, щом е останало заради изобразително изкуство. Ами ИИ също е предмет. Щом се иска оценка, значи трябва да се покажат знания.
17.
Н
15.05.2012 12:25:36
1
17
Отвратена съм от всичко ,което става в образователната система няма- визия за бъдещето на младите,директорите са като господари на ,,собствените ' си училища,нивото на знания спада с всяка година ,а държавата нехае.
16.
Rosen
15.05.2012 12:24:48
12
4
хахахаха
боклука нещастен какво очаква - да я вкарат в стария кабинет ли?! няма, нямаааааааааааааааа :-)))))))))))))))
15.
СЛЪНЧО
15.05.2012 12:07:52
4
24
ДА СЕ МАХА ВИОЛЕТА ИЛИЕВА МОЖЕ И ТАНЯ БОРИСОВА ДА ИМА ТРЕСКИ ЗА ДЯЛАНЕ, НО ПОНЕ ПРИ НЕЯ НЯМАШЕ ТАКИВА ПРОСТАШКИ НАЗНАЧЕНИЯ В ОБРАЗОВАНИЕТО. ДЕЦА ОСТАВАТ И ПОВТАРЯТ КЛАСА ЗАРАДИ ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО В ИВАН ВАЗОВ И НИКОЙ НЕ СИ МЪРДА ПРЪСТА ДА ПОИСКА ОБЯСНЕНИЕ ОТ РАЗВИЛНЯЛИЯ ИМ СЕ ДИРЕКТОР, КОЙТО НЯМА УЧЕНИЦИ И СЕ ЧУДИ КАК ДА СИ ВЪРЖЕ БЮДЖЕТА, АКО БЕШЕ БОРИСОВА НА ПОСТА ЕДВА ЛИ ЩЕШЕ ДА ДОПУСНЕ ПОДОБНО НЕЩО, А ИЛИЕВА СИ МЪЛЧИ...САМО ДА Е НАЧАЛНИК!
14.
/////
15.05.2012 12:01:52
2
15
Абе, ей тука става въпрос за изпълнение на съдебно решение и никой не е по голям от съда.
13.
диди
15.05.2012 11:53:03
1
10
до номер 11, ами то не е нужно да се вглеждаш в облеклото й, то се набива просто като цветна градина, неподходящо за поста. Иначе очевидно има неразбории
12.
nina
15.05.2012 11:42:18
9
8
Ама тази Таня Борисова не е ли пенсионерка?прилича ми на 70 годишна?????Защо не се пенсионира??????
11.
П.Петров
15.05.2012 11:34:04
6
8
Много жалко, че в този уважаван форум не виждам нито един коментар, отговарящ на стандартите за правилно изразяване. Тук става дума за проблем в образователната система. Има някакви неразбории в съдебните процедури. Връщат на работа един морално изложил се човек, посят в Бургас по време на тройната коалиция, пряко свързан с ДПС. Вместо да се съсредоточат читателите над липсата на национална и регионална политика на ГЕРБ в образованието , те се вглеждат в облеклото на г-жа Илиева. Странни нрави...
10.
удивен
15.05.2012 11:03:38
2
10
Тази с полата каква е, мажоретка ли е, танцьорка ли, някой да ме просветли. Май е извънземна, дошла от ГЕРБ.
9.
удивен
15.05.2012 11:03:35
3
9
Тази с полата каква е, мажоретка ли е, танцьорка ли, някой да ме просветли. Май е извънземна, дошла от ГЕРБ.
8.
удивен
15.05.2012 11:03:35
2
16
Тази с полата каква е, мажоретка ли е, танцьорка ли, някой да ме просветли. Май е извънземна, дошла от ГЕРБ.
7.
Хари Потър
15.05.2012 10:56:23
3
16
Вместо да се противопоставя на началничката си , би могла да и бъде клакьорка с тази поличка.
6.
Митето
15.05.2012 10:36:13
1
7
А дали е влязла с белия кон в РИО? :)
5.
Кич!!!
15.05.2012 10:28:58
3
25
Вие на кичозната визия шармантност ли и казвате? На такава възраст и на такъв пост това облекло е най-малкото просташко!
4.
tytyuyi
15.05.2012 10:22:07
1
21
тази госпожа как се казваше илиева или нещо подобно да се научи да спазва решениятя на висшестоящия орган ,ако не иска да и се стежни положението накаква си новоизлюпена СЕЛЯНКА!
3.
до 2
15.05.2012 10:17:27
9
7
Въпрос на критерии е да оцениш някой дали е селяндур или не. Явно г-жа Илиева не е удовлетворила ваше желание или прищявка и затова правите такъв коментар.
2.
до 1
15.05.2012 10:03:58
7
23
Тя селяндурката е една и се казва Виолета Илиева. Спор няма.
1.
ужас
15.05.2012 09:52:31
0
6
Селяндурки!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори