Добрите домакини знаят тайната за приготвяне на пухкави и сочни кюфтета
В тази статия ще я прочетете
С този продукт кюфтетата се оказват по-вкусни и сочни. Необходими са допълнителни съставки за кюфтетата, така че ястието да не се окаже сухо и да не се свие в тигана.
Експертът и готвач Юлия Архипова посочи продукт, който трябва да се добави към каймата за котлети.
За сочност често се използва лук или хляб, напоени с мляко. Но можете да добавите и сурови картофи.
Трябва да вземете около 2-3 картофа на килограм мляно месо. Обелете и след това смелете в блендер или на ситно ренде.
След това разбъркайте сместа заедно със сока с каймата.
Първо изпържете кюфтетата на силен огън. Този трик ще „запечата“ сока в тях. И тогава трябва да добавите бульон в тигана.
В него на слаб огън ще се задушават кюфтетата. Крайният резултат ще бъдат едни от най-сочните котлети.
МВР предотврати имотна измама за стотици хиляди лева в "Малинова долина"
"Форбс": Илон Мъск е първият човек с нетно богатство от над 600 млрд. долара
Коледната украса крие сериозни рискове за домашните любимци, предупреждават ветеринари
След еврото: Цените на жилищата у нас ще скочат с до 10% още през 2026 година
Пламен Константинов остава в Локомотив Новосибирск до 2028 година
България и още 7 страни обявиха Русия за най-голямата заплаха за сигурността в Европа
Изискана рецепта с яйца и хайвер
Пиян поляк намушка българка след скандал в апартамент в Германия
ЦСКА финализира втори трансфер преди Коледа - централен защитник от Португалия
Цените на жилищата ще растат и през 2026 г., но с по-бавни темпове
Коледа издава изневерите: най-рисковото време за палавите съпрузи
Светлините на Коледен Бургас събират фотографи и модели на празничния пл. "Тройката"
