×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия


Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия
Нашите опоненти правят огледални скандали на техните, за да покажат на избирателите, че всички са маскари, категоричен е Кирил Петков
28 Април 2024, Неделя, 22:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

„Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“

„Видяха, че не могат да ни купят, след което започнаха да заливат с помия“. Това каза пред пълната зала „Форос“ в Конгресния център на Бургас съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Той пристигна край морето с бившия финансов министър Асен Василев и доскорошния регионален министър Андрей Цеков.

„Радвам се, че залата е пълна с хора, които не са се предали и продължават да вярват в Промяната, защото тя е възможна. Има по 300 статии месечно срещу нас, които се финансират, за да откажат хората“, започна презентацията си Кирил Петков.

Той разказа за влизането му в политиката и с какво се сбълскал в първите месеци като служебен икономически министър.

„Всички ние имахме успешен бизнес, изкарвахме си доходите, влязохме в политиката без зависимости и това започна да пречи на някого. През 2021 година смятах, че лесно можем да променим България, непознавайки как действа паралелната държава. Още щом положих клетва като министър-председател, генералът, който ръководеше НСО (визира ген. Емил Радев,б.р.) ми съобщи, че ми причислява гардове. Впоследствие разбрах, че двама от тях, са назначени да ме следят. Поисках да ги сменя, но същият генерал ми отказа. Казах му: „Тогава Ви искам оставката!“, а той ми отговори: „Не можете!“. След това започнаха ударите, по всякакъв начин. В деня на клетвата, например, цената на тока скочи с 11 %. Трябваше ни време, за да разберем как тази паралелна държава работи“, каза Кирил Петков, подчертавайки, че има предвид регулаторите, ВСС, ВКС и директорите на службите.

Асен Василев посочи успехите на двете правителства на "Продължаваме промяната"

„Още в първите дни ние осъзнахме, че има едни служби, които 30 години не са реформирани. Всичките правителства не са успели да ги променят. Има хора, които са в тези служби от три десетилетия, на по-ниските нива, но с огромна власт, която може да спре законноизбраната. Огромна част от политиката в държавата се определя не от парламента, а от симбиозата във всички тези институции, за които вие гражданите не гласувате. Единственият начин тази картинка да се промени е най-после да се извърши цялостна реформа в службите и регулаторите“, допълни Петков.

Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас

„Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора. Те ни дебнат толкова отдавна, ако можеше да ни хванат – щяха да го направят. Няма да ни го простят. Но ние сме честни. Показахме, че има политици, които не са във властта, за да крадат. Не сме зависими и не могат да ни наведат. Това ги изнервя, защото за пръв път от 30 години паралелната държава може да бъде променена. И след като видяха, че не могат да ни купят и подчинят, започнаха да ни заливат с помия, за да откажат хората, че има алтернатива“, заяви още съпредседателят на Кирил Петков.

Емил Соколов е новият областен лидер на "Продължаваме промяната". Структурите в региона са в добра кондиция, а амбицията на ПППП е за 3 мандата

В шеговит стил той коментира и новинарско заглавие, че си е поръчал „пица с кристали“.

„Ето това е един типичен пример. Аз даже не знам защо трябва да има пица? Ако искат да обвинят някого, че използва наркотици защо трябва да е върху пица? Може да е върху саламче, кашкавалче…целият номер на тези кални помии е да станат популярни, за да разубедят хората да гласуват. Те правят огледални скандали на техните, за да покажат на избирателите, че всички са маскари. Например – „Барселонагейт“/“Чаталджагейт“, имаме пачки с Бойко, хайде идва ред и на пудел с пачки и ред други. Тези огледални скандали целят и следващите и по-следващите избори да няма мнозинство за промяна на перманентната власт. 30 години те това правят. Заради това, когато говорят за нас казват „тези случайници“. Ние наистина малко случайно влязохме в тази работа, с което вкарахме риск в системата, който те не могат да управляват и сега се опитват да го смачкат. Не могат обаче да разберат, че това не зависи само от тях, а от целия български народ“, допълни бившият премиер.  

"Не направихме нито една грешка на базата на корист или страх. Може би допуснахме такива от незнание, но това само ни научи. Ние вече знаем точно какво искаме. Ето сега за следващите преговори, с когото и да е било, съм абсолютно сигурен, че трябва да са прозрачни", заяви още Кирил Петков.

Асен Василев от своя страна направи презентация на успехите във финансовата политика на страната – повишаване на доходите, пенсиите, социалните плащания. Той засегна и един актуален въпрос - законопроектът на ГЕРБ и ДПС за спиране на рекламата на хазартни игри.

"Знаете ли защо го правят сега? Защото телевизиите стават независими и се издържат от тези реклами, а така не са удобни на Пеевски и Борисов. Те искат да са зависи, да могат да ги контролират", допълни Василев.

На въпрос защо са си партнирали с ГЕРБ и ДПС през последните 10 месеца, Василев подчерта, че ГЕРБ са подкрепили техния премиер и програма, а когато е дошло време за ротация, заради нежеланието на Борисов да извърши реформаа в службите и регулаторите, на партньорството им бил сложен край.

"Бих си позволил да цитирам една мисъл на Стефан Стамболов: "И за опашката на дявола ще се хвана, ако трябва, но ще изтегля България", каза съпредседателят на Промяната.

Според Асен Василев социологията не отчитала точния резултат за "Продължаваме промяната", защото има 20 %, които казвали, че ще гласуват, но не посочвали за кого. Според него реалната разлика с ГЕРБ била 3 %. 

Вижте повече във видео:

На срещата за пръв път в ново качество се представи регионалното ръководство на „Продължаваме промяната“ – Емил Соколов, областен лидер и Георги Перпелиев, общински председател.

В залата пристигнаха всички знакови лица на Промяната в Бургас, а сред гостите бяха Кръстьо Пеев от Несебър, бившият общински съветник от Бургас арх. Димитър Георгиев, ексдепутатът Христо Симеонов, Ивайло Ляхович от Несебър, бившият депутат на ПППП от Бургас Богомил Петков и много други.

Малко преди началото на срещата Асен Василев потвърди новината на Флагман.бг, че водач на листата в Бургас ще бъде акад. Николай Денков. По наша информация обаче има промяна за второто и третото място.

Втората позиция, според последното разпределение, ще е за бившия министър на електронното управление Божидар Божанов, а третото за друг кадър на „Да, България“ – Димитър Найденов. Защо досегашният бургаски депутат Димитър Найденов, който винаги влиза преференциално в парламента, е оставен на трета позиция, остава загадка, но според източници от ПППП това е партийно решение на техния партньор от „Да, България“.

33-годишният ИТ предприемач Георги Перпелиев е новият общински председател на "Продължаваме промяната" в Бургас
Активистът на ПППП Дончо Златев в неформален разговор с Линда Маккензи и Кирил Петков
Кирил Петков с близкия до Константин Бачийски Станислав Иванов. Петков попита Иванов къде е Бачийски и разкри, че го поканил на срещата, но настоящият депутат не бе в Конгресния център. През седмицата той обяви, че напуска коалицията с Промяната и няма да участва на предстоящите избори, за да не разводня гласовете 
Станислав Иванов с бившия бургаски депутат от ПП Богомил Петков, който ще бъде водач на листата в Силистра
Друг бивш депутат от ПППП Христо Симеонов също бе на срещата в Конгресния център
Общинският съветник от ПППП в ОбС Бургас д-р Мартин Кръстев, който отскоро е част от Националния съвет на партията
Опозиционерът Кръстьо Пеев от Несебър присъства в качеството си на гражданин
Залата бе пълна за разговора с Кирил Петков и Асен Василев

 




В категории: Политика


91
Коментара по темата
91.
ХХ
02.05.2024 17:14:01
0
0
Едно време имаше Георги Парцалев, Стоянка Мутафова да играят комедии и да ни разсмиват... Сега имаме Киро и Асен
90.
Фекрет Стораро
01.05.2024 14:01:52
1
0
има ли киряци със съмнително минало радев пак иска бунтове да прави и да ги вкара у власта, единственото нещо дет тряа е да бъдат агенти на ДС или бащите им да са
89.
MTV
30.04.2024 23:04:55
0
4
Beavis And Buttheat.Хххаааа,хиииии ххххиии.
88.
Леко
30.04.2024 17:32:00
0
1
Кога ГеРб ще предадат власта за 6 месеца, като физически не може да стане с този 12 годишен корен и 12 годишните гласоподаватели.
87.
Гнома
30.04.2024 15:28:49
4
18
От кой пенсионерски клуб ги събрахме!? 4 % едва ли ще минат тия педалисти !
86.
Руя
30.04.2024 14:39:03
4
14
Тия няма ли кой свестен съдия да ги вкара в затвора където им е мястото.Долни престъпници.
85.
Руя
30.04.2024 14:39:00
4
10
Тия няма ли кой свестен съдия да ги вкара в затвора където им е мястото.Долни престъпници.
84.
ИСТИНАТА
30.04.2024 14:26:22
4
19
Кириле, когато Борисов пое държавата, тя бе обрана и с празна хазна, започна от 0-лата. Впоследствие му метнаха на гърба и фалита при Орешарски. Вие Кириле, с фалшивите дипломи с Ленчето и за фалшификатори не ставате, от улицата Радев ви спусна в НС на една подредена държава и стъпихте директно на 5-тото стъпало. Пълна разследване за изразходването на бюджета, къде и как се изпариха милионите на бг народ? Когато от алчност и наглост искаш всичко, не получаваш нищо. Пълно разследване на Кирчо, Кокорчо, Лена Парапета и останалите участващи във фалшифицирането на документите, чрез които Кирчо стана министър. Кирчо, помията която изливайте безнаказано, си изляхте сами върху себе си и не от друг, това е вашата помия за връзките ви с олигарсите, за контрабандата, за пудела с пачки, за ДС доносника Рашков и всички ДС отрочета, които ни натресохте. Ако има правда, с Кокорчо, Ленчето, шнорхела Денков и Николайчо, трябва да бъдете на подсъдимата скамейка. Кирчо, за фалшифициране на документи, присъдата е 3 г. Честито! В случай, че не бъдеш осъден, спешно си стягай багажа, вземай си безглутеновата Линда и с еднопосочен билет, за Канада.
83.
Българина
30.04.2024 11:29:04
2
16
Хех, ти да не си в някой пенционерски клуб, Кире?...
82.
777
30.04.2024 08:46:00
5
31
Ужяс , срам, срам за тези хора !!!
81.
Марков
30.04.2024 08:31:45
5
33
Естествено,че кофата с Помията,която сътворихте все някой ден трябваше да прелее и да си я поемете като заливка!
Така се получава винаги!
Каквото си надробиш трябва и да се Сърба!!!
80.
Прокуратурата
30.04.2024 06:10:52
2
33
Ако беше нормална държава нашата тези щяха отдавна да са в затвора а не по залите, ама какъвто народа такива и управниците му и съдебната система и прокуратурата. Жалко за нас другите…
79.
Ало
30.04.2024 06:07:50
4
26
Е то и пари през терасата хвърлят на ало измамниците, що да не отидат да ги слушат на живо?! Жалко, че сме толкова прост народ и не разпознаваме измамниците ами им се радваме.
78.
Климбо
30.04.2024 06:05:01
4
24
Как може да си толкова,безочлив,КИРиле???Не знам,дали има толкова късо паметни,или наивни ,че да гласуват за вас,които ни предадохте ?Жалко...жалко...жалко, Тиквата пак е и ще е е на а власт.Анатема Юди!
77.
фалшив министър и премиер
30.04.2024 01:40:23
2
28
КирчоПростото е фалшив министър и премиер - това е доказано, както документно, така и от 10 свидетели:
1) Имал е двойно граждантво като министър, което е отрекъл с фалшиво показание.
2) Имал е участие в публично сдружение, което е отрекъл с фалшиви документи и документна измама.
Това означава, че всички издадени документи и назначения в правителството като министър и премиер са фалшиви и трябва да се обявят за нищожни. Следователно Кокорчо също е ФАЛШИВ гей-министър. Фалшиво е цялото правителство на ПП, както и последното правителство-сглобка.
Това означава също, че КирчоПростото трябва да върне всички получени заплати като министър и премиер и да лежи в затвора - става въпрос за крупни политически измами и фалшиво премиерстване на цяла България.
76.
АРСЕНАЛ
29.04.2024 23:48:30
0
12
Как може да се разбере кой прав кой крив....и чия политика е правилна ?
Вижте града Бургас.....има ли развитие ?
Вероятно има но за фирми които са с управляващата върхушка.
Защо всички млади хора бягат или в София или в чужбина?
Вижте един Славейков ....улуците разровени от вик седят повече от година разкопани...и общината не може да ги накара да ги оправят .....баси управлението.
Една кадърна фирма няма никакъв шанс да спечели някаква държавна поръчка ако няма ''благословията" на партията майка.Всичко се рекетира законно! Всички го знаят които се занимават с бизнес ....а иначе нормалните хорица за коне с капаци на тях им се пудри погледа с цветя алеи градинки и т.н.
75.
Бай Амет чобанина
29.04.2024 22:14:48
4
18
Тоз пак си е кусал от пицата...
74.
Цирк Буш
29.04.2024 21:29:13
3
21
Смехотворно и жалко зрелище, при което много хора откровено се излагат (ако са политици — по предварително подготвен сценарий)
Абе, к'ва политика, бе? Цирк Буш!
Нещо като царските юпита за 800 дни оправиха държавата и тези от Харвард по стъпките на измамниците комарджии раз - два ,
раз - два ,ама никой не им обръща внимание.
73.
???
29.04.2024 20:36:29
4
29
На Киро Кретена и Асен сутиена кога ще им връчат жълтите книжки?
72.
Иван
29.04.2024 20:25:21
3
31
Я си отивай в Канада и не се връщай
71.
Цирк 7/8
29.04.2024 18:43:42
5
31
Киро, вие хубаво се борите за имунитет с Пияната тояга и Лена Фалшиментова. А за пудела имунитет? А за Живко Часовника имунитет? Егоисти излязохте с Ленчето, така да знаеш .
70.
Съмнителна
29.04.2024 16:29:39
6
40
Те ги лъжат и има ли още балъци да вярват на ПП ? Те са за Прокуратурата и затвора !
69.
Христо
29.04.2024 16:17:43
2
29
Прочетете коментарите и ще си дадете отговора :защо сме на този хал..
68.
Христо
29.04.2024 16:15:12
1
30
Прост народ -слаба държава...
67.
Saa
29.04.2024 15:21:18
6
43
Тези пенсиоонери все едно са друсани с райски газ, гледат покорни като добитък..а младите..къде са младите?
66.
nemmesis
29.04.2024 14:03:48
7
48
Абе тя залата е пълна,ама като гледам са сложили столчета в някоя стая ,събрали са петдесетина човека и говорят,че била пълна залата!Кажете коя е залата и с колко места е!
65.
Каскет тути каскети
29.04.2024 13:56:03
7
40
"и ни заливат с помия" Ти да видиш!!! Истината и тя доста неприятна. То и помия да беше, щеше гнусливо да се отдръпне от вас.
64.
Габи
29.04.2024 13:42:08
12
50
Имах по-добро мнение за Бургазлии и не вярвах, че може да се намерят толкова наивни, ограничени и заблудени мазохисти. А може би са платени?
63.
Хаха
29.04.2024 13:11:32
10
44
Над 80% от "привържениците" в тази зала са пенсионери. Останалите 20% е крайно вероятно да са "he/she/it/zer/zur/zis"...

Няма страшно, колкото по-дълго се набива на очи, толкова по-скоро идва народният съд. И тогава ще дойде купона :)

Засега се облагодетелстват в "Новия световен ред", но нали знаете - всичко си има начало и край. Живота е кръговрат и колелото почти се завъртя на 360градуса.

Ако имате съдбата на Мусолини - пак ще е късмет за вас.


Послепис: добре, че има снимков мат'рял, та да се знае кои са националните предатели. Жалко обаче, че за 50лв станаха такива, а дори не го проумяват.
62.
Сергей
29.04.2024 12:42:39
7
40
ЧЕТЕТЕ МРЪСНИ ДЖЕНДАРАСИ,КОЛКО МНОГО ВИ ОБИЧАТ ХОРАТА!
61.
Ник
29.04.2024 12:37:56
6
35
НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ ТЪПАЦИ,ВСИЧКИ СА СЛОГИ НА МАФИЯТА ОТ ДУБАЙ.
60.
Сергей
29.04.2024 12:35:32
6
44
Абе лайн@р отивай си в Канада.
59.
Не е луд този, който яде баницата
29.04.2024 11:07:40
7
59
Луди са тези, дето се връзват на малоумниците...
Чета днес как Простото се оправдава за Корал...Пак прехвърля топката в другия лагер и как някакъв господин му се карал, че вкарал името на някакъв мафиот в един списък... Били го "активирали". Тъпчо, а ти защо не реагира срещу този човек преди две години, ами сега се сети как ходатайствал???
Най-обидното е, че ПП-ДБ си мислят, че народът е глупав и ще продължава да им вярва... Само че след толкова много издънки и скандали и най-глупавите вече не им вярват.
58.
бай мангал
29.04.2024 10:41:40
5
57
АКО ДАВАХТЕ ПО 100 КИНТА И ПРАВОСТОЯЩИ ЩЕШЕ ДА ИМА
57.
Един въпрос!!!
29.04.2024 10:03:12
12
63
Кой идиот е ходил да слуша лъжите на този идиот?

Явно наистина си заслужаваме съдбата на роби! Ходете и пълнете залите на този и банкянския Тиквун.
Хак да ни е.
56.
Време е монопола на Герб да бъде разбит в Бургас
29.04.2024 09:53:37
47
32
Бургас е заложник на политически зависимости -наложени от Герб.
Бургас се задушава,икономиката му буксува,а младите хора бягат от града.
Това трябва да се промени!
Промяна!
55.
възмутен
29.04.2024 09:42:38
15
72
Незнам дали още има някой да им вярва на тези двамата, след всичките золуми дето направиха в държавата. Тежко ни и горко, ако пак дойдат на власт ще ни довършат.
54.
някой
29.04.2024 09:30:03
10
63
Като гледам само хора 80 + и други жадни за власт,новоизлюпени пишман кандидат депутати. Между другото къде е сърдития Бачийски, ама той наистина си беше повярвал, беше се взел на сериозно.
53.
Кирето
29.04.2024 09:28:27
10
44
Дори и това не е схванал-кое е паралелната държава ?
Разделението на властите и невъзможността му да изгони шефа на НСО не е паралелна държава , тъй като поне по онова време НСО беше под ръководството на Президента !
Паралелна държава е това, което правят такива като него -в Парламента и в МС се говори едно, че ще се направи, а после надолу си правят това, което искат и което им е позволено от горестоящите!
А Кирчо известно време беше именно горестоящ!
52.
Че защо
29.04.2024 09:18:32
10
41
да ви купуват?!
Вие всичко си го прибирате безплатно!
51.
Хахо
29.04.2024 08:55:50
15
66
И този Кирчо наистина си вярва! Чудя се, колко трябва да е малоумен един човек че да му се върже! Те в селото не искат да го пускат, той за попа пита! И ококорения Кокорчо, и той същия! Чак жал да ти стане! ПП - Пълни Пед,,раси!
50.
Хахаха
29.04.2024 08:52:08
16
47
Предизборно голямо плюене след изборно се прегръщате ха ха . Киечо булката .
49.
Шмиргел
29.04.2024 08:47:16
32
36
Че случайно влезнаха във властта и направиха много грешки и тъпотии е вярно,че лъснаха некомпетентността и зависимостите им е повече от видно. Обаче... не може да се отрече,че паралелната държава,(за която говори Киро)и партиите от статуквото ги задъвкаха и изплюха. Същото се случи и с ИТН. Същото ЩЕ се случи с всеки който дръзне да развали келепира и рахатлъка на Б.Б. и Д.Б. (най-вече на техните господари).
Дори и "Флагман" работи в "правилната посока". Ако това беше среща на коя да е друга партия (особено на ГЕРБ), щяха да са забранени коментарите.Тук обаче хейта е на макс.
48.
Иван
29.04.2024 08:43:23
18
66
Евала Кире, евала Асенчо пълна зала има няма 50 човека. Та те вече ви купиха бе Кирчо,
Изчезнете като една друга партия НДСВ която оправи България за 800 дни. Вие сте предатели и мижитурки
47.
*********
29.04.2024 08:41:24
11
41
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
46.
123
29.04.2024 08:34:07
14
63
Ами....не знам. Прилича на събрание на пациенти ат психо клиника. На лецата та обсолютно всички е изписано, че са слааабоооумни
45.
Моше Честния с Чесна 208 В
29.04.2024 08:05:39
13
54
Кирил Петков 2020 год :
Моята мечтаа е да стана премиер и да ТЪРГУВАМ с ПУТИН горива ,а Правешкия крадец Вяльо Златев да ми помага
44.
Сълю
29.04.2024 08:02:15
14
57
Кирил каза " нимож на купат "
Квото и да казва Кирил все за Бойко говори. Ако няма ГЕРБ Кирил ш'са усмихва без да казва. Туй нящо в биологията са нарича паразит. Ако го няма приемника умира и интрудера.
Кирил виж ся ко ти гълчи бат Сълю от Табадъпкову:
Нимож ва купат ала мож ва прудадът биля. И тоз Асен кипазе момче мяза саде. Резил ша биреш с него. То и ти алангрото ти бяга ама нейсе. Хубаи хора ама за чеп за зеле нимож ва ползвам.
43.
dp38
29.04.2024 08:00:36
14
28
Сицилианската долина е ПРАВЕЦ-Палелмо
Бавкя-Катания
Капо ди Тути капи-Валентин Златев
и дон Боко Тиквата
Бг Ндрогета=Кръга ""ПРАВЕЦ"
42.
До 39
29.04.2024 07:54:42
5
25
Браво! Много точен анализ!
41.
Вили
29.04.2024 07:50:03
2
23
Само бонджито не се е пръкнало на снимките
40.
Арх. Георгиев
29.04.2024 07:32:55
6
56
На снимките виждам хора от Бс, много повратливи и лъзгави като змийорка. Били са в БСП при Йоан, после в СДС, после в ГРОБ и накрая тук и накрая в канала.
39.
Реалист
29.04.2024 07:32:31
10
71
Залата е пълна със членовете на СИК от ПП и застъпниците, накараха ги да идат за да правят калабалък, да вижда Кирчо пълна зала. Макар секциите в бургаска община да са над 300 би трябвало в залата да има поне 800 души, само членове от избирателните комисии, но виждаме че са се отзовали на повикването само 120 човека. Хората отидоха, защото се чувстват длъжни, заради парите за застъпник, свикнали са да вършат нещо когато вземат пари, а много от тези в залата, няма да гласуват за ПП.
38.
Просто идиотите
29.04.2024 07:14:50
17
80
Денков Сапуня който много му се пътува от ПП се самоназначи за академик.
Кирчо Простото фалшифицира гражданството си и заедно с Лена парцала подправят подписи на документите за сдружение "Корал".
Асен Халката от хасковската околия назначи единия си любовник за шеф на НАП, другия - за културен министър.
Партийната им секретарка ХЛенчето забременя, за да приглуши изневярата си на парапета.
Рогоносецът Елена Рудолф Миро мършата ги изнуди да го направят шеф на парламента, за да си трае.
Главният им секретар се оказа контрабандист.
Общинският им съветник - сериен нарушител на пътя и алкохолик.
Бившият им вътрешен министър - ортак с контрабандисти и алкохолик.
Има ли смисъл да продължавам?
ПП е мафия от Сицилианската долина, в морален и криминален смисъл. Всички, които ги подкрепят и гласуват за тях - съучастници в ОПГ-то.
Малката булка на Шишо е Киро Тъпиро, една от многото в харема на еничарчето. На тази среща на сектата ПП пици с кристали нямаше ли?
37.
Ха ха ха
29.04.2024 07:10:21
3
52
Скрий се бе ! Неадекватник !
36.
ИЗМИСЛЕН
29.04.2024 07:06:14
11
71
КВА ПОМИЯ БЕ АХМАК ТИ КИРЧО СИ ПЪЛЕН БУЛАМАЧ КАТ БАЩА СИ ДОНОСНИКА КЛЮКАРКА ФАЛШИФИКАТОР КРЕТЕН ИЗМИСЛЕН
35.
Ст.Станков
29.04.2024 07:00:37
9
66
8 стола
пътека
8 стола
9 реда
----
капацитет 144 места
Бургас - 144 места - пълна зала?!
34.
*********
29.04.2024 06:46:44
1
22
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
33.
Tinder
29.04.2024 06:40:51
9
49
Среща на суингъри.
32.
Asas
29.04.2024 06:40:09
58
15
Ми те ПП имат повече хора в Бургас от ГЕРБ. Че и млади повечето .
31.
Кир'ле
29.04.2024 06:04:51
75
23
Пак за вас ще гласуваме. Не искаме постна банкянска пица!
30.
Badrat
29.04.2024 05:25:47
21
48
Тъп си Киро... И ти и Бойко и Дилянчо може да си прибирате в цирка и да оставите политиката на професионалистите. (а такива в България няма)
29.
007
29.04.2024 01:55:30
11
76
До 2. А бре олигофренино, а цените в магазина с колко се вдигнаха бе да те еба и тъпото копеле?
28.
Мими
29.04.2024 01:51:20
12
97
тия двамцата уж са успешни бизнесмени, в декларациите им жълти стотинки, нямат офиси, нямат служители и май за това искат да вземат държавата та да захлебят малко, и субсидийката не им стига .уж за офиси и структори е тая субсидия ама първо в джобчето май, ако не ги издухаме много ядове ще берем с тия двамцата
27.
007
29.04.2024 01:49:28
8
84
Пълна зала казваш? И колко 150 човека побира тази зала?
26.
ok
29.04.2024 01:39:25
6
78
Тоя, питам аз - КАКВО ОБЩО ИМА С БУРГАС....То бива, бива вече безочливост, ама това на нищо не прилича.
25.
До 2
29.04.2024 01:29:58
9
72
Прав си, гледам всички пенсионери.в залата са по нощници и пеньоари. Да ги бяхте облекли поне, а иначе и водичка не им предложихте. Надявам се сте отделили някой леФ за празниците на тези бедни и излъгани хорица, но е ясно че до островите в Атлантика скоро няма да стигнете.
24.
*********
29.04.2024 01:19:00
4
19
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
23.
*********
29.04.2024 01:08:07
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
22.
Мишо
29.04.2024 00:01:36
12
107
Картина от рубриката "Без Думи"! Кото видиш безизразните лица на пенсионерите ти става ясно как е организирана тази псевдо сбирчица.
Киро сутеньора и Асен гйтака.
Повръща ми се от тези!
21.
Помориеца
28.04.2024 23:54:12
65
24
Тези са супер,наистина трябва промяна,иначе в боклука на Европа.
20.
наблюдателен
28.04.2024 23:28:37
8
84
Продължаваме промяната по отъпкания път от ГЕРБ и ДПС. Говорят за паралелната държава, а сякаш не гласуваха лобистките закони заедно с ГЕРБ и ДПС като закона за промяна на ЗУЧК, законопроект за насърчаване на инвестициите, чрез заключителните разпоредби на който, улесняват мащабното строителство , като премахват или занижават екологичния контрол, задължиха изграждане на нови ядрени мощности само с американска технология......Заедно с ГЕРБ и ДПС въведоха компенсации за тока за бизнеса и подпомогнаха рафинерията в Бургас , оръжейните заводи, хранителните вериги, и един куп олигарси и монополисти. Хвалят се с повишаване на доходите и пенсиите, а Асен Василев източи енергетиката и финансовият дефицит във Фонд „Сигурност на електроенергийната система“ е достигнал 1 млрд. лв. към 15 март. То не бяха мераци за усвояване на милиарди европари по проекта Захир и B-lion в маришкия басейн, който е в полза на олигарси и ще остави енергетиката ни без базовата си мощност. То не бяха меморандум с Gemcorp, докараха посредници в доставките на газ. Не правят реформи и толерират раздутата администрация. Избирайки такива шарлатани на високи държавни позиции , накрая винаги плащаме всички ние.
19.
Пфу
28.04.2024 23:28:30
17
131
Колко трябва да си ТЪП за да продължиш да вярваш на ПП-ДБ ?
Отговорът е МНОГО ТЪП !

Девет месеца бяха с Тик вата и Пеевски. Сега го играят противници а след изборите отново ще се СГЛОБЯТ !

АЛА-БАЛА и ФЛАШКИ + много ПРОПАГАНДА по бТв и Нова.
ПФУ !
18.
Зомби
28.04.2024 23:16:48
16
120
Като чета коментари из фейсбук, направо се плаша. Феновете на ПП ми звучат като зомбирани сектанти. Въобще явно не виждат какво се случва, далеч от реалността и си продължават "давайте, във вас ни е надеждата ".
Също интересно е, че в залата гледам преобладават възрастни хора, а не млади.
17.
Тончо
28.04.2024 23:07:50
11
85
“ Всички ние имахме успешен бизнес, изкарвахме си доходите, влязохме в политиката без зависимости и това започна да пречи на някого.“
“Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора. “
“ Но ние сме честни. Показахме, че има политици, които не са във властта, за да крадат. Не сме зависими и не могат да ни наведат.“
“ И след като видяха, че не могат да ни купят и подчинят, започнаха да ни заливат с помия, за да откажат хората, че има алтернатива“
Ко каза? Ко?
16.
*********
28.04.2024 22:58:02
3
54
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
градски
28.04.2024 22:52:58
10
81
С тия баби и дядовци.... Сигурно Pro100Kiro им е обещал нещо от мултилевъл маркетинга...
14.
До 6 пуделчето на ПП-ДБ
28.04.2024 22:46:49
27
91
Идва Тръмп и се очаква Борисов 4, а относно магнитски, там ситуацията е курвенска, ще бъдат намагнитени вождовете на ПП-ДБ, това е ясно на всички, за това троловете на ПП-ДБ писукат!„Козяк“ и „Магнитски“, с които уж ПП-ДБ държали и „рекетирали“ Бойко Борисов се оказаха поредният „балон“, в който тези хора живееха.
Някои си бяха въобразили, че шепа сектанти от НПО-та ще яхнат властта през задния вход. И ще колят и бесят.
Обаче колелото се завъртя и сега Магнитски е за вождовете на ПП-ДБ, които са окрали американски бизнесмени.
Борисов ги изчака „да се наиграят“ и ги прати на политическата пързалка към небитието.
Хитреците Христо Иванов и Атанас Атанасов и коалиционните им идиоти Киро, Асен и сие, прекалиха, оляха се тотално в искането си да докопат цялата власт в страната-изпълнителна, законодателна и съдебна, без да имат необходимото представителство и мнозинство.
Това са последни издихания на ПП-ДБ, пропаганда, с обратен знак.
Ще пътуват ама към канала и бай Ставри, а леля Асеня е намагнитена.
13.
Селския
28.04.2024 22:45:50
12
111
Само да попитам Кирето, къде отидоха тези танкери с газ дето ги платихме предварително ?? Питам аз и отговор не искам.
12.
Ибаси
28.04.2024 22:45:41
13
108
Ти да видиш.Продължаваме Простотията напълнили малка заличка със 150 от най-близките им простаци,за да баламосват простолюдието,че продължават да се борят със статуквото и не са се продали,само са им полегнали и поседнали,където трябва,за да бетонират Боци и Шиши.
11.
До 10 на ПП-ДБ всичко им е менте
28.04.2024 22:40:19
10
110
Киро има менте диплом от Харвард, също като нескопосания фалшификат на Лена Бориславова!
Тя е подменила УС на "Да запазим Корал", фалшифицирала е подписи и внесла фалшиви документи в Агенция по вписванията. "Нотариуса - 2". Така действат имотните измамници, крадците на фирми и чужда собственост.
Това не е детска игра,както менте рекламата на Пробиотиците на Киро с Опра Уинфри, а престъпление за затвор. Не е за подценяване и символичния детайл - политиците, които се заявяват като говорители на гражданското общество и негови защитници, мамят същото това гражданско общество и фалшифицират подписите на гражданите, за да измамят държавата.
Тези са по-страшни от телефонните измамници, пробутват фалшиви ментета, като злоупотреба със служебно положение!
Прокуратурата защо ги покрива?!?
10.
erqge
28.04.2024 22:33:18
18
126
Киро наистина ли е завършил Харвард? Доста е глуповат и говори като петокласник.
Чудя се и на избирателите им, как ги подкрепят още? ПП-ДБ се появиха за да се борят срещу Герб и Дпс, а те се коалираха с тях. Голямо предателство беше това!
Слави и ИТН, колкото и да са противни и смешни, поне си удържаха на думата и отказаха да се коалират с партии на статуквото.
9.
бургазлия
28.04.2024 22:31:40
56
99
Всички знаете,че само Бойко Борисов може да се справи със ситуацията и пак плюете!
Каквито и да говорите на бургазлии,никой не ви вярва,видяхме че от ден на ден ставаме по зле!!!!!’
8.
Простокирчовци на кристали
28.04.2024 22:30:21
22
91
.. За целия преход mafiqta не разкри нито една фалшификация в Търговския регистър, а сега обвини Лена и Киро. Случайност? Не мисля.
Лена не е направила нищо неморално и незаконно, защото Киро наистина е имал желание да се случат тези промени в сдружение "Корал".
6. Лена и Киро са допуснали грешка, защото не са си давали сметка колко много е завладяна държавата. Сега вече ще си научат уроците и ще продължат чисти като кладенчова вода.
Няма контрабанда, пране на пари, комисионни от "подправят подписи" новото наименование на промяната.
Излъгали са ,че са проект на щатите, друг олигарх ги е продуктово позиционирал за да се изкачат по стълбата на властта ,иначе и двамата Харвардски измамници са малоумни и за продавачки в мол не стават.
Бойко се изгаври с тях и те се оляха!
Преди да започне кампанията излязоха корупцията с митниците, далавери за милиарди, Белгия ги търси за пране на пари, Лена се изяви като Нотариус-2 на ОПГ ПП-ДБ...
Това е само началото, ще има тотално мачкане на ПП-ДБ, докато се сринат под посестримата си БСП!
7.
Канадски оуигуфуен
28.04.2024 22:26:35
15
114
Няма да се промени нещо съществено, ако един субект бъде залят с помия, след като самият той е помия.
6.
Тези
28.04.2024 22:25:07
43
48
Тези само Хамериканското посолство може да ги спаси да бъдат втори. Ако Хамерика удари Един списък Магнитски на Магнитски от Банкя една седмица преди изборите. Иначе са си същите ш*рлатани, като Буци и неговата партия.
5.
Жълтопаветен Еврогеец
28.04.2024 22:23:46
100
46
Време е за Възраждане и да се разкарва това статукво вече! Троловете дето са им платили за коментари им пожелавам тъмно бъдеще!
4.
А
28.04.2024 22:18:40
39
59
Ами да бяхте махнали всички хибриди в МВР И МО,които девета година са на двойна хранилка,хем пенсия,хем заплста,нали искахте реформи???
3.
!!!
28.04.2024 22:18:19
16
97
Ма той Бойко ви купи за жълти стотинки, бе!!! Бах тая пица с кристали. Той се готви да се сглобявате, тоз го заливали с помия.
2.
Бойко Пеевски
28.04.2024 22:17:01
117
45
Да не е лъжа !!! Всички свински медии и Бойковите мисирки са надъхани да ги очернят . И лелките с провисналите пеньоари , чичките с потници и шкембета на две ракии псуват и тайно се надяват Мамин Шиши да ги оноди и да пипнат на Баце увисналият мускул. И не се усещат , че за две години пенсиите им са се вдигнали с 21 процента . Докато при Тиквоча , на година с 3 процента .
1.
Папа
28.04.2024 22:07:42
20
123
Ама тоя Дончо, не беше ли от СДС?
Тези стрейт мъже да си гушкат пуделите и повече да не се показват. Те усмихнати обикалят страната, това се казва наглост. Никога повече в политиката....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сръбската легенда Цеца трепне, съобщи грандиозна новина Сръбската легенда Цеца трепне, съобщи грандиозна новина Това е специален ден в живота ми, обяви певицата Не е евтино, но детето го заслужава, абитуриенти с обувки от 2 бона Не е евтино, но детето го заслужава, абитуриенти с обувки от 2 бона Абитуриентката е в паралелка с английски и немски език, а общият ѝ успех в края на годината е отличен Абитуриенти оставиха свинщина около "Александър Невски", кой го почисти Абитуриенти оставиха свинщина около "Александър Невски", кой го почисти Столичният инспекторат с извънредно почистване заради празненствата на зрелостниците Поощриха прокурор Манол Манолов от Окръжна прокуратура-Бургас с почетен знак първа степен Поощриха прокурор Манол Манолов от Окръжна прокуратура-Бургас с почетен знак първа степен Призът е от Прокурорската колегия на ВСС  Стана ясно какво има в трите бронирани куфара, които пристигнаха в Бургас от Дубай Стана ясно какво има в трите бронирани куфара, които пристигнаха в Бургас от Дубай На 18 май най-нетърпеливите ще видят с очите си най-прочутото българско съкровище Тази фолкаджийка се изложи брутално, спукаха я от подигравки Тази фолкаджийка се изложи брутално, спукаха я от подигравки Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ не можа да изпълни нито нота без помощта на електричеството Що за глупост правят тези деца Що за глупост правят тези деца Младежите използват единственото място, обособено за преминаване на пешеходците над линията, за да се забавляват 29 000 медицински сестри липсват, системата ще се срине, алармира известен лекар 29 000 медицински сестри липсват, системата ще се срине, алармира известен лекар Мутафчийски открои и друг проблем, а именно, че на година около 170 лекари напускат системата Училището страда от най-големия дефицит – спазване на правила Училището страда от най-големия дефицит – спазване на правила Днес е все по-трудно за учителите и все по-лесно за учениците Готова ли е България за еврозоната - очерта се основен проблем Готова ли е България за еврозоната - очерта се основен проблем Инфлацията се оказва основната пречка, политическата криза също ни спъва
Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори