×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Учителите в България активно търсят възможности за допълнително обучение
  • "Кармина Бурана" и "Пахита" на 10 май от 19 часа в залата на Операта
  • Измамиха възрастна жена да си купи от презентация масажор и „подаръци“ за 4390 лв.
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Работих за военното контраразузнаване и се гордея с този факт!


Работих за военното контраразузнаване и се гордея с този факт!
Георги Дражев
Тема в развитие
виж още
скрий
03 Февруари 2012, Петък, 15:00 ч.
Автор: Ивелина ДОНЧЕВА Снимка архив Бесове.бг

Една политическа шайка опитва да доубие имунната система на държавата – най-вече с дискредитиране на патриотите

- Г-н Дражев, Комисията по досиетата осветли кандидатите за общински съветници, които са били агенти на ДС, Вашето име попадна в този списък, а това хвърля сериозна сянка върху биографията ви на борец №1 срещу неправдите – председател сте на движение „Антимафия“. Как така се озовахте там с картонче от декември 1989 г.? Кой ви е вербувал?

- Може би по това време ме е вербувало американското разузнаване, защото оттогава намерили картонче. Не само, че не хвърля всичко това сянка върху мене, ами показва, че съм защитавал интересите на България като български патриот. Една политическа шайка се опитва да доунищожи имунната система на държавата с всички методи и средства и най-вече с дискредитиране на патриотите в държавата. Няма държава без Държавна сигурност!

- Да, но нашата ДС в голяма степен беше мракобесна и ако Вие сте бил агент от Шесто, направо ми призлява какво правите в НФСБ?

- Сигурността на държавата се гарантира от армия, от разузнаването и контраразузнаването, което е елитното за всяка държава. Там са събрани най-умните, най-кадърните и най-интелигентните.

- По-точно бихте ли казал за себе си – в кое управление сте бил, с какъв образователен ценз сте?

- Завършил съм английската гимназия в Бургас, Международни икономически отношения в УНСС. Владея английски, руски и френски. Бях оперативен работник във военно контраразузнаване - Трети отдел на ДС.

- Какво точно вършехте?

- Военно контраразузнаване означава да предотвратиш действията на чуждото разузнаване да проникне в твоята армия, да не дадеш възможности да разузнае твоите военни обекти, съоръжения и елементи на националната сигурност и охрана и в един момент да елиминира тази система за сигурност. Това е военно контраразузнаване. Има и друга страна от системата на сигурността - когато майките изпратят децата си в казармата, те искат да се върнат живи и здрави, а тези деца боравят с най-съвременното оръжие. Всеки от тях има автомат със 60 патрона и дава наряд. Трябва във всеки един момент системата за сигурност да бъде нащрек, защото ако един войник е разочарован, че го е изоставила приятелката му, напр., изпадне в депресия и влезе в спалното помещение с автомата, нали си представяте, че ако няма разузнаване, ще има 60 трупа, които да пратим на майките им. Давам ви най-елементарните и банални примери от ежедневието на армията. Аз бях оперативен работник в поделение 26 520 в Българската народна армия, което беше в Ямбол - щаба на войските на Трета армия.

- Колко време?

- Една година. И това е моята военна учебна специалност, нарича се 006 - офицер от запаса военно контраразузнаване. И сега ми вадят фалшив документ за някаква вербовка. Все едно да приемете, че патриархът трябва да се вербува, за да стане православен. Нека ако някой смята, че имам някаква вербовка, да извади документ и да покаже за каква вербовка става въпрос! Как са ме вербували мене оперативния работник. На 52 години съм, от 1980 година съм на военен отчет.


В категории: Опозиция , Политика


51
Коментара по темата
51.
петър тошев
28.02.2016 00:29:33
0
0
12 художници - антикомунисти от град Варна нарисувахме с думи Русия ...

(изпрати на приятел)


***
РУСИЯ – ОСВИЕНЦИМ НА ЧОВЕЧНОСТТА
--------------------------------------------------------

А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

РУСИЙО, ТИ "ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО",
РУСИЙО, ТИ ВРЪХ ЕВЕРЕСТ НА ТИРАНИЯТА,
РУСИЙО, ТИ "ГУЛАГ" НА СВОБОДАТА,
РУСИЙО, ТИ КРЕМЪЛ НА ПАЛАЧИТЕ,
РУСИЙО, ТИ АЛЧНА МАСТИЙО,
РУСИЙО, СРУТИ СЕ ЗАВИНАГИ УТРЕ В РАННИ ЗОРИ !

РУСИЙО, ЗЕМЬО БАНДИТСКА !
РУСИЙО, ЗЕМЬО БЕСЕНА И РАЗСТРЕЛВАНА
ОТ СВОИТЕ ЦАРЕ И БОЛШЕВИШКИТЕ БАНДИ…
РУСИЙО, ТИ РОДЕН ДОМ НА КРАДЦИТЕ,
ТИ САТАНИНСКАТА,
ТИ ПОДЛАТА,
ТИ ЛУКАВАТА,
ТИ ПРЕСТЪПНАТА И КОВАРНАТА,
ТИ, РУСИЙО, ВРАГ НА ЧОВЕЦИТЕ !

А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

ТРИЖДИ ДА СИ ПРОКЪЛНАТА ОТ БОГА,
ТИ, РУСИЙО – САТАНИНСКО ИЗЧАДИЕ …

А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

ОСТАВИ НИ НА МИРА, РУСИЙО –
МАЙКА НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА …

А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

ТИ РУСИЙО, ЛЕНИН НА ЗЛОТО,
ТИ РУСИЙО, СССР НА НАСИЛИЕТО,
ТИ РУСИЙО, ЧЕ ГЕВАРА НА ГЛАВОРЕЗИТЕ.
ТИ РУСИЙО, КРЕПОСТ НА ТЕРОРИЗМА !
ТИ РУСИЙО. ИЗВЕРГ ОТ ВЕКОВЕ...

А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

УДАВИ СЕ ВЪВ ВОДКА, РУСИЙО АЛКОХОЛИЗИРАНА !

ДОИЗПИЙТЕ СИ ВОДКАТА, РУСКИ СВИНИ
И СЕ ИЗМИТАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !
КЪШ, КРАДЛИВА ПАПЛАЧ ! МАРШ ПРОСТАЦИ
СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ, РУСКИ БАНДЮГИ !
ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА НИ КРЕМЪЛСКИ МАФИОТИ,
ВЪН !
РАЗКАРАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРСКО, РУСКИ ИЗРОДИ,
И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ КАТО ТУРИСТИ !


РУСИЙО, НИЕ СВОБОДНИТЕ ОТ ТЕБ БЪЛГАРИ, ТЕ ПРЕЗИРАМЕ,
ЗАЩОТО СИ УБИЙЦА !

ГОСПОД ДА ТЕ ЗАТРИЕ, ИЗВРАТЕНА РУСИЙО –
ПОБЕСНЯЛА КУЧКО КРАСНАЯ…

А Н А Т Е М А, РУСИЙО !

РУСИЙО, ТИ МУТРО ДЕГРАДИРАЛА,
СРУТИ СЕ УТРЕ ДО ОСНОВИ, ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ !

АМИН !


-----------------
пп

БОГ ДА ЗАСИТИ С КАМЪНИ ЛАКОМИЯТА И АЛЧНОСТТА
на крадците, простаците, тъпаците, гащниците, селяндурите -
РУБЛОФИЛИ, членове на партиите :

БСП, ДПС, АБВ, АТАКА –
ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ… !


----------------------------------------------------------------------------------
Речник:
– сиктир – марш от тука, пръждосай се от тука…
– " ГУЛАГ " –
Главно
Управление на
ЛАГерите – Затвори за политически репресии в Съветския съюз.

( Политическите репресии в СССР - РУСИЯ се практикуват чрез дискриминираща политика, нарушаване на човешките права, злоупотреба с наблюдението, полицейско насилие, затвор, насилствено преселване, лишаване от граждански права, лустрация или насилствени действия като убийство, безцеремонни екзекуции, измъчване, насилствено изчезване и други незаконни наказания за политически активисти, дисиденти и цялото население )

--------------------------------------------------------
50.
петър тошев
28.02.2016 00:24:54
1
1
НЕ ПЪЛНЕТЕ БЪЛГАРИЯ С РУСНАЦИ !

НЕ КАНЕТЕ В БЪЛГАРИЯ РУСКИ ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ, КОИТО НАРИЧАТЕ ТУРИСТИ. НАД 200% ОТ ТЯХ СА АГЕНТИ НА КРЕМЪЛ. УТРЕ ТЕЗИ РУСКИ ГАДОВЕ, ЩЕ ИЗВИКАТ РУСКИ ТАНКОВЕ ЗА ДА ГИ ПАЗЯТ ОТ НАС, БЪЛГАРИТЕ !!!
ТАЗИ ЧОВЕШКА ИЗМЕТ СА ОТСКОРО ПЕНСИОНИРАНИ ПАЛАЧИ ОТ КГБ-ГРУ-ФСБ, КОИТО СА ИЗПЪЛНИЛИ МОКРИ ПОРЪЧКИ - УБИЙСТВА ПОРЪЧАНИ ОТ КПСС.

ПАЛАЧИТЕ НА ПУТИН, СЛЕД КАТО СА ПОЛУЧИЛИ ОТ КРЕМЪЛ ХИЛЯДИТЕ ДОЛАРИ НАГРАДА ЗА УБИЙСТВОТО, КОЕТО СА ИЗВЪРШИЛИ, ЗА ДА ПРИКРИЯТ СЛЕДИТЕ СИ, ИДВАТ КАТО ТУРИСТИ В БЪЛГАРИЯ И ЗАПОЧВАТ ДА ХАРЧАТ ДОЛАРИТЕ, СПЕЧЕЛЕНИ С ЕДНО НАТИСКАНЕ НА СПУСЪКА И БЪЛГАРСКИТЕ ХОТЕЛАДЖИИ-КОМУНЯГИ СА БЕЗКРАЙНО ДОВОЛНИ, ЗАЩОТО ЗАРАДИ СОБСТВЕНИТЕ ИМ ЗАСЛУГИ КЪМ БКП, В ДЖОБОВЕ ИМ ПОТИЧАТ РЕКИ КЪРВАВИ ПАРИ.
ОРГАНИЗИРАНИ ЧЕРВЕНИ ХОТЕЛАДЖИИ, НИЕ ЗНАЕМ, ЧЕ ВИЕ, НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ БКП (ЗАРАДИ ЗАСЛУГИ КЪМ БКП) ЗНАЕТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТ КУПИЩАТА ПАРИ В ДЖОБОВЕТЕ НА РУСКИТЕ ВИ ДРАГИ ГОСТИ, КОИТО НАРИЧАТЕ ТУРИСТИ, НО НЕ ВИ ПУКА, НАЛИ ВИЕ СТЕ ТЕХНИ БЪЛГАРСКИ КОЛЕГИ (ДРУЗЯ ПО ЗАНАЯТ) !

МИЛИОННА РУСКА ЧЕРВЕНА АРМИЯ, СЪСТАВЕНА ОТ ЧОВЕШКИ СВОЛЪЧИ СЕ ОБУЧАВА ВСЕКИ ДЕН В МРЪСНО ЧЕРВЕНИЯ УНИВЕРСИТЕТ "М.В.ЛОМОНОСОВ", ПО ПРОГРАМИ ИЗМИСЛЕНИ ОТ РУСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ, ЗА ГЛАВОРЕЗИ, ДЖЕЛАТИ, МЪЧИТЕЛИ, КРЪВОЛОЦИ И УБИЙЦИ. ИДЕЯТА СЕ Е РОДИЛА В ГНОЙНИЯТ СИФИЛИСТИЧЕН МОЗЪК НА ЛЕНИН,
ЗА ДА БЪДАТ СМАЗВАНИ ВСИЧКИ ПОРИВИ ЗА СВОБОДА НА ЗАРОБЕНИТЕ ОТ КРЕМЪЛ НАРОДИ ...

ЧЕРВЕНОЗНАМЕННИТЕ РУСКИ "ТУРИСТИ" ОТВРАТИХА НОРМАЛНИТЕ ТУРИСТИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ КУРОРТИ ... !

ДОКАТО СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ХОТЕЛИ ПО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ – БАНДА КРАДЛИВИ БЪЛГАРСКИ КОМУНИСТИ - ЧЕРВЕНИ РАЗБОЙНИЦИ – ПУТИНОБЛИЗАЧИ, НЕ ИМ СЕ НАБИЕ В ТЪПИТЕ ТИКВИ ИСТИНАТА, ЧЕ НОРМАНИТЕ БЪЛГАРИ НЕ МОГАТ ДА ТЪРПЯТ РУСКИ БАНДЮГИ ДА СЕ ЛИГАВЯТ НА СЪСЕДНИТЕ МАСИ, КАТО ПЛЮСКАТ ЧЕРЕН ХАЙВЕР СЪС СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ И ДА ЛЮСКАТ ВОДКА С ВОДНИ ЧАШИ, ТУРИСТИТЕ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА ЩЕ ЗАОБИКАЛЯТ БЪЛГАРИЯ !

ВЪН РУСНАЦИТЕ ОТ РОДИНАТА НИ !

СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ, РУСНАЦИ !
49.
мако даков
11.10.2012 12:15:02
1
5
Ей, комунистическо нищожество, съд за национално предателство за отрепки като теб продали се на болшевишките убийци. Само г-н Георги Жеков е в състояние да ни освободи от комунисти.
48.
топора
22.03.2012 11:41:24
3
0
Какво се оправдава др. ИВАНОВ .Така го усуква че се изкарва герои на РБ-я
Подържам мнението на ДЯДО номер 38
47.
Димитър Георгиев
28.02.2012 01:51:32
1
4
Пределно ясно е че щаба на Трети Армейски корпус е в Сливен. Може би просто е обяснил, че е бил под командването му, но разпределен в Ямбол (тирето може да е грешка на редактора или автора на статията). Това е най-тъпото нещо, за което можете да се хванете. За кражбите и другото ок, но да се правите на компетентни и един да не знае къде е самото поделение е нелепо. Аз също съм хейтър, но нека познаваме информацията, а не прехвърляйки през редовете да храним. В крайна сметка сигурно е имало и хора, които просто са обичали родината си, докато днешните управляващи и политици като цяло са били най-долната измет или техните синове...

Друг детайл от коментарите - човека е обяснил какво значи контраразузнаване, правете разлика между разузнаването и контраразузнаването и после говорете кой какво е разбрал.
Уважавам правото на мнение на всеки, но да плюеш, без да разбираш е нещото, което ме накара да напиша и този коментар.Когато си недоволен правиш нещо, за да промениш нещата, а не си бъркаш в носа и да се чудиш, кой кому какво е направил - това за мен са мухльовци и страхливци, които нямат кураж и доблест да се борят, Чакайте пак някой да ви оправи господа - докато сами не си помогнете няма кой да го направи. Благодаря ви!
46.
ivailo
10.02.2012 13:28:08
0
1
pomiar gaden,sram za balgarskiat narod.........a zapochnal da vodi i predavane antimafia,sram za tv skat tolkova li niamashe niakoi svesten chovek a tazi nagla mijiturka????????
45.
Те са на всеки километър
09.02.2012 01:32:49
0
4
Те са на всеки километър, ужким, но всъщност са на всяка крачка и не са САМО от ГЕРБ!! Я се огледайте внимателно! Всички ТЯХ, "червеното знаме роди ги"!
44.
DS v Gerb
08.02.2012 19:18:23
0
2
Ами, какъв е бащата на Цветан Цветанов, ами на Бойко Борисов, ами на Румен Пашата !?? Все са ЧЕНГЕТА от ТОТАЛИТАРНОТО МВР и ДС. А той Цецко си е бил също Служител-пощаджия в 7-мо главно на ДС.
Председателят на ПГ на ГЕРБ - Кр.Велчев - Полковник от ДС и МВР, Областният на Бургас и той Полковник от ДС и МВР. И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ВСИЧКИТЕ СА НА ВЛАСТ и УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА !!!
43.
do Bobi
08.02.2012 19:14:30
0
3
Ако те послушаме, драги ми БОБИ, то значи да ЗАКРИЕМ и Парламента (т.е. групите депутати от ГЕРБ,БСП и ДПС), след това да РАЗПУСНЕМ и МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ воглаве с БОКО ТИКВАТА и ЦЕЦО пощаджията-секретен от 7 Главно на ДС и така доката ЗАТРИЕМ ЦЯЛАТА ПАРТИЯ - ГЕРБ.
АКО ТОВА СИ ИМАЛ ПРЕДВИД драги ми БОБИ, то знай че аз съм ЗА.
42.
Bobi
07.02.2012 17:06:32
1
7
Този доносник се изкара герой, а е жива мижатурка. Гледал е много каубойски филми. Не вижда ли , че бивши агенти на ДС никой не ги иска и не иска да работи с тях. Сигурно и паметник ще поиска да им издигнем. Всички агенти да бъдат оставени без работа и средства да преживяват да видят тяхната партия какво направи наистина с умни и будни българи по живково време. Боклуци долни няма отърване от тях
41.
Чичо Мичо
06.02.2012 23:40:27
1
2
Чувал си само за военно разузнаване и контраразузнаване, келеш!
40.
Чичо Мичо
06.02.2012 23:40:25
0
4
Чувал си само за военно разузнаване и контраразузнаване, келеш!
39.
чичо манчо
06.02.2012 22:43:30
1
3
нещастник
38.
дядо
06.02.2012 09:03:49
1
11
ще се гордее,как няма да се гордее,то нормалните хора от каквото се срамуват идиотите с това се гордеят
37.
До Бай Тошо от Правецо
06.02.2012 06:27:36
1
5
Споко старецо, не страхуй ся! Сега ще те управляват от НФСБ -те са същите! Стой на село и се пази от инсулти!
36.
ARHAR
06.02.2012 05:39:48
0
4
NAGLEZ SI GOLEM DRAJEV, NAGLEZ. NO GOSPOD BOG GLEDA... 6TO LI POVE4ETO V SKAT STE KUKI ?
35.
БАЙ ТОШО от ПРАВЕЦО
04.02.2012 21:22:22
0
9
Браво БРАТО, те точно там е разковничето. Ами, какъв е бащата на Цветан Цветанов, ами на Бойко Борисов, ами на Румен Пашата !?? Все са ЧЕНГЕТА от ТОТАЛИТАРНОТО МВР и ДС. А той Цецко си е бил също Служител-пощаджия в 7-мо главно на ДС.
Председателят на ПГ на ГЕРБ - Кр.Велчев - Полковник от ДС и МВР, Областният на Бургас и той Полковник от ДС и МВР. И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ВСИЧКИТЕ СА НА ВЛАСТ и УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА !!!

За какъв ти тук Георги Дражев иде реч и какъв бил от и до 2007г. ???? Днес сме м.Февруари 2012г. и НИ РЪКОВОДЯТ по ПЪТЯ КЪМ КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ЕВРОПА, децата на ТОТАЛИТАРНИТЕ ПОЛКОВНИЦИ от ДС и МВР. СЪБРАНИ КЪДЕ МИСЛИТЕ , АМИ .... в ПП"ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ ..." ГОСПОДИ, ГОСПОДИ, НИЕ ЛИ ГРЕШНО СЕ МОЛИХМЕ, ТИ ЛИ ГРЕШНО НИ РАЗБРА... ЧЕ НИ ОСТАВИ В ЗАБЛУДАТА, ДА НИ УПРАВЛЯВАТ РЕТРОГРАДНИТЕ ЧЕНГЕТА от ДС и ВЕРВОВЧИЦИТЕ ИМ НА ЩАТ в МВР.
34.
BRAT GALEV
04.02.2012 20:50:01
0
4
АПРОПО1 ТЕЗИ СА БИЛИ ВЕРБУВАНИ оТ СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ ! АМИ ТЕЗИ, КОИТО СИ РАБОТИХА НА ЩАТ в МВР-ТО, ТЯХ ЗАЩО ЗАБРАВЯТЕ ??? Я СЕ ПОРАЗРОВЕТЕ ПРИОРИТЕТНО В ЛИСТИТЕ на ГЕРБ, ЗА ДА ВИДИТЕ КОЛКО ЩАТНИ ЧЕНГЕТА СА ВКЛЮЧЕНИ В ТЯХ И СИ ЛАПАТ КЮФТАЦИ И ПРЕДИ И СЕГА !!!
ПРИМЕРИ- КОСТА ЛУКОВ и ГЕОРГИ ЧАВДАРОВ от ГЕРБ БУРГАС, КМЕТА на АЙТОС , КМЕТА на с.МЕДОВО и МНОГО ДРУГИ.
ДА НЕ КОМЕНТИРАМЕ И ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА СВАЛЕНИ ОТ ОТЧЕТ И КАКТО ПРЕДИ 1990г. СЛУХТЯХА за ДС , СЕГА СЛУХТЯТ за ДАНС и МВР.
33.
майор Н. Деянов
04.02.2012 17:02:25
0
8
ТОЗ екземпляр е бил фазан в ямбол,имаше много такива фазани едно време -лизачи мераклии за власт.
32.
До "До оперативния"
04.02.2012 13:24:34
5
1
Ей, слухар- доносник анонимен, измисли един ник и тогава апострофирай "Оперативния". Защо не престанете с тези мръсни комунистически шушукания и криене зад гърба на другия? Именувай се "левак", "простак селски " и пр., но стига с анонимното "До еди кой си"..,ти, доноснико-партиен секртар! До девето коляно разучаваха хората именно комуняги като теб!
31.
До Оперативния
04.02.2012 13:10:40
2
2
Знаете ли нещо за леля му, чичо му, баба му, дядо му. Има ли любовница или любовник и т.н. Нали всичко се знае до 100 години назад
30.
До ОР ДС
04.02.2012 11:58:08
0
2
Да разбираме ли, че въпросният Дражев е снет от действащ оперативен отчет през 2007 г.?
29.
ОПЕРАТИВЕН РАБОТНИК ДС
04.02.2012 11:33:41
1
4
Вие сами преценете от долната информация кой за кого и къде е работил, и каква е разликата между агент Иванов и секретен сътрудник.
Дражев-агент вербуван в ОУМВР Бургас, а не в Ямбол, Вдовичин, Първо главно управление, именно външно разузнаване.
Три имена Георги Николов Вдовичин
Дата на раждане 30.04.1949 г.
Място на раждане гр. Гоце Делчев
Вербувал го служител ст. лейт. Стою Чанков на 03.09.1977 г., регистриран в ПГУ на 25.11.1977 г.
Ръководил го служител ст. лейт. Стою Чанков
Структури, в които е осъществявано сътрудничеството ДС, ПГУ
Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник секретен сътрудник
Псевдоними Давидов
Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Собственоръчно написани агентурни сведения; разходни документи, отчетени от ръководил го щатен служител; документи от ръководил го щатен служител; рег. бланка; рег. дневник; картони – обр. 1 – 2 бр. и обр. 3; дело Ф1, а.е. 6399-2 тома.
Снемане от действащия оперативен отчет 1990 г.
Кандидат за общ. съветник в общ. Бургас, издигнат от ПП "ГЕРБ"


Три имена Георги Дражев Атанасов
Дата на раждане 11.05.1959 г.
Място на раждане гр. Димитровград
Вербувал го служител ст. лейт. Любомир Ненков Димов на 27.11.1989 г., регистриран на 30.11.1989 г.
Ръководил го служител ст. лейт. Любомир Ненков Димов
Структури, в които е осъществявано сътрудничеството ОУ на МВР – Бургас – ДС, отделение транспортно 03
Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник Агент
Псевдоними Иванов
Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Документи от ръководилия го щатен служител; картони - обр. 4 – 4 бр.; рег. дневник; рег. бланка; лично дело I А – 1246 (Бс); доклад на МВР рег. № RB202009-001-05/01-08-I-1880 от 22.10.2007 г.
Снемане от действащия оперативен отчет
Кандидат за общ. съветник в общ. Бургас, издигнат от ПП "НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ"
28.
Питам защо?
04.02.2012 11:27:20
1
11
Добре де, ако беше мълчал пак щеше да го оплюете. И какви са тези глупости- че бил приет в анг. гимназия, защото баща му бил георй на соц.труд. Ами и аз я завърших - подготвих се добре, кандидатствах, приеха ме и я завърших с отличие. И защо, когато човек изказва своето мнение /различно от това на урправляващите/ все ще се намери някой да започне да плюе за брат му, сестра му и т.н. до 9 коляно. И като все някой ви е виновен за всичко - я за прехода, я за криворазбраната демокрация, защо Вие, смелчаци не излезета да протестирате и да отстоявате своите позиции? е сега ще имате материал за 3 дни - да пооплювате този и онзи.
27.
отговор
04.02.2012 10:55:44
1
3
Джеймс Бонд е просто филм,няма нищо общо с реалноста,а и във филма агента действа предимно в чужбина.
26.
въпрос
04.02.2012 09:36:32
1
3
А Джеймс Бонд доносник ли е?
25.
naglite
04.02.2012 07:30:45
2
4
dolna komunisticheska svinia
24.
иван
04.02.2012 06:21:57
1
5
МЕРЗАВЕЦ!Ясно как и брат му на 20 год.стана известен "бизнесмен"- с крадените от народа пари.
23.
123
04.02.2012 05:46:33
1
5
Опаааа.Борецът за демокрация-борец против демокрацията.Дражев,как си си продал душата след 10 Ноември?Случайно ли ДС избра тебе?Какво ВКР си бил 1 година?Ясно.Внедрен доносник на жадуващата за власт ДС,която след 10 Ноември започна борбата с/у свободата на народа.
22.
До 21ви
04.02.2012 00:19:40
2
5
Виж ,ТЪПИР решението на комисията по досиетата.Дражев отново манипулира хората.Той е бил АГЕНТ ИВАНОВ!И кога е вербуван-27.11.1989 ГОД.ТОЙ ЛЪЖЕ,ЧЕ Е БИЛ ЩАТЕН СЛУЖИТЕЛ!Виж годината-1989!17 дена след 10 НОЕМВРИ!Внедрен агент от ДС да се бори срещу ДЕМОКРАЦИЯТА!И недей да псуваш рожбо на социализма-тъп,злобен и грозен мутант.
21.
Поздрав
03.02.2012 23:46:49
1
5
Защо не видите другите мишки как се изпокриха като ги търсеха цял ден от Бесове. Дражев човека си го е казал каквото мисли, защо злобеете? Излязъл е и е казал. Ами Вдовичин, ами Манолов? За тея дребни душички нищо не казвате, нали? Ама Дражев като е пич се дразните, мама ви мишкинска да е..герберасти прости
20.
До др.Дражев
03.02.2012 23:35:45
2
1
Гоше,и НИЕ сме били в армията.Но за разлика от теб-децата на комунистите-бяхме редови войници,заклели се на РОДИНАТА,а не като Вас ВКР-ТАТА - на Партията!Душихте кой говори против Живков и строя,кой разказва вицове,
що народни синове изгорихте-директно Военен съд.Не заблуждавай хората-не ни говори за разни автомати и приятелки-тези войници отиваха в дисципа,за разлика от твоите жертви-ВОЕНЕН СЪД.
19.
охх
03.02.2012 23:09:22
1
12
Аман от боклуци...Дражев що не вземеш да се гръмнеш, бе? Разузнавач бил!!!...Пази боже от такива отрепки
18.
До др. Ванеса
03.02.2012 23:00:07
1
6
Др. Ванеса, вие да не сте внучка на Матросов, та се хвърляте с гърди срещу амбразурата, за да прикриете огъня срещу Дражев? Ми вече двама казаха, а и всички знаят, че щабът на Трета армия е в Сливен! А и Вие, като потомствена комунистка, не говорете от името на народа! И по-важното, не се нервайте излишно, че лесно се получават инсулти напоследък.
17.
До В.Попова
03.02.2012 23:00:01
2
16
Г-жо/ине,кореняк Бургазлия съм за разлика от Вас,дошли в града от Странджа по време на любимата Ви колективизация и изграждане на Нефтохим.Моля Ви,какви интелигентни хора са Божидаров,Касабов и Дражев?Познавам ги над 40 години-елементарни махленски плебеи.Политически хамелеони,готови за един сребърник да си продадат честта,която им липсва естествено и подлоги в своята същност.ДРАЖЕВ да непарадира,че е завършил Английската гимназия-влизане от квотата на Героите на социалистическия труд-смешници.
16.
редник
03.02.2012 22:56:50
2
5
Г-н Дражев, Щабът на Трета армия не беше ли в Сливен? Кога е бил временно в Ямбол, според вас? И какво разузнахте от Чуждите армии ?Сигурно, благодарение на Вас, разбрахме, че имат оръдия и танкове.
15.
Ванеса Попова
03.02.2012 21:39:09
8
4
До т.н.бургазлия: Много сме бургазлии. Не изказвай мнемие от всички.Напиши си името ТЪПАКО. Не си ти този, който да казва кой къде ще работи Ако на теб не ти харесват не ги гледай. На мен пък ми се нравят, и то много. Или не понасяш интелегентни хора.
14.
Алекс
03.02.2012 21:28:52
4
3
Г-н Дражев поздравявам Ви, за това че сте работили за сигурността на нашата Родина. А постоянно критикуващи и недоволстващи у нас колкото искаш.
На последните не може да се разчита за нищо градивно и положително. Могат само да пишат простотии .
13.
БУРГАЗЛИЯ
03.02.2012 20:34:43
4
7
Др.Дражев,посипете си главата с пепел и довиждане от обществото.Пак нагло лъжете,както винаги-щаба не е в Ямбол и винаги от ІІ св.война е бил и е в Сливен.Вие сте от комунистическо потекло-баща Ви,брат Ви и Вие.Марш от комунистическата телевизия СКАТ,заедно с Божидаров и Касабов.
12.
Nikson
03.02.2012 20:22:17
2
7
HAHAHA, SHTABAT NA 3-TA ARMIA BESHE V SLIVEN, MOSHENIKOOOOO...
11.
Полковник Сократов
03.02.2012 19:32:12
3
12
Другарю Дражев, не сте контраразузнавач. Доносник сте. Още повече - не сте свален от отчет. Радвам ви се.
10.
агент Иванов
03.02.2012 18:56:56
1
11
френски владеят всички в "шотландската" телевизия - да правят "тромпети" на Валери Симеонов.
но не всички имат за бащи герой на социалистическия труд , като въпросния Г.Дражев
9.
skif
03.02.2012 18:52:51
1
7
Господи, слез на земята и си прибери вересиите!
И не само този луд, но и цялата менажерия на валерката.
8.
ТВ
03.02.2012 18:16:21
1
6
ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ-------ФАБРИКА ЗА ЛА---НА- ЕКСТРА КАЧЕСТВО
7.
boiko
03.02.2012 17:42:05
3
9
АБЕ ДРАЖЕВ, КВИ ГИ РАЗПРАВЯШ КВО РАЗУЗНАВАНЕ КВИ ПЕТ ЛЕВА. АКО РАЗУЗНАВАНЕТО НИ Е БИЛО ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ТО Е ЯСНО ЗАЩО СТИГНАХМЕ ДО ТУКА. ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ НА ВЕЛИК КОНТРАРАЗУЗНАВАЧ ЩАБА НА ТРЕТА АРМИЯ ВИНАГИ Е БИЛ В ГРАД СЛИВЕН, СЛЕД МОСТА В ЛЯВО ЗАД КОМЕНДАНТСВОТО. ЕТО ТОВА СТЕ ВИЕ ВЕЛИКИТЕ ПАТРИОТИ ОТ КАБЕЛАРКАТА. ЕВАЛА АРКАДАШ
6.
до всички герберасти
03.02.2012 17:09:31
3
11
Евала на Дражев, пич си! Що не питате вашия насран Вдовичин кво е праиил в шесто бе тъпаци. Дражев поне е пич
5.
fakt
03.02.2012 16:15:44
2
2
Skapi Ivailo, ne mi se opravdavai,kuka si i tva e.
Voenno kontrarazuznavane,drajki. Zaradi edin sa6tia tapak kat teb izgoriaha mnogo hora vav edno voenno u4ili6te. Za razkazvane na vizove naprimer.Tva vi be6e kontrarazuznavaneto tapako. Osran si otvsekade i vmesto da mal4i6 se pravi6 na vajen...A, da ne zabravia, da varne6 parite na pensionerite ot Lazur, blok 61. Ti znae6 za kakvo.
4.
Чирака
03.02.2012 15:58:58
3
12
Уважаеми другарю Дражев. Като комсомолски деятел, командир на ученически бригади, пак ли бяхте патриот.
Интересно комунист-интернационалист, а сега националист.Явно сте имал голяма идейна промяна, скъпи другарь Дражев
3.
диверсант
03.02.2012 15:56:41
4
7
ха,ха,ха обикновен доносник и лизач на сфинктери
2.
дядо
03.02.2012 15:56:34
4
10
като гледам в тв скат други няма освен дондосници от ДС
1.
анти дражимафия
03.02.2012 15:42:50
6
12
И що се оправдаваш доноснико, брат ти и той ли там работеше?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мадалина разкри защо са скъсали с Григор Димитров Мадалина разкри защо са скъсали с Григор Димитров Румънската актриса отговаряше на въпроси в Инстаграм Емил Соколов, ПП-ДБ: Събориха кабинета „Денков", за да не направи реформи в службите и регулаторите Емил Соколов, ПП-ДБ: Събориха кабинета „Денков", за да не направи реформи в службите и регулаторите След приемането на конституционните промени работата по законодателната програма спря, защото предстояха промените в службите, каза Соколов Европа започва от Малко Търново, а държавата нехае за километричните опашки на границата Европа започва от Малко Търново, а държавата нехае за километричните опашки на границата Илиян Янчев настоява за ремонт на КПП-то, за да не се налага на българите да чакат по 6 часа за излизане и още толкова за влизане в страната Тази актриса била в обувки за 15 лева и рокля назаем на бала Тази актриса била в обувки за 15 лева и рокля назаем на бала Безумие е да се подарява силикон на дъщерите за абитуриентската вечер, смята  Алекс Сърчаджиева Изненадите в листите на ПП/ДБ - генерал Атанасов не е водач Изненадите в листите на ПП/ДБ - генерал Атанасов не е водач На миналите избори ген. Атанасов беше водач в Кърджали Внучката, заклала Виолета Донева, шие гащи в затвора Внучката, заклала Виолета Донева, шие гащи в затвора Ивет трябваше да е абитуриентка този месец, моли да я пуснат за тържеството ГЕРБ остават фаворити за вота на 9 юни, а ПП-ДБ обира негативите от „сглобката“ и губи 200 000 гласа ГЕРБ остават фаворити за вота на 9 юни, а ПП-ДБ обира негативите от „сглобката“ и губи 200 000 гласа Дясната коалиция се явява донор на „Възраждане“ и ИТН, коментира социологът Боряна Димитрова Исус от Чукарка сгазен от колата на роднина и затова близките му лъжат, че е паднал от дърво Исус от Чукарка сгазен от колата на роднина и затова близките му лъжат, че е паднал от дърво 3-годишното дете е със счупено ребро и с фрактура на раменна става, каза шефът на „Охранителна полиция“ в РУ Айтос Николай Съботинов Близки и приятели на Пейо Пеев на протест, гневни са заради домашния арест на Габриела Близки и приятели на Пейо Пеев на протест, гневни са заради домашния арест на Габриела Те настояват за справедлив съдебен процес и тежка присъда за убийците на авиоинженера Ритуали срещу болести се изпълняват в Светла сряда Ритуали срещу болести се изпълняват в Светла сряда  Вижте какви са обичаите
Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник 
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори