×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов изненадва с новата си „дясна ръка“ в парламента


Борисов изненадва с новата си „дясна ръка“ в парламента
Теменужка Петкова зае донякъде неочаквано мястото на Атанасова в групата на ГЕРБ
14 Февруари 2024, Сряда, 20:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Бившата ревизорка и енергийна министърка Теменужка Петкова пое функциите на Десислава Атанасова

Финансов ревизор зае мястото на Десислава Атанасова в Народното събрание като „дясна ръка“ на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Това се вижда от началото на годината, след като стана ясно, че Атанасова е гласена за конституционен съдия. То се потвърждава и от депутати от формацията.

Теменужка Петкова вече стои на първия ред до Борисов и движи административните дела в парламентарната група (ПГ) на ГЕРБ-СДС. Припомняме, че Десислава Атанасова бе избрана за конституционен съдия на 19 януари. Няколко дни след това тя подаде оставка като депутат. Дотогава Атанасова се водеше председател на ПГ на ГЕРБ-СДС. Реалният лидер Бойко Борисов пък формално бе само член на групата. Борисов дирижираше ПГ от първия ред, като до него до началото на тази година стоеше неотлъчно Десислава Атанасова.

След това мястото й зае Теменужка Петкова. Че се готви смяна на „дясната ръка“ на Борисов стана ясно още в първия пленарен ден на новата година. Тогава традиционната встъпителна декларация за новия политически сезон от името на ГЕРБ-СДС прочете не Борисов, не и Атанасова, а Петкова. Това определено изглеждаше като изненада. Теменужка Петкова не е с имидж на ярка партийна фигура, а през годините се изявява по-скоро като експерт. Тя бе и министър на енергетиката в последните две правителства на Бойко Борисов. А това също не изглеждаше да е нейната роля. Дотогава кариерата на Петкова бе в държавната администрация, но в областта на финансите и финансовия контрол.

Тя е завършила УНСС с магистратура по счетоводство и контрол. Преминала е обучения в областта на вътрешния одит в публичния сектор в Министерствата на финансите на Ирландия и Великобритания и в областта на държавната финансова инспекция в Министерството на финансите на Португалия.

От 1992 г. до 2000 г. заема длъжностите финансов ревизор и финансов експерт в Столичното управление „Държавен финансов контрол“. След това работи в Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ). От 2007 г. е директор на дирекция „Организация и извършване на инспекционната дейност“. В периода 2010 г. – 2013 г. - по времето на първия кабинет на Борисов, вече е директор на АДФИ.

Заема длъжността заместник министър на финансите в служебния кабинет на Георги Близнашки през 2014 г. Същата година става министър на енергетиката във второто правителство на Бойко Борисов. Получава същия пост и в третия му кабинет в периода 2017 – 2021 г.

В парламентите след това тя бе редови член на ПГ на ГЕРБ-СДС. До настоящото Народно събрание, когато стана зам.-председател на групата. Винаги е била депутат от район Търговище. 

След напускането на Десислава Атанасова, Бойко Борисов вече официално оглави ПГ на ГЕРБ-СДС. Работата на Атанасова обаче пое Теменужка Петкова. Тя започна да внася предложенията за размествания на депутати от ГЕРБ в парламентарните комисии и делегации. Тя седи до Борисов и регулира работата на групата от първия ред, когато него го няма (а всъщност и когато той е там). Прави и извънредни предложения от името на ПГ на парламентарната трибуна, когато това се налага. 

ПГ на ГЕРБ-СДС има още трима зам.-председатели. Това са Деница Сачева, която е сред остриетата на партията на Борисов, Рая Назарян - новата звезда в ръководството на групата след напускането на Десислава Атанасова, и Румен Христов, който е лидер на СДС – коалиционният партньор на ГЕРБ. Те обаче стоят зад Борисов и Петкова, до които на първия ред са още Томислав Дончев и Даниел Митов. Последните двама са зам.-председатели на партия ГЕРБ, но не са в ръководството на парламентарната група.

Теменужка Петкова се очертава да е поредната дама, която да е ръководител на формацията на Борисов в НС. През годините на позицията се изредиха Искра Фидосова, Даниела Дариткова и Десислава Атанасова. Такива бяха и двама мъже в лицето на Красимир Велчев и Цветан Цветанов.
 


В категории: Политика


Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
30
Коментара по темата
30.
Ужас
16.02.2024 10:29:42
0
2
Гледам минусите на някои от коментарите и ми става тъжно за тези хора, жалко че 6 етаж на психото се запали, вие сте новите обитатели, дали го осъзнавате, без значение какви са подбудите ви за тези минуси...австралопитеци
29.
Скксboko
15.02.2024 18:32:29
0
2
Нагъзване и влизане на Боко ot flegman
28.
Флагман платени
15.02.2024 18:31:15
0
3
Бойко и цялата му крадлива партия, да се изнасят, 15 години кражби и нищо добро за страната, и псевдо журнал го обслужват като платени П....... Флагман и те нищо общо с медия, само нагъване и влизане на Боки
27.
seahorse
15.02.2024 16:07:11
13
5
НЕК и тази особа трябва да бъдат съдени за "аварията" която се случи в ПАВЕЦ Чаира. Загубите са за десетки милиарди лева,а причината се крие в некомпетността на герберските "калинки" в НЕК и тази особа. А дали намери изчезналата карта в енергетиката !?
26.
До 24
15.02.2024 14:34:29
12
6
Леко да не се задавиш с лайната, които си облизал от задника на някой гербаджия, само по леко..когато си прост, като теб единственото, което ти се полага е да мълчиш, защото замърсяваш околната среда..капиш
25.
Хахаха
15.02.2024 10:54:39
5
3
Изкара вкус за дясна ръка :-)))))
Само да не е с болни ръце, че....
24.
До22
15.02.2024 09:35:32
3
11
Простотията и злобата,събрани в една глава са признак за голяма простащина. Човек трябва да внимава какво пожелава на врага си, за да не го постигне него. Некадърните, бездарните и неуспялите само това си могат-да завиждат и плюят.
23.
Козяк..Козяк...Козяк
15.02.2024 07:34:51
2
13
Какво ще стане когато тавариш Путин изчисти Украина от Американо Нацистката сган и когато Тръмп спечели изборите и изчисти хората на Памперса, какво ще правят тогава нашите бездомници, родостъпници и слуги на Краварите
22.
Въхх
15.02.2024 04:20:14
13
13
Ще ни Изненада, ако тези дни четем че е умрял.другите му простотии ги знаем
21.
20 е агент на педалите на радев
15.02.2024 00:46:15
13
24
За Бойко само митове и легенди, подкрепени с фотошоп....
Факт е че Бойко дори за намек на корупция дори на най-близките му сътрудници, ги освобождаваше, а Радев защитава крадливите си съветници, има и записи на комуникациите му да се прикриват документи....
Няма насищане, апетитът идва с яденето, а той има и пълен имунитет, не може да се разследва, за това си мисли че е неподсъден....
20.
Мюнхен
14.02.2024 23:59:28
29
24
Безграничен наглец е ББ и цялата му ОПГ “ГРОБ”
НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО за България….,,
Безброй компромати,записи простащини от лицето ББ
Защо държавата копае дъното
Заради комплексаря ББ да е пръв по богатство,дано се разприказват и Стайков и Арабаджиеви и Баневи и Бобокови,всички репресирани…дано….
19.
до 17
14.02.2024 22:53:37
15
25
Теменужка Петкова е бивша счетоводителка на Румен Николов Пашата и на силовата групировка СИК.
А защо счетоводителката на СИК се върти около Бойчето, изводите си ги направи сам ;)
18.
Фигуранта
14.02.2024 22:30:16
2
11
Асан Василев като се върне от голямата екскурзия ще са му обърнали хастара отзад . Ще е гледал през розовите очила пътешествията на галактическия стопаджия.
17.
Пусть всегда будет Солнце
14.02.2024 22:01:58
14
15
За много от ГЕРБ министрите НИЩО НЕ се знае ,липсва инфо в интернет
За Теменужка НЯМА нищо ,къде е родена къде е учила КАКВО е завършила(че стана Енергиен министър),обикновено БТВ и Нова тв ,и герб сайтове много обичат да канят популярни лица политици и да показват подробности за тях
За Теменужка ЙОК пълно радиомълчание ,медийна мъгла-тЕшена
Единствето което се знае че подала данъчна имотна декларация и е посочила че е закупила няколко декари земи в СЛИВЕН(район популярен с масово застрояване с ВЕЙ и Соларни мощности и панели)
Визуално Теменужка е доста мургава с типични белези на еден етнос преобладаващ в Сливен и региона което кара форумни читатели на много популярни водещи сайтове да смятат че е Сливенска перла и връзката и с бившата барета от софийските села около Своге Румен ПАШАТА е по линия на ВКР Сливен и структури на 2 и 6 ГУ на бившата ДС и затова биографията и е укрита и прилежно спестена

Друг ГЕРБ министър с много прилежна укрита и спестена биография е бившия МВнР министър ДАНИЕЛ МИТОВ
Подобно на Теменужка за него НЕ се знае НИЩО
Биографията започва от 32 годешна сякаш преди тава НЕ е съществал и се пръкнал на 32 год от вакума (от нищото)кои са родителите му кво работят,къде и кво е учил ,после се посочва че бил стипендиант в Чужбина ,стажант ва Демократическата партия мисия в Ирак и тн.(На бг граждани е спестена че Митов е живял като млад в МОСКВА където баща му е бил секретен ДС сътрудник от НАЙ-високо секретна ниво и твърде гъст близък с руските сужби също като Теменужка слуга на Руски интереси играещ го Евроатлантик демократ либерал ,всички гербери са Руски слуги и с охота служат вя руски интереси предимна
о в Енергетиката и имотния пазар-където са големите пари)
16.
Васко Ухото до 14
14.02.2024 21:50:46
4
28
Нали си наясно, че зам.кмета по правните въпроси отговаря за договори за милиони, дали са законосъобразни, а ако няма необходимия професионален статус, значи е сложен като мюре!
Каква е тази далавера ПП-ДБ-СС да назначават на отговорни места,необразовани младежи без трудов стаж и професионален опит?
Радев положи основите на тази порочна практика, назначавайки Киро Простото с менте диплома, ама храни куче да те лае, ПП-ДБ които лежаха по паветата и се кланяха на Радев, сега са против Радев!
15.
Промяната с измамата
14.02.2024 21:46:33
5
24
Криптомир Аналев , съдружник на фараоните от " Нексо" , дето се въргаляше по жълтите павета за власт и постове.
Криптомирите от промяната измерват всичко в пари и грантове. Лакеите не мислят за държавата, а обслужват чужди интереси, да се харесат на задокеанските си господари за материална и кариерна ползи.
30 биткойна + 30 биткойна колко прави , а? 40, нали? Както каза Киро Тъпото , на алангро, литмус, толеранция, куролация.
Пасмина дегенерегати от промяната , на които никой не трябва да обръща внимание.
14.
до 11
14.02.2024 21:36:31
25
19
ТЯ пък щот Данчето Фандъкова "имаше" финансов ценз за кмет с РУСКА Фиология от МГУ Москва детска учителница по руски език
13.
семпла женица
14.02.2024 21:31:49
22
9
единственият истински политик в ГЕРБ е Мария Габриел.Как ги изтърпява тези...
12.
до 4
14.02.2024 21:31:29
22
15
ГЕРБ е мафиотска партия
В UK -United Kingdom студентите по Социология и Политически науки изучават и посочван като супер ЛОШ пример лидера на ГЕРБ който е СРАСТНАЛ в едно цяло МАФИЯ и Държава
2018 год водещено usa списание "Foreign Policy"рупор на ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА партия на САЩ излица на 1-ва страница със заглавие и снимка на навъсния БОЙКО:
БГ премиер НОРП мафиот на Балканите.В статията американските журналисти-демократи сравняват БГ премиер с премиера вна КОСОВО
ХАШИМ ТАЧИ (военно-престъпник-дъден ца военни престъпления в ХАГА Нидерландия от междунарозен трибянял за убийдтва ва 2000 српски граждани на които извадил органите и ги продал за мелеови на богати клиенти от САЩ,Турция,Израел ,Великабритания,мафиот контрабандист на турски хероин,търговец на плът и оръжия)
Според"Foreign Policy" БОЙКО НАДминавал по МАФИОТСКИ схеми и БОГАТСТВО косовския си колега Хашим Тачи и бил по голям мафиот от него
В статията се посочва че косовския премиер ТАЧИ имал около 1милиард € и далеч НЕ бил ВАЙ-богатия ва Балканите
За НАЙ-богат балканец "Foreign Policy" посочва премиера на Црнагора-Монтенегро МИЛО ДЖУКАНОВИЧ който от 30 тозини е или премиер или президент на Чернагора и за ния 30 год е натрупал от контрабанда на БЕЛО,парфюми ,цигари,оръжия за Итялия над 10 милиарда $ укрити в Лугано Щвейцария и Бергамо Италия
На 2-о място по богатство е посочен бг премиер от Банкя )без за посочват цифри)
11.
Типично за ПП-ДБ
14.02.2024 21:21:45
7
39
Борещият се за външен министър Денков не можа да отговори на въпрос за интеграцията на Балканите на пресконференция с Дейвид Камерън!
Идеологът на съдебната реформа Христо Иванов Бойкикев е без юридически права!
Заместник кмета по правните въпроси на Терзиев няма юридическа правоспособност!
Финансовият министър Асен Василев, финансов аферист, съден и осъден, но е издигнат от Радев!
За Просто Киро няма какво да се коментира-клоун хванал се за парапета на Лена общата на Киро и Миро!
Има ли един свестен от ПП-ДБ, който да е поне 50% на нивото на Борисов?
Останалите партийни образования трябва да се сравняват с Нинова :)))
10.
Баба Радка
14.02.2024 21:07:19
28
20
Чеденца, и за козите на село стана ясно каква е ролята на бившата касиерка и счетоводителка на Р.Н.Пашата, един от началниците в СИК на Боко Тиквата-Борисов. Тази полуграмотна карикатура игра и ролята на Енергиен министър, а не е стъпвала нито в мина, нито в ТЕЦ, нито във ВЕЦ, АЕЦ, ...! Ще кажете, че и другите карикатури край Боко са същите! Точно така! Умен човек на неграмотен, но влюбен в себе си и безкрупулен СИК-аджия няма как да се съгласи да слугува! А Нужкя е слушалка, докладчик, агент, пощальон, вестоносец и т.н. между Боката и Румбата! Всяка крачка, дума, жест на Бочката немедлено се донасят до ушите Румкови! Оттам следва разпореждане за немедлено изпълнение! Такава беше ролята на кака Сийка Милева за друг "герой" на нашето време - Ванката Гешев, едва завършил милиционерската школа, но стигнал до ГлавПрок! А на молодеца Радев каква му се пада пародията Йотова?! Познахте! Много са другите подобни примери - брой и чет нямат! Калинки-Малинки-Мандолинки- и прочие "-инки" ги нарича народът! Колкото са по-неграмотни и некомпетентни, толкова са по-послушни и изпълнителни. Българийо, Родино мила! Защо тъй жално, тъй милно плачеш?!
Баба Радка, бивша комшийка на баба Цола, една от Калинките на КПСС, СССР и пъпната връзка на дяда Тодар и др.Брежнев
9.
И аз да кажа
14.02.2024 21:05:30
3
12
Май не съм българин
Не разбирам от
Политика
Футбол
Медицина
Не мразя други народи
Не завиждам на роднини и съседи
Май не съм българин
8.
Пореден гаф на Денков!
14.02.2024 21:05:12
11
42
И срам за българската политика.
Министър-председателят акад. Николай Денков не можа да отговори на журналистически въпрос за Балканската интеграция в присъствието на Дейвид Камерън.
Мария Габриел обаче своевременно взе думата и даде дълъг и изчерпателен отговор, с което демонстрира, че експертизата й във външната политика е безспорна, както и че успява да владее положението изцяло.
Така Габриел се показа като умел политик и добър оратор, все качества нужни за един успешен министър-председател.
7.
do 5
14.02.2024 21:04:44
26
18
НЕ е на Маджо секретарка а дългогодишна главна счетоводителка на СИКаджийския бос Румен ПАШАТА .

Помагла на Пашата да укрива данъци и за води 2-во счетоводство
Днес на Теменужка е възложева друга тежка НЕвъзможна задача заедно с Гинка Върбакова да играят роляна на "бушони" подставени лиця ва Руската Енергийна МАФИЯ предсгавена от лицата висши КГБ офицери ,КГБ Москва (от грузинссо-еврейски произход,тройни граждани д Руски Израелски и Грузински паспорти)
Давид Коблианидзе
Роланд Исакев
Паата Гамганашвили
коино от години имат мераци да КУПЯТ евтино изгодно ЧЕЗ България за да контролират и спират ТОКа на цяла СОФИЯ и 1/2 България
Ако Теменужка и КТБ грузинците слогат ръка на ЧЕЗ БГ прявителство ЩЕ станат "заложници"на РУСКО-МОСКЖВската КГБ агентула според това дали БГ правителство играе осгра ва "контра" с-у интересите на МОСКВА
6.
Външно
14.02.2024 20:46:44
45
45
След като целия свят ( и най вече посланиците в България) как нашата тиква се подиграва на западните държавници - как се прави на прост. Не разбирал какво му говорят, колко било сложно да си умен, да знаеш чужд език и др. и как после ги минава с 200 , а те учудени, но онова нещо си стояло и се върти и върти за кефа на тикавата.
След тези откровения, никой няма да го покани навън освен да го издой като Тръмп за самолетите. Иначе щеш още тогава да му сложат един магнит под гъза.
5.
Тая е
14.02.2024 20:46:34
29
24
На Маджо секретарката
4.
Много мокри мечтатели за края на ГЕРБ
14.02.2024 20:37:16
66
68
Мечтайте си педалетки, мечтите са безплатни :))))
ГЕРБ е партията на Народа, а Борисов е политик от висока класа, само окончателно да се осерат ПП-ДБ!
ПП-тата и цялата им неконтролируема политическа тъпота се овладява много внимателно.
Терзиев назначи заместник-кмет по правни въпроси без юридическа правоспособност!
Яденето ги заслепи и загубиха съдебната реформа. Те решиха, че ще дойдат, ще вземат властта и със способностите си за измама ще държат дълго американското посолство на своя страна, като раздават ВЪЗМОЖНОСТИ за ресурси и са готови на абсолютно всякакви оперативни мероприятия, поръчвани отвън. И наистина дълго дерибействаха на основата на пълната измама.
3.
Бобо
14.02.2024 20:24:53
34
26
На Бате Бобо май му приватизираха партията
2.
Абе
14.02.2024 20:23:43
45
30
Абе май вече нищо не зависи от Бобо
1.
Бургазлия
14.02.2024 20:10:50
47
32
Aве някой да е забелязал г-н Б.Борисов да е пътувал скоро извън България?
Нещо тоз човек много са заседя тук , а бяха времена га правителствения самолет му беше частен и ходеше където си поиска с когото си иска
Намагнити ли са тоя самолет , не мое се дига ли вече?
Поне до брюксел бема ли да стигне?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори