×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чудотворна билка от Непал вдигна на крак болния Херо


Чудотворна билка от Непал вдигна на крак болния Херо
Старши –треньорът на “Черноморец” Димитър Димитров-Херо провежда нетрадиционни методи на лечение в последните седмици в борбата си с рака
07 Декември 2011, Сряда, 11:26 ч.
Източник: в. ШОУ

Димитър Димитров се посвети на мистично азиатско учение, което му помага в борбата с рака

Старши –треньорът на “Черноморец” Димитър Димитров-Херо провежда нетрадиционни методи на лечение в последните седмици в борбата си с рака. 52-годишният наставник се подлага на тежка химиотерапия във Виена, но в същото време търси начини да атакува коварната болест и с други алтернативни лечения. Той е бил посъветван от народен лечител да пробва терапия с корени от едно специфично растения, което се намира само в Непал. Билката може да бъде открита на надморска височина от 4000 до 5500 метра в прочутата планина Хималаите.

Малкият храст е познат сред местните като „горчивката на Бога”.

Наричат го така, защото е със силно горчив вкус ,но в същото време има божествен ефект върху туморните заболявания. Херо научил за вълшебното свойство на растението от свой близък, който имал дългогодишни връзки с лечители от Изтока.

Чрез него си поръчал непалските корени, които обаче били на безбожна цена. За тримесечен курс на приемане се плащали 40 хиляди евро. Херо обаче броил парите с надежда, че билката ще даде благотворно влияние върху тумора му в стомаха. Заедно с коренчетата са пристигнали и над 60 листа, написани на английски език с точни указания как трябва да се приема чудодейната панацея. Бургазлията вече е започнал приема на корените от Непал, но му е било казано ,че за да има пълен ефект, трябва да пие горчивата отвара поне половин година. Според думите на неговия познат билето атакувало раковите клетки на молекулно ниво и им пречи да се размножават. Паралелно с това постепенно ги унищожава, докато не изчезнат от организма. За да има силен ефект, било нужно да се спазва много строг режим на хранене и на прием на течности. Трябвало да се избягват и стресови ситуации. Херо се подложил вече на диетата, но не можел да се съгласи да се откаже да води и да тренира отбора.

”Това ми е животът. Ако не работя, не знам какво ще правя. Чувствам се много по-добре сред момчета„, коментирал Димитър Димитров пред своите колеги.

Така продължавал да води и да тренира бургаските “акули”. В същото време той се подлага и на тежка химиотерапия , която ще продължи близо половин година. Вече са му направени две вливания на комбинация от 28 медикамента, които също имат за цел да атакуват и да унищожат тумора. Сместа от химикали и точната комбинация били определени, след като Херо бил подложен на тридневни пълни изследвания. В клиниката във Виена го тествали чрез различни методи и са определили реактивността на неговия организъм на всеки един от медикаментите. Херо е уведомил австрийските лекари за провежданото нетрадиционно лечение и те са дали своето одобрение да приема непалското биле. Самите доктори му казали, че знаят за действието на въпросния корен, който вече се използва от някои лаборатории за изготвяне на нови лекарства за борба с туморите.

“Този път Херо сполучи с билката. В началото се появиха много шарлатани. Искаха му луди пари. Но след направената проверка семейството на Димитър Димитров веднага ги разкри. Вие в “ШОУ” вече писахте за това”, заявиха пред вестника на народа от Бургас.

Самото лечение във Виена също излиза доста солено на бургаския треньор. Той плаща по 18 хиляди евро за всяка едно вливане. Общо терапията в Австрия ще му струва около 150 хиляди евро.

Херо е получил уверението от клубния бос Митко Събев, че всички разходи ще бъдат покрити от него. Шефът на “Черноморец” Събев отсякъл,че ще осребри всички фактури, които треньорът получава за проведената терапия. На този етап обаче бизнесменът не му е превел пари за лечението и Херо плаща сам за химиотерапията.

“Дано Събев не го излъже. Всички се надяваме ,че ще спази думата си, тъй като това са огромни разходи. Но знае ли човек в тези трудни времена на кого да има вяра и на кого - не”, притесняват се в семейството на Димитър Димитров.

Митко Събев обаче му е предоставил личния си самолет, с който Димитров пътува от Бургас до Виена и обратно. На всеки три седмици Херо се качва на аероплана и потегля са клиниката, намираща се в един от крайните квартали на австрийската столица. Чрез специална апаратура в организма му се вкарват медикаменти ,които са създадени преди осем години в лаборатории на НАСА. С подобен тип терапия преди няколко години бе спасен американският колоездач Ланс Армстронг. Тогава той беше заболял от левкемия и докторите не му даваха много живот. Ланс обаче се подложи на експериментално лечение с нов медикамент и чудото стана. Само две години след терапията Армстронг не само се възстанови напълно, но и спечели с умопомрачаваща преднина тежката Обиколка на Франция – “Тур дьо Франс”.

Сега този тип лечение вече е напълно легализирано и в Австрия лекарите прилагат именно същия комплекс от медикаменти. Според предварителни информации разрастването на тумора вече е спряно и сега се очаква чрез атаката върху него той да започне да се свива и раковите клетки да бъдат унищожени. Докато Херо прилага едновременно традиционни и нетрадиционни методи на лечение, той се е посветил и на мистично азиатско учение, в които преобладават религиозни елементи на дзен-будизъм и хиндуизъм.

Практикуващите го  стигат до пълно духовно равновесие и всичките им физически и духовни процеси работят в хармония. Това помага на организма да функционира със своя пълен капацитет и силно вдига нивото на ефективност на имунната система. Самият Херо често е забелязван от гражданите на Бургас да се разхожда в Морската градина сам и съсредоточен. Той прави разходките си или рано сутрин или късно вечерта. Бургаският треньор, който скоро стана почетен гражданин на родното си място, срещал пълната подкрепа на своето семейство, на футболистите и на всички жители на града. Това му давало сили да продължи борбата с коварното раково заболяване.


В категории: Лична драма


1
Коментара по темата
1.
zag
17.12.2011 00:16:18
0
0
не можах да дочета тая повърня
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори