×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Битката за Ново Паничарево: Сълзи, джипове и прасета за два гласа


Битката за Ново Паничарево: Сълзи, джипове и прасета за два гласа
Надежда Иванова (вляво) и Яна Жекова все още водят жестока битка за Ново Паничарево, селото е разцепено на два лагера, които се нападат взаимно и се шпионират
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Ноември 2011, Понеделник, 16:12 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимки Добромир ДОСКАЧАРОВ

Най-големият  потенциал на многолюдното село в община Приморско се оказа не живописната природа, а голямата ромска махала

Изходът от битката за властта в най-многолюдното село в община Приморско – Ново Паничарево и днес остана неясен. Юристи коментираха, че решението на Бургаския административен съд за резултатите от вота на 30 октомври все още е непредсказуемо, защото там разликата между двамата основни кандидати за кмет се състои в нищожните два гласа. Партийните централи на ГЕРБ и на БСП в Приморско пък са в напрежение какъв ще бъде развоят.
Случващото се в селото, в което живеят 1100 души е показателно за това как се печелят избори, тъй като местните хора се нагледаха на арести, на купуване на гласове, на кюфтета и кебапчета, на джипове, а и на много сълзи. Най-характерното за Ново Паничарево безспорно е, че традиционно през 4 години влиза в публичното пространство, но не заради живописната си природа, а заради голямата си циганска махала, която се оказва неговият най-голям потенциал, превърнал се в ключов фактор за изборна победа. За кметския стол се борят две жени с напълно различен профил – очарователната млада кметица Яна Жекова от ГЕРБ, която управляваше и през изминалите 4 години и нейната предшественичка Надежда Иванова от БСП, която пък хората описват като сърцата и човечна.

По време на предизборната кампания хората се нагледаха на екшъни – в Ново Паничарево беше арестуван кандидата за кмет на СДС  Христо Христов по обвинение, че е купувал гласове за претендента за общински градоначалник Златин Бодуров, същевременно пък бившият кмет на Приморско Димитър Димитров раздаваше щедро кюфтета и кебапчета за мургавите жители на селото. Всъщност циганите там станаха популярни още на изборите през 2007 година като върли привърженици на Димитров, тъй като той ги беше назначил масово на общинска работа, при това добре платена. На практика това ги направи основен коз при печелене на избори. В селото местните хора свикнаха по улиците да се движат скъпи коли на партийни лидери, дошли на среща с електората.

Изборите обаче не само, че не укротиха политическите пристрастия там, но ги настървиха още повече. В седмиците след вота между привържениците на двете кандидатки прехвърчат словесни искри и взаимно се шпионират.

„Разчитам на правосъдието да реши кой ще бъде кметът на селото. Аз водих честна борба. По време на цялата кампания нищо не раздавах сред хората, за да привличам гласовете им. Моите опоненти бяха като на война. Те търсиха хората по къщите им, водиха ги с микробуси до изборната секция. За мен това е лицето на ГЕРБ.”,  каза омерзено Надежда Иванова. Тя не се е отказала да се бори за кметското място, въпреки че само дни след вота е загубила тежкоболния си съпруг. Личната драма съвсем изостри емоциите в Ново Паничарево. „Той искаше да го заведа до урната, но беше много отслабнал и аз лично не му позволих. Нито веднъж не съм се възползвала от мои роднини, а свекървата на Жекова не спря да бута в ръцете на хората стикери с изписан на тях номер, с който ГЕРБ участва – 2. Хората гласуваха със страх. Не може в едно село да има хора без ток и вода, а кметицата да се разхожда с маркови дрешки и да говори само за пари с нейните 600 лева заплата”, възмущава се Иванова.  Нейните привърженици сочат как броени дни след изборите във всеки двор на циганската махала е било колено прасе, получено даром от другата кандидат-кметица - Яна Жекова.

Самата Жекова пък заяви, че по време на предизборната кампания е чула куп небивалици. „Не бива да се спекулира със смъртта на съпругът на Иванова, защото той боледуваше отдавна, това не бива да влияе на резултатите и върху настроенията на хората. Самата Иванова дълго лъжеше дали въобще ще се кандидатира”, коментира Жекова. Тя с удоволствие разказва за дружелюбните си отношения с мургавите си съселяни. „Аз не правя разлика между българи и цигани, сред всички има качествени хора”, казва често Жекова.

От Бургаския административен съд съобщиха днес, че все още няма решение по нито едно от делата, водени за изборите в южната морска община Приморско. Там освен за кмет на Ново Паничарево дела водят и ГЕРБ за състава на местния парламент в общинския център, както и кандидатът за градоначалник Димитър Димитров, който атакува избора на д-р Димитър Германов за кмет.


В категории: Приморско


Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
61
Коментара по темата
61.
разследващ
03.02.2012 14:12:22
2
12
така много е грозно да се плюе по деца стига с мариела и димо,всеки има право да прави каквото си иска да така е мариела смарка пуши и се сношава с който я хване но това си е нейна работа не е малка живота си е нейн,димо пък е едно слаботелесно комплексирано и объркано момче което като се къпе и си маже праста с сапун за да си бръкне по хубаво и надълбоко в дупето но и това си е негова работа...яна какво е виновна за това тя е млад красив и любезен човек поне според мен,щом селото я избра значи тя трябва да бъде и точка...стига вече и оставете децата и на мира
60.
Митачето
27.01.2012 12:16:33
0
0
И Върховния съд в София се произнесе в полза на истинската победа на Жекова ине ни интересуват простотиите с които я засипват.Тя си е нашия кмет от 30 октомври,а тези които плюха срещу нея сега да лапат мухите.Важното е , че остана интилигентния,млад,готин и възпитан човек,който да ни представя селото и още повече ,че тя е в прекрасни отношения с общински кмет,което значи много...
59.
Blizka
14.12.2011 21:45:33
0
0
Da QNA zaslujava da bade kmet na seloto,za6toto e mnogo 4esten i inteligenten 4ovek.Strahotna jena bravo 4e ste q podkrepili tq go zaslujava.DANO SE SETI6 KOQ SAM OT KRU6EVEC VIDQHME SE POSLEDNO NA KAUFLAND CELUVKI
58.
Българи
30.11.2011 22:06:08
2
0
Браво.Щастливи сме.Кметът ни е Яна Жекова-млада , умна , образована.Честито Жекова.Успешен мандат.
57.
Българи
30.11.2011 22:06:03
2
0
Браво.Щастливи сме.Кметът ни е Яна Жекова-млада , умна , образована.Честито Жекова.Успешен мандат.
56.
M.Жекова
30.11.2011 21:04:45
4
4
И дори и съда се произнесе в ползата на истинския победител.Колко и какво още трябва да ви докаже,че загубихте.И колко и какво още ще наговорите?!Всъщност не е важно.Важното е,че резултата е ясен.Достойния кмет е избран от достойните българи.Останалите как се чувствате?!Как е поредната загуба?И колко още ще трябва да понесете да запомните веднъж завинаги,че умът и авторитета и достоинството винаги ще побеждават селянията глупостта и простотията.
55.
Do vsichki
28.11.2011 18:45:42
0
3
Tuk da ne bi da si izbivate kompleksite, zashtoto ne moje da go kajete lichno na tiah. SPRETE VECHE, DO KOGA SHTE PRODALJAVA TOVA!!!
54.
Do vsichki
28.11.2011 18:42:53
0
0
Ne mojahte li da razberete, che vsichki deto se macite da zashtitite dvete strani samo obijdate tiah dvete i tehnite semeista, pak na vas hich ne Vi puka shtoto ne se otnasia za vas. SPRETE BE HORA!!!
53.
Petio "SHOPA"
28.11.2011 16:29:04
0
0
Спрете да говорите глупости. Ще помоля FINGER да ми обясни кога съм видял братовчедка ми да се друса? Наистина прекалихте този път! Приемах за нормално всичко написано до сега,защото много хора завиждат и като нямат какво да кажа дрънкат глупости! А този Finger ако има нешто да ми казва да пише тук за да му дам тел. за връзка и да ми обясни кой се друца. СМЕШНИЦИ !!!
52.
до Кушлев
25.11.2011 11:21:50
0
3
Не съм Яна Жекова и никой не защитавам.Казвам истината а от това най боли.Потресен съм от простотията ви.Много ми е интересно какво ще стане на 30.11.11. в община Приморско.Хайде престанете че ставате смешни.Помияри.
51.
50
24.11.2011 23:17:42
8
4
Надежда е със средно образование.И за кметският пост,образованието не върши работа.Ако имаш желание и ти се работи за селото и с начално образование да си пак ще вършиш работа.Вашата кметица е най-умна.И още пет висшета образования да си купи все толкова неграмотна ще си остане.Щом краде по най-елементарния начин и от алчност за 3 000 лв. от едни умрели подписи я съдят,смятайте какъв интелект има!
50.
учителят
24.11.2011 23:07:56
2
1
До 49 - това което е писано е вярно и може да се провери в ОУ"Христо Ботев"с.Ново Паничарево,защото въпросната Иванова наистина е ходила като частна ученичка,за да си вземе диплома за осми клас,защото е имала толкова силни оценки,че не са я допуснали да се дипломира за основно образование и тая жена има притеции че може да прави проекти по европейски програми и да работи за населението на селото,да ама не тя може да работи само за себе си защото няма достатъчно акъл да работи за селото,тя това го прави цели 4 години докато беше кмет и толкова много и се иска да вземе тавана на пенсията защото това и трябва 3 години да работи за да вземе висока пенсия и да си клати краката,защото на такива като нея никой няма да отпусне и един лев за селото.
49.
възмутен
24.11.2011 22:55:31
6
4
Как може такава злоба и неприязъм към хората от едно село!Защо така бе хора???До кога ще сипете рогатни и цинизми против Жекова ,тези дето я оплюват толкова ги е страх от истината,че направо съм възмутена как може да говорят така за една читава и и итилигентна жена,вместо да погледнат истината в очите и въобще да не правят сравнение между нея и Иванова,та нали тая Надежда е точно жената която даже диплома за основно образование няма,та нали точно тя се е явявала като частна ученичка в основното училище в Ново Паничарево,а тогава как може въобще да говорим за сравнение на двете жени ,като едната е толкова проста,че не може да стъпи на малкия пръст на Жекова.....
48.
48
24.11.2011 22:34:17
2
0
Миткеееее,много си проста.Следващият път си напиши името,чернилкоооо космата!!!
47.
Кушлев
24.11.2011 21:59:09
1
5
ДО 41 НОМЕР ТИ ЗАЩИТАВАШ КРАДЛИВИЯ МОШЕНИК ИВАН МИТКОВ, ЗНАЧИ ЯНА ЖЕКОВ ТОВА СИ ТИ. ЕЛА В СРЯДА 30.11.11г. В 11.30 ч. В СГРАДАТА НА ОБЩИНА ПРИМОРСКО ТАМ ЩЕ ТИ СТАНЕ ПО ЯСНО.
46.
Кушлев
24.11.2011 21:59:02
0
1
ДО 41 НОМЕР ТИ ЗАЩИТАВАШ КРАДЛИВИЯ МОШЕНИК ИВАН МИТКОВ, ЗНАЧИ ЯНА ЖЕКОВ ТОВА СИ ТИ. ЕЛА В СРЯДА 30.11.11г. В 11.30 ч. В СГРАДАТА НА ОБЩИНА ПРИМОРСКО ТАМ ЩЕ ТИ СТАНЕ ПО ЯСНО.
45.
до Йорданка
24.11.2011 21:42:54
2
5
Данче , стига си писала простотии срещу Яна Жекова.Гладна си като въшка и свъртяна на всичкото отгоре.Ти не си от Паничарево и нямаш думата.
44.
дрън-дрън
24.11.2011 21:01:40
1
4
ПАНИЧАРКЕ,НЕЩО НЕ МОГА ДА ТЕ РАЗБЕРА.И ТИ МАЙ КАТО НАДЕЖДА СИ ТЪПА И СМОТАНА ЧЕ ДВЕ ДУМИ НА КРЪСТ НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ.А КОЛКОТО ДО РЕПУТАЦИЯТА -ЛЕЛЕ МАЛЕ.А ПАРИ НАДЕЖДА ВЕЧЕ НЕ ДАВА ,ЗАЩОТО НЯМА-СВЪРШИХА.НАЛИ ГИ РАЗДАДЕ НА ЦИГАНИТЕ.МОШЕНИЦИ.
43.
ПАНЧАРКА
24.11.2011 14:07:58
2
3
Кои не били цинични и груби. Яд ви е, че Надежда е честна и не ви дава пари, както Яна го прави. Моля не измисляйте причини само и само да и разваляте репутацията като един добър човек!
42.
до № 28
23.11.2011 23:55:52
5
5
Паничарке , с право трябва да се срамуваш че си от Паничарево.Там живеят тъпи и много прости хора .Та се чудя на Яна Жекова какво прави сред вас.Да вярно е че за тъпаци като вас ви приляга само тъпата , проста и злобна Надежда.За секретарка Данчето и сте готови.На просто село-прости управници.
41.
Съдбата
23.11.2011 23:49:36
5
5
Кажете най после какви далавери е извършила Яна.Кой е ощетила с пари или с имоти.НИКОЙ ! Ами тези дето ги пишат тия много ли са чисти.Продават наливен алкохол който е забранен,продават вмерисани луканки и салами -разрешено ли е ? Надежда разнасяше прасета по махалата на циганите и наливна водка само и само да гласуват за нея-това разрешено ли е ?Надежда не можела да пише на компютър ,ами къде се бута да работи в кметството като е неграмотна.Нека стигне класата на Яна Жекова ,пък тогава да има мераци за кметица.Неграмотници.Първо да се изучи ,да се научи да се облича като нея,да си изгради интелекта и още ред други неща .И най вече да спре да плюе децата и ....да погледне своите и тогава да коментира.Но с всякакъв ще се разбереш ,с простия никога.
40.
пандела
23.11.2011 23:38:09
5
3
ЙОРДАНКА,КАРАМФИЛА,НАДЕЖДА,ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ БОКЛУЦИ .ВМЕСТО ДА ЛАЕТЕ КАТО РАЗГОНЕНИ КУЧКИ,ПРИБЕРЕТЕ СЕ И СИ ИЗЧИСТЕТЕ КЪЩИТЕ ЧЕ СЕ ВМЕРИСАХТЕ,БОКЛУЦИ ТАКИВА.
39.
ghfg
23.11.2011 22:59:27
1
2
Май други хора раздаваха помощи уж от църквата.И когато и брашното,олиото и захарта не помогна започнаха със заплахите по телефона.
38.
38
23.11.2011 22:56:18
2
1
Мимооо,спри да пишеш простотии!!!
37.
gord jitel
23.11.2011 22:46:03
2
1
Iordano mari,6to ne vzeme6 da si iz4isti6 ka6tata,ami si sednala da pi6e6 samo protiv iana jekova nebivalici i vulgarnosti,eeee spoko sega kato te osvobodqt ot rabota moje da nameri6 malko vreme za tova ili.......pak 6e si si sa6tata
36.
Възмутена
23.11.2011 22:39:12
2
2
Просто нямам думи от писанията на един и същи човек!Защо Надежда Иванова не си признае колко водкауиски и прасета от Иван Дишков отидоха в ромската махала за банкети,защо не си признае колко пари се раздадоха в петък и събота,до колкото ни е известно май точно БСП платиха тока и разнасяха дърва без да се плаща транспорта на накои хора ,а да не говорим за пилешките бутчета и рибата от.....цар Гого уж де за ромите.Да ,за това дега май някои хора толкова ги боли,защото им трябваха тези з години за пенсия и вложиха доста инвистиции,но УВИ.....
35.
гражданин
23.11.2011 21:41:17
2
4
Възмутен съм.Немога да повярвам че във 21 век може да има такива хора като вас.Осъзнайте се!!!!! ЦЕНИЗМИТЕ НЕ ВИ ПОДХОЖДАТ ДОРИ И ЗА СЕЛЯНИ!!!!!Няма други градове и села в България който се опуват така.Преди всичко сме хора.
34.
ЕРАТОСТЕН
23.11.2011 18:54:35
2
6
Това няма да стане! И съда е убеден в това, и това е самата истина, но ГЕРБ никога няма да си плюят във физиономиите, те никога няма да позволят това !!! Аз работя там и ви казвам нови избори няма да има!!! Просто ГЕРБ няма да го позволи.
ЦАРЯ ДАВА, ПАДАРЯ НЕ ДАВА!!! :)))
33.
избори
23.11.2011 18:29:16
0
6
Я успокойте малко страстите. В Паничарево ще има нови избори. Осаза се, че и двете имат равен брой гласове при преброяването в съда. така че пак ще се ядат кебапчета.
32.
М.В.К
23.11.2011 18:16:42
2
3
Не издържах, и реших и аз да се включа. Напълно съм наясно с нещата, които е извършила Яна, и за това подкрепям ПАНЧАРКА ! Но, не е честно да намесвате децата, те не са виновни, явно Яна не и остава време за тяхното възпитание, защото се чуди каква следваща далавера да направи.
С дървата които ни подкупи, поне ще се топлим зимата, и кебапчетата които ядохме ни задоволиха за една вечер, а с паричките които получихме си платихме тока :)) за тази далавера сме и благодарни. Ах, защо няма всеки ден избори?
31.
ПАНЧАРКА
23.11.2011 18:05:49
3
7
Номер 28, според теб в кое от постъпките на Жекова е почтенно, че фалшифицира на 150 човека подписите, и се призна за виновна. Аз ако бях, нямаше да мога да погледна хората в очите, а не да ги агитирвам да гласуват за една вече осъдена престъпница. Много жалко, че ГЕРБ издигна кандидатурата на такъв неморален човек. А + това не са само подписите, тя много добре знае какви други престъпни деяния е извършвала, и продължават хората да я съдят!!! Срамувам се, да кажа че съм от ПАНЧАРЕВО. И АКО НЯКОЙ МИСЛИ, ЧЕ НЕЩАТА КОИТО СЪМ НАПИСАЛА СА ИЗМИСЛИЦИ, НЕКА МЕ ОПРОВЕРГАЕ!!!!!!
30.
РАЗУМЕН
23.11.2011 16:02:09
2
4
В какво се състои краденето ? И точно ти ли го казваш ? Защото точно ти не трябва да се обаждаш-знаеш защо.
29.
29
23.11.2011 15:36:21
3
3
От кога да крадеш е почтено?
28.
РАЗУМЕН
23.11.2011 15:00:37
6
3
Чета всички простотии и се чудя колко злобни са хората загубили изборите.Вместо да си замълчите и поздравите победителите ,защото това е гласът на народа ,вие го обърнахте на война.Всички знаят колко почтена е кметицата Яна Жекова ,колко почтени са децата и ,Мариела -студентка по ПРАВО а Димо-Футболист.Знае се и ответната страна но мили хора , изборите свършиха а вие живеете в едно село и всеки ден се срещате.И когато пишете по сайтовете ,пишете интелигентно да не се срамувате после вие самите и другите които ви четат простотиите.Защото като гледам против Жекова , все едни и същи хора пишете,хора без възпитание и морал.
27.
молба
23.11.2011 08:59:11
3
2
моля модераторите на сайта да трият вулгарните и обидни писания.
26.
до №24
22.11.2011 23:26:19
1
4
Те лайната излизат от твойта уста.Смятай колко си лайняна.И наркотиците какво общо имат със секса/?Това,че Яна е експерт в тая област не означава,че хората,които работят по 15 часа в денонощието са такива.Пълни отрепки сте!
25.
gord jitel
22.11.2011 23:06:42
2
0
A zashto namesvat dyshterqta na Jekova?Ogranicheni maloumni i ploski oligofreni.tova ste vie poddryjnicite na nadejda,zashtoto samo edin takyv chovek bi glasuval za sebepodoben..gordite bylgari napraviha pravilniq izbor..i za tova sega kmeticata na novo panicharevo e dostoina za posta..fakt e che specheli..objalvaiki ili ne izborite sa resheni.vreme e da se primirite i da sprete s glupostite i klevetite po adres na Jekova..proumeite che glupostta selqniqta i kurvalqshtinata zagubi!!!
24.
222222222
22.11.2011 23:05:15
3
2
Кой е тоя бе?Ти май друсането го обърка с.....нещо друго а??????Да те попитам Галето на Надето има ли някой който не го е изч...ла в цялата исикия??????Май до колкото знам и на Жекова мъжа и е еб..а,а май и брат и и въобще май всичко що се именува мъж в района.А за Надето легенди се носяк колко добра била и още е в леглото.....айде да не започваме с толкова гадости че ако си отворя устата просто не ми се коментира колко л...а ще избълвам.
23.
Красимира
22.11.2011 23:00:58
0
3
Номер 20,ти от къде знаеш,че аз освен наркоманка и съм алкохоличка?Да си ме видяла някога да пия концентрат???Това,че пия бира не ме прави алкохоличка.Когато ме видиш да залитам и да не мога да се прибера тогава ще изказваш мнение.И изобщо не мога да разбера,защо изобщо ме намесвате в споровете ви???
22.
1234
22.11.2011 22:56:03
2
2
Айде айде,за свирките на Яна Жекова да не говоря аз....и не само аз ами и други колеги....
21.
finger
22.11.2011 22:53:16
2
5
Нека да питаме брадовчеда на Мариела "Шопа",който беше втрещен когато видя братовчедка си да се друса!!!!
20.
222222222
22.11.2011 22:47:43
5
2
Много ти се иска на Яна щерка и да е наркоманка,ама май твойта снаха е освен наркоманка и алкохоличка.Дали някое циганче е е..ло дъщеря и то май лисицата като не можела да стигне граздето казала, че е кисело и тя таз ръбота май такава с градешкото циганче.Много им се иска на някои хора това да е така и особено за наркоманската история,ама то си личи кой какъв е и просто вече се чудите как да засегнете Жекова,като атакувате децата и защото там най-боли,ама то има господ и такива като вас просто си им стои наказанието.
19.
до панчарки
22.11.2011 18:25:34
1
4
....абе,свирки недодялани,то простотията не ходела само по хората ами тръгна и по интернета..панчарски кратуни не виждате ли че сте циганско село,та почнахте по интернета да се оплювате...и сега циганите ви ебават както си искат,на следващите избори освен свирки да им правите ,за друго няма да ставате...
18.
finger
22.11.2011 18:11:36
1
8
Номер 17,защо се обръщаш към Надежда?Жената нито има компютър,нито време за да се занимава с твари като вас.И ти номер 17 се излагаш достатъчно с неграмотията си.Излагаш се и с това,че не си плащаш версиите.И по добре разтурено семейство,от колкото дъщеря наркоманка.И да се сети Яна докато имаха заведение,през последните две години кое градешко цигане еб*ше щерка и?Защото цяло село знае,колко хора намазаха покрай любовните историйки на Мариела.Заради едното и начесване се пиеше без да се плаща.Нали така?
17.
селяни
22.11.2011 17:37:19
11
0
Ама Надо,простачко тъпа защо не си кажеш как идваше в нашите къщи да ни обещаващ че ако гласуваме за тебе ще ни опростиш версиите.Защо не спреш да правиш мръсотия на хората и не спреш да кълнеш.Така като караш хората да пишат за децата на Жекова мръсотии така ли мислиш да спечелиш.Твойта няма да стане,знаеме те коя си и какво ти е еб....то семейство.Ти май си мислиш че като твойто семейство е такова разтурени и на хората трябва да е такова.Просто преглътни злобата си и се примири със загубата.
16.
към Христо
22.11.2011 11:12:11
1
12
за раздаването на пари и купуването на гласове за Златин Бодуров - НЯМА ГРЕШКА!
15.
чичо Сам
22.11.2011 09:07:14
2
8
Абе всички гербаджии са такива като вашата Яна - пълни с пари, крадливи,еб..ви. Да ви се чуди човек защо не си избрахте работливата и честна жена Надежда, която мисли не за своето богатство , а за хората.
14.
la4ena
22.11.2011 00:38:18
3
9
Napalno sam saglasna s "'4anta"'neka Qna sa obarne vnimanie na da6terq si 4e vsi4ki i se prismivat zad garba,a ina4e se misli za golqmata rabota.A az nemoga da proumeq kak se dopuska osaden 4ovek da se kandidatira EBATI tapata darjava.Ikak horata sa q izbrali kato e osadena za izmama ,podlqrka gadna.,samo po maznata fizionomiq i li4i 4e e izpolzva4ka i interez4iika.Osven s pari nevijdam kak po drug na4in e spe4elila tezi glasove ,nee s 4estnost,tazi duma za neq e nepoznata.ABE NQMAM DUMI!!!!Vsi4ko koeto e napisano po gore ot Nadejda Ivanova e samata sztina,i o6e kolko drugi ne6a sa se slu4ili ,koito ne se kazvat.Dimke ti dane si svetila 4e znae6 koi kakvo e pravil,mnogo razvihrena fantaziq ima6 ,tova da ne sa tvoite podvizi ?Neznam dali ima po 4esten i 4ove4en 4ovek ot Nadejda
13.
димка
21.11.2011 21:55:16
8
3
Е, не спряхте да плюете Яна ,захванахте се и с децата и.Надеждо , измий си мръсната уста и спри да клеветиш хората които имат повече от тебе чест.Знаем коя си ти и коя е Яна Жекова.А колкото до свирките ,то ти ги правеше на любовника си ,после ги правеше дъщеря ти а сега и снаха ти.
12.
222222222222222222
21.11.2011 21:48:37
9
3
Надо ма защо не си се обръснала като знаеш че ще те снимат.
11.
чанта
21.11.2011 21:07:56
2
12
И Яна вместо да се чуди какъв марков парцал да си купи....да погледне дъщеричката си,която е наркоманка и вечно друсана ебя*а се с циганите от село!
10.
ПАНЧАРКА
21.11.2011 21:05:02
2
10
666, козите можеш да ги пасеш ти, а нада върти бизнес в магазина, а Яна фълшифицира подписи за да си докара 3,000 лева в портомунето, и на другото отгоре я заловиха! Според теб кой става за козар? Яна или Нада??? :)
9.
чанта
21.11.2011 21:01:51
5
10
Тя младата и хубава кметица няма да се сбръчка,защото от правене на много свирки кожата се опъва.Нека и Яна да бачка като Нада по 15 часа на ден и ще я видим след 10 години може да си събира висналите кожи в марковата си дамска чанта.Тъпаци!
8.
666
21.11.2011 20:31:10
8
3
НЕГРАМОТНАТА НАДА Е ДОСТОЙНА ЕДИНСТВЕНО ДА ПАСЕ КОЗИТЕ НА СЕЛОТО И ДА СИ ЛОВИ БЪЛХИТЕ !!!
7.
ПОДКРЕПЯМ ПАНЧАРКА
21.11.2011 20:18:58
3
10
Абсолютно, съм съгласен с ПАНЧАРКА. Яна е долна крадла, ограби ни земите долна разпоретина. Даде на брат си на безценица ТКЗС-то, лицемерна "кметица". Хората не я искат, за този пост е достойна НАДА. Колко пъти трябва, да я осъдят още, тъй като делата и продължават, за злоупотреба за работното и място, присвояване на чуждо имущество, и подправяне на ПОДПИСИ.Яна може може да е богата, но е и рогата, но НАДЕЖДА Е СЪРЦАТА И ВСИЧКИ Я ОБИЧАТ!!! ДО КОГА ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ ТАКАВА КМЕТИЦА???
6.
ПАНЧАРКА
21.11.2011 20:08:07
2
11
Когато, Иванова, беше кмет, селото беше чисто, и ухаеше на липи.А сега при Яна селото е мръсно и не мирише на парфюм, а на свински ЛАЙНА. А във връзка с едната и другата Иванова, създаваше работни места, а не като Жекова да назначава близки хора като, Дунка Миткова и Стоян Борисов. Те не ходят на работа а им дава заплати. Немога да си обясня как може, кмет със приъда за злоупотреба на работното си място, да бъде допусната ВТОРИ ПЪТ ЗА КМЕТ. ТОВА Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! МОЛЯ, ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ, ДА РАЗСЛЕДВА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА ЯНА ЖЕКОВА!!!
5.
55555
21.11.2011 19:57:28
4
1
ne spriahte, nali spe4elihte sprete ve4e, skakvo oshte ne moje da se premirite
4.
pduflk
21.11.2011 19:31:43
2
3
Питам кога ще изгоните Данчето -метлата.
3.
2222222222222222222
21.11.2011 19:29:03
12
6
Жекова е богата жена.Мъжът и ,итя заедно вземат по 3 000 лв. на месец.Кой ще се сравни с нея.И брат и е работлив много.Баща и също.Така че Нада не може да се мери с нея.И аз съм за Жекова.Дано остане тя.Жекова нищо не раздаде а Нада даваше наливно уиски,вмерисани салами ,ракия и водка -пак наливни,а сега не признава.
2.
ПАНИЧАРЕЦ
21.11.2011 19:14:56
23
5
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ И ДВЕТЕ.ЕДНАТА МЛАДА,ХУБАВА,ЛЪХАЩА НА ИНТЕЛЕКТ,ДРУГАТА СТАРА,ГРОЗНА ,ЛЪХАЩА НА МЪРША.ТОВА Е ВАШИЯТ ИЗБОР ДОЛНИ ЦИГАНИ.МОЛЕТЕ СЕ ЖЕКОВА ДА ОСТАНЕ ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ ПРОСИТЕ БОКЛУЦИ .
1.
христо
21.11.2011 17:35:20
3
2
Има грешка в статията,Христо не е член нито кандидат на СДС
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни 
Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори