×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кои са най-имотните министри и депутати


15 Август 2023, Вторник, 16:03 ч.
Автор: Флагман.бг

Жената на Христо Иванов си купила цяла къща в Брюксел, герберка успяла да договори имот в София за 900 евро на кв., червеният Свиленски се оказа крупен земевладелец

1 161 058 лв. спестени в банкови сметки декларира пред държавата вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел. Премиерът Николай Денков пък има едва 22 348 лв. лични средства в банкови влогове, става ясно от декларациите им пред КПКОНПИ.

Нов апартамент за 286 608 лв. в София и гараж за 35 826 лв. са си купили през изминалата година премиерът Денков и съпругата му. Двамата притежават и още един общ апартамент в столицата, който е купуван през 2010 г. Той е 112 кв. м. и е струвал 95 835 лв. Отделно съпругата му има свой апартамент в София, но и дял в къща в Панагюрище. Двамата карат “Пежо”, тя – “308”, купено за 29 035 лв. през 2013 г., а той – модел “508” за 41 541 лв., придобито през 2012 г. Премиершата притежава и 33.33% дялове във “Природен дизайн ООД”, който се занимава с производство, преработка и търговия с продукти, на базата на природни екстракти.

Един апартамент в столицата има и вицепремиерът Мария Габриел. Той е 160 кв. м. с 2 паркоместа с обща площ 26 кв. м. Придобити са през 2021 г. за 369 335 лв. Бившият ни еврокомисар е декларирал и че заедно със съпруга си ползва под наем апартаменти в Брюксел и в Страсбург срещу 27 823 лв. цена по договор за всеки. От 2012 г. Габриел има автомобил “Мерцедес МЛ320”, който е взет за 49 725 лв., а съпругът й кара “BMW 520d” за 55 785 лв., купено през 2014 г.

Новият министър на вътрешните работи Калин Стоянов пък е впрегнал ново ауди за 35 бона. Прави впечатление, че екоколегата му Юлиян Попов е вече собственик на собствена къща от 240 кв. в Лондон, но е скрил цената за придобиването й миналата година.

А министърът на културата е купил ново тристайно жилище миналата година за доста апетитната цена от 75 000 лева. Единственият служебен министър, сдобил се с нещо миналата година, е бившият здравен Асен Меджидиев, пръснал 36 хиляди за БМВ. След смъртта на Манол Велев, вдовицата му Весела Лечева е придобила в наследство и къщата му, и още 9 парцела в София и провинцията.

Служебният министър на икономиката Никола Стоянов е получил пък дарение - апартамент в село Лозенец на морето. От депутатите най-завидно изглежда състоянието в семеен план на бившия правосъден министър и депутат сега Христо Иванов. Неговата съпруга миналата година е извадила близо 700 000 лева за къща с гараж в Брюксел.

Демократите Елисавета Белобрадова и Ивайло Мирчев са се сдобили с приятни нови апартаменти в София. Прави впечатление, че ако Летящата Козила е декларирала произход на средствата "наследство" за 60-те квадрата в София, то дясната ръка на Христо Иванов е заделил над половин милион лева от заплати за жилището на пъпа на кв. "Лозенец".

Депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, обявил оставката си заради скандала с българския вариант на холивудската драма "MeToo", също може да се похвали с доста нови придобивки - къщичка от близо 300 кв. в Полихроно, Гърция и цели 2 мощни лимузини - за него беемве и за жена му - мерцедес С класа.

Социалистът Георги Свиленски пък се хвали пред държавата със забележително количество ниви, ливади и земи, купени миналата година, както и с къща и парцел - чисто нови. Прави впечатление, че бесепарят вече е горд собственик на цели 25 000 декара.

Мачото на парламентарната им група Иван Ченчев пък вече кара нов ягуар, макар и овъртял се с цели 6 заема, лизинга и кредита. Зам.-шефът на ПГ на ДПС Йордан Цонев не блести с нищо интересно, за сметка обаче на завиден брой биткойни и етериуми.

Бившият премиер и настоящ съпредседател на ПГ на ПП-ДБ Кирил Петков не е успял да се сдобие с нищо ново, но пък е съумял да запази завидните си авоари и сметки за над 1 милион лева. Колегата му, днес финансов министър Асен Василев е увеличил "имането" с нищо и никаквите 1000 лева за 1 година, сочи още справката в регистъра към КПКОНПИ.

Герберката Рая Назарян е успяла да се сдобие с огромен, 253 кв. м. апартамент в София за смешните 480 000 лева или по едва 1900 лева на кв. м. или невъзможните за пазара 950 евро на кв. Отделно, вече джитка и с нов мерцедес, купен миналата година.

А колегата й Тома Биков юрка нов форд за 31 000 лева, купен в началото на тази. У нас апетити към имоти се оказва, че нямат повечето депутати. Но пък интересът към Гърция, както се доказва, не стихва. Ицо Хазарта, рапър и депутат от ПП-ДБ се радва на половин декар земя в Ситония, Гърция.


В категории: Политика


3
Коментара
Флагман.БГ Грешки при секса с нов партньор Грешки при секса с нов партньор 21/10/2024, Понеделник 22:00 3
Милиони жени ѝ завиждат
Милиони жени ѝ завиждат 21/10/2024, Понеделник 21:21 1
Флагман.БГ Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано 21/10/2024, Понеделник 20:04 2
Три години без Владимир Каролев
Три години без Владимир Каролев 21/10/2024, Понеделник 19:00 1
3
Коментара по темата
3.
*********
15.08.2023 17:50:52
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Буюкстрой
15.08.2023 17:49:17
0
2
Къде в София има апартаменти по 35 Хил лв да освобождавам квартирата
1.
Бау
15.08.2023 17:21:36
0
1
Едно е премиера да кара Пежо 2012та година, друго е да кара министри с държавните джипки... ;)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Грешки при секса с нов партньор Грешки при секса с нов партньор Вижте кои са те  За кого гласуват ромите За кого гласуват ромите По 50 лв. на човек и по две кебапчета - това можеш да го вкусиш и пипнеш Kакво мисли за бургаските мъже украинска инфлуенсъркa Kакво мисли за бургаските мъже украинска инфлуенсъркa Саша живее в Бургас, опитва се да говори български език, не й се получава, но пък дава оценка на нашите мъже Направете си портокалопита, ето как Направете си портокалопита, ето как Традиционен гръцки сладкиш Black Lives Matter смениха името на известна алкохолна марка, напомняло за робството Black Lives Matter смениха името на известна алкохолна марка, напомняло за робството Много от отлежалите и качествени ромове с такъв етикет сега са в ръцете на колекционери, които ще вдигнат рязко цените им България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос! България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос! В ГЕРБ СДС имаме ясна визия за развитието на общините в региона, проектите, които сме заложили, са свързани с инфраструктура, облагородяване и подобряване на живота във всяко населено място 90% от хората за застрашени сериозно, ако си бъркат в носа 90% от хората за застрашени сериозно, ако си бъркат в носа Според статистиките този вреден навик може да бъде опасен Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Мария Бакалова хвърлила 7 бона за рокля, за да събере погледите в Лондон Мария Бакалова хвърлила 7 бона за рокля, за да събере погледите в Лондон Актрисата засенчи всички останали на премиера на филм Щракнаха белезниците на печатари на качествени левове, евро и долари Щракнаха белезниците на печатари на качествени левове, евро и долари Вижте как изглеждат метне банкнотите 
Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Издъхнал е на 83-годишна възраст Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Четириногите бяха със специални костюми - на приказни герои Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Референдумът бил опорочен с купени над 300 000 гласа от Москва, твърди президентът Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Хороскоп за деня – 21 октомври 2024, понеделник  Почина българската кино легенда Почина българската кино легенда Радослав Спасов почина на 81-годишна възраст, а тъжната вест събощиха от кино "Одеон"
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори