×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Павел Маринов настанява „Супер Бургас“ в супер сграда, сериозно остава в политиката


Павел Маринов настанява „Супер Бургас“ в супер сграда, сериозно остава в политиката
На втория етаж в синята стъклена сграда срещу Арменската църква в Бургас ще работи „Супер Бургас“, за да остане Маринов дълго в политиката
08 Ноември 2011, Вторник, 17:45 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

В БСП-Бургас умуват как да отчетат местния вот – като успешен или като провал, общинският председател на Столетницата Димитър Стоянов не е подавал оставка, а за мястото му се гласят няколко мераклии

Бюрото на общинската организация на БСП в Бургас заседава снощи, но това, което е подадено като предварителна информация към Бесове.бг, е невярно, съобщи областният шеф на червените Атанас Зафиров. Самият той бил на заседанието като гост и настоя да се чуе официалната му версия. Анализ на местния вот е бил прочетен от председателя на предизборния щаб д-р Красимира Каракашева, но това бил проект за анализ, а не същинският му вид, по-скоро нещо като основа за големия анализ.

 „Има нагласа за свикване на пленума на организацията, но това предстои, нека първо да мине националното ни съвещание, което ще бъде в зала 3 на НДК в събота. Там ще присъстват всичките ни кметове, кандидати за кметове, активът. До края на ноември всички общински съвети трябва да изготвят своите анализи за кампанията и въз основа на тях ще се стратегира работата ни за парламентарните избори“, заяви Зафиров, силно обиден затова, че сме написали за исканата оставка на общинския председател Димитър Стоянов.

 

Атанас Зафиров (вляво) каза, че няма защо да му се иска оставката. До него е Николай Тишев, с когото са много близки


Бесове.бг писа, че за мястото на Стоянов се стягат няколко души, между които Павел Маринов, Евгений Мосинов и Николай Тишев.

„Догодина ще има цикъл на отчетно-изборни конференции  и дотогава не бива да се спекулира с темата“, добави Зафиров.

Според членове на Бюрото, с които разговаряхме ние обаче анализът на д-р Каракашева бил подложен на критика и сега ще се пише нов анализ, който да бъде по-реален. Съставена била и комисия по написването му, в чийто състав влизали хора с различен поглед върху самата кампания и резултата от нея.

Снощи шефът на общинската организация Димитър Стоянов  дошъл на заседанието, но не повдигнал въпроса за оставката си. „Всъщност той е в оставка, ние живеем с мисълта, че е в оставка, но никой не е виждал лист написан черно на бяло, така че Стоянов продължава да е лидер“, каза ни един от членовете.

Междувременно екипът на „Супер Бургас“, който се ръководи от Павел Маринов се настанява в ултрамодерната сграда на ул.“Лермонтов“ - срещу Арменската църква. Днес наш репортер засече Маринов и още двама души от антуража му – Аргир Бояджиев и Щерю Щерев да сноват около билдинга.

„Отстъпил съм целия втори етаж на своите съмишленици“, каза собственикът на стъклената Бенчо Бенчев, който е общински съветник от БСП.

Така или иначе интригата около смяната в общинското ръководство предстои, а Маринов очевидно се готви да остава дълго в политиката.


В категории: Опозиция , Политика


29
Коментара
Голяма трагедия с 5-годишно дете
Голяма трагедия с 5-годишно дете 20/05/2024, Понеделник 10:31 0
Те се завръщат в бТВ
Те се завръщат в бТВ 20/05/2024, Понеделник 10:15 0
Флагман.БГ Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг 20/05/2024, Понеделник 10:13 1
29
Коментара по темата
29.
Тома Неверни
16.11.2011 20:45:28
2
11
на тези избори за последен път аз и колегите ми гласувахме за АТАКА. след като Волен Сидеров по най-курвенски и долен начин се извъртя на 180 градуса та заедно и в унизителна комбина с турската етническа партия ДПС и с най-ретроградната и деградирала политическа "сила" гласува за ревизия на вота за президент на България - отказахме се от АТАКА. за сведение на Димчо Грудев, електората ви намаля с 5-ма привърженици - отчетете го пред предателя Волен Сидеров!
28.
д-р Саян
15.11.2011 17:04:18
3
10
време е да се намеся и аз, но ви предупреждавам че не мога да приема нови пациенти, НЯМАМЕ ВЕЧЕ СВОБОДНИ МЕСТА!!! след изборите комунягите масово превъртяха и мозъчетата им блокираха от изненада, та препълниха капацитета ни за лечение. знам че ще кажете веднага че те са безнадеждни случаи и да не харчим от бюджета напразно за тях, но ние тук също сме положили хипократовата клетва та ако се наложи ще ги лекуваме с техни или с наши лични (спестени от закуските) пари щото комунягите и те са хора, на два крака ходят макар че повечето си допълват с бастуни, патерици и проходилки, но щъщат куцукайки насам-натам безцелно (вече!) като свободни електрони без собствено магнитно поле и с по 2 - 3 байта памет колкото да се сещат да ядат, лошото за нас е че не се сещат за "другата работа" и създават много работа на санитарките, свършиха ни парцалите и памперсите - осраха ги с червено ако тез юнаци с червени калпаци
27.
До Тома Неверни
11.11.2011 23:14:43
9
5
Ама вие тук вярно сте болни мозъци. Кое е "руското" в Маринов? Това, че се е настанил в сграда, в която има книжарница за книги на руски???? Лелееее, явно наистина озлоблението ви няма граници, щом търсите под вола теле. По тази логика и Митко Николов е скрит комуняга, щом е разрешил в града му да бъде открита руска книжарница и да идват руснаци - маскирани като туристи агенти на КГБ! Ненормалници! Жал ми е за вас, мястото ви е при доктор Саян!
26.
Тома Неверни
11.11.2011 17:43:39
2
13
връзката между Павел Маринов и Павлик Морозов е очевадна, др. Недоумяващ от № 23, макар че вие като една ощипана мома се връткате в недоумение и твърдите че не я виждате - на първо и основно място общото между двамата е Руското с главно "Р" има и още общи неща, но който не иска да ги види няма как да му ги посочиш. дори г-н Р.С. от № 25 я е забелязал и прави намек като за нещо съществено. от текста ви личи, че ако не член то поне сте най-малкото привърженик на комунягите, пък интелигентен човек няма как в днешно време да бъде фен на отборчето им.
25.
Р.С.
11.11.2011 09:05:06
2
12
-ма наистина тук някои съвсем се отклониха от темата на материала а .. та като става въпрос че павел маринов се преместил в СУПЕР сграда, не можем да не забележим явното му пристрастие към руското нали -той направо се е гушнал в книжарница РУССКАЯ КНИГА там щото на комунягите им е най-уютно в скута на братушките нали сигурно плюска борш и пелмени пък щял да води БУРгас към прогресивното тоя мужик - Туй е впечатляващото по темата а не разни спомени от миналото от тия по-долу дето не можат да видят съществ.еното в случайя, да ама не
24.
До № 4
10.11.2011 21:34:08
11
2
Не ги свързва само паролата "Корал". Не си ли спомняте, че Мосинов беше член на СДС? Естествено, когато те бяха "на мода" и ножа, и хляба, и маслото бяха в тях. Е, Митето Николов тогава също беше в СДС, а после вече се внедриха - единия в БСП, другия - в ГЕРБ. Познайте, защо? Въпросът е риторичен, може и да не отговаряте! :-D
23.
Недоумяващ
10.11.2011 21:28:02
11
1
Хм, само не мога да разбера, какво общо има темата на статията с препирнята по повод историята ни в периода 9.IX.1944-10.XI.2011..? Доколкото препрочетох 2 пъти статията, тя се отнася за нещо съвсем друго, абсолютно НЕ свързано с разгорещената препирня. А като чета коментарите, виждам, че повода е бил абсолютно безпочвеното сравнение на Павел Маринов с Павлик Морозов, изказано от г-н Тома Неверни. Аз не съм комунист, нито социалист, просто интелегентен българин бургазлия, който също познава историята и знае, с какво Павлик Морозов е станал "нарицателен" герой. Не виждам връзката с Павел Маринов, освен неудачен опит за спрягане на 2 имена, както беше споменал и г-на от пост № 11, макар и прекалено емоционално.

Моля Ви, върнете се към ТЕМАТА, ако имате какво да споделите. И не забравяйте (това е призив към последните 2-ма активни господа-антикомунисти, че Българиоя е имала история и преди 9.IX.1944 и там не всичко е било толкова розово и щастливо за всички, имайки предвид дори 3-те национални катастрофи, предизвикани от царския режим. И да не забравяме също така, че България се "слави" с това, че първият Фашистки преврат в световната история се е случил именно в нея, изпреварвайки Италия, след което, обаче, следва и първото в света Анти-фашистко въстание. А и не мислите ли, господа противици на тоталитаризма и авторитаризма, че последните избори в родната ни клета държавица я връщат точно в онзи период, който вие така "мразите"..? Само че сега привилегиите вече са в полза на партийните членове на ГЕРБ, а за всички останали ще се погрижи репресивния апарат на ДС и жандармерията... ох, пардон, обърках се в епохите - на полицията и ДАНС? Не бъдете късогледи и късопаметни, сънародници!

Да, и още нещо, поинтересувайте се от политическите събития в Европа - най-вероятно ще се учудите, на колко места в Стара (Западна) Европа управляват социалистите, а хората в тези страни живеят много по-добре и по социално справедлив живот.

Още веднъж моля, придържайте се към темата на статията, изборите вече минаха!
22.
Н.Славов
10.11.2011 19:04:31
2
14
Правилно си информиран, Тома, така беше на времето. Аз също имах немалко познати с родители активни борци и по-висши комунистически номенклатурчици, които станаха студенти без бал и класиране по успех, а директно чрез привилегиите им. Така отнеха местата на способни ученици със значително по-висок успех от техния. Това беше огромна несправедливост, узаконена от комунистическата партия. Ще посоча и конкретен пример: в гимназията бях съученик с Максим Горанов – син на началник в милицията в Бургас. Семейството им живееше в така наречения милиционерски блок на сегашния му адрес бул. Демокрация № 46 до Турското консулство в Бургас. Максим беше един от най-слабите ученици на випуска, тройкаджия. Завърши я с общ успех под 4. А моят успех от дипломата беше 4,88. През 1972 заедно с Максим кандидатствахме в МЕИ София. Въпреки изключително ниския му успех, него го приеха веднага чрез привилегиите от баща му. Аз бях с много по-висок успех от Максим, но балът не ми стигна за прием. Образно казано той отне мястото ми във ВУЗ-а по този крайно несправедлив начин. Същото беше положението и при назначаването на по-добра работа. Ползващите привилегиите на родителите си от БКП, както и членовете на комунистическата партия бяха приемани без проблем. За останалите и безпартийните вратите бяха затворени, нямаше шанс и да се издигнеш в работата на началническо място. Мисля че беше през 1982, когато подадох документи за работа в митница Бургас. Цанко Цанев – тогавашният й началник директно ми каза: „Не си член на БКП и нямаш привилегии от родителите си, поради което не можем да те вземем на работа тук.” Така постепенно намразих комунистите, които драстично деляха хората на свои и чужди. Бяха мрачни времена на дискриминация, диктатура, тотални ограничения и забрани и милиционерски произвол. Не сега, а именно тогава службите непрестанно слухтяха кой изказва недоволство от комунизма и веднага го обявяваха за враг на народа. Никой нямаше право да каже дори една лоша дума или дори виц против БКП и СССР. Доносници веднага съобщаваха в милицията и оставаш без работа, интернират те, тероризират близките ти. Това беше комунизма = социализма – ад!
21.
Христо Ст. Тодоров
10.11.2011 15:42:35
3
13
Следя препирнята ви тук с въпросния Тома Неверни и не мога да не се намеся, защото най-накрая ме вбесиха "СЪЖДЕНИЯТА" на явно дребната душица скрита удобно в анонимността под № 19. Та то се чуди как някой на 35 години можел да знае какви ги е вършила БКП-то на времето, когато младежа още е ходел под масата. Питам аз това дребно човече, как по неговата "логика" всички ние можем да знаем за турското робство, за българската история през всичките й 1300 години, след като сме свидетели само на последните десетилетия? Трябва ли да има някой оцелял през вековете съвременник на Хан Аспарух, за да сме сигурни че той наистина е основал Българската държава, щом има жив свидетел потвърдил историята? Задължително ли трябва да сме били в Африка, за да сме сигурни че съществува, а, малчо? Ти посетил ли си някога на Луната, защото как иначе би бил сигурен че не е само зрителна илюзия? За всичко това е написано от очевидците за времето си, от историци и учени. Компетентни са хората, които четат книги и информация призната за достоверна. Но човечето от № 19 не е в тази група. Личи си, че то е фанатизирано и с промит мозък, с капаци на очите и възприема за истина само това, което му казват партийните другари. Е, в днешно време не можете да спрете информацията, която ви опровергава, не можете да преиначите фактите, да заглушите Западните радиостанции, да забраните интернет, да цензурирате до неузнаваемост медиите. Напразни са вече опитите ви да върнете вашето ужасно време и да наложите догмите си. Сега можете само да разпространявате лъжи, дезинформации, компромати, фалшификации, клевети, злонамерени нападки, да творите нагли провокации на воля. Можете, защото вече има тая свобода. По ваше време обаче хората не можеха да кажат свободно една дума против властта. За един виц ги вкарваха в затвора, тероризираха семействата им, гонеха ги от работа, убиваха настоящето и бъдещето им. Аз съм на 60 години и съм свидетел на този кошмар, наречен от вас социализъм и комунизъм. Всъщност това беше чудовищна диктатура, смазваща интелигенцията, време на затворените граници и концлагерите. Но наглостта ви няма граници, вие сте вредни като болестотворните бацили. И се чудя на това момче - Тома Неверни защо си губи времето с вас, безсмислено е. Но той навярно само е чул за злодеянията ви, а аз съм им свидетел. Затова, замълчете и се свийте в дупките си! И за ваше сведение – членувам в ДСБ, но гласувах за кандидатите на ГЕРБ защото само те засега имаха реален шанс да ви разгромят. Победата им е триумф за демократична България. Вашето злобно мнение няма никакво значение и както виждате никой вече не се съобразява с него.
20.
Тома Неверни
10.11.2011 13:41:15
7
11
не само аз, всички хора знаят гадостите и престъпленията на комунягите. дядо ми е бил един ръководителите на пристанище Бургас преди кошмарния преврат на 9 IX 1944, после е бил интерниран в Белене и изтезаван като царски служител, заради него и баща ми е бил репресиран от комунягите, не са му дали право да работи на пожеланите от него места, защото не е бил член на БКП, завършил е гимназията в Бургас с общ успех 5,06 и пак на два пъти не са го приемали в университета, въпреки че негови съученици - тройкаджии с несравнимо по-нисък успех от него са ги приели от раз само защото са ползвали привилегии на родители - активни борци. вуйчо ми е бил офицер в армията преди същия този Девети (кръг на ада!) и също е бил заточен, изтезаван и убит от комунягите. тази жестока работническо-селска диктатура и дискриминация хората никога няма да забравят. примерите са безброй и се знаят, не можете повече да манипулирате народа с лъжи и принуда!!! антикомунист съм защото през живота си съм видял само злини от червената сган. затова години наред бях член на СДС, а от 2 години членувам в АТАКА - наясно съм с шантажите, компроматите и коварствата ви - вие сте ненадминати специалисти в тази област
19.
1991
10.11.2011 11:28:50
11
4
Този Тома Неверни явно е заседнал някъде в 1991 година. :-) Като му чета риториката и съжденията. Той, дето бил на 35 години, какво знае за БКП (освен от интернет сайтовете) че толкова "компетентни" сравнения прави? ;-D
18.
Атака
10.11.2011 11:25:31
11
4
АТАКА ли? Кои бяха тези? Ха, тези фашизоидни лумпени има ли ги още? ))))))) Ах, да, спомних си, има ги - нали са гъзолизците на ГЕРБерастите! )))))))
17.
Тома Неверни
10.11.2011 10:22:46
2
11
за сведение на тъпите комуняги не само че не членувам в ГЕРБ, а в АТАКА, защото съм против турската напаст. но също така съм твърдо против и червената напаст. а относно антигероя ви Павлик Морозов съм чел и извън интернет-сайтовете. на 35 съм, радиоинженер съм, не съм безработен а имам собствена фирма за софтуер и съм в час с вашите простотии на които винаги и с всякакви средства ще противостоя. не се влияя от мнението на ограничени психопати привърженици на най-деградиралата политическа формация БСП = БКП - те не са нищо повече от отрепки изхвърлени от течението на живота
16.
До Тома Прости (№15)
10.11.2011 09:38:33
10
5
Абе там е работата, че ние и БЕЗ Уикипедия и Интернет знаем, кои са и Павлик Морозов, и Митко Палаузов, о, неразумни и юроде! Но въпросът беше, дали ТИ знаеш, че употребяваш така ни в клин, ни в ръкав - само колкото да изпляскаш нещо във форума... Стана ясно вече, че си от интелектуално необременените зомбита-герберасти. С което приключваме разговора като безперспективен. Тя простотията не ходи по гората, тя ходи по ГЕРБ.
15.
Тома Неверни
10.11.2011 08:22:55
4
11
ама № 14 или е природно тъп или от вчера е почнал да ползва интернет, няма друго обяснение за него. глупако червен, чувал ли си че съществува УИКИПЕДИЯ и че в този енциклопедичен сайт всеки може да намери информация за всичко стига да я потърси? е, явно не си още но питай и ще ти кажат, пък и сам опитай - напиши в търсачката Павлик Морозов и ще ти излезе информацията за него. абе защо си въобразявате че интернет е само участие в разни форумчета, а????? ало-о-о-о-о-о-о-о, ти като си от столетницата, дядо ли си бе неграмотнико?????
14.
До № 10 и № 12
09.11.2011 20:14:30
14
7
Ама аз така и не разбрах, Томата Неверника знае ли все пак, аджеба, кой е Павли Морозов, щом така го употребява, или просто така е чул, че са "изедници" и без дори да знае подробности, като 5-годишно хлапе го пляска наляво-надясно, за да демонстрира "ерудиция"? ))))))))))))))) Защото отговор на този въпрос аз не прочетох, а просто дежурния лозунг за избягване на темата? ;)
13.
Баба Ганка
09.11.2011 19:38:01
0
4
Ей Мушмороци,
Накрая ша дойде Брадата и ша ва прати при Дражев.
Стягайте са!
12.
Тома Неверни
09.11.2011 19:23:23
5
11
бе и Павлик Морозов и Митко Палаузов са все един дол дренки - негодници! но и ти № 11 си същата стока, чак ти се запени муцуната от злоба, я иди си глътни успокоителните, то друго не ти остава, ненормалнико червен
11.
До Тома Неверни
09.11.2011 19:04:04
11
10
Ти знаеш ли, кой е Павлик Морозов бе, зомбиран гербераст, че си позволяваш подобни сравнения? Аман от агресивна простотия в нашата държава и града ни! Ако Павел Маринов е "павлик морозов", по тази логика и твоя божествен Митко Николов е "митко палаузов" (ако изобщо знаеш кой е)! Аре ходи на паша в Морската, че да си заемеш с нещо устата, за да не плямпаш простотии бе, овцо Бойкова!
10.
Тома Неверни
09.11.2011 18:31:03
4
12
ма сериозно ли остава в политиката Павлик Морозов??? а стига бе!!! голям виц ...голям майтап ...
9.
другар
09.11.2011 16:15:42
1
3
Бат Бенчо дори да не партиен член влезе от БСП, но за разлика от други като например Мосинув си плати софрата. Един от малкото хора с достоѝнство.
8.
бургазлия
09.11.2011 16:10:58
0
2
На Д.Стоянов отдавна му е резнат алабашач а Мосинов ще стане председател на някоя друга партиѝка.
7.
Асенчо
09.11.2011 15:07:13
1
3
А, Николайчо Тишев, голямо комсомолче е, как гледа само, с поглед празен,но устремен към нищото. Пълен въздух, с каквото се е захванал, го е провалял, обаче е "нашу мумче", не глей ти, че за нищу не става.И тук иде приказката на бай ти Ганя, за магарето и изборите .
6.
boiko
09.11.2011 13:40:35
2
1
ами тя каква излезе - май трябваше да изберем валерката от "скот" . . . . . .
5.
анти-комунист
08.11.2011 22:35:29
0
11
Как какво стана - Митето си плаща на всички местни псевдо-медии и никой не смее да гъкне! :D А овчиците в Бургас му дадоха 71% и за подарък целия общински съвет за да може спокойно да си прави далаверите. Първата е ясна - т.нар. Индустриален Парк дето се блъскали инвеститорите да пръскат пари... прост народ!
4.
Корал
08.11.2011 22:13:26
0
10
Какво свързва Росен Плевнелиев + Димитър Николов + Евгени Мосинов? Парола: "Къмпинг КОРАЛ", зад която се крият едни 30-40 милиончета, откраднати от държавата, т.е. на нас - данъкоплатците.

http://www.bivol.bg/koral-plevneliev-nikolov.html
3.
Атанас Зафиров
08.11.2011 22:01:59
2
12
А Евгени Мосинов е подлогата и троянския кон на Митето Николов в БСП. Не случайно ГЕРБ отпусна 1500 гласа за листата за да може да влезе като общински съветник и кандидата на 6 позиция - Евгени Мосинов. А сега Момата иска да затрие изцяло БСП и затова насърчава Мосинов за шеф на БСП-Бургас. Някой да си спомня от кога Мосинов се внедри в БСП? Или защо му бяха надупчили мазния гъз?
2.
Евгений Мосинов
08.11.2011 20:04:46
5
5
Атанас Зафиров да не се ослушва, ами да си напише оставката черно на бяло. Той е главният виновник за резила в цялата област!
1.
Д.С.
08.11.2011 19:14:46
4
5
Николай Тишев е най-голямото л.й.о,което може да съшествува в БСП-Бургас.Лиже (и то много добре) гъзовете на всички в бургаската общинска структура.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова Голяма трагедия с 5-годишно дете Голяма трагедия с 5-годишно дете Родителите му го закараха мъртво в болница  Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Разследването има сериозен напредък Те се завръщат в бТВ Те се завръщат в бТВ Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Финалната игра подложи на тест добрата работа в екип и волята за победа на трите двойки
Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори