×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дъжд от оставки очаква тази вечер общинската БСП в Бургас


07 Ноември 2011, Понеделник, 17:33 ч.
Автор: Бесове.бг

Ще четат отчет за вота, очаква се да не бъде приет

Бюрото на общинската организация на БСП заседава тази вечер, за да чуе отчета за вота и да вземе решение дали го приема или го отхвърля. Вторият вариант означава оставка на общинския председател Димитър Стоянов.

От 23 октомври до този момент Стоянов не е влизал в общинската централа на БСП на ул.“Фердинандова“ 60. Трябва тази вечер обаче да се яви и да прояви мъжество, изслушвайки критичните изказвания на актива. Отчетът щяла да го чете шефката на предизборния щаб д-р Красимира Каракашева. Вариантът да не бъде приет отчетът е по-голям.

За поста на Стоянов щели да се състезават няколко от изявените имена в БСП, научи Бесове.бг часове преди решаващата сбирка, която започва в 18 часа. Това били Евгений Мосинов, неуспелият кандидат за кмет Павел Маринов, Николай Тишев и други.

Ще се повдигне и въпроса за оставка на областния лидер на БСП Атанас Зафиров заради това, че е опазил само община Камено, а Карнобат бе спечелен с подкрепата на ГЕРБ на втори тур. Останалите червени крепости като Царево, Приморско, Малко Търново и Средец паднаха в ръцете на ГЕРБ.

Самият Зафиров се подготвя за депутатската банка през 2013 г. от дълго време. За избираемата зона обаче от сега се знаело, че желание има и Павел Маринов, зад когото стояло сериозно лоби в столицата.

Оставката на Зафиров щяла да бъде искана от Областния съвет тези дни.

Предстоят и други драматични събития в БСП, след които партията трябва да започне работа за спечелване на парламентарния вот като алтернатива на ГЕРБ, казаха от общинския офис днес.


В категории: Опозиция , Политика


Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 0
18
Коментара по темата
18.
до № 17 и останалите червени едноклетъчни
18.11.2011 17:59:34
7
3
ееей, обърнаха ви се червата от злоба че бургазлии избраха пак Дим.Николов - ми само той става за тая работа, бе кухоглави олигофрени. видяхте и мижавия резултатец за вашето червено плашило Павелчо маринования гъз - хората не искат комуняги да им осират града бе гнусни копелета - я бегом в гробищата цялата червена пасмина - там е събрана партийката ви смотана
17.
до 123456789
15.11.2011 15:21:20
3
4
Ти ли бе олигофрен герберски ще даваш квалификации. След две години вашата партийка ще се събере в каруца, както стана с НДСВ. Вашият "голям вожд - бог Бойко" ще бъде изритан от политиката, народа вече няма да го трае повече. Бургазлии сте толкова будали, че избрахте Николов пак. Но това ще му е за последно. Вижте какво прави партията му - унищожава собствения си народ- студенти, работещи, пенсионери, безработни, само мутрите ще успеят в тази мутренска и полицейска държава. Господи слез и си прибери олигофрените .
16.
гражданин
15.11.2011 15:16:19
2
2
Какво се месите кой щял да оглави бургаската БСП. Вие ли като Бойко и Стоичков ще давате акъл кой да се сложи и започвате да плюете. В тази партия все още важи демокрацията, не като в ГЕРБ един пожарникар да казва кой ще кара влака. Така че спрете с хулите си. Те ще се оправят сами и без вашите мнения.
15.
007
14.11.2011 20:55:54
1
6
mn ste sme6ni gerberi eto idva nai 6tasliviq den kogato 6te badete dalech dalech ot poletikata samo konfeti i znamena 6tevi ostanat pomnetego imate o6te malko opravlenie
14.
123456789
10.11.2011 08:41:44
4
5
бе я си изберете митьо пищова, той е точно като за вашата каруцарска партийка от пенсионери с бетонирани кратуни и осрани памперси, митьо ще ви плакне в джакузито и ще ви охрани като него, а павката маринов просто не става за нищо нещастника смотан, евгени мосинов може и да е дебелогъз но поне така ви увеличава масата бе склерита олигофренясали
13.
бургазлия
09.11.2011 06:36:55
4
4
Павел Маринов - еродиран,борбен,мислещ за града и съгражданите си с невероятния проект 'Супр Бургас",търсещ алтернативи за реализирането му,с ново мислене и добро делово общуване с управляващите.....това е Човека ,който би обновил с нови млади хора БСП,а Евгени Мосинов - деградирал партиец,търсещ слава и пари,а може би и имунитет за евентуални последствия към съмнителната му кариера на адвокат...и преподавател БСУ....
12.
Симпатизант на БСП
08.11.2011 08:01:38
8
8
Единственият достоен да заеме ръководното място в БСП е Павел Маринов. Моя съвет към него е да привличе млади и интелигентни хора в БСП. Стига с тези потомствени и безлични хора.
11.
Симпатизант на БСП
08.11.2011 08:01:37
7
7
Единственият достоен да заеме ръководното място в БСП е Павел Маринов. Моя съвет към него е да привличе млади и интелигентни хора в БСП. Стига с тези потомствени и безлични хора.
10.
Мирише
07.11.2011 22:01:58
2
8
Много ми намирисва, че тази статия е по "вътрешна информация" дадена от самия Евгени Мосинов. Типична ГЕРБаджийска "хватка" - да пуснеш уж обективна информация, която да те изкарва най-достоен, но и най-безкористен - видите ли хората го искат него ангела и архангела на БСП на фона на "неуспелия" (разбирай - "унизения") Маринов и протежираното от Зафиров "хлапе" Тишев. С 1 изстрел 2 заека: Маринов не става, защото е "неудачник", а Тишев не става, защото патрона му Зафиров също е провалил се. И кой остава - Негово Дебелокожие Евгени "Дупчения Гъз" Мосинов! Много примитивно и прозрачно бе, Женя! Или и ти като приятелите ти ГЕРБерасти започна да ни смяташ за овце, след като се намести под крилото им в ОбС? )))
9.
:D
07.11.2011 21:50:24
0
8
ей, бесове, я бъдете малко по-информирани.. не е вярно, че Стоянов не е влизал в офиса на Фердинандова от 23-ти септември... колкото до кандидатите - защо трябва да се продължава раединението??? не може ли един кандидат за поста да има, айде вземете да се разберете вече. на всички ни писнА от кандидати, искаме водач!
8.
Хитър Петър до № 3
07.11.2011 21:26:44
1
5
хихихихихи че то е извесно на всички по южното ни черноморие (освен на бсп явно) че Евгений Мосинов е дупе и гащи с Митето Николов още от времето на къмпинг Корал бе ;-) ;-) ;-) затова и герб даде аванта на бсп-то малко гласове че да влезе и Дупчения Гъз в общинския съвет макар да беше на 6 място ;-) ;-) ;-) точно той е троянския кон на кмета за разбиване на червените отвътре ;-) ;-) то бива бива наивност или затваряне на очите ама това вече е смешно наистина ;-) хихихихихи
7.
Джижи
07.11.2011 21:18:59
1
5
Всичка Мара втасала, оправиха общинската организация на БСП в Бургас, та тръгнали и областната да стягат! Те тея дето ще търсят сметка на Зафиров да кажат първо те каква я свършиха. Дето в Бургас се срещаха само по клубовете и добре, че беше Павел Маринов да им направи срещи с гилдии и съсловия извън състава на парт. секретари!
6.
Джижи
07.11.2011 21:18:47
1
5
Всичка Мара втасала, оправиха общинската организация на БСП в Бургас, та тръгнали и областната да стягат! Те тея дето ще търсят сметка на Зафиров да кажат първо те каква я свършиха. Дето в Бургас се срещаха само по клубовете и добре, че беше Павел Маринов да им направи срещи с гилдии и съсловия извън състава на парт. секретари!
5.
ясен
07.11.2011 21:18:24
0
7
Павел Маринов не бих могъл да го нарека "неуспелият кандидат за кмет", а единственият достоен противник на Момата, която управлява сега нашия град! А иначе за избора.......какво по-демократично от това членовете на дълголетницата да гласуват и да посочат водача?
4.
Дафи
07.11.2011 20:57:58
1
5
Ако някой в БСП все пак е имал изградена общинска визия за политика то това е на Павел Маринов. Така че, ако БСП иска да се съвземе след това поражение е необходимо най- после да избира за лидери личност с собствен образ и доказали, че имат куража да отстояват позицията си!
3.
Лаконично
07.11.2011 20:43:30
2
10
Че в БСП изобщо има ли кой да се "състезава" с Павел Маринов? "Състезание" има тогава, когато "състезателите" са в една категория - и като "тегло", и като "квалификация". Никой от изброените няма нито политическата тежест, нито управленската квалификация на Маринов. Казвам го като поглед отстрани на традиционно "десен" симпатизант. Вземете се хванете за акъла, комуняги, че ГЕРБ всички ни ще претопи постепенно с подобни апаратни игри чрез "троянските" си коне навсякъде!
2.
приморчанин
07.11.2011 20:16:40
2
4
Приморско не е било никога червена крепост.Миналия мандат БСП управлява случайно.Те самите не очакваха това да се случи.
1.
КАУЗА ПЕРДУТА
07.11.2011 17:42:32
6
7
ще се изпокара сега рехавата агитка на комунягите кой да кара влака, бе то пътници за червен влак влак вече няма ама кандидати за водещи - много, преди поне им остана един вагон, но сега имат само товарен такъв, завалиите
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори